300614

Återigen, ett tag sedan jag skrev här. Men har haft annat för mig, så bloggen hamnar liksom inte i första hand. Fast det vore kul om man kom igång med det igen, gillar ju att skriva och sånt. Måste bara komma på vad man kan skriva om osv. 
 
Men dem senaste dagarna har varit bra! I lördags så var jag tillsammans med mamma och pappa i Täby C och kollade runt på saker. Åkte dit för att byta min och mammas laddare. Ni har antagligen hört att för de som hade en viss iPhone laddare behövde åka in och byta den? Så det gjorde vi, och shoppade lite, såklart, haha. Köpte ett sjuuukt fint rouge från benefit, helt kär. Blev lite tröjor och sånt också, men inget jag riktigt orkar fota, hehe. 
 
Idag så vet jag inte riktigt vad som sker, vaknade för ca en timme sedan och är fortfarande rätt så seg, så kanske bara ska ligga i sängen och kolla på serier. Låter så en bra idé just nu, tycker jag. 
 
Min bakgrundbild på datorn. 
 

230614

Klockan är snart halv 1 och jag har inget bättre för mig, så varför inte blogga! 
Borde väl sova egentligen, speciellt med tanke på att jag ska upp vid halv 8. Men äääsch, ingen har dött av att vara lite trött. Eller..? 

Har ingen aning om vad det är jag skriver egentligen, ville mest bara skriva lite för att jag tycker det är kul. 
 
Sååå rolig! Skrattar varje gång..
 

150614

Orkade inte blogga igår, för jag var bakis. Haha, sad but true. Försov mig dessutom till min kompis studentmottagning som hon hade igår. Men jag hann bli klar och ta mig till henne på en halvtimme! Nytt rekord jue, haha. 
Nej men, idag ska jag bara ta det lugnt, kanske kolla på film och sånt. Ska börja jobba imorgon med sommarkonfirmanderna, det kommer bli trevligt! Håller på i två veckor. Då har jag något som håller mig upptagen ett tag i alla fall. 
 
Hoppas ni får en bra och lugn söndag i alla fall! 
Bebis Enya♥

130614

Hej på er!
 
Dem senaste dagarna har jag har full rulle med en massa saker att göra. Har varit på 2 utspring och 3 mottagningar. Plus fixat presenter till studenterna osv. Så har inte prioriterat bloggen direkt! Men nu har jag lite tid över.
Skulle ha gått på en avslutning på min gamla skola idag för att hälsa på gamla lärare, men jag vaknade vid typ halv 12, och avslutningen var vid 10, sååå, haha. Menmen, nästa år kanske! 
 
Sitter just nu och dricker en smoothie, lyssnar på musik och tar det lungt inför kvällen. Blir nämligen partaj hos en kompis ikväll, så det är bara att tagga till! 
Hoppas ni får en bra fredag människor! 
 
Bilden blev väldigt blå för jag hade fel inställning... (kan inte redigera det på min nya dator heller..)
Alina och Frida i tisdags!
Igår från Hannas utspring. 
 

080614

Jag har satt som ett mål för mig själv, just i denna stund. Och det är att jag ska ut på en PW varje dag nu i sommar. Från och med idag. Jag är fortfarande sjuk, men fan, jag måste ju röra på mig. Kan inte bara sitta vid datorn varje dag av sommaren, 'cus that's just sad... 
 
Så för köra på en mjukstart i och med att jag är sjuk då. Ska förövrigt börja ta mig till gymmet igen också, har inte kunnat göra det då jag varit sjuk/haft plugg/stressigt med studeten. Sånt är bara dumma bortförklaringar, men nu har jag inget som hindrar mig, så det är bara att köra!
 
(Har förövrigt inga andra bilder på den här datorn förutom studentbilder, so bare with me)
Haha ser gråtfärdig ut. Skulle dock inte vara så konstigt om jag faktiskt var det, haha. 

070614

God eftermiddag! 
Idag blir det bio med päronen! Ska kolla på "A million ways to die in the west". Den verkar jätterolig! Men vi får väl se. 
Hoppas bara inte att det är en massa andra människor i salongen som kommer bli irriterade på min hosta. För det är nu som rethostan har kickat in liksom... Inte så najs. Menmen, vad ska man göra liksom? Får brygga te och ta med i en termos till bion, haha! 
Men vi åker som sisådär 1 och en halv timme för att hämta ut biljetterna i tid och för att kunna hinna käka något. 
 
 

Bildbomb

Ville dela med mig av lite bilder från studenten som är tagna med mobilen och av andra vänner! Kommer somsagt komma andra bilder sen när Alina skickar över dem hon tog!
 
 

Bästa sättet att börja sommaren på

Hemma igen från en grym eftermiddag/kväll hemma hos Sanna. Bästa sättet att starta sommaren på! 
Först var det mat tillsammans med Sannas vänner och familj, sedan när det bara var vi ungdomar (lol) kvar så spelade vi kubb bland annat och hade det bara supermysigt. Jättehärligt verkligen! Men imorgon, då ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Ska hinka en massa te med honung i så att min röst blir bättre. Har låtit som en blandning mellan en tant som rök 10 paket om dagen i 30 år och Kalle Anka, haha, tänk er hur det låter.. 
 
