13.16

Hallå i stugan!
 
Jag vet att jag sa att jag skulle blogga mera igår, meeen så blev det inte, haha. Åkte till kyrkan igår på mässa och styrelsemöte. Mötet var riktigt flummigt faktiskt, haha. Men vi kom fram till en del bra saker i alla fall.
 
Har historia just nu, slutar om ungefär 25 minuter, yeey. Sedan är det loooov! Guud så skönt, ska se till och ha det redigt bra nu alltså. 

Men när jag kommer hem så ska jag pallra mig till gymmet och se till att få något gjort, känner mig så himla lat nu för tiden, så får kämpa lite nu. Motivationen finns kvar, men det är bara det att plugget tar upp en del av tiden just nu. Även andra saker i livet kommer ivägen. Menmen!
 
En gammal OOTD, haha. Hittar ingen "roligare bild".

10.33

Hejsan hoppsan! Resursdag idag och uppe med tuppen (fast inte riktigt, men det känns så..).
 
Har inga planer för dagen, hade lite planer, men allting sprack (förlåt..). Så jag kommer sitta hemma och plugga, spela och lite annat smått och gott. 
Kommer nog blogga mera under dagen, har ju inte annat att göra sååå..!
 
Min favoritkopp, evah! 

Tisdag

Tänkte blogga lite, har ju inte bloggat sedan i fredags eller något.. Sorry about that!
 
Men sitter i skolan nu, ska snart ha tyska, blä. Ska kolla på film i alla fall, fast typ bara 30 minuter eller något. Fast Ashton Kutcher är med i den, så det är lugnt! Haha.
 
Ska till kyrkan ikväll, baka chokladbollar och kolla på Jesus Christ Superstar, woopwoop. (Hahah, Jesus...)
 
Men jag spenderade helgen med min underbaraste (som jag förövrig saknar så mycket att jag nästan spricker).
Är ledig imorgon, sedan skola igen på torsdag och sedan ledig på fredag igen. Kommer sluta tidigt resten av veckan, sjukt skönt! Bara för att våran engelska lärare åkte till Thailand, meeeeep.
 
Meeen, jag ska försöka blogga mera nu, måste skärpa mig! Det är inte så jobbigt att blogga ju, bara att skriva lite då och då om vad som händer i livet, haha.
 
Ska avsluta inlägget nu, blev en del olika "paragrafer" eller vad man nu kan kalla det. Loooolz.
 
Man kan äntligen använda converse nuuuu! 

Min fredag

Kom precis på att vi ska kolla på film på tyskan. Ooo så trevligt! Dagen har bara varit helt onödig.. För mig i alla fall. Fast den har gått förbi fort, det brukar kännas som om man sitter i skolan i evigheter annars, så det är väl chill antar jag. 
Det är meningen att jag sja plugga nu, men kan inte riktigt fokucera. Ska sitta och läsa lite i matteboken på vägen hem senare, och efter det när jag väl är hemma så måste jag plugga. Så min fredag är inte speciellt rolig, om man jämför med andra människor i min ålder som är ute och festar tillexempel, haha... Ohwell, lugna kvällar hemma är också roligt. 

Ungefär såhär har dagen känts. 
 

10.35

Sitter i skolan nu, fick aldrig något svar från min lärare om man behövde komma in eller inte.. Så här sitter jag nu, men ingenting att göra, haha. 

Kom på att jag inte har delat med mig av en till video där jag spelar, inte fullt så pinsam, eller jo, kanske, haha. Aja, w/e här får ni den!
 
 
Kommer nog blogga en del under dagen, har saknat det, plus att idag är en riktigt dryg dag. 

Godmorgon!

Första gången på länge som jag hinner blogga hemma innan man ruschar iväg till skolan. 

Men jag sitter och väntar på besked från min lärare om vi ska ha lektion nu på morgonen eller inte. Skulle vara så skööönt om vi inte hade det. För jag ska skriva lite frågor och det känner jag att jag lika gärna kan göra här hemma likom.. Så det känns onödigt att åka till skolan.
 
Men annars så har jag inga andra planer, måste plugga matte.. Ohwell, bara att kämpa på så att man blir av med skiten.
 
Haha, duckface på skoltoan.

210313

Har inte bloggat på ett tag nu, ledsen för det. Men jag har varit upptagen. Upptagen med livet (oj så djupt, haha). 

Nej men jag har haft plugg och lite annat skojigt för mig. Som igår till exempel! Jag vann tävlingen här på blogg.se där man vann biobiljetter till förhandsvisningen till Croodorna. Gud vad rolig den var! Ärligt, har nog inte skrattat så mycket på lääänge. Verkligen sevärd! På orginalspråk dårå. 


