211015

Halloj! 
 
Idag känns som en riktigt bra dag! Har äntligen fått bekräftat att jag får ledigt första veckan i december, för jag och ett gäng tjejer ska åka till London! Så har äntligen bokat mina biljetter, så nu är det bara att vänta och tagga till. Kommer bli så kul! Blir första gången jag åker själv utomlands med bara vänner, haha. Har ju visserligen åkt till Frankrike med kyrkan och så, men det var ju liksom inte samma sak. I alla fall, kommer vara borta 3-7 december. Ska se till att ta med mig min kamera och fota så mycket som möjligt. 
 
Sitter för tillfället och väntar på att det ska blir dags att börja röra sig mot jobbet. Ska ha personalmöte idag, kommer bli superskoj! Ska nämligen bowla i Kista efter mötet tillsammans med hela personalstyrkan, haha. Så idag känns bara som en toppendag.
 
Hoppas ni andra har en lika bra dag som jag själv! 
 
 
 
 
 
 
 

201015

Äntligen! Dagen jag har väntat på så länge är äntligen här! Dagen jag får byra kläder på jobbet och äntligen kalla mig själv för assistent! 
Jag hade egentligen min s.k. uppkörning förra måndagen, men det gick ju inte så där jättebra om man säger så. Så igår fick jag chansen igen och köra på med nya tag, och jag klarade det! Så nu får jag mer ansvar och får bestämma mycket mer, vilket är så skööönt, haha. Har längtat efter att få kunna styra mina pass så att det går som jag vill. Så det känns verkligen bra det här. Plus att det kommer se sjukt snyggt ut på mitt CV sen att jag har chefskunskaper ;) Men ska inte byta jobb än på ett tag, ska jobba kvar som assistent ett tag, och så får vi se vart jag hamnar senare i livet. Men för tillfället så är jag så otroligt nöjd! 
 
 

RSS 2.0