300414

Valborg och mösspåtagning. Det känns nästan lite overkligt. Tänk, om 1 månad och 5 dagar tar jag studenten. STUDENTEN. Helt otroligt. 
Är uppe ovanligt tidigt för att vara onsdag, har dessutom inga lektioner idag, bara mösspåtagning i Vasaparken vid 2. Men pappa fyller ju år idag så vi firade honom lite på morgonen eftersom jag inte kommer vara hemma ikväll. Vi har lite planer på att åka till Sommar! efter mösspåtagningen, men det kommer antagligen att vara packat med människor, så vi får se vad som sker. 
 
 
Grattis på födelsedagens bästa pappa! ♥
 

260414

God förmiddag! 
 
Ska snart åka till centrum för att kika på lite presenter till min kära far som fyller år på onsdag. Sedan så måte jag hem på direkten för att skriva klart min effing svenska uppsats och sedan arbeta på svenska nationella talet. Alltid jag att sitta i sista minuten.. Menmen, jag får bara skylla mig själv för att jag skjuter på det hela tiden. Men snart så är det över! Bara att kämpa sig igenom dem sista 7 veckorna eller vad det nu är som är kvar. 
 
Trevlig helg folket! 
 

Så jävla sant

"I don’t hate school because “i’m a teenager”
no i hate it because who the fuck wants to wake up at 6 in the morning
and go to a place where all you feel is stupid and judged.
yeah no one ok"
 

En text jag hittade på tumblr som jag bara kan hålla med om till 100%!

250414

Hejsan!

Ett tag sedan jag skrev nu (igen). Känns som om jag alltid börjar mina inlägg med den meningen, haha. Får väl helt enkelt blogga lite oftare!
Har entreprenörskap idag i alla fall, som vanligt, ingen riktig koll på vad som ska göras. Så vi sitter och snackar bara! Sånt är alltid najs.
 
Men sen är det heeeelg! Och lööön. Fast, får ingen lön den här månaden, den kommer nästa månad istället.. Lite segt sådär, men det går! 
 
Alla studenter just nu.
 
 

210414

Godkväll! (Eller natt?)
 
Har inte haft tid att uppdatera, tyvärr, men ville bara slänga upp ett litet inlägg här snabbt innan jag ska sova. 
Måste upp halv 5 imorgon för att jobba... Men, vad gör man inte för pengarna liksom? Haha. Fast det som är ännu jobbigare är att jag måste upp samma tid på onsdag också, fast jag egentligen hade kunnat gått upp vid klockan 10. Tänk, jag slutar jobba när jag egentligen hade kunnat gå upp! Haha, knas det där alltså. Men som sagt, pengarpengarpengar! 
Och för er som undrar, jag jobbar för Back Up Event, får stå och dela ut tidningar och andra små gratisprylar i tunnelbanan bland annat. Ett schysst deltids jobb helt enkelt! 
 
Nu måste jag sova, godnatt på er! Hoppas ni alla har haft en bra påsk och ett härligt lov. Och till alla er som går i trean... Det är bara 1 1/2 månad kvar till studenteeeeen!
 
I don't even know.
 


150414

God morgon på er!
 
Ska börjar röra mig in mot den stora staden om en halvtimme, men ville bara uppdatera här lite fort. 
Ska kolla klänningar tillsammans med Alina och Frida. Måste kolla efter en studentklänning, men jag vill också ha bara en vanlig basic svart klänning. Får se vad man hittar! Kan ju inte vara så svårt att hitta klänningar nu eftersom det är vår. Men vi får se!
 
Favvisskorna!
 

140414

God morgon! 

Första dagen på lovet, skolen skiner och allting är på topp! Känns riktigt härligt! 
Ska åka ner till gymmet snart, pappa skjutsar you know. Så får se vad jag kör, funderar på kondition, för det behövs verkligen... Så det är bara att köra!

Ska försöka blogga mera under den här veckan, har verkligen börjat få tillbaka motivationen till det nu, så då är det ju bara att skriva på!
 
Ha en trevligt måndag, peeps!
 
Words of wisdom. 
 

120414

Tänkte göra en sån där lista som jag gjorde typ dagligen förut, men sedan så ändrade jag mig, för jag insåg att jag inte orkade fylla i alla frågor, haha. 
 
Är ensam hemma och har über tråkigt. Har suttit på mitt rum för det mesta och bara lyssnat på musik och scrollat genom tumblr. Vilket har varit skönt i sig, men jag börjar lessna på det nu. Tror jag ska stänga ner datorn ett tag och läsa lite. Är så inne i min bok så det finns inte! Kommer typ gråta när den tar slut, haha. Fast har uppföljaren till den, så det är lugnt! (Tills jag läst ut den också, haha).
 
