För att vara ärlig...

... så orkar jag inte blogga... Så vi tar den en annan gång!

Underskatta tiden...

Som jag sa så hade jag sovmorgon idag, men jag gick upp en timme förtidigt.. Jag lyckade underskatta tiden! Tänk om jag hade åkt nu, då hade jag behövt sitta i skolan i en timme, UTAN dator. Hur hade inte det varit? Haha. Men nu så får jag även skjuts till skolan utav min kära lilla pappa. Det uppskattas verkligen! 
Jag har dessutom igen röst.. Så får se hur det går idag då!



Sitter och dricker te i min jättestora kopp och med min nya awesome tröja!

Godnatt

Tyvärr så orkar jag inte lägga upp konsert bilder idag, så jag tar det imorgon istället.
Har även sovmorgon i morgon! Börjar klockan 1 och slutar sedan klockan 3, asnajs! Så kommer gå upp klockan halv 10 ungefär, woopwoop.
Har suttit och pluggat inför idrottsprovet som vi kommer att ha på tisdag. Har även varit och käkat middag hon min moster, det var för att min kusin fyller 9 den 2 februari, oh they grow up so fast! Haha :P

Nej nu ska jag kolla klipp på youtube, sen så blir det att slagga. Hoppas ni alla har haft en bra dag, min har i alla fall varit helt okej. Godnatt, pusspuss♥

Nu kan jag dö lycklig!

Kvällen igår var helt obeskrivligt awesome! Kommer att publicera en maaasssssaaaa bilder här sen så får ni se hur jävla bra det var! Ååååå, jag MÅSTE se dom igen när dom kommer till Sverige (jag har bestämmt att dom ska komma hit igen). Seriöst, nu kan jag verkligen dö lycklig, jag är helt fast i exstas(?)!!
Men bilder kommer i nästa inlägg.

Egentligen, varför?

Jag förstår egentligen inte varför jag har fixat mig så mycket, allt kommer ändå ha försvunnit sen efter typ 30 minuter där inne, haha! Men det är ju alltid bra att se snygg ut när man står ute och köar, am I right..? ;)





Haha ;) You gotta love them ducklips♥

Konsert idag!

Idag är inte vilken dag som helst, utan det är dagen då jag ska få se bandet som skapade mitt intresse för musik! Ååååå vad jag är glaaad! Det kommer bli så jäääkla bra! Just nu så känns allting superasmegabra! 
Det här är låtarna jag helst skulle vilja höra:

The Best Laid Plans Of Mice And Marionettes

Congratulations, I Hate You

A Forbidden Dance

The Darik Wood Of Error


Jag vill såklart höra alla andra låtar, men det här är dom jag vill höra mest ;)

The Uninvited

Sitter hemma i sängen. Tänkte ta och kolla lite på film, vill kunna göra något roligt innan man måste börja med allt pluggande... Måste skriva ett svenska tal, sen är det prov i idrott på tisdag, sen media/sam prov torsdag och fredag... Media provet är 4 frågor ändast, och det ska ta 2 dagar att skriva. Då kan man direkt fatta att det är mycket som ska skrivas..? Vill verkligen inte! Verkar som om läraren inte inseer att man inte kan få in allt det där i huvudet och sedan få det att stanna där. Det är omöjligt! i alla fall för mig med samma hjärnkapasitet som en sten. 
Det går som det går i alla fall...

Orkar inte skriva mera, så får se om det blir något mera senare.


Den här blir det nog..!

Grattis!

Detta inlägg är tillägnat Nicole som fyller 17 idag! Grattis på dig niggah! :D 


Herp

Gud vad min uppdatering är sämst, men jag har inte orkat blogga. 
Sitter i sängen just nu i alla fall, ska snart skriva reflektionen som ska vara klar tills imorgon, tror inte att den är så svår att skriva faktiskt, bara det att jag tycker att det är jobbigt...
Sitter annars på skype med Ebba och Simon. Ebba försöker instalera WoW till sin dator, vet inte riktigt hur det går med det..? Men det kommer väl att funka sedan i slutändan.. ;)

Vet inte om det kommer någon mera uppdatering senare, men det märker vi väl!


Plugga? Tror inte det...

Min statistik börjar sjunka igen, och det gör mig lite ledsen... :(
Men det är väl för att jag inte har orkat uppdatera så mycket, men jag har bara haft en hel del andra saker att göra. Men jag ska försöka bättra mig! I promise! :D
Sitter i skolan just nu, spelar The Sims Social på facebook, haha. Ska egentligen plugga till provet, men det orkar jag inte heller göra. Men egentligen så borde jag... Men det kan göras lite i helgen tycker jag! Ska ju även på konsert då, är såååå taggad! :D :D
Nej nu ska jag återgå till mitt sims spelande, så vi hörs lite senare!


Snälla, skjut mig nu..!

Herregud jag döööör! Kommer verkligen aldrig kunna gå till skolan igen.. Fan alltså! Fyfan vad jag skäms! Får verkligen hoppas att det inte kommer ut något nu, faaaaan... Jag dör verkligen... ORKAR INTE!!

Bajs på allt

Sitter i skolan. Ska ha matte... VILL INTE!!!!

Tidig sänggång

Mina läsare har ju börjat sjuka igen..! Varför?! (Antagligen för många deppinlägg...)
Men nu ska jag faktiskt slagga! Orkar inte vara vaken, är delvis trött, sen så har jag inget annat att göra. Kommer kännas asbra imorgon sen också om jag somnar typ nu. Om man ändå kunde göra sånt varje dag.. Aja, nu går jag mot sängen, godnatt!♥

Buy one get one free!


Hahahaha, jag dööör! Så jäkla rolig!

Hahah, omg!

Jag hittade faktiskt en gammal bild på mig!


7an - 8an typ.. Tror det var våren mellan 7an-8an. Shiiitt.. Fin utväxt..! (y)

Hej sjukling?

