Jag dog

 

231013

Tänkte bara skriva ett snabbt litet inlägg, och sedan lägga upp en bild som kommer att bli mitt nya motto framöver!
 
Dagen började väl helt ok, sedan när jag skulle hem så var allting piss. För er som följer mig på Twitter, I'm sorry! Men SL krånglade, jag missade bussen PRECIIIS så fick sitta och vänta på bussen i en halvtimme i dyngsura skor. Inte speciellt trevligt. Men när jag kom hem och fick lugna ner mig så blev det bättre!
 
Det var väl ungefär det jag ville säga.
 
THIS.
 

201013

Hejsan!
 
Tänk, om en vecka så är jag i Frankrike (eller på en buss åtminstonde). Och jag är så grymt taggad! Det kommer bli sjukt roligt. Har gjort en packt att vi ska se till att bli vän med någon från något annat land, typ lägga till dem på instagram eller liknande, haha. Får la se hur det går!
 
Bloggade inget igår heller. Var i centrum som jag skrev i förrgår. Skulle leta efter ett par gummistövlar att ha med till Frankrike. Hittade ett par fina med lite snörning på! (Orkar inte fota, sorry). Och så köpte jag en grå stickad tröja som jag har haft mina ögon på ett tag. Så lite minishopping blev det igår. Senare på kvällen så gick jag ut på en rätt så lång promenad med Emilia, sedan gick vi hem till mig och var inne på Omegle hela kvällen, haha. Kul var det i alla fall!
 
Haha, liksom, what?! Fattar ju att personen driver, men ändå. 

You're beautiful

 

181013

Jag tror jag glömde blogga igår.. Var helt ärligt lite smådeppig igår. Men det var bara för att jag hade läst ut en otroligt bra bok! Blir ni också så, ni läser något som är grymt bra, och sedan när boken tar slut så är det lite: Jaha, och vad gör man nu då? Det var väl ungefär så jag kände igår. Men nu håller jag på och läser något nytt, så det är lugnt!
 
Var inte i skolan hela dagen idag, fick ett riktigt migränanfall strax innan lunch, så jag kände att det ända som gick att göra var att åka hem. Så jag var med på två lektioner, sedan blev det hemgång. Men nu mår jag mycket bättre! 
 
Vet inte vad som väntas imorgon, troligtvis en snabb tripp till centrum. Ska kolla på en ny stickad tröja. Det var allt för mig idag då!
 
Random tumblr bild från mitt skrivbord
 

161013

Slutar om en halvtimme, åh, jag vill sluta nu! Känns som om dagen har varit oändligt lång, fast jag har bara haft två lektioner. Men det är bara för att jag hade den där intervjun i förmiddags tills vår dokumentär. 
Men jag kommer inte hinna hem, ska nämligen till kyrkan ikväll, kommer säkert bli jättekul! Bara få umgås lite. Kom just på att jag ska ta med mig kameran och fråga om det är OK att jag filmar lite. Behöver lite mer klippbilder till vår dokumentär, så det skulle vara super! 
 
Ska egentligen skriva på ett PM just nu, men jag orkar verkligen inte. Sitter och håller på med annat, bloggar som exempel. Men jag måste ta mig i kragen snart och börja satsa! Herregud, det här är sista året, lite måste man väl kunna ligga i.
 
 
 

Stressig vecka

Det känns som om det är otroligt mycket skolarbete den här veckan. Salsskrivningen idag, intervju imorgon, skriva ett PM om barocken tills på fredag tror jag, rita grejer till våran musikvideo. Lite stressigt! Men jag försöker ta det chill. Förstår bara inte varför lärarna ska envisas med att sätta allting samma vecka? Åh juste, friluftsdag på torsdag också. Ska vara med på ett "boot camp".. Inte speciellt taggad! Kollade med min mentor idag om jag kunde byta, och hon skulle se vad hon kunde göra. Men annars så är det bara att göra det bästa av situationen! Grym träning ska det vara, har jag hört.
 
Tänkte dela med mig av en låt jag har börjat lyssna på grymt mycket. Den är så sjukt olik det jag brukar lyssna på, men den är grymt bra faktiskt! 
 
 

151013

Har precis bivit klar med min salsskrivning. Det känns riktit bra faktiskt! Tyckte jag fick till en riktigt bra tes och ett bra slut på texten. Lite cheesy kanske, men bra! Haha.
Nu har jag lunch, hade hoppats på att vi inte hade någon journalistik (våran lärare är sjuk) men det verkar som att vi har det i alla fall. Ohwell, bara att kämpa sig igenom den här dagen!
 