Hoppas ni har haft en bra och lugn lördag. 
 
Bild från Tumblr.
 

110414

Sitter i skolan och har entreprenörskap. Känns som om det var år sedan jag var på den här lektionen, men den var nog senast förra veckan... Jag vet inte, känns bara konstigt.
 
Men idag är bara en helt vanligt fredag. Eller egentligen inte, med tanke på att det är den sista fredagen innan lovet nästa vecka (!!!). Kommer bli såå skönt med lov, är riktigt skoltrött nu alltså. Usch, fy och blä. Så lovet kommer lägligt, som alltid. Men har fortfarande restuppgifter som måste göras, så får ta och göra dem under lovet. I alla fall kolla igenom dem, haha. Annars så ska jag bara ta det lugnt. Inga galna utgångar för min del, är redan fattig och det är bara andra veckan av april liksom.. Men folk är lite skyldiga mig pengar, så det borde lösa sig om dem kommer in rullande snart!
 
Men jag hoppas ni alla får en trevlig fredag. Festa inte för hårt bara ♥
 
Vad jag blev för "klassens", haha. 
 

100414

Idag var det nationella då. Jag tyckte det gick rätt så bra faktiskt! Hoppas på kanske ett C, men vågar inte säga för mycket ifall man jinxar det liksom. Hoppas det gick bra för er alla andra som skrev idag!
 
Har hamnat i en sån där period där jag bara läser och läser, typ hela tiden. Så har påbörjat min tredje bok på ca 4 veckor. Visst, det kanske inte låter så mycket, men varje bok har varit på ca 350+ sidor. Just nu läser jag Beautiful Disaster av Jamie McGuire. Såååå kär i den boken alltså! Eller om jag är kär i karaktärerna, det har jag inte lyckats klura ut ännu, haha. Men rekommenderar den starkt! Speciellt om man gillar typ, lite cheesey böcker. Jag är verkligen en sucker för sånna böcker, gotta admit it. 
 
 
 
Favoritlåten atm.
 

090414

God eftermiddag! 

Hade ingen digitalt skapande idag, så jag har bara en lektion idag, woho! Känns lite drygt bara att åka till skolan, som tar ca 1 timme, och sedan vara i skolan 1 timme och sedan hem, 1 timme igen. Menmen, vad gör man inte för skolan. Haha, what? Nej nu babblar jag bara.
 
Vi hade i alla fall vår skiva i måndags, och jag kan helt ärligt säga att det är det roligaste jag någonsin har haft på en utekväll. Sååå jäkla roligt! Men dagen efter var inte lika rolig dock, haha.. Men man kan ju inget annat än att skylla på sig själv. Har lite bilder som jag kan publicera senare. Jag prioriterade inte riktigt att fota då jag hade så roligt, haha. Men något kan ni få i alla fall! 
 
Ska börja gå om cirka 15 minuter, så ska sitta och döda lite tid här vid datorn. En av anledningarna till att jag började skriva det här inlägget, haha. 
 
När jag uppdaterade datorn så fick jag lite nya roligare effekter i Photo Booth, höhö. 
 

020413

Det var ett litet tag sedan jag skrev. Men har faktiskt glömt bort. 

Var hemma hela dagen igår, förkyld (IGEN). Mådde jätte dåligt i skolan i måndags, så stannade hemma igår, men idag så ska jag till skolan. Har ändå bara en lektion, så det är väl bara att pallra sig dit. Låter som en kråka när jag pratar, så vi får se hur längre rösten håller idag. Måste nämligen prata på en inspelning, haha... Wish me luck!

Juste, skulle även ha gått på en skiva igår, men det hände ju heller inte.. Så nu har jag missat två skivor pga att jag mår dåligt/varit sjuk. Så nu jävlar måste jag krya på mig tills på måndag, för då äntligen så är det vår skiva! Är såååå taggad, helt sjukt. Har dessutom hittat världens snyggaste klänning, är såå nöjd med den. Hade köpt en klänning innan, men den var lite liten, så planen var egentligen att sy ut den, men bara det skulle gått på 500 kr typ, så jag köpte en ny istället. Är mycket mera nöjd med min nya faktiskt, höhö. Ska fortfarande använda min andra dock, kanske nyår eller något. Vi får la se!

Drar till skolan om cirkus en halvtimme, får skjuts till stationen, the perks of being sick. Tar inte med mig datorn, så bloggar kanske sen när jag kommer hem.
 
 
Skolans försök till ett aprilskämt igår. Ha ha. 
 
 
 

RSS 2.0