Äckel huvudvärk som aldrig vill försvinna.

Hallå i stugan! Jag har jäääääääättetråkigt.. Fryser arselt av mig dessutom. Känns som om jag kommer bli sjuk, men bara för att jag vill det så kommer det inte att hända... 
Jag har lite bloggtorka. Har inget att skriva! Någon som har lust att hjälpa mig komma på något som man kan skriva och som är kul att läsa? Bara att komma med förslag!
Kan även göra en frågestund om ni känner för det! Bara att kommentera vad ni vill veta osv, så får vi se om jag svara och vilka frågor jag svara på... ;)

(Den här datorn har inga bilder som är roliga att lägga upp.. Så ni får vänta med bilderna..)


Holy crap...

Det började brinna i skolan! Helt plötsligt innan mattelektionen skulle börja så så kommer då våran lärare, även mentor, och säger att vi ska ta och gå ut, vi får inte hämta något, vi skulle bara gå ut. Vi trodde att det var brandövning, men icke sa nicke! Sen så kommer det 5 st brandbilar och poliser och ambulanser och skit. Viu stod ute och tag och väntade på att vi möjligtvis kanske skulle kunna gå in igen, men sen så kommer alla lärare och säger att vi får gå hem. Men våra saker var ju kvar i skolan! Min mobil och min dator, min väska och mina böcker! Allt är kvar i skolan! Kommer få tillbaka allting imorgon.. Men ändå! 
Är hemma nu i alla fall, sitter vid mammas dator och bloggar, kände att jag behövde sitta vid datorn en stund bara, haha. 
Men för att få reda på vad det var som hände så kan ni läsa artikeln här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14258832.ab

Vill förresten passa på att säga till Ebba: Det ordnar sig, du kommer att få tillbaka alla din grejer! Du behöver inte vara orolig, dessutom, om något är borta så ska skolan betala tillbaka. Om dom inte gör det så står jag vid din sida och hjälper till med konfrontationen! Haha :D Men kom bara ihåg att det löser sig♥

˜

Jag kan inte ta mera av sanningen. Jag vill inte att ni ska börja ljuga, jag vill hellst bara att allt ska sluta. Sluta med sanningen, sluta med löngnerna, sluta bara.
Känslan som jag trodde jag hade lyckats trycka bort är på väg upp mot ytan igen. Jag vet inte hur jag ska sätta ord på den känslan, den bara finns där. 
Jag vill att folk ska förstå, men jag kan inte yttrycka mig på rätt sätt. Jag vill inte att det ska bli fel. 
Jag känner att jag bara svamlar i detta inlägg, men jag vet inte hur jag mår just nu. Jag vet inte vad jag känner. Är inte så säker på om jag faktiskt känner något alls. 
Känner bara att jag inte orkar och vill att det ska ta slut, men inte på ett så himla dramatiskt sätt. Bara att det sakta men säkert lägger av.

Mittbena!


Vad tycker ni? Hiss eller diss med mittbena på mig? Kommentera!

Before i die..


Bläääääää

Hemma från skolan, men mår som piss. Ont i huvudet och mår illa. Inget fungerar för att "dämpa" det. Matteprovet gick år helvete det med, kändes det som i alla fall. Förstår inte hur jag någonsin kommer att klara av matten..? Aja, någongång går det väl.

Orkar inte blogga just nu, vill bara sova egentligen.

Blogginlägg...

Tjolla hopp!
Sitter i skolan och ska egentligen skriva en reflektion om graffitiprojektet vi har hållit på med. Eller det är en reflektion över hela graffiti området vi har hållit på med. Orkar faktiskt inte göra det nu, känner mig inte fokucerad över huvudtaget, så kommer nog att göra det hemma istället. Känner att jag behöver få lite kaffe i mig, typ NU! Så det kommer bara bli en fika till lunch, sen så får vi se vad som händer. Känns som om dagen kommer att gå fort i alla fall!


Standard

Det här är en standard för mig när jag inte kan sova!


Jag ligger och kollar på när folk bakar, haha! Knas jag är.. Men jag kan inte hjälpa det.. Det blir så när man inte kan sova och är hungrig.. Men erkänn, det ser riktigt gott ut..?

Godnatt

Med detta inlägg säger jag godnatt, hoppas ni har haft en lugn och bra söndag. Jag blev faktiskt klar med So:n! Vet inte om jag gjorde rätt, men klar är jag i alla fall. 


HELVETE!

Kom på att jag har en jävlabajsäckelf*tth*r so intervjugrej tills imorgon, har inte ens börjat skriva! AAERRGFRTJTYJDBDSF varför?! Jag blir så förbannad på mig själv som alltid ska glömma och sedan göra allt i sista sekund, faaaaaaan! Vet inte om jag kommer ha någon mera tid till att blogga sen, inte fören ikväll i alla fall.


Fuck skolan.

Before i die..


Jag förstår inte!


Jag blir lite smått störs av att en kille kan sminka sig snyggare än vad jag kan. Ser dessutom 100x bättre ut än vad jag gör! Det är galet ju! Tycker i alla fall att han gjorde det skitsnyggt, ser verkligen ut som en kvinna i slutet när han står på huk och vinkar, skitsnyggt!

Someday..

Godmorgon på er. 
Har nyss käkat frukost och ska snart sätta mig ner för att göra lite matte.... Vill verkligen inte göra det, hatar matte, verkligen HATAR. Jag vet att hata är ett starkt ord, men jag avskyr verkligen matte, därför ska jag inte plugga matte i 2an. Så jag måste få upp mitt betyg till ett E åtminstonde, annars vet jag inte vad jag gör... 
Men jag kommer att slänga upp lite inlägg här under dagen, så det kommer inte vara så himla tomt!




Aww....

Det här fick mig på lite bättre humör:




Before i die..


If you put my heart under a microscope..

