Deppmode

Har hamnat i västa deppmode då jag känner att jag saknar saker. Eller saker och saker, typ allt. Usch, tur att det är kväll/natt så att man kan få sova. Ska kolla på Sex and the city, trolitvis lite Ugly Betty också, sedan ska jag sova. Pussen på er♥

På väg hem

Hejsan hoppsan! Sitter på tunnelbanan på väg hem nu. Har haft en redigt skojig och trevlig övernattning hemma hos Nicole! Haha va töntigt det där lät.. Men kul var det! Kommer nog blogga lite mera sen när jag kommer hem :)


Nattstad?

Funtar på om man ska byta till nattstad? Man får betalt liksom! Haha, nej kag vet inte.. Vi får se! Sitter ute med Nicole just nu hemma hos henne. Skojskoj! :D


Dag 23 – Hur jag lever dagarna.

Nu under lovet så ät jag mest hemma, spelar CoD och sitter vid datorn, inte så mycket mer. Händer väl att man går ut och träffar kompisar, men det blir inte så himla ofta. Om det inte är lov så är jag i skolan och pluggar, det vanliga liksom.
Inte så mycket mer.

OS

Jag bara måste få skriva lite om detta.
 
Jag vet inte hur många det var av er här som såg OS invigningen igår, men jag gjorde det i alla fall. Alla länder håller på att gå in med sina flaggor och grejer som dem brukar göra. Sedan när tysklan kommer in så står deras president (eller vad dem nu har...) och "vinkar". Det ser ut som om han heilar mot alla! Seriöst, det ser jättefel ut! Jag förstår inte hur han tänkte där. Och dessutom att dem filmade honom jättelänge.. Jag blev lite smått galen på det.
 
Kolla tanten i vitt i det vänstra hörnet, hennes reaktion, haha! (Ni kan säkert inte se videoklippet för jag fattar inte vad blogg.se har gjort som gör att man inte kan visa videor från youtube).
 
 

Blurp

Idag har inte varit någon bra dag så jag har inte orkat blogga. Men jag ville bara göra ett snabbt litet inlägg som säger att jag fortfarande lever och kommer troligtvis komma tillbaka imorgon. Night!
 
 

Dag 22 – Det här gör mig lycklig.

Mina vänner, min familj och musiken gör mig lycklig. Något mer som går att tillägga? Tror inte det. 

Äntligen!

Äntligen kom jag in på blogg.se! Har försökt hela dagen men det har inte velat... Mitt internet har inte mått speciellt bra.. Men nu är jag tillbaka! Jag hann inte blogga igår, var på kryssning med föräldrarna, åkte vid 11 kom hem runt 10. Så det blev rätt så sent, och jag var sjukt trött när jag kom hem, så jag kollade på tv och gick och la med sedan. Och i fredags när jag kom hem så ville jag bara lata mig. Kom hem rätt så sent då också. Men dem 3 senaste dagarna har varit jättetrevliga! Ska ladda upp lite bilder här senare när jag har fört över dem till datorn. Troligvis fixar jag det imorgon då det sägs att det ska vara skitväder ute... Ohwell!
 
Fick bli denna bild igen.

I bilen

Hejhej bloggen! Sitter i bilen och är på väg in mot Västervik, ska kolla om man fyndar något, som ett par solglasögon kanske? Skulle behövas. Men våran vistelse här har varit över förväntan! Vi stannade på ett B&B i björnholm (?) tror jag det var. Det var jättemysigt! Har fotat det så kan lägga upp bilder sen när jag kommer hem.


Roadtripp!

Sitter i bilen just nu. Vi har precis lämnat huset har och då ca 7 timmar bilresa framför oss, yeey! Haha, pigg chey...


