211213

Jag har halkat efter lite i bloggandet, men jag har varit väldigt lat helt enkelt. Hade skolavslutning i torsdags och efter det så hände det inget speciellt. Fredags: var hemma och degade, otroligt trött hela dagen. 
Men idag (fortfarande trött dock) så har det hänt lite grejer! Jag har gjort julgodis, slagit in julklappar och klätt granen! 



Granen fick gå i silvertema i år. Eller, det blir silver varje gång då jag får bestämma, haha. Älskar silver! Stilrent och snyggt, eller hur? 


171213

Bloggade aldrig igår, ledsen för det. Men jag var nästintill död hela dagen, sovit uruselt i helgen. Men ändå så gick jag och la mig sent igår, dumma mig liksom. 
Men nu sitter jag i skolan och läser, eller ja, inte just nu, tog en lite paus. Man blir ju så trött i ögonen av att läsa, inte så bra kombo om man redan är trött ifrån början, haha. 
Läser Stephen King's bok "Under kupolen", det går ju en serie på 5an som heter "Under the dome", den är baserad på den här romanen. Hittils så gillar jag den! Vet dock inte hur lång tid det kommer ta för mig att läsa ut den, den är på närmare 2000 sidor... Inte exakt, men det är en hel del! Kommer väl bli klar till februari, haha! Fast nej, ska läsa flitigt under lovet.
 
Har förövrigt skolavslutning på torsdag, men den är inte obligatorisk att gå på, kommer bara vara samling i kyrkan och sedan får vi gå hem. Så teknsikt sett så slutar jag imorgon! Sååå skönt. Håller dock på att bli förkyld, det är inte så najs. Hoppas jag inte blir allt för sjuk, vill ju var frisk till jul och nyår, dessutom så ska jag och Emilia ge gärnet på gymmet under lovet! Fingers crossed. 
 
 
Hittade ingen bra bild att lägga upp, så ni kan ju lyssna på den här låten istället!

151213

Halli hallå!
 
Kom hem runt 4 tiden i natt men gick och la mig kanske vi 5 eller så. Sedan var det bara att gå 9 för att åka till kyrkan. Försökte vila lite efter vi hade kommit hem, men det gick inge vidare. Men ska lägga mig alldeles strax, ville bara skriva lite innan.
 
Gårkvällen var bäst! Tycker att det verkligen var en lyckad första utgång. Kunde ju ablsout varit värre i alla fall. Härligt sällskap och en massa dans, det var det jag ville ha! Så jag är jättenöjd! Men som jag trodde så blev det inte så mycket fotat, tog väl kanske 3 bilder eller så, haha. Men kan lägga upp en bild på mig och Alina. 
 
Nu ska jag sova i alla fall, godnatt!
 
Bästa kvällen på länge!
 

141213

Sitter och taggar till med lite musik. För om ca en timme börjar jag röra mig mot stan för min aldra första utgång! Sååå taggad, shit alltså, haha. Men jag har inga direkta förväntningar då folk säger att det är väldigt överskattat att gå ut på krogen. Men jag ska se till att ha det enormt kul med min vänner. 
Och jag är så ENORMT nöjd med min ögonsminkning idag, haha. Och mitt hår, fast jag bara har plattat det. Ska locka det lite runt ansiktet och sedan är jag klar! 
 
Atm! Som sagt, inte klar ännu. Lägger upp bilder imorgon med hur jag såg ut ikväll och sånt. Färgade håret idag också! Mest för att få bort utväxten som hade blivit. Är inte speciellt ljusare i håret, men tycker att det blivit lite mera askigare liksom. Det är snygg och jag är nöjd!
 
 
 

Juste, en annan sak också...

... Jag ska gå på Miley Cyrus konsert!! Fatta, jag är sååååå glaaaaad! Hade strul med att köpa biljetterna i början, men det löste sig! Åh, är såååå taggad. 30 maj i globen, då jävlar.
 
 

131213

Dagen har varit sjukt bra! Har skrattat och mått allmänt bra hela dagen. Härligt!
Har fått en del fina saker också, men tänkte fota det imorgn och sånt. So stay tuned! 
 
Imorgon blir det partaj för hela slanten, but for now, godnatt på er!
 