Har ingen speciell lust till att blogga egentligen, men gör det i alla fall bara för att kunna hålla mina läsare på topp. 
Kom hem från Nicole strax efter 3, tog något att käka och sedan så spelade jag och mamma lite alfapet. Tycker att det kan vara roligare att spela alfapet än wordfued, någon annan som håller med mig?
Ska snart käka, pasta och ost, mumma! Dom 2 bästa sakerna i världen kombinerat, kan det blir bätter? (Hallå matvrak). 
Sitter annars och lyssnar på musik och gör ingenting. Bloggar lite senare i alla fall, ska kolla om jag har något vettigt att skriva då. Måste även plugga kom jag på.. Bajs.. Aja, you gotta do waht you gotta do..!


Dagen innan skolan började.

Hos Nicole

Hej på er!
Förlåt för att det inte har varit någon uppdatering, men jag hann inte imorse då jag försov mig... Men är hemma hos Nicole nu, ska sova här, yeeey :D Så det här kommer nog vara det ända inlägget för idag. Men det kommer mera uppdatering imorgon. Hoppas ni alla har ne grym fredag utan för mcyket dricka ;)


Natti natt

Nej nu blir det till att sova. Ska lägga mig i sängen med matteboken i alla fall, får se hur mycket jag orkar. Annars så får jag väl dygna natten från lördag till söndag och sedan plugga gärnet hela söndagen.. Men jag får väl skylla mig själv för att jag inte pluggar ordentliget.. Vi får i alla fall se hur det blir sen!
Hoppas ni alla har haft en riktigt bra dag, för det har jag. Föresten! För att läsa dagens fail, gå in på mina fina vän Nicoles blogg!


Å vad jag inte gillar dig.

Öppethus: Check!

Förlåt för sämst uppdatering, men som det stod i förra inlägget så hade jag helt enkelt inte tid att uppdatera. Hade heller inte tillgång till någon dator eftersom min var utan batteri. 
Sitter hemma nu i alla fall, ska snart hoppa in i duschen och känna mig lite fräschare än vad jag är nu. Var asvarmt i skolan! Det var väl på grund av allt folk som var där... Men det var rätt så najs ändå, förrutom att det knappt var något folk i vårat rum, menmen. Såg 3 personer från min gamla skola, det var rätt så awesome!

Nej nu blir det duschen, kanske bloggar lite mera senare :)


Bildbrist...

Bajs...

Detta kommer bli det sista inlägget innan jag kommer hem, för min dator håller på att dö.. Men jag ska kolla om jag kan sno mammas iPhone lite blogga lite ifrån den sen på vägen hem. Men vi hörs sen när jag kommer hem!

Musikvideor!

Vet ni vad vi ska göra idag? Vi ska börja med musikvideor! Kul va? Har ingen aning om vilka jag kommer att hamna med, men det kommer säkert bli asbra! Är lite sugen på att göra kanske en parodi på något? :P
Vi får se vad dom i min grupp säger!


Bilden är tillägnad till Ebba. Krya på dig!♥

Update: Nicole, jag och Ebba hamna i samma grupp, yeeeey! :D :D

Outfit

Godmorgon kära läsare :)
Idag känns som en bra dag, känns som om det mesta vill gå min väg! Vill inte säga allt, då kanske det förstörs.. *pepparpeppar*. Kommer att åka om ungefär en halvtimme, så jag passar på att blogga lite innan vi åker, sen så fixar jag en lite klädselbild! (via camen såklart..)


Skjorta - Födelsedagspresent förra året
Linne - Gina
Tights - Ingen aning...
Bälte/skärp - Lindex



I am... Fine?

Känner inte för att blogga något mera idag, så det här får bli dagens sista inlägg, men jag kommer hinna blogga imorogn innan skolan, kommer få skjuts då, så kan sova lite längre då. Godnatt på er i alla fall♥



I wanna go home

Ska nu ta och intervjua min mamma till ett skolprojekt! Hade varit lite roligare att intervjua någon annan, men det känns nästan lite skönare att prata med någon som man känner, dessutom så var det väldigt kort varsel så man han inte "boka" något.. Men det bli säker bra ändå! Ska även intervjua pappa sen när han har tid! :) 


Varför har jag aldrig använt den här effekten förut? Den var ju asball!

Öppethus imorgon

Nu så är jag hemma! Väntar på att mamma ska bli klar med vad det nu är hon gör, så att vi kan gå ut och fixa med graffitimålningen som jag ska ha med mig till skolan imorgon. Det är ju öppethus då! Så för er som är intresserade: NTI gmnasiet har öppethus imorgon klockan 17.00! Crafoords väg 12 ligger skolan på. Alla är välkommna :D 


Det är där jag spenderar mesta delen av min tid just nu, haha....

dfvsw5ry

Orkar inteeeee.. Har engelska just nu, sitter och gör ingenting. Vet inte riktigt varför jag skriver det här, men har man tråkigt så har man... Bloggar i alla fall mera seriöst när jag kommer hem.

Tråkigt....


Det är så det kan gå, när inte haspen är på...

So..

Halloj! 
Sitter i skolan nu. Hann inte blogga något imorse, så jag tar det nu istället.
Har bara en helt vanlig skoldag idag, bara en massa tråkiga "vanliga" lektioner. So, matte, svenska, engelska. Drygt! Men imorgon är det i alla fall utställningen, så det känns bra. Sen så ska vi bara gymma på fredag, och det känns chill! 


Såhäääääär tråkigt kan man ha det på so lektionen..

Vad fasen...

Jag ska seriöst sluta säga att jag ska gå och lägga mig tidigt, det händer ju aldrig! Bestämde mig för att lägga mig och läsa klockan 10, men så blev det ju inte. Jag var visserligen klar då, men man kan ju inte säga nej till datorn.. Ååå blir så frustrearad på mig själv! Aja, det är bara något jag får ta och öva på. Imorgon är det i alla fall en helt vanlig skoladag, med bara en massa lektioner, men det kommer attt gå bra, det brukar det ju oftast göra ;)
Nej men nu ska jag faktiskt ta och sova, for real this time!

