Freaky!

Det är nästan lite creepy det där alltså... Stämmer in på mig i alla fall! För er då?

Skoltrött

Är det bara jag som tycker att dem sista veckorna i skolan är så dryga? Liksom, lärarna bara "hittar på" uppgifter som man ska göra, bara för att ha något att göra. Så tillslut så är det bara onödigt att komma till skolan! Som nu till exempel, fick reda på att det inte hade varit nödvändigt för mig att komma till skolan, så jag hade kunnat vara ledig idag! Såååå onödigt. Verkligen. Usch. Aja, det är ju lika bra att jobba med något nu då medan man kan.. 


Sweet morning

Godmorgon!

Det var länge sedan jag skrev ett inlägg på morgonen när man nästan precis har vaknat. 
I alla fall, har precis duschat och ska nu göra mig i ordning för att åka till skolan. Fasat åker inte fören om kanske 2 timmar, så det är sköööönt! 
 
Ska även till gymmet idag efter skolan, så jag uppdaterar er mera senare när jag kommit hem. Låter det bra? Bra!
 
I want youuuu!

Tiptoe higher

Helgen har varit riktigt bra! Kändes bra att ha tjejorna här, snacka en massa och bara skoja. Så skönt med riktiga vänner ♥
 
Sitter just nu och försöker plugga. Skriver på en svenska text som skulle varit inne förra veckan, woopsie. Aja, han har inte sagt något om det ännu, så jag antar att jag inte är ensam om att inte ha lämnat in den. Abropå svenska, har ingen svenska på morgonen, så jag börjar efter lunch. Sååå skööönt! Sovmorgon till typ 11. Har bara ljudproduktion då, ska fixa lite saker nu med radiointervjun, sedan är den redo för inlämmning imorgon. 
Just nu så känns saker och ting inte så himla stressigt längre, men jag antar att jag inte borde ta ut någon glädje förtidigt. 

 
Yepp. 

15.48

Tjenixen! 

Sitter och snackar en snabbis med min finaste. Väntar just nu på att Hanna och Alina ska komma. Kommer bli awesome ikväll! 

Haha, men jag satt och kollade på ett klipp på youtube, mamma kommer in och vill snacka med mig. Så jag pausar videon och vi pratar. Sedan helt plötsligt så frågar hon mig om det är jag på skärmen, och jag börjar skratta.


Liksom... Hur ser det där ut som jag?! Det är en freaking ratt! Hahahah, alltså kära lilla mamma... Jag älskar henne ändå ♥

Looking for someone to blame

Jag vet, jag vet, har inte bloggar på ca en vecka. Men den här veckan har varit väldigt stressig för mig, har haft en hel del att göra, har fortfarande en del att göra, så jag borde egentligen fokusera lite mera.. 
Men tänkte att jag skulle uppdatera er lite! 

Imorgon så kommer Alina och Hanna över, ska kolla på film och ha det allmänt bra. På söndag så blir det gym och plugg. Ikväll vet jag inte vad som händer, ska plugga och städa, så det blir inget roligt för min del. Menmen, that's life. 
 
Men som sagt så har veckan varit stressig = inget speciellt har hänt. Har pluggat, pluggat och pluggat. Men det blir ju så i slutspurten av skolan, och vissa säger att tvåan är värst, vilket jag tror jag kan hålla med om. Nästa år i trean så kommer allting vara mycket lättre, kommer inte ha lika långa dagar, kommer gå en mindre kurs (som alla andra gör, på typ alla skolor antar jag) vilket kommer bli awesome! Längtar verkligen, orkar inte med skolan just nu.
 

Godnatt


Fuck allting

Dagen har varit piss. Jag nämde ju att jag skulle på musem, men så blev det inte för min del. Hittade ju inte till fucking museet. Så fick gå tillbaka till skolan. Så nu sitter jag här, förbannad på allt. Och det hjälper inte precis att ettorna står här brevid och håller på som efterblivna apor. Helt ärligt, vill bara hem. Vill inte ha tyska, vill bara hem och gräva ner mig. Nej, fyfan. Usch på allt det här. 
 
Bild från i tisdags.

Perfect. Just.. Perfect.

Jag när jag försöker ta mig upp ur sängen på morgonen:
 

190413

Hejsan allihopa!

Skola. Ljudproduktion. Roligt? Det vet jag inte riktigt om det är.
Men jag tar mig igenom det! Fick precis reda på att vi har flyttat fram deadlinen på intervjun till näst-nästa måndag. Vilket är bra, typ. Är ju redan klar, men nu har jag chansen att spela in med riktig mikrofon och få bättre kvalitet. Ska även försöka att ha lite mera inlevelse när jag pratar, inte låta som om jag läser av frågorna liksom. 
 
Men efter detta så ska vi på museum (igen). Nobelmuseet blir det idag. Har inte riktig koll på vad det är vi ska göra, om jag är helt ärlig... Men det blir nog bra ändå. Efter det så blir det håltimme och sedan tyska. 
 
Skoooooor!

08.11

Hejsan hoppsan! 


Är i skolan, lektionen har inte riktigt börjat ännu, så passar på att blogga lite!
Bloggen blir lite lidande just nu, har en del skolarbete som jag måste ta itu med. Har skjutit på en del aldeles för länge, så nu är det dax att börja jobba på det. Men jag ska försöka blogga så fort jag har tid!
 
En charmig cambild fick det bli!

Svar på kommentar

Fick en kommentar förra veckan som jag kom på att jag inte har svarat på!
 
