Ett inlägg om framtiden

Det här kommer bara bli ett inlägg om tankar jag har för tillfället, inte något super viktigt eller enormt intressant, men det får läsas om ni orkar!
 
Om exakt två veckor så bli jag myndig. Och med det så kommer det en massa ansvar. Det känns som om dagen man fyllt 18 så räknar alla med att man ska klara sig själv och veta vad man ska göra i framtiden. Jag är visserligen rätt så säker på vad jag vill göra, men jag är inte redo för allt ansvar. Jag vill vara liten igen. Det känns som om efter man har fyllt 18 så finns det ingen "återvändo", antar jag man kan kalla det. Men jag kommer ihåg när jag var precis 17 fyllda (som om det var typ 100 år sedan, haha) då verkligen LÄNGTADE jag tills jag fyllde 18. Då skulle jag pierca mig och tatuera mig och hela den grejen, men det kändes roligare då, också så himla avlägset.Jag menar inte att jag inte vill bli 18, för det vill jag. Men jag tror bara inte jag är redo för allt ansvar som hör till. 
 
 
Och så var de det här med skolan. Jag har alltid sagt "efter studenten så ska jag ta ett år ledigt ifrån skolan och fokusera på att hitta ett jobb, och hinna 'leva'". Jag vill liksom ut och resa och se världen! Men jag tänker att jag kommer att tappa fokus på skola och arbete, och då kommer det sluta med att jag sitter hemma och får leva på socialbidrag typ, och det vill jag inte. Så därför vill jag kombinera skolan med 'livet' och att resa. Då blir det till att plugga utomlands! Men det är lättare sagt än gjort att hitta en skola, ett program, en bostad och allt som hör till. Jag har ingen aning om hur jag ska gå till väga med att ansöka. Jag vet inte ens vad jag behöver göra för att ansöka! Men det kommer nog ordna sig. Men något annat jag oroar mig över är "är det försent att ansöka?". Liksom, tänk om ansökingstiden tog slut igår, och jag missade det precis. Fy vad surt det skulle kännas. För jag vill ju gå med folk i min ålder, jag vill inte gå med dem som är yngre än mig. Men allting kommer att lösa sig, det vet jag. Men det är bara såna här tankar man får när man börjar närma sig vuxenlivet. 
  
 
 

261113

Hej på er kära, trogna läsare. Ni som alltid kikar in dagligen för att se om det har skett något. Jag vet att jag inte är bäst på att blogga, att det dycker upp inlägg lite då och då, men att ni fortfarande är kvar, det värmer lite! Att det faktiskt finns de som vill veta vad jag gör i min vardag. 
 
Jag har sån lust att skriva en massa, men jag vet bara inte vad. Kanske ska skriva en kort novell eller något? Det skulle vara spännande, eller hur? Om jag publicerar den här eller inte får vi väl bara se.
 
Har sovmorgon imorgon, som vanligt varje onsdag. Så kan stanna uppe liiite extra sent idag, woho! Haha. Jag vet inte vad jag skriver, bara skriver av farten känns det som.
 
Kan ju skriva om vad som händer dem dagarna som är kvar på veckan:
 
Onsdag: Skola och sedan träff med konfirmanderna. 
Torsdag: Skola igen och alternativt att jag ska till tomtenatta i centrum, men vi får se vad som sker.
Fredag: Ingen skola, ska på SACO-mässan i Älvsjö. Samma sak som gymnasiemässan fast för universitet. Tänka sig, JAG pluggandes på universitet, haha, oh my... Men sen på kvällen så ska jag och mamma till min moster på Tupperware-party. Kommer nog bli roligt, träffa kusinen och lite sånt. 
 
Och helgen har jag inga riktiga planer för, får se vad som händer!
 
Amen to that.
 

221113

Halli hallå.
 
Har entrepernörskap, men ingen i min grupp är här, så jag sitter helt själv och försöker skriva på vår affärsplan. Det går väl sådär. Sitter och kollar på Tumblr och lite sånt också, haha.
Men jag känner just nu att jag antingen vill skippa hela entreprenörskiten, eller bara byta idé. Fast det skulle vara otroligt dumt med tanke på att vi har planerat detta sedan terminens start liksom. Men jag känner bara att det inte kommer att funka med det vi tänkte göra. Jag sa i början att jag inte ville köpa in något som man senare säljer vidare, men just nu känns det som en riktigt grym idé. Orkar inte.
 