Vi hörs imorgon igen! :D


Home at last!

Nu är jag äntligen hemma! Dagen har gått förbi rätt så fort egentligen, men besöktet på SVT var rätt så drygt faktiskt.. Vi fick gå inte i en massa olika studier, men inget som var jätteintressant. Dessutom vad gubben som visade oss runt inte speciellt trevlig heller.. Scannade oss med blicken och skit, inte kul!
Men nu sitter jag här på mitt rum med en mätt mage, haha. Ska snart hoppa in i duschen och sedan gå och lägga mig, är riktigt trött. Man blir ju det efter att ha gått runt en hel dag..


Gammal bild.

What to do?

Har antagligen redan slutat nu, men har inget att göra. Ska ju vara på SVT vid halv 5 och klockan är halv 3... What to do? 


Morgon!

Godmorgon!
Sitter och tar det lite chill såhär på morgonkvisten, fast måste gå om en halvtimme ungefär. Ska bara käka lite frulle, sen är jag good to go!
Men jag har ingen aning om när det kommer någon uppdatering om jag inte fixar några tidsinställda inlägg åt er. Annars blir det inget fören mot kvällen. Men vi får se!
Nu ska jag käka, så hörs vi när vi hörs :)


Haha, oj så söt man kan vara..!

Dagens klädsel


Cambilder är alltid najs..

Skjorta - Mammas gammal
Jeans - Lindex 
Linne - Gina

Saosin - You're not alone

Minnen...♥


It's just like him
To wander off in the evergreen park
Slowly searching for any sign
Of the ones he used to love..

He says he's got nothing left to live for
(He says he's got nothing left...)
And this time I think you'll know..

You're not alone
There is more to this, I know
You can make it out
You will live to tell

She's just like him
Spoiled rotten
Confused by the lies she's been fed
And she's searching for no one..
(But herself)
Her eyes turn to green and she seems to be happy
That she is here
And this time I think you'll know...

You're not alone
There is more to this, I know
You can make it out
You will live to tell

You're not alone
There is more to this, I know
You can make it out

(There is more to know)

We're not alone
There is more to this, I know
You can make it out
You will live to tell..
(So tell me)

You're not alone
There is more to this, I know
You can make it out
(Make it out)
You will live to tell
(Live to tell)
You're not alone
There is more to this, I know
(And I know)
You can make it out
You will live to tell..

You are not alone.
You're not, you're not alone.


Brown&Silver

Kom ju på att jag har sovmorgon imorgon, o så skönt! Fast det är för att vi får komp för att vi ska till SVT imorgon efter skolan. Halv 5! Kommer ju inte var hemma fören vid 8 eller något imorgon... Aja, komp får vi ju i alla fall ;)
Men bara för att vi har sovmorgon så tänker jag minsan inte vara uppe längre, nejnej, det är ju nu man ska ta och sova mycket! Så jag väntar bara på att mina naglar ska torka, sen så går jag och gör mig i ordning! Hinner ta och läsa lite också, wiiee!

Får se om jag lägger upp en inlägg till efter detta, annars så säger jag godnatt nu :D


Visste ni att...



Jag har inte skadat mig själv med flit på ca 6 månader.
Jag har världens bästa vänner.
Jag säger att min musiksmak är lite bred som omkretsen på jorden.
Jag har jättesvårt att ta åt mig av komplimanger om mitt utseende.

Till er nya läsare, lite saker om mig som ni kanske inte visste? ;)

New boots!

Hej på er! 
Har nyss kommit hem. Var först i skolan, men sen åkte jag och pappa ner till centrum och köpte skor till mig. Behövdes verkligen! Mina uggs hade ett stort hål i hälen, inte så kul när det är blött och slaskigt ute kan jag ju säga er... Men nu behöver jag inte oroa mig över det!

Bara för att jag är extremt lat (och för att det är så drygt att föra över bilderna) så fotade jag inte med min kamera, tog istället cambilder, men dom är väl ändå bra? Fast nä...




Får lite "military feeling" från dom. Tycker dom är assnygga! Ville dessutom inte ha några feta snöstövlar som man har när det är typ 10 cm snö ute. Känndes rätt så onödigt. Så det fick bli dessa för 299:- på dinsko! Vet inte riktigt vad det är för material, typ skinnimitation tror jag.. Aja, what ever! ;)



Estetlektion!


Ja nu kör vi estet!

Before i die..


Mot skolan....

Godmorgon på er! 
Sitter och håller på att packa ihop lite saker till skolan, går om typ 15 minuter. Men eftersom jag har tid över så bloggar jag! Hahah ;)
Är inte så säker på om det kommer bli något tillfälle över som man kn blogga på i skolan, det får vi helt enkelt se då. Annars så kirrar jag några inlägg åt er när jag är hemma! Great huhu? :D
Nej men nu måste jag börjar röra på mig, vi hör senare!


Modelpose! Haha..


Mitt hår är kaos..

Hos Patricia

Nu kommer det lite bilder ifrån kvällen/natten hos Patricia! 


Kollade på den här filmen först. Riktigt äklig, men asbra! Rekomenderas starkt.


Pizza!

Alina! Hanna i bakgrunden, haha!

Patricia!

En riktit awesome film! Även den här rekomenderas starkt!

Även den här är väldigt bra!

Nu har jag inga "roliga" bilder kvar, men vi såg på 1-2 filmer till tror jagg att det var. Sen så somnade vi runt klockan 6 på morgonen, hihihihi.. ;)
Nu ska jag läsa en sak vi hade i läxa i idrotten, hade nästan glömt bort den... Men tar och läser lite fort nu och sen så får vi se om jag kan somna ;)
Säger godnatt i alla fall, om det inte kommer ett litet "bonus" inlägg sen, we will just have to wait and se!