 
Hur vi träffades var genom en gemansam vän. Vi snackade ett bra tag och sånt innan saker och ting blev mera seriöst, antar jag att man kan säga, haha. Tyvärr så har jag ingen bild, inte heller så säker på om han vill vara med här i bloggen. Får ta det med honom! Men det kommer komma bild, förr eller senare. We'll just have to wait and see.
 
 

Monday, again

Har inte bloggat i helgen, har varit med min underbara och kände inte riktigt för att blogga.
 
Men nu är jag här igen! Har svenska och ska skriva två texter om en bild, en ifrån synvilken av en romantiker, och en ifrån synvinkeln av en realist. Yeah, don't know how that's gonna turn out... Vi får se! Har inte ens tagit en bild ännu, haha.. Men det löser sig.
 
Efter skolan blir det gymmet, skulle ha åkt dit igår, men så blev det inte (shame on me...).

Vet inte riktigt vad jag ska göra för övningar, men funderar på ben igen, nu när jag inte längre har någon träningsvärk. Ska kolla upp lite gruppträningar också! För er som går på sats, ni får gärna kommentera om ni vet om några roliga, vill testa på något nytt och inte bara spinning, haha.
 
En bild på nya håret! Sa ju i fredags att jag skulle köpa färg, och det blev blå/lila färg. Yeeeey! Haha. 

Fredag

Hallihallå!

Sitter i skolan, som vanligt. Har precis haft matteprov, gick väl sådär. Hoppas på det bästa i alla fall.
Idag är en allmänt dålig dag. Eller egentligen, jag är bara sur över att jag behöver vara i skolan från 8.20 fram till typ 16.00. Sååå, jag kommer vara helt slut när jag kommer hem senare. Ohwell, ska köpa hårfärg i alla fall. Haha, appropå ingenting liksom. 

Nu ska jag spela Candy Crush på facebook, hejpa!
 
Nya favoritlåten. 

100413

Onsdag morgon. Svenska. Trött som jag vet inte vad. Vill bara hem.
 
Det beskriver min morgon just nu! Förhoppningsvis går dagen förbi fort. 
Ska till kyrkan ikväll också. Har blivit tillbedd att prata om något, ett valfritt ämne typ. En betraktelse helt enkelt. Är fortfarande inte helt säker på hur jag ska göra det, men det löser sig nog! Är rätt så säker på vad jag ska prata om i alla fall.
 
 
Random, haha... 

090413

Hejsan hoppsan!

Har engelska just nu, slutar om sisådär 50 minuter. Ska egentligen hålla på med gramatik, meeeen kände för att blogga lite först. Haha. Men engelska är roligt och ett av de få ämnena jag faktiskt är bra på, så jag känner bara att det gör ingenting om resten i klassen för lite försprång, haha ;) 
Nej men nu ska jag inte låta sådär! 

Har fixar tid för utvecklingssamtal också, ifall ni ville veta det, haha. Men man märker nu att det inte är långt kvar alltså.. Har fortfarande en del saker kvar att göra, men fan alltså, snart är det lov igen hörrni! Slutar den 4 juni, och börjar sent i augusti någon gång. Längtar som saaaatan!
 
 
Den där gifen passar bannimig till allt alltså!
 
 

Hallelujah!

Hallelujah! Slutar nu efter svenskaaaan, är så glaaad! 
Dagen blev genast snäppet bättre. 
 
Kände att jag bara ville dela med mig av min glädje, tjoho!

080413

Hejhejhej!
 
Sitter i skolan just nu och har svenska. Alltid, haha...
 
Jag har så äckligt ont i benen! Jag går som en mupp, haha. Människor som ser mig på gatan måste tro att jag har något handikapp. Ohwell, går väl över snart! Hoppas jag i alla fall. Ska till gymmet idag igen, men ska inte träna ben, får träna armar/mage/rygg typ. Vi får se hur det blir!
 
Bloggar mera senare i alla fall, puss på er!
 
Random bild bara.
 

00.06

En snabb liten update så här på kvällskvisten.
 
Har ju redan sagt vad jag har gjort idag, centrum och gym, där jag förövrigt mötte Elin som visade några benövningar, tackartackar! 
Men jag kom hem, pluggade lite och sedan efter middagen så gick jag på en lååång promenad, riktigt skönt faktiskt. Fick sällskap i luren av min Merp (haha). Snackade ett tag och sedan gick jag hem. 

Imorgon blir det Södertälje igen. En sista gång innan en vecka med plugg börjar igen, usch. Ohwell, snart sommar lov juuuu! Längtar som satan alltså.
 
Nej men nu så säger jag godnatt här i bloggen, bloggar mera imorgon, från mobilen då troligtvis. Hejpa!
 
En instagrambild från i veckan.

Hela veckan sammanfattat

Halloj!

Har ni saknat mig? Haha, det är klart ni har! Nej men, skämt åt sido. Har varit rätt så upptagen hela veckan. Jag tror att måndags var den enda dagen på lovet jag bara latade mig hemma. 
I tisdag så åkte jag till Södertälje för att träffa min älskade, sov borta och kom hem onsdag eftermiddag. Torsdags var jag på bio med pappa och min kusin, såg på Croodorna igen, fast på svenska den här gången. Riktigt bra film alltså! Fast den är bättre på engelska än på svenska. Och igår så var jag inne i stan, shoppade lite med pappa, sedan mötte jag upp mamma och shoppade med henne också, haha. Kommer upp bild snart på vad jag köpte! 
 
Men idag så ska jag ner till centrum, sedan blir det en tripp till gymmet (troligtvis) och sedan plugg. 
 
Thights, en tröja, två par jean och smink. Köpte även två stycken doftljus, men dem glömde jag fota, whoopsie.
 
 

RSS 2.0