180415

Hejsan!

Snacka om bra väder idag! I alla fall om man jämför med dom senaste dagarna när det har varit regn blandat med lite sol. Som igår, regn 5 minuter, sen kom solen i 5 minuter osv. Fett irriterande, haha. 
 
Idag så blir det lite jobb mellan 16-20, sen efter det så åker jag till Linus och möter upp några vänner för att ta några öl och sånt. Kommer bli kul! Men imorgon så är jag ledig, och kommer bara ta det lugnt inför veckan som kommer. Är upptagen varje dag nästa vecka, haha. Jobbar måndag och tisdag, sen så ska jag på någon undersökning på onsdag. Sen på torsdag så åker jag på kryssning med Linus och hans familj! Kommer hem på lördag förmiddag och efter det så blir det kvällsjobb på lördag och söndag. Så det är full rulle hela veckan! Men jag gillar när det är så, då slipper jag känna mig så himla lat, haha. 
 
Men ska försöka göra mig i ordning snart inför jobbet, måste hinna käka något innan jag drar också. Hoppas ni har en bra lördag! 
 
Haha, mitt hår är som en lejonman alltså. 
 

080415

Hej på er! Nu var det riktigt länge sedan jag bloggade, men jag har jobbat en hel del och så har jag haft lite annat för mig. Jobbar dessutom så udda tider. Har jobbat stängning dom senaste dagarna, vilket leder till att jag jobbar mellan 16/17 fram till kanske halv 2-2 på natten och är inte hemma fören kring 2 - halv 3. Så det blir liksom att jag sover på dagen och sen åker iväg och jobbar, haha. Har inget emot det riktigt, inte så att jag jobbar så varje dag ändå. Det ända som är lite jobbigt är när man ska ta sig hem i och med att man inte har körkort. Men, det löser sig ändå!
 
Sitter just nu och klurar på vad jag ska ta med och käka på jobbet, men har verkligen ingen matlust över huvudtaget... Lite jobbigt, sen underlättar det heller inte att man står i matos hela dagarna heller, haha. Men, det brukar lösa sig.
 
Ska gå och rota runt lite i kylen nu, ska försöka uppdatera lite oftare. Ha det bra! 
 
 
 
 
 

RSS 2.0