The time has come to

Åhhh, blir så glad när jag loggar in för att blogga och kollar på statistiken. Det är verkligen skitroligt! 
Idag har varit en jättekonstig dag, den har känns jätteknasig och bara helt.. Knas, haha. Har inte gjort något alls, bara suttit i min säng, kollar youtube klipp, varit inne på facebook och lyssnat på musik. Visst det är jätteskönt, men jag vill göra något också, men det finns inte speciellt mycket att göra eftersom det är söndag och dom flesta ska till skolan imorgon.. Menmen, man får väl bara hitta på något själv som man kan roa sig med!

Som typ det sånt här:




HAHAHA!

Herregud vad pinsam jag är. Fattar inte att jag lägger ut dom här! Men man får ju faktiskt ta och bjuda lite på sig ibland ;)


Graffitiprojektet!

Jag har ju inte visat er vad jag och Nicole ha ådstakommit under våra estetlektioner! Så här kommer våran fina video som vi är såå stolta över, haha!


Besöksrekord!

Ser att jag har hade besöksrekord igår! Gud så roligt! Hoppas att ni alla vill stanna kvar och att ni gillar min blogg ;)
Jag har i alla fall kommit hem ifrån Patricia. Vakanade för kanske 1 timme sen, haha. Men vi somnade inte fören klockan 6 ungefär. Konstigt nog så var jag inte så trött, men tydligen så han jag somna före alla andra, knasigt.
Kommer att lägga upp lite bilder sen mot kvällen, när jag lyckats föra över dom på datorn. 


Försökte ta en liten screenshot, men det ville sig inte, så det fick bli en stor istället... Hoppas ni ser bara! Ja, jag hade lite läsare ifrån början, men det bara ökar som ni kan se!

Godmorgon!

Godmorgon på er! 
Det är fortfarande tidinställda inlägg som gäller nu! Jag har ingen aning om när jag kommer komma hem, men jag skriver ett litet inlägg då i alla fall! 
Ligger kanske och sover fortfarande, eller så sitter vi kanske och käkar frulle, det märker vi väl ;)


Dagens/kvällen klädsel


Hahah, kolla spegelbilden...

Så detta är då min klädsel för dagen/kvällen. Eftersom vi har som en liten dresscode så är det nästan obligatoriskt med mjukiskläder ;) Kommer ihåg när vi köpte våra första, haha! Har en lila också, men den är alldeles urtvättad och inte lika mysig, så tog den röda idag ;)

Men det här är det sista inlägget för dagen, så jag tar och säger godnatt! Har ju med mig min kamera så det kommer nog komma upp lite bilder mot kvällen ;)



Piercingar

Dom flesta här vet inte om att jag ÄLSKAR piercingar. Det finns några som jag tycker är extremt fula som jag aldrig skulle vilja ha, men det finns även en hel del som jag verkligen skulle vilja ha. Dom är bl.a:


Göra om min navelpiercing.


Tungpiercing, så jääääkla snyggt! Venompiercing är också riktigt snyggt (googla om ni vill veta vad det är)


Monroe/Madonna eller vad man nu vill kalla det.


Rookpiercing! När jag gjorde min industrial så stod valet mellan en industrial eller en rook.


En labret.


Septum!


Och såklart, höftpiercingar! 





Pumped Up Kicks - Foster The People



Robert's got a quick hand
He'll look around the room, he won't tell you his plan
He's got a rolled cigarette
Hanging out of his mouth, he's a cowboy kid
He found a six-shooter gun
In his dad's closet with in a box of fun things
I don't even know what
But he's coming for you, yeah he's coming for you

All the other kids with the pumped up kicks
You'd better run, better run, outrun my gun
All the other kids with the pumped up kicks
You'd better run, better run, faster than my bullet
All the other kids with the the pumped up kicks
You'd better run, better run, outrun my gun
All the other kids with the pumped up kicks
You'd better run, better run, faster than my bullet

Daddy works a long day
He'll be coming home late and he's coming home late
And he's bringing me a surprise
'Cause dinner's in the kitchen and it's packed in ice
I've waited for a long time
Yeah the slight of my hand is now a quick pull-trigger
I reason with my cigarette
And say, "your hair's on fire, you must've lost your wits, yeah"
[ Lyrics fryrics/f/foster_the_people/pumped_up_kicks.html ]
All the other kids with the pumped up kicks
You'd better run, better run, outrun my gun
All the other kids with the pumped up kicks
You'd better run, better run, faster than my bullet
All the other kids with the the pumped up kicks
You'd better run, better run, outrun my gun
All the other kids with the pumped up kicks
You'd better run, better run, faster than my bullet

Run run run run
Ru-ru-ru-run run run
Ru-ru-ru-run run run run
Ru-ru-ru-run run run ru-run run

All the other kids with the pumped up kicks
You'd better run, better run, outrun my gun
All the other kids with the pumped up kicks
You'd better run, better run, faster than my bullet
All the other kids with the the pumped up kicks
You'd better run, better run, outrun my gun
All the other kids with the pumped up kicks
You'd better run, better run, faster than my bullet

All the other kids with the pumped up kicks
You'd better run, better run, outrun my gun
All the other kids with the pumped up kicks
You'd better run, better run, faster than my bullet
All the other kids with the the pumped up kicks
You'd better run, better run, outrun my gun
All the other kids with the pumped up kicks
You'd better run, better run, faster than my bulle



All the other kids

Hej på er! 
Ska börja fixa mig lite innan jag drar iväg till Patricia. Tror att detta kommer bli det ändai nlägget som jag skriver själv som inte är tidinställt, men det går ju ändå! Har några inlägg planerade i alla fall ;)
Hoppas ni alla får en riktigt trevlig dag så hörs vi "på riktigt" imorgon!