Of I go

Egentligen så borde jag packa just nu.. Ska åka ner till Småland imorgon för att hälsa på min morfar och hans fru. Det ska bli skönt att få komma bort lite. Så jag åker imorgon men jag kommer hem igen på fredag. Ska försöka mobilblogga så mycket jag kan, eller om jag har något vettigt att skriva i alla fall. Vill inte att det ska förbli så himla tomt nu... Så jag ska anstränga mig lite mera nu!
 
 

Jag kom på en sak!

Min poster kom i måndags och jag har inte visat hur den ser ut ännu, så jag kan passa på att visa det nu medan jag sitter på tåget.


Mobilblogg

Äntligen så funkar blogg appen! Tänkte bara uppdatera er lite. Har varit i stan med käresta Nicole, kulkul! :D vi lunchade, shoppade och fikade! Kul att få träffas också efter typ 1 månad :O Men jag ska skriva lite mera nära jag kommer hem, promise!


Lovelovelove

Jag fullkomligt ÄLSKAR vädret ute nu. Älskar när det regnar och åskar, så härligt! Mest avb allt vill jag bara gå ut och springa runt i regnet! HERREJÄVLAR! DET ÅSKADE PRECIS! I love it!
Någon som vill hänga med mig ut? Haha :D
 

Ni kan ta er

Jag har så äckligt tråkigt! Seriöst, jag tror jag kommer hoppa ut genom mitt fönster snart, eller något, jag vet inte. Jag har så tråkigt så jag inte ens orkar göra något. Det är som en ond cirkel. 
Mamma nämnde något om att plocka jordgubbar, så det kommer vi nog kanske göra idag. Ska nog kolla på film eller något, men först, en dusch (fyi).

Dag 20 – Mina förebilder.

Jag tror faktiskt inte jag har någon förebild. Kanske mig själv? Eller är det jättecorny att säga så? Äsch, jag säger så. Jag har mig själv som förebild. Vem är bättre att ha som förebild än sig själv liksom? Man har ingen att bli besviken på mer än sig själv om något skulle hända eller gå snett. 
 
Don't forgett to be the way you are♥

Pyramid Song

Kanske dax för en liten uppdatering?
Det händer ingenting i mitt liv just nu, därför ingen bloggning. Men nästa vecka händer lite mera saker: picknick, en tripp till småland och grejer, kulkul! 
Idag var jag i Sollentuna och kollade på marathon. Dem firar att det är 100 år sedan OS hölls i Sverige. Tror jag att det var..? Aja, jag följde bara med för att jag inte har något bättre för mig. 
 
 
Juste! Jag såg den här bilden på en sida någonstand. Är det bara jag som tycker att dem ser ut som castingen ifrån "Vänner"? Från vänster: Rachel, Joey, Monica, Chandler, Pheobe (?), Ross. Visst är det likt?!

Dag 19 – Detta ångrar jag.

Jag ångrar en del saker, fast jag inte borde göra det. Jag tänker inte nämna något specifikt eftersom det är saker jag inte vill dela med mig av. Så det så!



Happy

Hejsan svejsan!
Nu är jag jätteglad för jag kommer få en poster med Ryan Gossling pååååå. Haha, låter astöntigt, men jag dör lite för honom, ehehee... 
 
Snart kommer den hänga i mitt rum! Weeeey!
 

Kolla hans ögon!

Seriöst, jag får inte luft. HAHAHAHAHA.

Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick.

Oj, snacka om att jag har haft många sådana! 
Det var en gång (haha) i min förra skola, det var bara jag och Patricia kvar i vårat kompliment. Vi skulle ta på oss skorna och så säger jag helt plötsligt: Maria är en riktigt bra lärare! Den bästa vi har tror jag. Och så kommer hon precis runt hörnet och kollar på mig, skrattar och tackar så mycket. Det vra jättepinsamt! Men nu när jag tänker efter så var det ju bara en komplimang.. Som hon egentligen inte skulle ha fått höra.. Haha.
 
 

Dag 17 – Mitt favoritminne.

