2012


Snodde listan ifrån denna underbara människa!

 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Yeees

 

Hur har ditt 2012 varit? Helt okej, men kunde deffenitivt vara en hel del bättre!

 

Tror du att år 2013 kommer blir bättre? Hoppashoppashoppas!

 

Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma? Oj, ja ni.. Det finns en hel del!

 

Bästa köpet? Ingen aning...!

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2012? Blood, Just, Skinny Love m.m.

 

Vem har du umgåtts med mest? Ebba och Nicole skulle jag tro.

 

Hur många kysste du? Ehehehehe... 

 

Har du haft ett förhållande under 2012? Nejsh!

 

Är det något du saknade år 2012 och vill ha 2013? Ingen aning, men troligvis.

 

Vad önskar du att du gjort mer 2012? Varit mera uttåtriktad och tagit mera chanser (YOLO bitches!

 

Vad önskar du att du gjort mindre? Inte varit så osäker, inte tänkt lika mycket på saker och ting, fkb! Haha..

 

Vad gjorde du på din födelsedag? Inget speciellt, var i skolan....

 

Vad fick dig att må bra? Musiken♥

 

Vem saknade du? Många..

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2013? Gör det du vill och känner för! Var inte så jäkla osäker hela tiden, bara kör! 

 

 


Nyårslöften

Jag nämnde för några veckor sedan att jag skulle lägga upp mina nyårslöften, så jag kan ju ta och göra det nu!
 
 
Den ser slarvigt gjord ut, meeeeen idgaf.
Lite saker som jag ska försöka uppnå. T.ex. den sista: jag ska ta hand om mig mera än vad jag gör. Jag sätter andras mående framför mitt. Jag ska självklart inte sluta bry mig om andra, men när saker och ting inte känns bra så ska jag säga det, inte bara fortsätta som om allting är som det ska.
 
Har ni några nyårslöften? Kommentera vett'ja!

Idag

Hej på er!
Har gått och blivit sjuk, igen! Kände mig risig redan innan lovet, sedan gick det över, men nu verkar det ha kommit tillbaka igen.. Känner mig febrig och äcklig, usch. Så det får bli till att stanna hemma på nyår.. Ohwell, hade ändå inga speciella planer, bara hört lite grejer, men nu blir det inget. Men så är det ibland!
 
Hängde i alla fall med mamma och pappa för att handla mat och sånt till imorgon, tog en sväng förbi H&M och köpte ett iPhoneskal som jag har haft ögonen på ett tag! Köpte ett läppglans också, sjukt snygg färg! Riktigt bra kvalitet också med tanke på att det är H&M's egna märke. Antar att det har förbättrats sedan man köpte en massa billigt smink när man var mindre, haha.
 
Asballt, eller hur?!
 

Kan lägga upp en liten outfit bild. Fick tröjan i julklapp, seriöst den skönaste tröjan jag någonsin har ägt!
 
 

Snygg frippa

Hejsan.
Kommer inte ihåg om jag bloggade något igår eller inte? Ohwell, skriver nu i alla fall.
Jag sa ju att jag skulle ta med mig kameran imorgon hem til mormor, men duktig som jag är så glömde jag den hemma! Yeey mig! Aja, det var bra ändå. Åt god mat, fick lite julklappar och spenderade lite tid med kusinerna. Men nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik. Har inget annat att göra, ska hjälpa mamma med sin iPod hon fick i julklapp, hon tjatar om att hon måste lära sig lägga in musik och grejer. Men hon har ändå haft iPhone i snart 3 år..? Logiken i det då? Haha.. Nej men jag ska hjälpa henne i alla fall. Sedan vet jag inte vad som händer. Har lust att shoppa eller något, men inte idag inte, imorgon kanske? Ska höra av mig till lite vänner och se om dem har lust att hänga på. 
 