True stroy.

Sittin' and chillin'

Nu blir det till att sova, ska bara borsta nötterna ;)
Kommer inte bli speciellt mycket uppdatering imorgon, men ska se till att fixa lite tidsinställda inlägg åt er! Om inte annat så kan jag se till att låna en dator eller något :P
Men godnatt på er i alla fall, dröm sött :D♥


HAHAHA, herregud vad jag skrattade år denna bild! Sittande kon i frankrike, hahaha!

Before i die..


Hemma från bion

Hemma från bion! Filmen var riktigt bra! Rekomenderar den verkligen om det är så att ni letar efter en ny sci-fi/fantasy/action/thriller/skräck film. Hahaha, många genrar, men jag vet inte vad jag ska klassificera den som... Bra var den i alla fall. 
Nu sitter jag i sängen och snackar skype och försöker smälta maten lite, blev en hel del känns det som, haha. Men kvällen var lyckad i alla fall! Och imorgon så blir det filmkväll hemma hos Patricia med Alina och Hanna. Kommer bli superduper mysigt! Var länge sedan vi hade något sådant. Hoppas bara att allt bli lyckat, vilket det troligtvis kommer bli ;)


Mitt hår är kaos...

Det är tillbaka!

Playahead kommer tillbaka! Haahha, shiit asså! Kommer klart bli medlem igen, bara för att ;D Men shiit, kan inte fatta det, helknas ju. Alla blev ju så himla ledsna när det la ner, och nu kommer det upp igen! Så om 8 veckor, så jävlar ;)
Men annars så sitter jag i skolan och antecknar inför ett prov som är om 3 veckor, kommer inte kunna något alls! Det är alldeles för mycket att komma ihåg. Visserligen så är det bara 4 frågar, men man ska skriva ett helt a4 till varje fråga, kul!

Nej nu ska jag fortsätta med det jag höll på med innan. Bloggar kanske senare innan filmen!



Godnatt folket

Lyckas aldrig hålla min löften när jag säger att jag ska gå och lägga mig tidigt, istället sitter jag och kollar på youtube klipp. Jag var klar med allt klockan 10 då jag hade bestämt mig för att läsa, men datorn kallada istället. Så nu sitter jag här! 
Men täntke egentligen bara säga godnatt, kommer skriva lite i skolan imorgon sen. Men som sagt, godnatt på er!♥

Bilden får bli en surprise för mig...

Sorry angående det seanste inlägget, men jag hade damp och behövre skriva av mig. 
Sen så gästbloggade Nicole också, det var väl roligt? :D Hon sa till mig att jag inte hade bloggat på ett tag, så jag bad henne göra ett inlägg åt mig. Men som hon nämnde så ska vi på bio imorgon, hon jag och Ebbson! Kommer bli asbra, bara ta och chilla efter första veckan efter lovet. Så det kommet inte bli någon mera uppdateringe för senare mot kvällen, just so you know!

Ser inte vilken bild det är jag har lagt till här nu, så det får bli en lite överraskning!

Vem orkar med dig egentligen?

Fan vad irriterad jag är nu. Vem fan tror du att du är? Du vet väl att vi kan sänka dig hur jävla lätt som hellst? Det är därför du är som du är, du är rädd. Rädd för att bli klassad för något du inte vill. Jävla fegis. Har inte tyckt om dig från början och kommer verkligen inte att ändra min åsikt om du håller på som du gör. Du kan gå och ta dig någonstans.
Tack för mig.

Gästbloggning från Nicole den coola!

Tjenatjena alla läsare på Mojos blogg,
nu är det Nicole som bloggar!
Just nu så sitter vi och har samhäll/media-kommunikation tror jag det heter ^^
Idag ska vi gå och hänta biljetter till den här filmen:
Den verkar bra eller hur? :D
vi ska se den imorgon!! YEEEY !!
jag vet att ni är avundsjuka! Mohahahhahahhahah
Mohajojojojo, mojo! HEHE.
Appropå mojo, hon återkommer innom kort till den här underbara bloggen!
Inte lika cool som min världsblogg!
Besök den här!
Jag hoppas du tryckte på den eller annars...
mohahhahahha !!

Skola, som vanligt...

Hallå i stugan!
Sitter i skolan just nu och skriver frågor tilll en intervju, inte roligt! Hatar intervjua folk, så tråkigt.. Om det nu inte gäller något som är intressant. Men hade planerat att intervjua pappa och kanske någon på hans jobb, då kanske det blir lite roligare. Vi får helt enklet se! 

Haha, random gammal bild...

Music♥

The Best Laid Plands Of Mice And Marionettes - Alesana


Har verkligen fastnat för det här låten, hoppashoppashoppas att dom spelar den här på konserten! Kommer dö lite då..♥

Ut ur mitt rum!

Varje gång när jag kommer hem så är det något som har flyttats på. VARJE dag! Som idag tillexempel, mitt kamerastativ hade stått framför spegeln, så jag flyttade på den så att den stod brevid, men nu när jag kom hem så har den flyttats på! Jag blir helt jsicouoaeit!!! Jag vet vem som gör det, men varför?! Vad har den personen att göra i mitt rum? Blir bara irriterad, känns som om den personen rotar i mitt rum, fast det vet jag att den inte gör, men ändå... 

Ett lite random inlägg, men är bara lite irriterad..

The best laid plans of mice and marionettes

Dagen har gått förbi fort, men ändå så känns den jättelång! Bara jag som känner så..? 
Är hemma i alla fall, lyssnar på musik, som vanligt. Har inget att göra, rätt så skönt faktiskt, med tänke på att man kanske skulle ha läxor att göra, men nepp, inga läxor här inte! Fast borde egentligen kolla på en film som vi har till ett prov.. Men den är så tråkig! Fattar inte ett piss! Känns så onödigt... Kommer ändå faila på provet känner jag, kommer inte ihåg något allt. Eller snarare, det är för mycket man ska komma ihåg. 
Nu ska jag runda upp detta inlägg, annars blir det väldigt långt.