Mitt favoritminne är antingen när vi åkte till Partille eller Taizé resan. Jag tror att båda dem hamnar på första plats. Orkar inte beskriva allt som hände och vad man gjorde, men det var kul. Man träffade nya människor och skaffade nya gemenskaper. Det var drama men också en hel del bra stunder. Så jag hoppashoppashoppas att vi åker till Taizé igen nästa sommar!
 
 

Upupupupupup

Det blev en hel del 30 days inlägg, men jag har inget annat att blogga om så då kan jag ju uppdatera lite med dem eftersom jag inte har gjort det! 
Sitter och lyssnar på musik, kanske ska gå ut och lägga mig och sola lite nu medan man kan. Men som jag sa så har jag inget att blogga om, så jag skriver lite senare!
 
 

Dag 16 – Mina drömmar.

Mina drömmar just nu är att gå ut gymnasiet och ta studenten. 
Men mina framtida drömmar är nog faktiskt att flytta till Irland. Vi skojade lite om det i skolan, men ju mera jag tänker på det så låter det så jäkla kul! Öppna ett bageri/konditori i Irland och sedan bosätta sig där ute på landsbyggden. Låter ju urmysigt! Sedan kan man skaffa egna kossor och hönor så man får färska ingredienser till det man bakar, haha! Nej men helt ärligt, bo på Irland är nog min dröm. Sedan vad jag gör där får vi se :)
 

Dag 15 – Självporträtt.

Ni kan få se ett skolfoto. Tror att det här var från 9an.. Troligtvis.


Dag 14 – Det fulaste och snyggaste jag äger.

Jag tolkar det här som en klädesfråga.
 
Det snyggaste jag äger är nog min skolavslutningsklänning från när jag slutade 9an. Älskar en klänningen! Lite synd att den är för "fin" att ha till vardags. 
Sedan det fulaste jag äger... Jag äger inget fult. Om det är fult så köper jag det ju inte? Det låter ju logiskt tycker jag. Visst har man fått saker som man inte tycker om av sin mormor/farmor eller dylikt i julklapp och sånt, men det har jag antingen sålt på loppis eller gett till välgörenhet. 
 

I suck...

Som vanligt kan jag inte sova, och eftersom jag inte har uppdaterat under dagen (sorry!!) så kan jag ju lika järna göra det nu.
Gick på bio på kvällen med Erik. Såg "The amazing Spider-man". Åå vad bra den var! Tyckte jag i alla fall, haha. 
Sen när jag kom hem blev det kvällsdopp i poolen, asnajs. Sen så har det inte hänt så mycket annat. Ska skriva en 30-days till er, kul va? 
 
Favorit i repris.

Mobilblogg!

Blogg.se har nu uppdaterat sin app och jag kan äntligen mobilblogga! Förlåt för att uppdateringen har varit sämst, men det är bara för att jag har haft annat för mig, blandningar hämtat ut telefonen, yeey! Så till alla er som inte sett på Facebook: vill ni ha mitt nya nummer, säg till! Kommentera här, skriv på fb, twitter eller vart ni nu kan få tag på mig. Jag kan inte sova.. Kanske märks, brukar inte blogga klockan 3 på natten precis.. Ska nog läsa lite, vi får se!


Dag 13 – Mina favoritsaker

Självklart så måste jag ju säga min dator. Om jag inte hade min dator så skulle jag känna mig handikappad, man kan ju inte göra någonting! Jag skulle säga min mobil också, men det tänker jag inte göra eftersom den jag har nu är cp. Men imorgon ska jag hämta ut den nya! 
Men bortsätt från min dator så är det nog tröjan jag har på mig nu, älskar den! Köpte den från Monki för inte så länge sedan. Den är så otroligt mysig och stor! Love it!
 
 

Go crazy!

Haha, strike a pose!
 

