Dag 36 - Det här upprör mig

Jag kan lätt bli upprörd över en hel del saker. Men en av dom sakerna är dryga och elaka människor. Både i verkligheten och via internet. Hatar verkligen det! Finns ingen anledning till att vara det mot människor om dom inte har gjort något. Att bara vara allmänt dryg mot folk är skit störigt..
Vet inte hur jag ska formulera mig för att ni ska förstå, men ni fattar säkert lite av vad jag försöker få fram i alla fall.


Movie time

Hemma nu. Sitter och kollar på film, eftersom vi inte har några mera käxor denna vecka! Ååå så skönt! Behöver verkligen släppa all stress och bara få glömma vardagen för en stund. Men nu så ska jag ta och återgå till mitt film-tittande. Bloggar mera senare efter filmen ;)


Tittar på denna film just nu. Sett den en gång förut, men kommer inte ihåg så mycket. Men kommer ihåg att jag tyckte den var riktigt bra! En zombie film. Älskar såna!

Skolan

Provet gick åt helvete.. Men men, det finns ju alltid omprov..?
Snart har jag engleska redovisning dessutom, men den känner jag ändå att jag kommer klara. Bloggar mera när jag kommer hem, som vanligt. Känner att jag inte riktigt behöver skriva det eftersom ni vet att jag gör det, haha.


Wish me luck!

Nu säger jag godnatt. Och så tycker jag att ni kan önska mig lycka till på provet imorgon (kommer veeeeeerkligen behöva det...)
Men som vanligt så blir det lite update imorgon :)

Godnatt kära söta läsare♥


Before i die..


Before i die?

Jag hade tänkt börja med en lite sak som jag tänker kalla "Before I die". Det kommer vara bilder med text på där det står saker som jag vill göra innan jag dör! Låter det najs? Börjar med det så får vi se hur länge det på går.. ;)

Dag 35 – Smeknamn du har och varför

Ååå, den här är lite rolig! 
Mitt smeknamn är Mojo/Mojo Jojo. Det hela började med att en kär vän till mig började kalla mig för Jojo (med engelskt uttal). Sen när jag började gymnasiet så började Nicole och Ebba att kalla mig för Mojo (också engelskt uttal). Vet inte riktigt varför, men det bara blev så. Så nu är jag van vid att folk kallar mig Mojo istället för Johanna ;)


Vet inte hur många som kommer ihåg denna figur, men det är i alla fall orginalet! Mojo Jojo från PowerPuff Pinglorna! :D

Hello to all my friends

Hey my peeps! 
Håller på att plugga SO, därför har det inte varit någon uppdatering fören nu. Men det kommer mer inlägg senare. Roligare inlägg! Det känns som om min blogg bara handlar om skolan för det mesta.. Så om ni har några tips på vad jag kan blogga om så kan ni gärna kommentera det! 
Men som sagt så kommer det komma lite mer intressanta inlägg. Om inte idag så blir det imorgon ;)


Orelevant bild, men o så sann..

Oh my god

Klar med ljudillustrationen! Awesome! Känns riktigt skönt. Ska se om de går att lägga upp den på youtube eller något så kan ni också få höra om ni vill ;)
Men nu blir det till att hoppa in i duschen och sedan läsa lite SO. Prov på onsdag (hade totalt glömt bort det!)

Godnatt på er sötisar!


Dag 34 – Planer/drömmar/mål du har

Den här är rätt så lik en jag gjorde för kasnke 4 dagar sen, men vi kör på ändå!
Mina planer just nu är att ta studenten med bra betyg. Sen vill jag nog jobba ett år innan jag pluggar på universitetet, är nog rätt så less på skolan då skulle jag tro.. Mina drömmar är att skapa ett eget märke. Eller åtminstånde göra mitt namn känt. Jag har nog inga mål, förrutom att klara av skolan med bra betyg.



Dag 33 – Vem skulle du vilja byta liv med för en dag och varför?

Det är ingen specifik person jag skulle vilja byta liv med, bara någon som står mig nära. Men jag skulle vilja byta liv med en kille! Liksom testa på saker som vi tjejer inte kan göra. Tillexempel, ha sex, runka. Vill också kännas hur det känns att få en pungspark, haha! Knas, ja, men vill veta om det verkligen gör så ont som dom säger.. Och det ska vara en närstående så att jag kan få se hur jag ser ut från andras perspektiv. Det är så jag vill ha det! Haha :P


Popart

Så jävla trött.. Men måte hinna klart med ljudillustrationen. Men är nog klar snart, woop woop! Men sen så måste jag plugga SO.. Men det kommer nog gå bra det med. 
Kommer komma upp 2 inlägg till lite senare, sen så blir det inge mera bloggning för idag. Men jag kommer tillbaka imorgon! 