Haha, hittade en über söt bild på mig hemma hos mormor:
 
Haha! Mamma berättade att jag var sjukt sur (syns kanske) så min dagisfröken fick sitta och hålla i mig så att jag inte sprang därifrån. Men alltså, hahaha, mitt hååår!
 

Mystique

Har lyssnat på samma låt i ungefär 1 timme nu, haha. Hittade en 10 timmars variant på youtube, så en timme fick det bli! Kännde att jag kanske skulle sluta innan jag började tröttna på den.. 
Jag sa att jag skulle lägga upp bilder från gårdagen, men så blev det tyvärr inte... Får bli imorgon, ska hem till min mormor då nämligen och fira lite jul med mammas sida av släkten, så ska fota och lite sånt då, då kan jag lägga upp alla bilder på en och samma gång senare! Låter lite smidigare. 
 
Tänkte gå och borsta tänderna nu, sedan blir det film och sängen. Nattinatt på er!
 
 

251212

God morgon god morgon!
 
Hoppas ni hade en trevlig jul, för det hade jag! Gick hem till farmor, åt mat, fick lite presenter från pappas sida av släkten, sedan var det hemgång där vi öppnade ännu mera paket! Fick en massa bra saker, bland annat ett smyckeskrin som var extremt behövligt, haha. Om ni bara förstod kaoset bland mina smycken... Men nu är allting ordnat! Måste bara lära mig vart allting ligger, haha. Fotade även en del igår, ska försöka lägga upp lite bilder idag. 
Men som sagt, hoppas ni har haft en bra jul!
 
 

Klicka om du vågar... ;)

games for girls 
 
Haha, bara för att jag är extremt barnslig... 

God Jul!

God Jul på er!
 
Har firat Emma nu lite på morgonen. Herregud, hon är 20 bast nu! Kan inte fatta det... Tiden går så sjukt jäkla fort! Tänker ofta tillbaka då vi var små och lekte heeela tiden, aww.. 
 
Men ska kolla lite på någon film eller något, sedan blir det att fixa till sig! Kom på att jag måste ladda min kamera nu, så att jag kan lägga upp bilder här på bloggen! Ska försöka fota så mycket som möjligt, även en outifit bild. Najsnajs. 
 
Kan passa på och be er att lyssna på denna awesome låt, herregud vad bra den är! 
 
 

Armbandet

Såhär ser det ut! Grymt nöjd med resultatet faktiskt! Vad tycker ni? 

I refuse to be left behind

Nu är jag klar med städningen! Eller nästan i alla fall. Ska damsuga lite och sedan bädda om sängen. Men det gör jag senare, orkar inte göra det nu... Har hunnit göra ett armband! Tog inte speciellt lång tid, men jag kände att jag behövde en paus ifrån städandet och ville "underhålla" min kreativa sida. 
 
Tänkte lägga upp en bild på armbandet, men det får bli efter att jag har lagt upp en bild på instagram, haha.. Blev inte nöjd med hur bilderna blev på datorkameran (eller cammen, ehehehe..)
 
Nästa inlägg alltså!

121223

Idag känns som om det kommer bli en bra och mysig dag. Håller på och städar just nu, måste se till och få det fint tills imorgon! Men senare mot kvällen så ska vi spela bingo, haha. Sjuukt länge sedan! Men det har blivit lite som en "tradition" antar jag, sitta uppe kvällen innan jul och spela bingo. Åå, det är nog något som jag kommer sakna när jag flyttar hemifrån.. Kommer nog åka hem till päronen då, haha.
 
Nej men nu måste jag fortsätta städa, vill ju gärna bli klar någon gång..
 
Looool!
 
 

No more tears

Sitter i golvet på mitt rum och surfar runt på nätet, alltid lika mysigt! Haha, nej jag vet inte. Har inget att göra, tänkte kolla på film eller något, vi får se. Är rätt så sugen på popcorn faktiskt, haha, random..
 
Men ni som har mitt nummer kan väl messa eller något. Hej.
 