Blog ya later! (lol)
 
 

Flashbacks

Satt nyss och kollade in på mitt gamla handbollslags hemsida. Kan nog faktiskt medge att jag saknar handbollen. Lite till och från i alla fall. Men jag kommer inte gå tillbaka till att spela handboll. Mest på skoj i sånna fall. 
Kan ju berätta lite om anledningen till att jag slutade. För det första så började jag tröttna, efter att ha spelat handboll från kanske 7-8 års ålder så fanns liksom inte intresset kvar. Sedan i slutet där så kände jag mig bara inte som "en del av laget". Kan väl säga att jag kände mig orättvist behandlad om jag nu ska beskriva det med ord. 
 
Men nog om det! Har inget att göra just nu. Eller egentligen så har jag det, men jag orkar liksom inte riktigt... Men om man kanske skulle få tummen ur och göra det man ska göra? Äsch, vi får se vad jag gör!
 
 

141013

Godmorgon!
 
Sitter i skolan just nu och har gymnasiearbetet. Vi är inte hela våran grupp här, men det är lungt! Så vi sitter mest och pratar bara, haha. 
 
Efter det här så ha vi svenska, sedan blir det mentorstid och efter det lunch. Och seeen, så är det dags för mitt matteprov... Usch, hoppas på det bästa i alla fall! Kommer hinna plugga lite efter lunchen, hoppas jag. Så länge vi inte sitter och äter i typ 1 timme. Men ni måste hilla tummarna för mig så att jag klarar det! 
 
Funderar på att ha den här bilden som en tavla i mitt rum. 
 

131013

Så, nu har jag ändrat lite i min design (äntligen!). Kände att det behövdes en ny design så att jag skulle vilja blogga igen. Jag gillar bakgrunden, så den kommer så vara kvar. Men headern slängde jag ihop lite fort i PS. Ska se till att fixa något bättre någon gång. Men annars så är jag rätt så nöjd med det hela! Med tanke på att det tog mig kanske 15 minuter eller något. Så det duger!
 
Men som sagt, jag vill försöka blogga lite mer regelbundet, så att ni som läser inte blir helt bipolära över mina inlägg, haha.
 
Åtminstonde ett inlägg om dagen ska jag se till att få till!
 
Himlen i fredags. Så vacker!
 
 

Tråkigt på en söndag

VEM

Vem är i rummet med dig? Bara jag (möjligtvis ett spöke, vem vet?)
Vem fick du senaste sms av? Mamma
Vem tänker du på nu? Ingen specifik
Vem pratade du senast i telefon med? Antingen mamma eller pappa
Vems hus var du senast i? Bortsett ifrån mitt så var det nog Hannas
Vem önskar du var med dig nu? Återigen, ingen specifik
Vem är din favoritsläkting? Vadå favoritsläkting? Man kan väl inte favoritisera släktingar?

VAR

Var är din mobiltelefon? Brevid mig på sängbordet
Var handlar du mest? Mat: Ica. Kläder: H&M?
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Vart den är köpt? GinaTricot
Var åkte du senast bil? Centrum 

VAD

Vad åt du senast? Godis
Vad drack du senast? Te
Vad är det för färg på dina byxor? Svarta
Vad är den närmaste saken som är blå? En filt
Vad har du på fötterna? Svarta strumpor
Vad är din favorit färg? Lila
Vilken film såg du senast? En hel film så var det nog The bling ring, men annars så såg jag lite på Systrar i jeans som gick på TV idag
Vad hör du just nu? Tvättmaskinen, lol

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? Ja
Hånglat på en bio? Nope
Hånglat i skogen? Nej
Tyckt att din kusin är het? Nej, usch...
Sovit naken? Ja
Kört över hastighetengränsen? Har inget körkort (ÄNNU), så nej
Målat om ditt rum? Nej, men förhoppningsvis så blir det snart
Dansat framför en spegel? Ja
Fått hicka?
 Yes
Dumpat någon? Ja
Stulit pengar från en kompis? Fy, nej, aldrig
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Inte vad jag kan minnas
Varit i slagsmål? Inte direkt
Smugit ur ditt hus? Ja
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Ja, mina celebrity crushes liksom... 
Hånglat med en främling? Ja
Älskar eller saknar någon nu? Inte på det romantiska sättet som det antagligen är menat som


Plugga utomlands

Jag har alltid sagt att inte ska plugga vidare direkt efter skolan. Jag vill liksom ta ett år för mig själv, att hitta ett jobb, fixa ihop lite pengar och känna på hur det känns att vara vuxen. 
Men jag är ändå så otroligt sugen på att plugga vidare, utomlands. Jag känner bara att om jag pluggar vidare utomlands så blir det som ett äventyr i sig, förstår ni? Träffa helt nya människor, flytta till helt själv till en helt annan kontinent. För jag vill nämligen plugga i Australien. Tänk vad häftigt! Gå ut på gatan och se en kängguru hoppa förbi! Haha, skämt å sido. Fatta vilken upplevelse. Det kommer nog vara rätt så tufft och ensamt, men ett riktigt äventyr.
Jag ska kolla upp det med min SYU på skolan och se vad man behöver göra för att studera utomlands osv. Har nämligen en skola som jag är lite intresserad av. But I'm not telling you which one... ;)
 
Nu ska jag kolla på TV med mamma. Godnatt på er!
 