 
 

121213

Imorgon är dagen med stort D. Dagen då jag äntligen fyller 18! Det är dagen man har längtat efter sååå länge.
 
Ska se till att försöka sova nu. Inte för att jag är sådär otroligt spänd inför imorgon, men man har ju alltid lite svårt att sova dagen innan ens födelsedag. Speciellt när man hör hur föräldrarna slår in paket på övervåningen, haha. 
 

Snacka om att någon är taggad!

Wohooo!

111213

Jag ska alldeles strax börja röra mig mot bussen, men först ville jag visa er denna video! 
 
 
 
Den innehåller då 2013 alla highlights inom media världen antar jag. Jätterolig, verkligen! Och så ser man en massa människor som man kollar på på youtube, så det var bara ännu roligare! Den lades upp för ca en timme sedan och har redan 5000+ kommentarer, galet!

10(11)1213

La mig på sängen med datorn i hopp om att jag skulle blogga innan tolvslaget, men så blev det ju inte, haha. Ohwell.
Åkte till centrum efter skolan för att byta byxorna, köpte även lite annat men inget märkvärdigt. Nu är min "outfit" till lördagen klar! Åh, är så taggad. Kommer bli så awesome! Vet inte om jag nämnt det i bloggen? Haha, men ska i alla fall ut på lördag! Min allra första utgång, fatta! Haha, ååh, längtar verkligen så galet mycket! Ska försöka fota, men man vet ju aldrig.
 
Imorgon är det skola som vanligt och sedan kyrka på kvällen. Vet dock inte om det är något med konfirmanderna, ska kolla upp det imorgon under dagen. Men jag bloggar imorgon igen!
 
Godnatt.
 
 
Godnatt sång, höhö.

091213

Ligger i sängen och kollar på Sex and the city, myspys!
 
Var som sagt i skolan idag för att göra omprov, det gick väl helt okej i alla fall. Bättre än förra gången, haha. Efter det så åkte jag till gymmet och hade min älskade legday, woho! Testade att köra lite intervaller på crosstrainerna också, det är definitivt något jag kommer fortsätta med! Grym träning kände jag. 
 
Men när jag kom hem så duschade jag och fick värsta rycket typ och började städa mitt rum, haha. Har sagt i typ en veckas tid att jag måste damsuga rummet, men har inte tagit mig tid till det, men idag blev det av! Känns skönt att ha det gjort, och att ha ett snyggt och rent rum!
 
Imorgon: skola som vanligt, sedan tar jag en tripp till biblioteket och sedan centrum för att byta ett par byxor.
Godnatt! ♥
 
 

081213

Hallå där!
 
Idag har jag gjort en del saker faktiskt! Åkte till stinsen för att kolla julklappar. Hittade ingenting, men det blev lite saker till mig själv, haha. Standard, man är ute och letar efter något till någon men istället så köper man saker till sig själv. Händer mig rätt så ofta faktiskt...
 
Men efter shopping turen så mötte jag Elin på gymmet och vi körde ett rejält träningspass för överkroppen. Snacka om att mina armar var döda efteråt! Shit, kommer inte kunna röra dem imorgon, haha. Men det är ju klart värt det! Snacka om att man kommer ha sexiga armer efter att träna sånt här varje vecka ;)
 
Ska sova nu, måste till skolan bara för att göra ett omprov som kommer ta mig ca 30 min eller något. Men tänkte ändå vandra runt i stan och kolla på julklappar tänkte jag. Efter det blir det gymmet! Måndagar är min legday, favorit dagen på gymmet tror jag, haha. 
 
Nya favorit tröjan. 199:- på Gina T! 
 

07(08)1213

Kom på att jag inte hade bloggat idag (eller tekniskt sett igår då)! 
 
Vaknade rätt så sent, så hann inte göra något. Men gick över till Emilia på eftermiddagen någon gång för att träffas. Och så fick jag hälsa på den nya valpen! Sååå söt var hon, åh, ville bara ta med henne hem, haha. Men det var roligt att få träffas igen och prata lite. Stannade hos henne till 7 - halv 8 något sånt. Sen dess har jag inte gjort något annat.
 