Världen mysigaste! Pillowpet♥

Confess your love

Äntligen jullov dårå. Jippi! Eller? Nej, jag vet inte. Börjar bli sjuk, är så himla slut och trött i kroppen.. Fanfanfan, vill inte bli sjuk nu! Kommer säker hålla sig hela lovet också.. Kul, verkligen. Nejfy.. Ska försöka friskna till så fort som möjligt, för så här kan man ju inte ha det.
Håller dessutom på att planera lite inför nyår. Någon som har något på g? Själv har man inte det, blir la till att vara hemma annars. Vi får seeeeeee. 
Lyssnar på musik och är inne på tumblr. Orkar inte blogga så mycket mera, vi hörs imorgon istället!
 
Jag.

Bloggination

Har svenska, och läraren säger att man inte får ha datorn uppe om man nu inte antecknar, så jag tar och bloggar lite, tittar upp mot honom och hoppas han tror att jag inte gör något annat, ehehehe.. 
Tror att det blir en lugn dag idag, Ska spela in våran TV - show idag och sedan blir det animation i +2 timmar, yeey. Sedan blir det hemfärd och sedan fika hemma hos Patricia. Myyys!
 
Bloggar lite mera senare under dagen, ska kolla vad det nu är Ebba och Nicole håller på att snacka om i facebookchatten... Hej!
 
Sooo true..

Dålig update

Har inte haft tid till att uppdatera idag, hade inte datorn med mig till skolan och kom hem lite senare än vanligt. Var tvungen att springa runt lite i den stora staden för att skaffa lite material till julklappar. Weey. 
Så sitter nu på min säng och lyssnar på musik, sjunger, messar och tumblr:ar, haha, nytt ord hörrni! Spread it on!
 
Nej men ska faktiskt sova lite snart, ska ju upp tidigt igen imorgon. Bläää. Aja, lov snart! Hejsan!
 
Varför är mina ögon så olika i storlek? Srsly, yyyy?! Haha... 

Måndag

Måndag. Igen. Men det är den sista skolveckan nu, så det känns lugnt! 
Hade dessutom bara en lektion idag, så kom hem för kanske 1 och en halv timme sedan, så det är naaaajs.
Lyssnar på musik och lite sånt, men funderar på om man faktiskt ska vara lite duktig och skriva lite på ljudgrejsemojsen vi håller på med nu. Om jag skriver klart så snabbt som möjligt så har jag mera tid till att planera hur jag ska tolka en låt! 
Asså jag har inget vettigt att blogga om, förlåt för det. Men förhoppningsvis så blir det bättre när det blir lov! Kom på att jag kan ta och dela med mig av mina nyårslöften! Så det kan jag göra.
 
Nej nu slutar jag skriva, känns inte som om jag kommer någonvart med inlägget, haha.
 
 

Hejpa

Klockan är 12 och jag ska upp om 6 timmar och 15 minuter. Skojigt värre! Känner mig inte trött alls och väntar bara på att min mobil ska ladda ur. Är den typen av person som väntar på att batteriet ska ta slut så att man kan ladda mobilen. Inbillar mig att batteriet håller längre på så sätt. Speciellt om man nu har en iPhone/smartphone, då tar ju batteriet slut sjukt fort... Haha, jag bara "babblar" på här känner jag.
 
Teatern var jättebra! Och det dem gjorde var att de använde sig av motion capture live på scenen! Asballt! Så man såg några som hade såna dära dräkter på sig med en massa bollar på sig, haha. Men det var jättecoolt i alla fall. Men den gick bara den här helgen, det var något skolprojekt av en elev på KTH tror jag det var.. Men om den fortfarande skulle gå så skulle jag rekomendera er att se den! 
 
Långt inlägg som säkert ingen orkar läsa, haha. Men det är så det är ibland. Godnatt i alla fall.
 
Börjar gilla den där effekten alltså..!

Didn't I my dear?

Looking fierce..!
 