Nu är det dags att krypa till sängs och sova tills det inte längre är passande att säga godmorgon. Hejpa!
 
 

Champangefrukost

Hade mer som jag ville skriva i föregående inlägg, men det hade blivit alldelse för långt för er att orka läsa, haha! 
 
Är grymt jäkla förkyld. Vet inte om jag nämnde det i något inlägg igår, men ja, så är fallet. Så ni kan ju själva räkna ut, att om man är förkyld och rösten inte alltid håller, och att sedan stå på ett flak och skrika av glädje. Det håller inte. Så jag sitter här nu och kan inte prata. Ska hem till Sanna idag också för lite firande hemma hos henne. Så får se hur rösten fungerar då. Kan ju alltid bara sitta och le och se söt ut, haha.
 
Ville också dela med mig av den här bilden från champangefrukosten igår i Vasaparken. 
Vi möttes upp i Vasaparken och korkade upp lite champange och mousserande tillsammans med lite frukt och en massa gott. Efter det här så skulle vi iväg till NTI-handels för att fotas. Vi skulle fotats i Vasaparken, men det flyttades pga av att det möjligtvis skulle regna. Men det gick bra ändå! Fick dock stå på en stol med 15cm klackar. Det var inte det lättaste jag gjort kan jag säga. Spännde benen så otroligt mycket så jag började skaka, haha. Inte undra på att mina ben gör ont idag... Men som sag: gårdagen var en av mitt livs bästa dagar! 
 

060614

Jahapp, och nu då?
 

Det är väl lite den känslan man kan få, men just nu så känns allting på topp! Igår var en av mitt livs bästa dagar. Hela gymnasiet har varit en underbar upplevelse, även fast man kanske har varit på vippen att vilja hoppa av. Men jag har så mycket minnen från dessa tre år tillsammans med en massa vänner, så jag är såsåså glad att jag lyckades ta mig igenom det här. 
 
Hade även mottagning igår också, jättekul! Massa släktingar kom, men också två av mina vänner samt min syrras pojkvän, jättetrevligt verkligen! Alina har en massa bilder som hon ska skicka till mig senare, så kan jag lägga upp lite bilder här sen när jag fått dem. Var beredd på gråtbilder ungefär lika fula som Kim Kardashian, haha. 
 
Men, inte får att låta materialistisk, men nu kommer höjdpunkten på gårdagen... Jag fick en jäkla IMAC!! Förstår ni hur stort det är??! Helt sjukt! Sitter och skriver på den nu och jag är så otroligt kär i min nya dator, haha. Kan inte fatta att den är min, helt sjukt... 
 
Bilden jag la upp igår på instagram. 
 

Nu ska jag käka frulle, byebye! 
 

050614

Godmorgon allihopa! 
Idag är ingen vanlig dag, nej, för idag är dagen D. Dagen jag tar studenteeen! Dagen man längtat efter sen man gick i typ 8an eller något. Herre min skapare, idag kommer jag springa ut från min skolas dörrar för absolut sista gången. Gud så skönt det kommer vara! Är dock jätteförkyld, sån himla dålig tajming.. But hey, det kunde varit värre! Nyser bara typ konstant, haha. 
 
 
Nu är det bara till att göra sig i ordning. Ville gå upp extra tidigt så att jag var säker på att jag skulle hinna, haha. Måste sminka mig, locka håret och sånt. Sedan blir det champangefrukost i Vasaparken med klassen och sedan fotografering, lunch och sedan utpringet. Ca 14.05 springer vi ut idag! Vi kom tvåa i tävlningen till vilka som fick springa ut först, haha.
Nej nu ska jag röra på mig, önska mig lycka till idag!
 

030614

Och om två dagar så är det slut på skolan...
 

Hallojsan! Ledsen för att jag inte har uppdaterat på länge, men det har varit rätt så hektiskt med förberedelser inför studenten och mottagningen och allt. Men nu så är läget rätt så lungt! 
Är ledig idag och imorgon. Vi skulle ha haft några typer av aktiviteter idag tillsammans med klassen, men det var inte obligatoriskt, och sedan så finns det chans för regn, så jag stannade hemma! Och imorgon så slutar ettorna och tvåorna på skolan så då behöver vi inte vara där. Och på torsdag är det utspring! Rätt så nervös ändå...
Men på morgonen så är det champangefrukost i Vasaparken och sedan fotografering. Och sedan blir det studentlunch med tal och sånna grejer. Och sedan blir det utspring! Herregud... Tiden har gått så sjukt fort! 
 
Men på tal om annat! Var på Miley Cyrus konsert i fredags, och det var såå jäkla grymt. Ett minne för livet, på riktigt! Har lite bilder och videoklipp som jag tänkte lägga upp här, men det tar vi i ett annat inlägg!
 
En liten sneekpeek på bilderna! (Vad fult det lät, haha).
 

RSS 2.0