Arg dag idag.

Sitter i skolan, jobbar på ett radioprogram. Eller ett manus till ett radioprogram. INTE roligt. Seriöst, har inget att snacka om! Vi ska försöka imitera Sommarpratarna på P1 eller var det nu är. Ni har säkert hört det någon gång. 
Så våran lärare vill att vi ska snacka om något typ minne eller något. Får väl se hur det går.
 

Dag 28 – Det här saknar jag.

(Fortfarande inte klar med den här, haha!)
 

Jag kan ibland sakna min gamla klass. Min gamla skola och allt sånt. Allting känns så himla anorlunda från grundskolan. Visst, det har redan gått ett år på gymnasiet, men ändå! Inte samma gemenskap i klassen.. Tycker jag i alla fall. Aja, sånt är livet! 
 
Vet inte riktigt om det finns något annat som jag vill skriva.. Så ni kan ju nöja er med detta!
 

Imma be rocking it!

Jag kommer att rocka denna frisyr hela hösten/vintern, yayus!
 
Ska snart tagga till ICA me päronen, woopwoop! Haha, nej men har man inget bättre för sig, så varför inte? Kan ju alltid flörta lite med dem så att man kan få något. Typ.. Godis.. (Y)
 
Har precis slutat regna också, funtar på att ta klackar då? Så blir det nog!

Dagens shopping

Detta är vad som inköptes idag!
Skorna: dinsko 299:-
Tröjan: kappahl 249:-
Byxorna: kappahl 199:- och 399:-
Hårmunk: Glitter 30:-

Jag är grymt nöjd med allt! Hårmunken kommer komma väl till användning nu under skolåret när man inte orkar fixa med håret. Lätt och snyggt ska det vara!

(Lite halvtaskig bild, men den duger!)


Strike a pose

Ska försöka ta tag i bloggningen igen! Har inte haft någon inspiration eller ork att blogga. Tappade lusten helt enkelt. Men nu är jag tillbaka igen!
Ska till centrum och shoppa lite med Mami. Måste köpa nya jeans, ska kolla om man hittar någon snygg hösttröja också. Kan visa grejerna senare när jag kommer hem!
Tänkte även göra en ny header, får se när det blir och när jag orkar sätta mig ner och göra en. Men jag bloggar mera när jag kommer hem!
 

WoW

Förlåt för sämst uppdatering, men jag har blivit beroende av WoW igen, så jag har suttit och spelat det dem 3 senaste dagarna... Ska fortsätta spela lite nu så det kommer inte bli bättre än så här, haha! Byebye.

Nej men hej!

Sorry för låg uppdatering, men jag Hr varit upptagen dem 2 senaste dagarna, har varit på kryssning med Mami. Så set fick bli en liten mobiluppdatering eftersom jag sitter på bussen just nu och är på väg in till stan för att träffa Nicole! Ska även på ett så kallat "meet and greet" med en tjej från USA som är här för att spela in musik. Bli dessutom picknick i rålis, myspys!
Så jag kommer att blogga lite under dagen, eller i alla fall uppdatera på twitter och instagram!


Lalala

Ligger i sängen och tråkar, och då fick jag iden, varför inte blogga? Haha, jag vet inte. Som sagt, jag har tråkigt..


Shoppingen

La ju aldrig upp några bilder från shoppingen, så här kommer dem istället!
Btw, framme på ena skon sitter det kvar lite klister från en lapp som satt där, ifall ni nu skulle undra..

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1759920/images/2012/pic_502269aeddf2b34c1800009c.jpg" class="image">


Nya schemat!

Checka schemat! Seriöst, typ dööör. Fan vad najs! Kolla torsdagen liksom? Fast det ända jag stör mig på är hålrummet mellan naturkunskapen och tyskan på fredagen... Fast å andra sidan börjar man klockan 10! Och slutar 4.. Aja, det kommer bli asbra det här! 
 
 

Dag 27 – Min favoritplats.

Min favoritplats just nu är nog mitt rum. Nu när jag äntligen börjar få ordning på det med möbler och inredning och grejer, så gillar jag verkligen att vara här! 
Kan fixa lite bilder på hur det ser ut sen.
 