Nu är jag hemma från att ha åkt gocart (?)! Herregud vad kul det var! Seriöst, jag trodde inte det skulle vara så pass kul som det var. Jag var jättenervös innan och precis när jag skulle börja köra, men det gick ju asbra! Jag och pappa ska åka flera gånger och mamma ska med då, så då kan hon filma lite så jag kan lägga upp det här, woopwoop! Jag kommer säkert bli en fartdåre när jag skaffar körkort, haha! 
Nu ska jag nog kolla på film, det är ju rätt så molningt ute så man kan inte sola precis...

Nattnatt

Kände för att skriva ett litet godnatt inlägg. 
Och för att uppdatera er lite, min mobil kommer troligtvis på fredag! Dem skickar den imorgon så man får ju hoppas! Och så ska jag åka gokart (?) imorgon med pappa. Herregud vad läskigt! Jag kommer köra som en gammal tant på E4an... Wish me luck säger jag bara!
 
 
 

En låt som jag har lyssnat galet mycket på under den senaste tiden. Tänkte göra så att jag gör en liten lista på vilka låtar jag lyssnar mest på just nu. Låter det najs? Jag tycker det i alla fall!

Word


Dag 12 – I min handväska.

Det jag har i min s.k. handväska är plånbok, hörlurar, nycklar, ipren/alvedon eller dylikt, mobil, tuggummi, "kvinnliganödvändigheter" (hahah), solglasögon, papper och penna, hårsnoddar/hårnålar, vattenflaska . Det är nog allt. Det låter som rätt så mycket, men det är små saker som inte tar så himla mycket plats. 
 
Den här väskan skulle jag kunna döda för... Någon har 2000:- att ge mig?

Dag 11 – Mina funderingar.

Det som jag ofta funderar över är nog livet. Fast det är nog det som alla tänker på rätt så ofta tror jag. Man ställer sig samma fråga om och om igen: Vad är meningen med livet? 
Men egentligen, det är inget man ska oroa sig över. Man ska bara vara glad över att man finns, just här och nu. Även om livet har motgångar så ska man vara glad över att man fortfarande finns. 
Jag vill inte skriva någon låååång text om allting, så jag samanfattar detta med ett, var glad för livet. Som alla säger just nu, Y.O.L.O.
 

Still no phone....

Förlåt för dåligt uppdatering, men jag har varit på dåligt humör och har ont i huvudet, så det så. Nej men jag ska försöka bättra mig med uppdateringen.
Idag har jag legat vid poolen och badat lite, asskönt! Gick ut och solade omkring 11-12 tiden, det är ju då solen är som starkast, så man får ju hoppas på att man kan få lite mera bränna i alla fall! Börjar redan märka av en rand ;)
Men jag väntar fortfarande på min mobil. Förhoppningsvis kommer den med posten som kommer nu, om inte så ska jag klaga. Då är den försenad och då håller dem inte vad dem lovar! Så det så. Haha, bitter chey...
 
Hahahah, kolla vad söööööt!

Det här gjorde min natt.

 
Det kommer antagligen inte se ut som det ska med tanke på att jag har ramar runt mina bilder. Men ni ser ändå. HAHAHAHA.
 

Dag 10 – Såhär såg jag ut för länge sedan.

Jag kollade genom en massa bilder från när jag var yngre (haha, låter som om jag skulle vara typ 40+) som jag tänkte dela med mig av! Inte alal dock, det skulle ni aldrig kolla igenom. 
 
 
 
Lustigt nog så är alla dem här bilderna tagna mellan slutet av 08 och sommaren 09. Det är otroligt hur mycket jag förändrades mellan den korta tiden..! Men sedan hittade jag en annan bild om jag bara måste lägga upp som jag tyckte bara var för rolig, hahaha!
 
Hahaha, jag dööör! Kolla på mig i hörnet..!

No phone...

Jag har förskt att logga in på blogg.se hela dagen, men vårat internet har börjar bli helt cp igen, så jag kan knapp göra något.. Och som jag nämnde i ett annat inlägg så går det inte att blogga via blogg.se appen... Aja, jag försöker i alla fall uppdatera så ofta jag kan. 
Idag har jag inte gjort något så jag har egentligen inget att berätta. Eller jo, min mobil kom inte idag... Hade verkligen hoppast på att få den idag, men då bör den komma imorogn, annars vet jag inte vad som har hänt. Det är så läget ser ut. Hejpa.