Just nu har jag engelska i alla fall. Efter det blir det historia i ca 1h 40 min. Alltid lika trevligt. Nej men, egentligen så har jag inget emot histora, läraren är bra, så allting är chill.

Fick värsta rycket nu precis, vill bara fortsätta skrivaskrivaskriva! Men det ska jag inte, för då finns det ingen som orkar läsa det här sen, haha.

Men jag hör av mig när jag kommer hem igen, hejpa!
 
Fick mejlet när jag satt på bussen på väg hem, satt och skrek inombords, haha! Var überlycklig, verkligen! Just för att jag typ aldrig vinner saker, haha. 
 

Gimme, gimme, gimme!

Jag har hittat min drömbil. Helt ärligt, den är så jäääkla snygg!
 
 
Den här kommer att bli min, det svär jag på! Audi A5 Sportback. Alltså ååå, typ helt kär i den. Går på omkring 300k. Men det är väl det man får ta! 

180313

Har ljud just nu, ska skriva lite frågor och grejer, nothing special alltså. 

Har varit dålig update i helgen, men det sa jag ju redan i fredags. Helgen blev inte som planerad, men den blev riktigt bra ändå♥
 
Efter skolan så ska jag till gymmet, men har även ett naturprov klockan 3. Hoppas på det bästa, med tankte på att jag inte har pluggat, haha... Alltås jag failar verkligen i skolan. Inte så att jag får F hela tiden, men jag failar på att orka plugga. Menmen, är man skoltrött så är man!
 
 
Looooolz. Lite humor så här på en måndagseftermiddag. 

And the håltimme has begun..

Haha, swenglish in my ♥
 

Nej men som rubriken lyder så har jag håltimme nu. Hade planen på att plugga, men får se om jag faktiskt gör det. Det är nog bäst att jag gör det eftersom jag inte är hemma i helgen.. 
Men det är så svårt att koncentrera sig för vi har några människor här i skolan som håller på att bygga om någonting i taket.. Jag fattar inte vad dem håller på med, men det är KAOZZ i skolan i alla fall. Vill bara heeem!
 
Jag kan fan inte vara seriös på bild längre, haha. 

Engelska

Jag är så äckligt trött, usch. Vill bara hem och sova just nu, men måste till gymmet senare efter skolan. Får bara kämpa mig genom dagen! Kanske köper typ en redbull eller något, haha. Brukar inte funka speciellt bra på mig egetnligen, men man kan ju alltid testa! Var ett tag sedan.. Aja, känner att jag bara svamlar typ, så jag avslutar inlägget här!
 
 
Hittade denna gamla godingen, haha. Många minnen alltså!

Thursday

Hejhejhej.

Sitter i skolan som vanligt, ska ha natur nu. Tycker det är lite lustigt att vi kommer in i klassrummet innan våran lärare, haha. Aja, ska inte klaga, då ser hon inte om det är så att man kommer i sista minuten.
 
Men idag efter skolan ska jag till gymmet, ska ha möte med Dennis igen, vet inte om det är det sista mötet, men jag tror faktiskt att det är det..! Tiden har gått otroligt fort, kändes som om jag skaffade gymkort typ igår, haha. 
 
Naaaaw, så sööööt! Haha, hittar bara en massa random bilder på min dator nu för tiden, lite skojsigt. 

Animation

Har animation nu, ska göra klart våran finfina reklamfilm! Hoppas på att vi hinner fota klart idag, för vi måste hinna sätta ihop bilderna också.. Vi använder oss av pixilation nämligen!
 
Men som jag sa i förra inlägget så ska jag till kyrkan senare, kommer troligtvis vara borta ett tag, så det blir nog ingen mera uppdatering. 
 
 
 

Det är så pinsamt att jag döör, haha. Jag spelar CoD Black Ops 2 för första gången på PS3. Kulkul. Ni ser ju själva hur det gick... Btw, jag spelar mot robotar också, bara för att göra saken ännu värre.. Haha.
 

Wednesday

Onsdag morgon, och ni vet vad betyder. Svenska, woopwoop, haha. Nej men.. Kollar på något klipp just nu, fattar inte riktigt varför, men men...
 
Kom på att jag ska till kyrkan idag, så jag vet inte riktigt när jag kommer att uppdatera igen. Vi får la se helt enkelt!
 
Höhöhö...

Monday

Jag är så äckligt trött alltså, usch! Vill bara hem och sova tills imorgon, haha... Nej men på riktigt, vill verkligen bara sova, orkar inte med skolan just nu, fast vi gör inget speciellt, fast det är väl det som är jobbigt, haha.
 