Ohio is for lovers

(Lite nostalgi på titeln)
 
Kom nyss hem från en awesome dag med pappa i kista (HAHA, höll på att skriva skitsta...).
Blev lite shopping, en tröja som jag ska ha på hösten typ, från Monki, och ett par sandaler, för 60:-! Hur awesome är inte det? Dessutom är dem assnygga! Kommer bilder imorgon, promise!
Sedan blev det lite mat, och sedan.. BIO! Den nya Batman filmen (kommer aldrig ihåg vad den heter..
är GALET bra! Seriöst, alla borde se den. Mycket action och lätt att hänga med, hoppashoppashoppas på en uppföljare! Ni som har sett den fattar nog vad jag menar ;)
 
Men nu har jag duschat och är tekniskt sett redo för att sova. Fast ska kolla lite på Ugly Betty först :D
 
 

Dag 26 – Mina rädslor.

Jag är otroligt rädd för insikter, alla olika typer. Spindlar och harkrankar, getingar och tveskärtar, USCH! Hatar dem alla... 
Jag är rädd för mycket mycket mer, men orkar inte skriva ett helt inlägg om det, haha. Så insekter och sånt äckelpäckel får räcka.
 
 

Dag 26 – Mina rädslor.

Jag är otroligt rädd för insikter, alla olika typer. Spindlar och harkrankar, getingar och tveskärtar, USCH! Hatar dem alla... 
Jag är rädd för mycket mycket mer, men orkar inte skriva ett helt inlägg om det, haha. Så insekter och sånt äckelpäckel får räcka.
 
 

It's understood

Hejsan!
Sitter och väntar på att få åka till Kista. Ska köpa lite förvaringslådor och grejer till rummet, sedan blir det bio med pappa! Den nya Batman filmen, sägs att den ska vara bra. Hoppas på det!
Men om ni vill hänga med mig lite mera i min vardag så kan ni ju följa mig på twitter och instagram.
Twitter: @MojooxJojoo
Instagram: @Johannaberndtson
 
Följföljfölj! 
 
Vem orkar vara seriös liksom? 

Dag 25 – Min tro/religion.

Det här är en fråga som jag återkommer till fleeera gånger. Men jag kallar mig själv för kristen, jag är konfirmerad, går i kyrkan (till och från). Det finns såklart en massa saker bakom det dära, men det behöver man inte alltid rabbla upp. Men jag är ingen person som är djupt troende och frågar mig själv: What would Jesus do? Haha.
Kort och gott, jag är kristen.
 
Google bild.

I'm a wierdo

Det blev ingen uppdatering igår inte. Var galet trött när jag kom hem, så jag kollade lite på film och sedan gick jag och la mig typ. Så inget speciellt hände. Inte för att det gör det idag heller, haha....
Har bara suttit och dreglat över en massa skor nu på morgonen. Åååå vad jag vill åka åch shoppa! Någon som har lust att dra till typ Kista eller stan eller något? :D Call me!
 
Mamma och pappa ska förövrigt ut idag, så jag ska kolla om jag kan få sminka mamma lite, eheheh ;) 
 
Kan inte få nog av denna gif...♥
 

Dag 24 – Det här får mig att gråta.

Saker som kan få mig att gråta är nog vissa bilder (som den i förr inlägget), vissa filmer, om det händer något med någon som står mig nära och vissa låtar. Typ sånna saker. Jag är inte den som gråter ofta, faktiskt. Senaste gången jag grät var nog till en film jag såg typ förra veckan eller något. Men innan det så var det faktiskt sjukt länge sedan.
Självklart gråtet jag också om jag gör mig illa, jag är ju inte omänsklig liksom? Haha!
 
 

Angels get a better view

Håller på att packa ihop lite grejer, ska sova över hos Alina idag tillsammans med tjejerna. Mysigt! Så det kommer inte bli någon mera uppdatering tills imorgon, fast det är ni väl ändå rätt så vana vid, eller? Haha...
 
Ska göra ett 30 days inlägg, sedan cyklar jag iväg. Byebye!♥
 
Fälde en tår när jag läste den...

Want u back

Charmig.
 

Idag är det tandis dax! Ska gå om typ 20 minuter. Ska ÄNTLIGEN kolla min käke som bara cp:ar sig hela tiden, skööönt! Hör av mig igen sen när jag kommer hem.

1 2 3 alla brudar ner på kne

(Lol åt rubriken).
 
Ingen update idag inte, nepp. Men nu blir det det!
Ska snart kolla på film, Cyberbully heter den. Jättemånga som säger att den är sorglig och sånt, så vi får väl se! Men i huvudrollen är det Emily Osment, ni vet, "Hannah Montanas" bästa vän? Haha, hon kommer alltid att vara det i mina ögon, lite sorgligt, jaja.
 
Ska hämta en glass också, hejpa!
 

RSS 2.0