Tjena. Är på g in till stan snart. Ska kolla efter julklappar och sedan blir det teater med pappa. Men det inte ingen vanlig teater det här inte. Dem har använt sig av animation! Liksom, live, på scenen typ. Jag fattar inte riktigt, men det låter jätteintressant! Kan blogga lite om det senare när jag kommer hem, kanske förklara lite. We'll see! 
Ska upp och käka något nu bara, sedan bär det av. Hejpa!
 
 

And it was your heart on the line

Hejsan hoppsan.
Sitter i sängen och lyssnar på musik, väntar på att mamma ska bli klar med vad det nu är som hon håller på med så vi kan kolla på film!
Har varit och handlat julklappar, hittade även lite till mig själv, ehehe.. Men ska in till stan igen och kolla vidare på julklappar, hittade inte så mycket i Stinsen faktiskt.. Aja. Ska även på en pjäs imorgon med pappa, så ska passa på och kolla presenter då! 
 
Känns som om det skulle vara söndag idag då jag var ledig ifrån skolan igår. Knaaas. 
 
Tröjan jag har på mig på bilden köptes idag. Glittrigt värre! 

Amen

This.

Läxor i sista minuten = √

Jag har precis mejlat in 2 skolprojekt, såhär i sista minuten. Hoppas bara att lärarna godkänner det... Håll tummarna för mig!
 
Idag har jag inte gjort någonting, suttit hemma, kollat på film och lyssnar på musik. Väntar på att mamma ska komma hem, börjar bli lite hungrig... 
Har inget att skriva, så jag skriver mera senare kanske. Hejpa.
 
Måste bara lägga upp den här bilden här. Liksom, hur creepy är inte det här?! Ha en sådan sten liggas i sin trädgård, nejtack!
 
 

Houdini

 
Lyssna. Nu. Jag tvingar er. 

Det går bra nu, kompis det går bra nu

 
Tumblr famous! Eller inte, haha. Nej men, 21 followers är stort för mig! Visst, jag känner andra som har 1000+ följare, men jag är på g. Fick 2 nya igår liksom, det är bara att fortsätta som jag gör så kanske det börjar hända annat! Haha.
Känner mig jättetöntig, men jag blir glad av sånt! 
 
Nu ska jag snacka tele, hejpa.
 
 

Värme

Det är sånt här som kan få en att le under dem svåra tiderna.
 

Jag har ingen aning om vem hon är, men sånt värmer! Det uppskattas verkligen att få sådana meddelanden. Tack främling♥

131212

Har natur, orkar inte lyssna. Är hel död, både fysiskt och psykiskt. Vill bara hem och kolla på film. Tur att vi är lediga i morgon. Fast måste jobba med lite skolarbeten hemma.. Men men, hellre göra det hemma än i skolan. Då kan jag jobba när jag känner för det. 
 
Hoppas ni har en bättre dag än mig. Kram på er.
 
Tänkte att ni kanske ville skratta lite. 

121212

Nothing goes as planned
Everything will break
People say goodbye
In their own special way.  
 

Idag fick vi säga hejdå. På riktigt. Jag får fortfarande inte in det i huvudet, du är borta. Det finns inte. Jag trodde såret var nästintill läkt, men jag hade fel. Det gör lika ont nu som det gjorde förut. 
Du är förevigt älskad Hanna♥
 
(Bild från facebook)

111212

Fick vääärsta huvudvärken nu också, kuuul.
 
Heeej på er! Sitter i sängen och lyssnar på musik/sjunger. Skojigt värre! Idag har varit en bra dag, sjukt flummig för min del, sorry om jag har varit jobbig, haha... Men imorgon så har jag bara en lektion. Känns ovärt, men ändå inte. Ska äntligen (förhoppningsvis) sända vårat TV program imorgon. Hoppas det blir bra! Sedan efter lektionen ska jag möta upp Alina och ta oss till Hammarby Kyrka. Sedan blir det Vilunda kyrka på kvällen, avslutningsmiddag och lite sådant. Kommer även att få tröjor, naaajs! 
 