Behövde bara skriva det! Har journalistik sen, skojigt värre. Finns inget att göra på de lektionerna heller, och efter det så har vi historia och ska bara kolla på film. Så den här dagen känns ju riktigt värd! Hade hellre stannat hemma och sovit, är så äckligt trött. Menmen, får väl se till att göra det bästa av situationen.
 
Oj, vad långt det blev nu, och lite smått... Argt? Ohwell.
 
Mina Doc Martens♥

181113

Nu tänkte jag köra den där lilla fulingen då jag sitter och bloggar fast jag borde sitta och skriva på ett dokument. Väntar bara på den dagen läraren kommer se igenom det, haha. 
 
Nej men, har svenska nu, ska skriva ett PM om svenskans språkutveckling. Kul, eller hur?
Måste förövrigt stanna kvar till typ klockan 4 idag, också riktigt kul. Idag är en bitter dag känner jag. Märkte av det redan på pendeln. Menmen, bara att bita ihop. 
 
 
Favoriten atm♥

151113

Hejsan.
 
Sitter i skolan, har inte kunnat gå någonstans på grund av mina skor. Jag har fått såna jääääkla skvasår som gör så bajsigt ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Så jag sitter här i skolan, ensam och fryser om fötterna. Liksom, jag kan inte ens bara ha på mig skorna utan att det gör ont! Dammit... 
Men snygga är dem i alla fall. Tänkte blogga om det igår, men jag liksom, gjorde inte det, haha. Meeeen, jag köpte ett par Doc Martens igår! Snygga som fan, men ont som bajs gör dem. Fast, vill man vara fin får man lida pin, eller hur? Behöver gå ut dem lite i alla fall, men det går ju inte, haha. Menmen, det går.
 
Var på bio igår med pappa! Såg på Thor 2, och jag kan helt ärligt säga att det var en av det bästa filmerna jag sett på länge! Så den rekomenderar jag verkligen! Men, man borde se ettan först, vilket jag inte gjorde, haha. Men ska se den snart i alla fall!
 
Nu blev det ett långt inlägg, så jag avslutar det här, hejpa!
 
Var med pappa på jobbet igår också, en snabbis i alla fall. 
 

121113

Hallå i stugan!

Nu var det ett tag sedan jag skrev, kände att det kanske var dags att göra det nu. 
Har inte haft så mycket att skriva om. Har haft en massa plugg att göra bara. Så har haft det lite lagom stressigt! But it's aaall gooood. Snart ska allting vara klart och så blir det chill igen.
 
Blir till att stanna kvar i skolan idag efter jag slutat, måste redigera en film bl.a. Men som sagt, det är lungt!
Imorgon ska jag till kyrkan efter skolan, ska vara med konfirmanderna och sedan har jag styrelsemöte. Kommer vara i kyrkan varje onsdag nu fram tills december någongång. Men det är kul! Har inget emot det :)
 
Jag vill att mitt rum ska se ut såhär! Ser såå mysigt ut! 
 
 
 

-

Jag gick förbi din grav igår och tände ett ljus. Hoppas du har det bra där du är nu♥
 

071113

Tänker på dig ♥

051113

Hej på er!

Kom på nyss att jag aldrig skrev innan jag åkte till Taizé, haha. Men jag hade ju nämnt det några gången innan så förhoppningsvis så förstod ni att det var där jag var under förra veckan!
Kom hem i söndagskväll, runt halv 9 tiden har jag för mig. Det var beräknat att vara hemma till 10, så det var skönt att komma hem tidigare! 
Jag har fotat en massa, får se när jag lägger upp bilder, imorgon kanske. 
 
Har varit ledig idag i alla fall, var sjukt skönt! Bara få slappa hemma, det var ett tag sedan jag fick göra det. Bara ta det lugnt liksom. Men jag svängde förbi gymmet i alla fall, kändes också grymt bra! Har inte tränat på över en vecka, haha... Men jag är ledig imorgon också! Fick kompledigt ifrån en lektion och sedan så var det inte obligatorisk närvaro på den andra, så jag stannar hemma imorgon också! Najsnajs.
 
Ifrån ljusmässan i Taizé. 
 

RSS 2.0