Oseriös.

Radioprogrammet

Hejhopp!
Sitter i skolan och snackar om vårat radioprogram som ska redovisas på torsdag. Låter som en man ju, så vill inte att hela klassen ska höra på en... Aja, det går väl ändå, bara jag tjänar ett bra betyg på det så är jag nöjd! 
Känner förövrigt att det inte är min dag idag. Halkade på bussen som var FULLPROPPAD, lyckades slå till en kvinna i huvudet när jag halkade, hon blev arg kan jag ju säga... Missade även första bussen imorse så fick ta en senare, sen känner jag bara att det inte går min väg.. Aja, den kanske blir bättre senare mot dagen! 


Tyckte att det var lite småroligt..

Tralalalala

Tänkte bara slänga in ett sista inlägg och säga godnatt på er! En liten rolig bild får ni också, så att ni får ett gott skratt innan läggdags :D


Jag höll på att dö när jag såg den här bilden!

Power

Känner för att blogga, men har ingen aning om vad jag ska blogga om... Jobbigt läge!
Jo, jag kan berätta om mitt enorma i-landsproblem. Jag har ingen aning om hur jag ska färga mitt hår! Något måste jag göra, men jag vet inte om jag ska bleka tillbaka eller om jag ska bli mörkare.. 2 olika färger ska jag ha i alla fall, det är jag 100 på. 
Hade tänkt lägga till bilder, men hittade inte dom... Kommer visa lite gamla bilder senare har jag tänkt i alla fall! Finns en hel del bilder på mig som ni aldrig har sett mig... ;)

Pomeranian

Åhhhh vad jag vill ha en sån här! Så äckligt söta! Dör varje gång jag ser en... 




Google bilder.
Någon som har lust att skänka 18.000:- till mig..?


Hemma!

Första skoldagen: √!

Då var första skoldagen avklarad, skönt! Nu är det bara att rulla vidare och hoppas på att allt går som det ska ;)
Men dagen var flum eftersom alla var enormt trötta, några hade tillochmed dygnat för att kunna komma i tid till skolan, haha. Bästa lektionen idag var nog idrotten, tycker våran idrottslärare är awesome! Han är typ, Asball..haha. 


Diggar min Lilla My toffs! Kan bli assnyggt att ha det om det inte ser för... Konstigt ut, haha. Ser folk på stan som brukar ha så, tycker det är riktigt fint! Fast jag har det mest när jag är hemma, bara för att få håret ur ansiktet.

Let's go

Hann blogga nu på morgonen ändå! Vaknade tidigare än klockan rignde idag, duktig cheeeey! Fast nu har jag inget att göra... Ska gå om ungefär 25 minuter. Men jag kan ju alltid spela lite Tetris, yeey! Känns som om det här är ett lite flummigt inlägg. Fast vilket av mina inlägg är inte flum? Haha! But that's just who I am! :D


Black&White

Appropå Tetris, hittade denna bild nu i veckan:


Hahahaah, tycker att den stämmer som faaan!

Så vart det med det..

Sa till mig själv att jag skulle gå och lägga mig klockan 10 idag, det gick ju bra! Men ska faktiskt ta och fixa mig nu så att jag kan ta och lägga mig och läsa min braiga bok! Hoppas ni alla har haft en asbra söndag utan mycket ångest inför skolan (för er som börjar imorgon, inklusive mig...)! Tror inte jag hinner blogga innan jag drar till skolan, men jag bloggar i skolan i alla fall, trust me! 

Godnatt♥


Hade faktiskt en grymt bra hårdag idag! FYI liksom...

Kids now at days...

Det är en ska jag inte förstår och som jag börjar störa mig lite på. Alla små tjejer som börjar blogga nu, dom som är typ 11-12 år. Jag förstår inte! Dom skriver om hur dom sminkar sig och att dom ska fika med sina vänner osv. Det är inte normalt för en 12 åring att göra tycker jag! Man är för liten! Man ska njuta av sig "ungdom", haha. Nej men man ska passa på att vara liten medans man är det, leka och ha kul liksom. Inte börjar bry sig om smink, killar, vikt och allt som har med utséende att göra. Blir näst in till deprimerad av att läsa deras bloggar...

Blir även sur över att dom är med på mest aktiva/besökta listan men inte jag... FML.


Har lagt upp den här bilden förrut, men tyckte att den passade in lite i det jag försökte säga.

Before i die..


Gammal header

Sent inlägg idag. Annars så "brukar" jag ju göra inlägg nästan precis när jag vaknar, men inte idag inte! Håller förövrigt på att städa mitt rum lite, kände mig på städ humör faktiskt! Skitkonstigt... Men det är bara att jobba på medans jag är på humör! Så jag tar och skriver lite senare istället :D


Hahaha, oh my god! Min allra första header skulle jag tro.. Hahahaha, som jag såg ut!

Before i die..


Stvaning

(Rubriken är fel med flit...)

Satt precis och kollade igenom min blogg och märkte att min stavning inte är den bästa precis.. Kanske är dax att läsa igenom inläggen innan jag publicerar dom så att ni kan fatta vad jag skriver? Haha. Upptäckte även att jag pratar extreeeeeeem fort! Medan vi filmade (jag och Nicole) så hör jag att jag pratar i typ 130..! Har inte tänkt på det. Det är ett under ibland att folk kan höra vad jag säger :O Knasigt...


Random bild. Kommentera om ni fattar... ;)

Salmon dance

Hallå i stugan!
Hade tänkt visa er vad jag köpt idag, men tydligen så ville inte bilderna in på mitt extra minne (fdskfbjrh) så jag tar det lite senare istället! 
Förresten, Gladiatorerna börjar ju idag igen! Ska ni kolla? Jag täntke i alla fall kolla in det första programmet och se om det är som det var förr i tiden, haha. 