Derp

Igår som ni antagligen såg så var jag på gymt dåligt humör. Men idag är det bättre! Har idrott (teori) just nu och ska planera egna lektioner. 
Men nu så slutar jag! Bloggar mer sen när jag kommer hem tror jag! :)



LKNJSDFBJKDSFGJKLNSDFG

JAG ORKAR INTE!! JÄVLA CPÄCKELHORFITTMONGOKUKLDFKGHDFKL DAAAAAGGG, AADASIGRJASHFDKLGJRW! "!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oskar the blind kitty


Herregud så söt och sorglig.. Kommer inte ihåg ifall jag har lagt upp den här videon eller inte, men det spelar ingen roll för den är en video som man verkligen kan kolla på igen♥
Grät när jag såg den..

Blurrr

Vill blogga men har inget att skriva om.. Emilia kom över ett tag och vi snackade lite. Har inte träffats på ett tag, vilket jag tycker är synd.. Får se till att det blir lite oftare!

Vet inte om det kommer komma något mera inlägg idag, får se. Talk to you later!

Tråååkigt

Jag har absolut inget att göra... Sitter bara i sängen och käka popcorn (forever alone). Någon som har lust att hitta på något kanske? Bara att messa mig! 

Sexigt.

Dag 32 – Ett foto på dig och din familj

Jag tror inte att jag har något "gruppfoto" med mig och min familj, tragiskt nog..

Det här var den bästa bilden jag kunde hitta. Personen till höger är min farbror. Sen så är det då pappa, min syster och min mamma.

Dag 31 - Mina ambitioner

Mina ambitioner just nu är att gå ut skolan med godkänt i alla ämnen. Sen vill jag se till att fixa ett jobb innan jag börjar på universitetet. Det är det jag har planerat än så länge. Vill också se till att jag ska göra mitt namn känt på något sätt. Vill ha ett eget märke, där jag designar saker. Vi får se hur det blir med det!



Godnatt

Hej på er! Ligger i sängen och skypar. Är hungrig.. Ska nog ta och käka något tror jag. Sen blir det till att sova, grymt trött.
Men kvällen har varit riktigt bra! Kan berätta lite mera imorgon :) Hoppas ni hat haft det bra!



Stadsbiblioteket!

Sitter i Stockholms stadsbibliotek just nu. Vet inte riktigt om jag är klar eller inte, väntar på svar från mamma. Vill att hon ska läsa igenom det lite fort innan jag lämnar in det, haha!
Så förtillfället har jag inget vettigt att göra, bara kollar facebook och spelar spel. WoopWoop. Men jag tar och bloggar igen senare! :)


Haha, awesome!

Skola


Haha, jag just nu. Ska sitta och läsa tidningar typ (?) om jag uppfattade det rätt... Men det blir nog bra! Sen är det svenska och då jävlar ska jag bli klar! Om jag int blir klar så tar jag och skriver lite efter skolan. Kommer befinna mig i biblioteket då, Nicole och Ebba ska med! Sen blir det kanske till att åka till pappa och äntligen fixa lite ljudklipp. Men jag bloggar senare i alla fall! Ha en bra dag hörrni! :)

Fired up!

Har precis plattat håret (orkar inte göra det på morgonen) och ska snart byta om till pyjamas för att slagga. Imorgon kommer att vara ännu en chilldag, slutar samma tid som idag, men idag så ska jag hem på dirren tror jag. Är fortfarande inte klar med svenskan.. Så det blir inte till att åka med pappa till jobbet, plugg istället, bläääää.. OM jag nu inte hinner klart på lektionen (hoppashoppashoppas)!

Nej nu säger jag godnatt på er! :)


Pudding!

Myyyys


Tänkte visa upp min finfina mössa jag köpte idag! 149:- på Stadium. Den är grå, ljusrosa och svart randig! Kanske inte det bästa att visa något man har köpt i en svartvit bild, men nu så ville jag det och då gör jag det! 
Måste fortfarande skriva på den dära argumentskiten.. Wish me luck!

How my parents think I dance at a party



How I really dance at a party



Haha, stämmer fan nästan...!