 
Haha, satt och kollade upp en gata på Google maps och så hittade jag denna fina man. Haha. 
 

081013

Nu har jag en sån där otroligt lång lektion. Eller egentligen så är det två lektioner, men vi har slagit ihop dem för att det är samma lektioner liksooooom.
 
Har tråkigt, borde skriva, men jag orkar inte riktig göra det nu. Så jag tänkte att jag kunde blogga istället! För då ser det ju ut som att jag skriver, chatch my drift? Haha, nej men. Jag har tråkigt i alla fall. Tror dem flesta i klassen har tråkigt för tillfället, haha.
 
Tog en rolig bild, men den var så äcklig/läskig, och jag ville inte skrämma er, så jag lät det vara!
 

A-punk

Jag har äntligen hittat en låt som handlar om mig! Eller, den har mitt namn i sig. 
 
 
I saw Johanna down in the subway
She took an apartment in Washington Heights
Half of the ring lies here with me
But the other half's at the bottom of the sea
...

061013

Alltid samma sak! Så fort man ska åka någonstans så håller föräldrarna på att stressa en och säga att man ska skynda göra sig i ordning, men när man är klar så måste man fortfarande vänta i typ 30 minuter tills dem själva är klara. 
Ska i alla fall till Stinsen idag med pappa, ska kolla på en jacka/kappa och sedan ett par "uggs". Vill ha ett par nu innan snön kommer. När snön har kommit, då blir det till att kolla på ett par nya vinterstövlar!
 
Det är planerna för dagen, ska kolla om man kanske hinner åka till gymmet också. Har bara varit där en gång den häe veckan... Men jag har varit upptagen faktiskt! Varit i kyrkan, firat vänner som fyller år och lite andra saker. Men nästa vecka blir det ändring på saker och ting!
 
Words of wisdom. 
 
 

051013

Det känns som om alla förutom jag har ett jobb. Varför ska det vara så svårt att hitta ett jobb för? JAG VILL OCKSÅ HA PENGAR. Okej, jag vill inte bara jobba för pengarnas skull, utan också för att få ERFARENHET som man behöver för att få ett ANNAT jobb. Varför ska det vara så svårt för? Det är inte det att jag inte försöker eller inte söker till olika ställen, för det gör jag. Men dem svara för f*n aldrig. Man tycker att människor skulle kunna höra av sig om man inte fått jobbet. Inte bara sitta och vänta som en idiot.
Ugh, jag är bara frustrerad. Förhoppningsvis så blir det lättare att hitta ett jobb tills dess att man har fyllt 18, men jag skulle hemskt gärna vilja ha ett jobb innan dess så att man har pengar till körkort. 
 
Behövde bara skriva av mig lite med min frustration.
 
 

041013

Sitter i skolan och har ingen direkt motivation till någonting skolrelaterat just nu, skojskoj!
Jag förstår inte hur jag kan vara så trött! Jag har gått och lagt mig tidigare än vanligt varje dag den här veckan, så man tycker ju att man borde vara lite piggare. Men nej, här sitter man halvt döende (känns det som i alla fall).
 
Men det är fredag idag! Önskar jag kunde säga att det var utgång ikväll, men så är inte läget med tankte på att man inte är 18. ÄNNU. "Bara" 2 månader kvar! Gud vad jag längtar. Men det känns som om alla mina vänner kommer vara trötta på att gå ut när det äntligen är min tur, haha. 
 
Har egentligen inget att göra, vi är bara två här ifrån min tremanna grupp i entreprenörskapen. Vet inte vad jag ska göra... Ohwell, kommer väl på något. 
 
 

031013

Jag har tänkt på det här hela veckan, och det var ju att jag skulle börja med en sån där "30 days", men jag orkar faktiskt inte. Har lite annat för mig istället! 
Har inte riktigt haft inspirationen till att blogga heller, så därför har det inte varit några inlägg på den senaste tiden. Det har inte hänt något "bloggvärt" heller. Har varit rätt så tråkigt faktiskt.
 
Har inget mer att skriva, haha... 

RSS 2.0