Men eftersom jag har värsta huvudvärken, så orkar jag inte sitta vid datorn just nu. Bloggar mera senare i alla fall!
 

Jag kan verkligen inte sluta skratta...

 
Om ni bara visste hur mycket jag har skrattat åt den här! Asså jag har ont i hjärtat för att jag har skrattat så mycket! HAHAHA. Får ingen luuuuft! HAHAHA..!

You're my sweetheart

Hejsan hoppsan. Har nyss kommit hem efter en lååång dag. Eller den känns lång i alla fall. Var i kyrkan till kvart över 10, sedan efter mässan så var det shopping i centrum som gällde. Var tvungen att köpa nya vinterskor, mina uggs var det hål i, rakt genom hälen. Schysst liksom, haft dem i typ 2 veckor och det är redan hål! Så det är inte alltid värt att lägga dyra pengar på "the real deal" om kvaliten är sämre än budgetvaran.. Ohwell, får förhoppningsvis pengarna tillbaka! 
Men har även handlat lite julklappar. Okej, 2 stycken.. Så har typ 45682 st kvar känns det som.. Och det är banne mig bara 2 veckor kvar till jul! Vart har tiden tagit vägen liksom? Poff borta, haha.. Så det får bli mera shopping i veckan, ska se till och bli klar med alla presenter innan veckans slut!
 
Haha, känner mig på ovanligt bra humör idag..!

Choose me

Dat moment när dina ljudknappar på datorn börjar funka som dem ska igen! Hellelujah! Seriöst, ni ska bara veta hur rädd jag har varit för att behöva återställa datorn eller något, haha. Dramaqueen typ..
 
Menmen! Ligger i sängen nu och lyssnar på musik. Mamma sa något som att åka och handla idag, vet inte hur det blir med det. Men det hade varit bra, har inte hunnit köpa några julklappar alls.. :O Så det är dax för det antar jag..
 
Hon är så vacker, jag döör! 

Feeling like a grown up

Ska aldeles strax ha tyska, sedan blir det hemgång. Funderar på om man ska svänga förbi ica senare och köpa något att äta ikväll. Haha, känner mig vuxen när jag skriver så. Men det är ju bara att vänja sig vid att vara ensam! Eller hur, förhoppningsvis så kommer det att vara så snart. Ensam i en lägenhet i centrala Stockholm, åå så mysigt! 
Inte tid till att drömma sig bort nu, ska snart pallra mig upp till 5an för tyskalektion. Yippi... *host*not*host*.
 
 

Nicole, u crazy!

 
Hahaha, alltså Nicole! Jag kan seriöst inte sluta skratta! 
 
Har natur nu i alla fall, nästsista lektionen för dagen, sedan håltimme dock, men jag får väl stå ut. Alltså jag kommer nog tjata om denna jäkla håltimme tills 2an är slut, avskyr den! Och det som är mest konstigt är att min tyskalärare inte har någon annan lektion på hela dagen, så jag förstår inte varför hon bara inte kan pallra sin röv hit lite snabbare så vi slipper sitta och lida... För det är inte bara jag som har håltimme liksom. Hon säger själv att hon tycker synd om oss, så varför kommer du inte tidigare då?! Arrhhhgg. Jobbigt. Aja, whatevs.
 
Bloggar mera senare när jag kommer hem. FF juuuu, woopwoop!
 
 

Eargasm..

Min nya droglåt♥
 
Så grymt skön! Seriöst, älskar att dem blandat lite dubstep i det hela. Och hans röst, så galet! Herregud, snacka om eargasm!
 

Bon Iver, I love you

Sitter och sjunger lite. Läget känns allmänt bra just nu. Internet låg nere någon minut och jag trodde att helvetet hade börjat igen, haha. Asså det är sjukt hur beroende internet är! Nästan lite skrämmande... 
 