Imorgon ska jag till stinsen och kolla julklappar, bland annat. Måste köpa ett par nya svarta byxor. Men sen ska jag träffa Elin på gymmet och så ska vi träna tillsammas! Är grymt taggad, dessutom kommer hon visa mig lite flera överkropps övningar, så det kommer bli najs! Behöver lära mig fler övningar... 
 
Skriver mer imorgon!
 
 
Såååå bra!

061213

 
Bästa låten just nu♥

051213

Och så kom det snö! Har längtat efter snön faktiskt. Så otroligt vackert ute när det ligger nysnö på marken som glittrar i solen. Ååh, måste ut och fota då! Ska se till att göra det i helgen tror jag. 
Imorgon, då blir det musikal! Ska gå på en skräckmusikal som heter Necronomicon tillsammans med tre vänner. Det var en födelsedagspresent till Alina. Så det blir en kväll på stan då! 
 
Stannade hemma idag också. Hade så otroligt ont i magen i morse, liksom, ni tjejer vet där man brukar få mensvärk? Där hade jag skitont, liksom, det högg och ilade av smärta, var sjukt jobbigt. Och så mådde jag sjukt illa. Stod i duschen imorse och trodde på riktigt att jag skulle spy... Usch. Så mamma fick sjukanmäla mig idag. 
Ska börja med lite skolarbete tror jag. Ha det bra hörrni!
 
 
Tagen för någon minut sedan bara. Mycket mera snö på marken nu. 
 

Sega onsdag

Jag förtår inte hur man kan bli så seg! Alltså, jag börjar ju 12.10, kan sova till halv 10 om jag känner för det, och sedan så har jag bara två lektioner, digitalt skapande och historia. Inget av dem är speciellt ansträngande liksom, men ändå så blir man så otroligt seg och trött! Helt sjukt. 
Som tur är så ska jag inte till kyrkan idag, konfirmanderna ska kolla på en film som jag har sett minst 3 gånger redan, så jag behövde inte komma. Så jag ska fokusera lite på skolarbetet idag och ta det lugnt!
 
 
Nu slutar jag i alla fall! 
 

041213

Bara för att jag sa att jag skulle blogga varje dag, oavsett vad, så failade jag på direkten, haha. Ny dag och nya tag!
 
Sitter och chillar hemma för tillfället, ska gå om cirkus en timme. Så det blir till att ha en bra frukost! Sitta och äta i lugn och ro, utan att behöva stressa. Älskar att kunna göra så! Fast för att kunna göra det utan att jag har sovmorgon så måste jag gå upp runt 6 eller något, och, det orkar man ju inte! Så dår får det bli att man gör en macka som man äter när man är på väg ut genom dörren ungefär. Men det går det med.
 
Nej nu ska jag sluta babbla, haha. Breakfast time!
 
Mössa är det bästa som finns! 
 

021213

Jag har sagt till mig själv att jag ska se till att blogga varje dag nu i december! Även om så bara något litet och onödigt så ska jag få upp minst ett inlägg om dagen! 
 
Var i skolan idag som vanligt, hade gymnasiearbete på morgonen och sedan så hade vi svenska. Vi ska skriva en 5 sidors uppsats i svenskan, gud så kul! Ska vara en analys om valfritt ämne typ. Jag har valt som tema Stephen King anatar jag, och syftet med texten kommer vara hur hans skrivande har utvecklats och hur skräcken har utvecklats om man jämför med hans tidigare verk. Kanske inte låter så intressant, men ska se till att få det att bli det, haha. 
 
Men efter skolan så åkte jag till gymmet. Måndagar är här med "bendag", så jag körde ca 15 minuter cykling som lite uppvärmning och sedan en del andra övningar. Om det är så att ni har några bra träningsövningar som är lätta att utföra men ger mycket, kommentera gärna! Behöver lite nya övningar, inte bara ben utan även mage och armar och sånt. 
 
Nu ska jag bara ta det lungt och kolla på The Walking Dead, ha det bra hörrni!
 
 

011213

Det är den första december och första advent. Hoppas ni har haft en bra dag! Det har jag i alla fall, inte gjort något alls, haha. Snart dahs att sova då och förbereda sig inför en ny dag och en ny skolvecka. 
 
 
Lyssna på denna sköna låt!
 

RSS 2.0