Men efter skolan så ska jag till gymmet, sedan måste jag städa och hålla på. Så vi får se när jag uppdaterar igen!
 
En gammal favorit i repris. 

100313

Hejsan!


Låg update idag, men har inte haft tid till att blogga, har spenderat dagen med den bästa. 
Men imorgon kommer det bli lite mera update, ska försöka i alla fall, haha. Men har en del saker som ska göras imorgon, måste städa rummet, ska till gymmet, plugga matte, m.m. Så vi får se hur det blir!

Har inget att skriva, känner mig typ splittrad och all over the place just nu, haha. Men puss på er, vi hörs imorgon!
 
Du gör mig så förbannat glad♥

Do you know the muffin man?

Hejsan hoppsan.


Uppdaterade aldrig igår, hade sjuk migrän igår, så jag kände inte riktigt för att skriva något. Men jag gjorde inget speciellt. Var i skolan, hann hem och sedan tyska igen som vanligt.
Men idag så var jag på gymmet och kötta gärnet, kändes asbra! Men annars så har jag inte gjort något annat idag. Sitter och snackar på skype just nu och spelar lite, yeeey.
Har inget att skriva just nu, så jag bloggar mera imorgon, tror jag.
 
Ma babe♥
 

Torsdag

Hej hopp!
 
Sitter i skolan, kommer ha redovisning nu. Är inte förberedd alls, så jag hoppas att min grupp vet vad som ska göras, haha.. 
Idag är en typ.. Onödig skoldag. Eller inte onödig, men vi gör inget riktigt arbete typ. Som nu ska vi ha redovisning i halvklass, så vi är typ 15 pers, knappt. Sedan på engelskan ska vi ha hörförståelse och efter det ska vi kolla på film på historian. Så det händer liksom inget idag. Fast film är ju alltid najs, speciellt på sista lektionen! 
 
 
Herreguuud vad jag skrattade åt den här igår! Kolla på hans ansiktuttryck! Priceless..
 
 

060313

Har tydligen svenskaprov idag, haha. Alla i klassen hade missat det och ingen kan någonting. Det känns ju stabilt! 
Men om ingen kan något, då borde man ju kunna skita i det, eller hur? Men nej, då ska vi ha det här som diagnos istället. Haha, förstår inte hur han tänker. 
 
Som ni säkert fattade så har jag svenska nu. Är äckligt trött och känner mig skitkondtig, haha...
Men nu kommer läraren, bloggar mera senare! 
Yes.

Godnatt

Tänkte bara skriva ett litet inlägg innan man säger godnatt.

Matteprovet kändes som om det gick rätt så okej i alla fall! Hoppas på det bästa. 
Var egentligen det ända jag ville skriva, haha. Nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs imorgon!

Godnatt♥
 
Hahaha, hade glömt bort den gär gifen! 

Gamla bloggen

 
 
Hahah, hittade den gär gamla godingen när jag kollade igenom min gamla blogg igår. Hittade en massa roliga saker igår alltså, bland annat den där "mobillistan". En massa fjortis inlägg också.. Herregud, och jag som trodde att jag gick igenom det där stadiet rätt så lindrigt! Hade nog lite fel....

Wouldn't you miss me at all?

Sitter inne på Espresso House för tillfället. Tog en kaffe innan matteprovet. Ska vara tillbaka i skolan till halv 4, så det är luuugnt. Dessutom ligger "vårat" Espresso House typ 100 meter från skolan, så det är najs. 
Men som sagt så väntar jag bara på att få gå tillbaka till skolan och göra omprov. Första gången jag har ett matteprov på ca 1 år. Lite skumt känns det nog... Men hoppas bara på att det går bra! Håll tummarna för mig kanske? Vore tacksamt!
 
Men efter provet så ska jag hem och hitta på något, haha. Jag vet inte.. Kanske ska spela lite, har inte gjort det på ett tag. 

 
Random bild från tumblr. Vill inte sitta och ta en massa egobilder nu när folk kollar på, haha. 

Bara för att jag kan

MOBILEN
Namn 14 - Emilia
Flicka eller Pojke? - Flicka
Är ni nära vänner? - Jadå
Har du pratat med personen i telefon? - Ja

Namn 15 - Farmor
Hur länge har ni känt varandra? - Haha, hela mitt liv.
Kan du berätta hemligheter för personen? - Nja..

Namn 35 - Micke
Är hon/han vacker? - Jaa.
Känner du honom/henne bra? - Jadå, det tycker jag väl!
Är han/hon upptagen? - Upptagen..? Det vet jag inte, är du det? Hahah..