Dag 30 - Det här saknar jag

Det finns en hel del jag saknar. Typ som sommar! Men det, eller snarare den jag saknar mest är Linnéa. Har inte träffat henne på jag vet inte hur länge! Måste har så mycket att prata om.. Måste få tag på henne snart♥



Dag 29 - Min favoritplats

Kom på att jag aldrig skrev det igår, men jag hade lite svårt att komma på något. Men jag kom faktiskt på något! Mina säng, haha! Älskar att sova, och jag lovar, jag spenderar hela min tid när jag är hemma i sängen, jag pluggar i sängen, har datorn i sängen och kollar på TV i sängen. Brukar även äta i sängen ibland, haha! 
Men den är min bebis♥


Älskar den här sängen! (Inte min dock..)

Kebab

Sitter i plugget, men idag är en grymt chilldag! Har endast 2 lektioner och kommer att komma hem runt 1, woop woop! Älska skolan just nu. För min skola är så grym att den inte tar in vikarier om någon är sjuk eller borta. Awesome!
Men nu har vi media/sam, sjukt tråkigt faktiskt... Fattar inget alls.. Haha..!
Nej men jag bloggar mera när jag kommer hem sen!

I whip my ears back and forth!

Hejhopp!
Blev ingen uppdatering fören nu, men har inte riktigt orkat. Har ju även en massa plugg som måste fixas. 
Men det var grymt kul inne i stan idag, ser att dom börjar fixa på plattan inför julmarknaden! Älskar att gå på den, doftar verkligen jul när man går där, haha. Hoppas bara att snön kommer snart också! Ingen jul om det inte finns snö, eller hur?

Nej men nu ska jag nog gå och lägga mig, behöver sova känner jag.. Godnatt på er folket, skriver imorgon! :)

Så söööt!

Fantasy

Skola som vanligt just nu. Har engelska och planerar våran (min, Nicole, Ebba och Dina) resa till Malawi! Blir nästan lite sugen på att åka dit på riktigt, haha. Men efter skolan så kommer jag, Ebba och Nicole gå runt lite på stan, men sen så blir det att plugga lite hemma, ha svenska som måste skrivas... 

Men uppdaterar hemma sen!



Fantasy

Skola som vanligt just nu. Har engelska och planerar våran (min, Nicole, Ebba och Dina) resa till Malawi! Blir nästan lite sugen på att åka dit på riktigt, haha. Men efter skolan så kommer jag, Ebba och Nicole gå runt lite på stan, men sen så blir det att plugga lite hemma, ha svenska som måste skrivas... 

Men uppdaterar hemma sen!



Christmas gifts

Istället för att fixa med svenskan så började jag lite med en önskelista som päronen ska få (ja, jag håller fortfarande på med sånt)! Det är faktiskt inte så himla mycket, men de är typ bara dyra saker, hehehe, men that's how I roll! 


Älskar att jag alltid är så random när det gäller mina bilder..♥

Dag 28 - Mina rädslor

Mina största rädslor är spindlar och småkryp och att få veta att något hemskt har hänt med mina vänner/familj.
Spindlar och kryp har jag varit rädd för hela mitt liv (eller i alla fall så länge jag kan minnas) och vem är inte rädd för att få reda på dåliga besked om ens vänner/familj? 



I'm coming home

Opaaa! Hemma nu. Sitter i sängen och gör ingenting, skööönt. Men tänkte börja lite smått med min agumentaterande (?) text i svenska. Kommer nog bli hyffsat lätt känner jag, för jag tycker personligen att jag är bra på att uttrycka mig själv när det gäller något som jag är för eller emot. Så det kommer nog gå bra! Dessutom så ska den bara vara på ca 500 ord, inte så mycket?

Men jag kommer att uppdatera mera senare ikväll :)


Hahaha :D

The day after tomorrow

Idag är en riktgit trött dag. Lite ledsen också, ville så jävla gärna gå..! Hoppas fan att det blir en annan gång..♥

Nog om det. Har media nu i alla fall, ska fixa med det dära ljudklippet. Hoppas ni alla får en bra dag!


Sweetheart..

Ja, jag grät..♥

Asssåååååååå dfkjgdkfgdog


Jag kan verkligen inte förstå varför jag inte är där just nu..! Åååååå vill så gärna..!

Dag 27 - En första

En första.... Allt man gör i livet är alltid en första, första steget, första ordet, första skolan osv. 
Så jag vet inte vad jag ska skriva här. Får se om jag lägger upp denna igen eller inte, men jag lämnar den såhär för tillfället.

Blulululu

Hola amigos. Sitter i skolan just nu och ska lyssna på någon redovisning.. Hatar att lärarna alltid vill att man ska redovisa grejer inför klassen..! Aja, bloggar igen senare. Ha det bra!


Dag 26 - Det här får mig att gråta

Jag tycker inte att jag gråter speciellt ofta egentligen. Men om jag gör det så är det pga en riktgit sorglig film eller om något riktgit hemskt har hänt. Kan även börja gråta om det är så att andra gråter.

