161014

Hejsan hoppsan! Long time, no see!
 
Sitter och väntar på att klockan ska bli halv nu så att jag kan gå till bussen. Ska på ett infomöte inför dom två kommande veckornas arbete. Ska jobba iprincip varje dag i två verkors tid med att dela ut Metro, haha. Men det kommer gå bra. Kommer dessutom stå själv mesta dels av tiden, så det kommer bli skönt också. 
 
Ska på en arbetsintervju imorgon också, på Max i infra city. Hoppas det går bra! Var ju på intervju för Max på Vasagatan, och det gick ju åt helvete med det. Det var då jag fick det där samtalet där dom skrattade osv. Så hoppas att det är bättre här. Känns som att Max på Vasagatan inte har så stor koll på läget och känns bara allmänt oseriösa. Så är ändå lite glad att jag inte fick jobbet där. 
 
Vill börja uppdatera mer, som jag har sagt säkert en miljard gånger, men det händer ju inte direkt något spännande i mitt liv. Jobbar för det mesta, när det finns pass och sånt. Och det är inte speciellt kul varken för er eller för mig att skriva/läsa om när jag bara står och delar ut tidningar, haha. Men ska försöka hitta på något annat skoj. 
 
Ha en bra torsdag allihopa! :)
 
Min bakgrundsbild på datorn, haha! 
 

Cards Against Humanity

Ni har säkert hört talas om spelet Cards Against Humanity. Det är ett jätteroligt, men också väldigt "grovt" kortspel. Alltså, man börjar med ett svart kort där det står ett påstående, och till det så får man välja bland 5 vita kort som man har på handen. Så till det svarta kortet väljer man det som man tycker skulle bli roligast. Den som har det roligaste kortet vinner. 
Jag skulle helt klart rekommendera er till att testa det, om det inte är så att ni har lätt för att ta illa upp. Spelet kan verka stötande till vissa. 
 
Men här är två exempel som jag tycker var jätteroliga.
 
 
 
I den här omgången så skulle man lägga två kort. 
 

Lämnar en liten länk här till er som är intresserade av att prova: http://pyx-1.socialgamer.net/game.jsp

031014

"On October 3rd, he asked me what day it was"
"What day is it?"
"It's Ocbtober 3rd"
 
Ni som fattar den referensen, i love you. Haha. 
 
Godmorgon på er! 
Vaknade lite extra tidigt idag för måste städa och lite grejer innan Linus kommer hit. Kommer bara bli en lugn fredagkväll för våran del, för båda har gått och blivit förkylda. Passande eller hur? Haha. Jaja, kommer bli skönt att bara vara hemma och kolla på film och mysa. Ska försöka övertala honom att kolla på Mean Girls med mig. Pratade om det igår men han ratade det förslaget direkt, haha. Men på något sett ska jag få det att hända.
 
Hoppas i alla fall att ni får en bra fredag! Och festa inte för mycket nu bara, varannan vatten! 
 
 
Måste erkänna att jag är lite besatt av den här filmen. Ligger på min topp 5 lista av bästa filmer! 
 

021014

God eftermiddag! 
 
Vill verkligen fortsätta blogga, men jag har ingen aning om vad. Eftersom jag knappt gör något på dagarna så känns det inte så intressant att skriva om vad jag har gjort. Det kommer förmodligen bara vara detsamma hela tiden, haha. Men det kommer nog bli mer intressant när jag väl får ett jobb eller när jag börjar plugga igen. 
Eftersom jag vill plugga utomlands så har jag lite idéer på vad som skulle vara kul att göra. Funderar på om man skulle göra som vloggar där jag liksom visar allting som sker innan själva flytten, vad jag kommer packa med mig och saker som kommer behöva köpas och grejer. Tror det skulle vara kul både för mig att göra och för er att kolla på! 
Men då är haken att det inte kommer hända fören om kanske ett år då. Men vi får se! You never know what will happen. 
 
Idag har jag i alla fall inga planer förutom att jag ska på spinning ikväll. Kommer bli skönt. Gillar faktiskt spinning! Det är så skönt att få verkligen pusha sig själv till gränsen att man känner att man nästan vill ge upp men ändå så fortsätter man. 
 
Ska försöka att blogga mer i alla fall! Så skriver igen senare, när det nu blir, haha.
 
Bjuder på en selfie jag tog för några veckor sedan. 
 

RSS 2.0