300914

Ett bra tag sedan jag skrev här. Men så blir det. 
 
Har absolut ingenting att göra. Kommer troligtvis vara så hela veckan dessutom för jag hann aldrig boka upp mig på något jobbpass... Så får ta och hitta på något annat att göra istället! Har bokat upp mig på två pass på gymmet dock. Ett nytt pass som jag aldrig kört förut, så det kommer bli kul! Känner att jag måste ta tag i träningen lite nu när jag faktiskt blivit frisk och är ledig. Så minst 3 gånger i veckan ska jag pallra mig ner till gymmet! 
 
Men som sagt, har inget speciellt att göra idag. Kanske städa mitt rum? Gå igenom garderoben för att se om jag kan göra mig av med lite kläder? Kanske det kanske. Haha, vi får se vad jag hittar på helt enkelt! 
 
 

150914

Jag är så over and done med politiken så det finns inte. Och jag kan inte vara den ända som känner så här. Nu menar jag inte att jag är upprörd över att Socialdemokraterna vann, kan personligen tycka att det kan vara bra med förändring. Men jag menar bara att jag har tröttnat så rejält på alla statusar och allting på facebook, twitter, facebook och alla olika bloggar. Jag är inte den som gillar att diskutera politik för jag gillar inte att det blir så hettat och att vissa kan ta allting så personligt att dem går till personangrepp. Jag är glad att valet är över, så nu får man bara vänta och se vad som sker. 
Är dock otroligt besviken över att det blev så många röster på SD som det blev. Jag förstår verkligen inte. Menmen, nu är det som det är och det finns inget att göra åt saken. Som sagt, det är bara att vänta och se vad som kommer att hända.
 
 

050914

En vecka sedan jag bloggade sist då. Och återigen så har inget speciellt hänt. Har lyckats bli sjuk (kommer inte ihåg om jag nämnde det i förra inlägget). Har haft feber i över en vecka nu, kommer snart in på vecka två. Känns dock som att febern håller på att gå ner men att jag istället håller på att bli förkyld. Var lite orolig i början att jag kanske hade fått ebola eller något, bara för att jag är så dramatisk av mig. 
 
Men även fast jag varit sjuk så har jag pallrat mig upp klockan 4 på morgonen för att jobba. Gjorde det i måndags, onsdags och idag. Man tycker att jag borde vara trött nu, men det är jag faktiskt inte! Sitter och väntar på att klockan ska bli halv, ska börja röra mig mot bussen då för att möta upp Linus vid stationen. Han kommer vara här i helgen och det kommer vara super mysigt! 
 
Men nu tänker jag bara på om jag orkar slänga på mig lite smink för att inte se helt jäkla död ut, eller om jag bara ska embrace it och köra på zombielooken? Har 30 min på mig att tänka, så något blir det nog, haha. 
 
Idag är det tre månader sedan jag tog studenten. Det känns som att det var så himla länge sedan! Tiden går så fort men ändå så långsamt. 
 

RSS 2.0