Namn 50 - Joanna
Har du sänt personen ett sms? - Tror inte det
Är det en tjej? - Ja
Går personen i samma skola? - Yes

Namn 56 - Madeline
Är ni släkt? -  Nej
Hur är han/hon till sättet? - Snäll, trevlig, rolig!
Känner du honom/henne bra? - Jodå.

Namn 93 - Erik
Har du besökt personen? - Besökt och besökt.. Vi har ju träffats.
Är han/hon trevlig? - Jadå.
Vad börjar hans/hennes namn med? - E

Namn 122 - Pappa
Har du sett personen full? - Inte full direkt, men kanske lite "salongs berusad" haha. 
Är personen äldre än du? - Ja

Namn 129 - Lisabella
Minne av personen? - En massa, hon är ju min moster trotts allt.
Har du hennes/hans msn? - Tror inte att hon har msn.. Är det någon som har det nu förtiden..?

Sista namnet
 - Larissa
Gillar du henne/honom? - Som vän, ja.
Har ni varit tillsammans? - Nej.

Vad har du för bakgrund?
En massa månar.
Hur mycket batteri har du kvar?
92%
Vem ringde du senast? 
Pappa

Vad pratade ni om? 
Jag vet inte.

Vem ringde dig senast?
Mami

Vad pratade ni om? 
Jag vet inte.

Vad står det i ditt 15:e mottagna sms?
Haha, gör det!

Vem skickade ditt 12:e mottagna sms?
Pappa

Vad står det i ditt 18:e mottagna sms?
Haha, ja :) (Y)

Vad står det i ditt 52:a mottagna sms? 
Okidoki :)

Vad står det i ditt första utkast?
Har inga utkast..

Och ditt 5:e utkast?
-

Vad står det i ditt första skickade sms?
Hejsan! :D <3

Och i ditt första mottagna sms?
Ooohhh noooo
Vad står det i ditt mottagna sms längst ner på inkorgen?
Hola sötnos :* hälsningar ifrån göteborg ;P <3

Har du några sparade medelanden?
Nej. Eller alltså.. Haha, jag vet inte, alla sms är väl sparade..

Från vilka? 
-

Har du något i utkorgen? 
-

Vad är rekord på snake på din mobil?
Har inte det
 
Hur många sms har du skickat, samanlagt?
Ingen aning..

Vad står det i dina anteckningar?
En maaaassa saker.

Va är ditt mobilnummer?
Not gonna tell youuu!

21.15

Bara för att jag inte har något annat att göra så tänkte jag blogga lite! 
Har faktiskt suttit och pluggat lite matte samtidigt som jag suttit/sitter på skype. Multitasking! 
Har omprov imorgon, matte, yeeey så kul. Hoppashoppashoppas bara på att jag klarar mig, om jag inte gör det så vet jag inte riktigt vad jag kommer att göra.. Får väl bli att plugga matte på komvux senare, haha... Nej usch och fy! Ska plugga gärnet så att man slipper skiten senare. 
 
Ska snart duscha eller något, börjar bli läggdags, ehehe. Är på flumhumör, lol.
 
Hejpa!
 
Bild från Taizé, vill så gääärna tillbaka!

040313

I know that if the sky
would fall, I'd survive it all
Because of You.
 
 
Nya favoritlåten♥
 

Hemma nu. Borde plugga lite matte, men orkar inte göra det just nu. Får bli lite senare när man är på bättre humör.
Men inget speciellt som hände idag, bara skola som vanligt ni vet. 
Får se om jag bloggar mera ikväll, har faktiskt inte så mycket att skriva just nu.

Relevant


Back to reality

Har inte bloggat på år och dar' känns det som! Ledsen för det, men jag har haft lite annat för mig. Fast inget som är speciellt viktigt att nämna dock. 

Men nu sitter jag i skolan igen, så äckligt tråkigt. Orkar verkligen inte. Vill bara hem och sova, haha.. Jag önskar att jag slapp skolan, helt ärligt! Jag vet, det låter som en bra idée nu, men senare i livet när jag sitter hemma hos mina föräldrar vid 30 års ålder så kommer jag att ångra mig. Men det vore bara så jäääkla skönt att slippa skolan just nu. Känns som att det inte riktigt spelar någon roll om man har någon utbildning nu för tiden, man får ändå inget jobb. 


Vill ha lunch nu, orkar inte med tråksvenska med tråkanders. Hejdå.
 
En outfit från förra veckan. 
 

RSS 2.0