Såhär kan man ju också se ut...


I love my top!

Sorry för deppinlägget igår, kände bara att jag behövde skriva av mig lite. Ska snart till centrum med mami och kolla på lite saker. Får se om jag kommer hem med något ;) 
Kommer skriva mera sen när jag kommer hem såklart, I allways do!
Ha det så bra mina kära läsare! :D



˜

Jag är inte så säker längre, vet inte vad jag vill. Vet heller inte hur jag mår. Bra eller dåligt. Har fastnat i något mellanting då jag varken vet in eller ut. Vet inte hur jag ska hantera olika saker, det bara stannar till liksom. Även saker man gör dagligen kan bli en stor kamp. 
Man kan väl sammanfatta allt med att jag inte vet. Jag vet ingenting länge... Känns det som.


Before i die..


Butterflies in the sky

Godenmorgen! 
Har ingen aning om vad som händer idag, kommer bara vara hemma skulle jag tro. Men vi får väl se om det händer något annat. Kommer sätta mig och spela CoD i alla fall! Så lång vet jag ;) 
Rätt så tråkigt inlägg, men... What to do! Bättre med lite uppdatering än ingen alls, am I right?

Min fina bakgrundsbild på datorn♥

Levels

Tjenis penis!
Har nyss käkat middag (intresseklubben antecknar). Nicole var här ett tag också, så vi sprayade och blev äntligen klara med våran graffiti! Nu är det bara till redigering och lite sånt smått och gott. Kommer nog bli asbra! Ska även lägga upp filmen på youtube så att ni också kan få se den! Awesome, eller hur? :D


Work in progress

Oh it's crazy

Ledsen för den dåliga uppdateringen dom 2 senase dagarna, men jag har bara inte orkat blogga. Har haft lite andra saker för mig. Men nu ska jag bege mig till bussen för att åka in till stan och möta upp Nicole, måste köpa lite sprej/sprey/spray eller hur fan man nu stavar det...
Hoppas ni alla har en bra dag! :)


Trött....

Black Ops

HejHej!
Vaknade halv 2 idag, kan inte fatta det! Brukar vakna omkring 10-11, men så ringe mamma mig och klockan var halv 2, shiiit. Det är verkligen konstigt för att vara mig, haha. 
Jag skulle ha åkt in till stan idag för att möta Nicole, men för att jag sov så länge så blir det imorgon i stället, då får jag ta och ställa klockan, haha! 
Hoppas ni alla här kommer ha en bra dag, det ska jag i alla fall, av det som är kvar av den ;)


Bild i repris.

3-1-12

Hello!
Har inte hunnit blogga, åkte till stan imorse med Patricia och fikade. Sen så upptäckte jag att jag var ute låst, så jag knallade iväg hem till Emilia och var lite med henne ett tag. Nu så sitter jag och ska kolla på Pan Am. Måste även få tag på Nicole och checka vad som händer imorgon. Så får se om jag åker inte till stan igen eller inte. 
Men nu ska jag kolla på TV, tjenixen!


Nyårs klädsel

Kom på att jag inte hade lagt upp bilder på vad jag hade på mig på nyår, så här kommer det! 




Haha, den bjuder jag på ;)



Detta var då min klädsel:
Klänning, Gina, födelsedagspresent
Kavaj, H&M, 299:-
Halsband: Gina, 129:- 
Ring: H&M, 59:-

Staind - It's Been Awhile


It's been awhile
Since I couldn't
Hold my head up high
And it's been awhile
Since I first saw you
And it's been awhile
Since I could stand
On my own two feet again
And it's been awhile
Since I could call you
And all the things I can't remember
As ****ed up as it all may seem
The consequences that are rendered
I stretch myself beyond my means

And it's been awhile
Since I could say
That I wasn't addicted
It's been awhile
Since I could say
I loved myself as well
And it's been awhile
Since I've gone and
****ed things up
Just like I always do
And it's been awhile
But all that ****
Seems to disappear
When I'm with you
And everything I can remember
As ****ed up as it all may seem
The consequences that I've rendered
Have gone and ****ed things up again

Why must I feel this way?
Just make this go away
Just one more peaceful day

It's been awhile
Since I couldn't
Look at myself straight
And it's been awhile
Since I said, "I'm sorry"
And it's been awhile
Since I've seen the way
The candles light your face
And it's been awhile
But I can still remember
Just the way you taste

And everything I can remember
As ****ed up
As it all may seem to be
I know it's me
I cannot blame this on my father
He did the best he could for me

It's been awhile
Since I couldn't
Hold my head up high
And it's been awhile
Since I said, "I'm sorry"

Wubwubwubwub

Hej på er! 
Sitter och dunkar musik nu när man är ensam hemma ;) Har inga planer för dagen förutom att det kanske blir donken till kvällen? Vi får se hur det blir med det.
Har egentligen inte att blogga om, måte leta efter inspiration! Kanske börjar med någon nt sån där 30 - days, fast det kanske är lite segt att läsa.. Vi får helt enkelt se! 


01-01-12

Hejhopp!
Sorry för att det inte har varit någon uppdatering, men jag kom hem halv 9 imorse, haha..! Sov ungefär till halv 3 sen så har jag kollat på film och degat i soffan. 
Går dagen vad riktigt grym! Hoppas alla andra hade det lika bra som jag hade det :D
Men jag tycker fortfarande inte att det känns som ett nytt år... Kommer kännas jättekonstigt att skriva 2012 nu.. Men det gör det ju varje gång det är nytt år haha.

Funtar på om man ska ta en kopp te eller något.. Oh well, vi får väl se. 
Hoppas att ni alla har haft en bra 1 januari och inte varit allt för bakis.. ;)


Random bild...

Gott nytt år!

Gott nytt år hörrni!



RSS 2.0