Dag 26 - Det här får mig att gråta

Jag tycker inte att jag gråter speciellt ofta egentligen. Men om jag gör det så är det pga en riktgit sorglig film eller om något riktgit hemskt har hänt. Kan även börja gråta om det är så att andra gråter.

Hangover

Jag offeciellt suger! Glömde ju såklart att fixa inlägg åt er att läsa (obviously..). Men jag hade uppdaterat lite på min twitter i alla fall (@MojooxJojoo). Men helgen har varit asbra. Filmen var asbra och alla mina underbara vänner är asbra, haha! Filmen är en stor rekomendation för alla som inte sett  den ännu. 

Men nu är det bara att ta reda på vardagen igen.. Har omprov i matte på tisdag, usch.. Hoppas bara att lite lyckas fastna så att man kan få godkänt på det i alla fall....


Jag just nu: sitter och avnjuter lite cola i min nya episka mugg! Haha :)

Godmorgon på er!

Vaknade relativs tidigt idag faktiskt! 
Måste städa lite på rummet så att vi äntligen kan få upp gardinerna i mitt rum.
Planerna för dagen blir att gå på bio med Alina, Hanna, Patricia och Madde! Vi ska kolla på Breaking Dawn, yeah! Sen på kvällen så blir det "myskväll" hemma hos Ebba, woop woop! :)

Kommer komma lite tidinställda inlägg idag sen eftersom jag kommer åka om inte så länge. Men vi hörs! 
P.S. Kommer att uppdatera på Twitter, så där kan ni ju ta och kolla vad som händer och kanske börja följa mig? ;)


Hello sexy..!

Night time

Blir snart till att sova. Ligger redan i sängen och är helt färdig, kan somna när som hellst! Men är inte så trött egentligen så jag undrar om jag inte ska ta och kolla på film.. Vi får se!

Bloggar mera imorgon i alla fall! Puss på er♥

Dag 25 - Det här får mig att må bättre

Oftast så är det mina vänner och min familj. Men även musiken är en väldigt stor del!♥


Amnesia


Hej hej!
Sitter vid mammas dator just nu (känns jättekonsitgt att skriva på en PC, haha). Försöker fixa hem spelat Amnesia! Har velat ha det ett tag nu och nu så fixar jag det äntligen! För er som inte vet så är det ett skräck spel. Ni kan ju ta och checka in Pewdiepie på youtube, han spelar Amnesia och en massa andra skräckspel, riktigt underhållande att titta på! 


Litas

Sitter i skolan och har media. Ska göra en egen ljudillustration, men det går väl lite sådär. Håller på att leta ljudfiler, men alla suger..! Men som tur är så sa pappa att han kunde hjälpa mig med det! Han jobbar som inspicient (?) på Dramaten och håller på med ljud och ljus. Så han skulle fixa lite ljudklipp åt mig, yeeeey! 

Nej men nu ska jag tillbaka till arbete, bloggar hemma igen sen!

Bara för att dom är så jääääävla snygga!

Dag 24 - Ett foto på en plats du varit på

Efter som jag senast var i Taizé och tyckte att det var en riktigt lyckad resa så får det bli foto där ifrån!



Back Bitches!

Funtar på att börja blogga igen. Haha! Ett jäkla hoppande fram och tillbaka med det här. Men såg att EpicFaiil hade länkat mig i ett av hennes inlägg där jag hade varit med i en av hennes tävlingar! Nice nice. 
Men vi får se hur länge jag orkar. Undar också på om jag ska byta blogg (IGEN!). Men vi får se.

Ska även börja på den dära "30-days" som jag höll på med innan.

Bye bye for now

Att det fortfarande finns folk som kollar in på min blogg fast jag int eens skriver! That's amazing! Men jag vet inte om jag orkar komma tillbaka och blogga. Är i alla fall på en liten bloggpaus. Så får vi se när jag kommer tillbaka. Ni kan följa mig på twitter tycker jag! @MojooxJojoo (YEAH!)


When a person I dislike hugs me:


Alive!

Hej på er!
Tänkte ta och lägga upp ett inlägg här för att visa att jag faktiskt lever efter Frankrike. Allting var awesome där! Vill verkligen tillbaka, spelar ingen roll om det är med samma personer igen eller om det är med familjen eller dylikt. Älskar staden!
Sitter annars och väntar på att pappa ska komma hem med pizza, sen så kommer det att bli plugg, ska även försöka få upp lite bilder efter veckan på facebook, kanske att det kommer upp någon här på bloggen också.



RSS 2.0