Hade tänk lägga in en egobild här, men fastnar verkligen inte på bild, så det få vara!
 

Hörde att mamma kom hem precis, så ka upp och kolla läget med henne, hon sa att hon skulle köpa godis till mig, så får se vad som finns! Yeey, bloggar mera senare :)
 

Crazy

Kan inte sovaaaa. Tankarna bara snurrar i 180, kan inte fokusera på sömnen. Så jag sitter och kollar på youtube klipp, har ju inte kunnat kolla på 5467678 år. Så jag har en hel del att ta igen. 
Ville bara skriva lite, helt onödigt inlägg egentligen, men men!
Säger godnatt i alla fall, pussN på er.

Knasigt inlägg

Dålig uppdaterning, som vanligt, jag vet, men jag har inte haft tid till att blogga, har haft lite annat för mig.
Sitter och kollar på Bonde söker fru med mamma, för jag behöver lite hjälp med plugget, haha. Så sitter och stör henne under reklampausen. Men det är så det är!
 
Vet inte vad jag håller på att skriva egentligen, är så ofokuserad, händer så mycket just nu. Får en massa sms, kollar på tv:n, pratar med mamma och ska skriva här. Mycket på en gång.
Så jag avslutar inlägget här, bloggar mera imorgon. Hejsan svejsan!
 
Älskar min säng! Seriöst, hur mysigt ser det inte ut?! 

Ny jacka, woopwoop

Hejsan hoppsan. 
Har blivit många inlägg idag känns det som! Men det är väl bra, eller hur? 
Sprutan gick bra, gjorde svinont men behövde i alla fall inte stanna kvar som vanligt. Så jag och pappa åkte hem, sedan ner till centrum för att mathandla och köpa en vinterjacka till moi! En vanlig svart täckjacka, kan lägga upp bil imorgon, orkar inte riktigt göra det nu. Ska dessutom börja göra mig i ordning för att dejta kudden, såååå.. Ja, vi tar det imorgon helt enkelt! 
Sitter och fixar internet till min Wii, så man kan spela online igen, yeey! Mamma nämnde även något om Netflix via Wii? Någon av er som har hört talats om det? Om ni har det, kommentera! 
 
Ritade lite på denna vackra kvinna. Tycker ögonbrynen blev fantastiska!

Skolaaan

Sitter i skolan, min önskan gick inte i uppfyllelse... Ohwell, sitter ändå bara inne på tumblr, har ingen inspiration till att jobba just nu. Men slutar snart ändå, så det är väl okej antar jag. 
Ska ta min sista spruta idag, livmodelhalscancer grejsemojsen ni vet. Sedan så ska jag kolla efter en ny vinterjacka och vinterskor, men vi får se hur det blir med det. 
Bloggar när jag kommer hem, för nu kan jag faktiskt göra deeet! Wiihooo!
 
 

ÄNTLIGEN!

Efter en hel vecka, EN VECKA, så har jag äntligen internet på min kära dator! Ååå lyckan! Veckan börjar bra i alla fall, sitter och chillar med frukost, hade ingen svenska på morgonen och ingen mentorstid (och förhoppningsvis ingen ljudproduktion) såå, det blev chill morgon idag. Men ska snart börja byta om och sånt, ska gå till bussen om 45 minuter, om inte min lärare kan höra av sig snart. Fingers crossed! X
 
 

FUCKAT TANGENTBORD; VARFÖR

Vi har internet på en dator för tillfället, så jag passar på att blogga lite. 
Har inte gjort något idag, kollat på film. En typisk lördag. Har inget att skriva (HAR DESSUTOM LYCKATS FUCKA UPP TANGETBORDET SÅ NU SER DET UT SOM OM JAG SKRIVER JÄTTEEXALTERAT ELLER ARGT: DET KAN NI JU FÅ TOLKA HUR NI VILL) AJA; HEJDÅ PÅ ER:

RSS 2.0