Dag 09 – Min garderob.

 
Såhär ser min garerob ut. Tog lite fina cambilder, haha. Orkade inte föra över alla bilder från systemkameran på det krångliga viset. Och ja, jag tog detta väldigt bokstavligt. Annars så skulla jag tolka det hela som hur min stil är. Och även om man inte ser så mycket så är min garderob rätt så full, har även lite mera kläder ute i tvättstugan. Men jag är inte så himla mycket för kläder, eller jo, men jag gillar inte att hålla på att prova kläder och grejer, bara jobbigt... Men min stil då. Jag har på mig det som jag känner för. Det jag känner mig bekvämast i. Men jag gillar verkligen själva "hipster" stilen. Så jag kan ha lite influenser från den stilen till det jag har på mig till vardags.
Nu tycker jag att jag har skrivit på allt för mycket. Så detta får räcka för tillfället!

Slender man

Har nu hittat en ny varelse som kommer att förfölja mig i mina drömmar. Sleder man. Googla på honom ni, om ni vågar... Asså egentligen så är det inte så läskigt om man kollar på bilderna, men när man läser om honom och kopplar ihop det med hans utseende så blir det bara värre... Men konstigt nog kan jag inte sluta läsa om honom, jag är så jäkla wierd, haha. But that's just me. Finns tydligen någon film/dokumentär om detta fenomen om jag inte har helt fel... Ska i alla fall kolla upp det, även fast det skrämmer skiten ur mig.
 
Snodde bilden från facebook. Fick reda på denna typ genom att Pewdiepie spelade ett spel som heter Slender man. Det tänker jag dock inte spela...

Wtf...

Jag kan inte mobilblogga?! Är det bara jag som har det problemet eller? Jag kan inte logga in.. Snälla kommentera om det är så att någon annan här har samma problem!
 

Dagens planer: INGENTING. Möjligtvis att jag går och lägger mig ute och solar. Finns inte så mycket annat att göra, vill mest bara att det ska bli måndag, för då kommer min käraste mobil! Eller jag hoppas på det i alla fall, om inte den kommer imorgon så blir det nog på tisdag, annars vet jag inte vad jag ska göra! Haha, nej skoja bara. Men jag vill gärna ha den, typ nu...
Men som jag sa, jag har inga planer för dagen, så om det är någon som har lust att hitta på något, säg till! Bara att messa eller att ringa. 
Bara för att jag har tråkig humor.

Dag 08 – Det här är jag bra på.

Jag har ingen aning. Jag vet en del saker, men jag uttrycker dem på helt fel sätt och det kan låta jättedåligt här i bloggen. Men jag är bra på att laga mat har jag nu konstaterat. Som om det är någon som skulle vilja hyra in en kock för att laga frukost, lunch, middag eller till och med brunch, ring mig! Eller kontakta mig via mejl. Haha, men skulle inte det vara något? Jag tar 50kr per timme. Låter det rimligt? Annars så kan vi alltid ta och disskutera priset ;)
 
 

Dag 07 – När jag var liten.

Jag var rätt så lung när jag var liten. Gjorde som mina föräldrar sa, sprang inte runt och skrek och klagade på att jag inte fick det jag ville ha. Min mamma brukar säga att "jag var som ett drömbarn", lika så om min syster. Men jag var nog ändå rätt så envis, men jag satte mig inte på golvet och skrek om jag inte fick den leksaken. 
Det var väl ungefär så jag var. Vet inte riktigt om jag har något annat att skriva.
 
(Jag trodde jag hade någon bild på datorn från när jag var liten, men det hade jag tydligen inte, så ni får nöja er med detta.)
 
 

RSS 2.0