310513

Morgonen har varit grym!
 
Vaknade runt halv 9, gick upp vid 9. Åt gröt till fukost (MUMS), drack mitt kaffe och hade en allmänt bra morgon. Sedan vid 10 cyklade jag till gymmet där jag körde lite rygg, mage och armar. Känns skitbra nu!
Eftersom jag cyklade så tränade jag även benen lite, känns också grymt bra. 
 
Ska gå mot bussen om ca 10 minuter, men tänkte först bara lägga upp bilder på håret och dagens klädsel:
 
Så ser det ut nu!
 
Också klänningen dårå!
 

19.34

Nu sitter jag hemma och lyssnar på musik.

Mitt hår är väldigt.. Kort.. Eller egentligen inte, men det känns väldigt kort! Fast hon stylade mitt hår helt galet, så jag ska tvätta det och fixa lite här själv, så lägger jag upp bild, antingen ikväll eller imorgon. 

Har värsta chill dagen imorgon. Har bara tyska imorgon vid klockan 3. Så jag tänkte vara hurtbulle och åka till gymmet innan skolan. Det låter väl bra? Hoppas på bra väder, så att man slipper cykla i regn..
 
Som sagt, bild kommer lite senare, när jag har fått ordning på håret.
 
 
Sleeping at last. Fy satan vad bra de är!

300513

Godmorgon, godmorgon.
 
Tänkte skicka iväg ett snabbt inlägg innan jag åker till skolan. Har omprov nu på morgonen, för tredjegången.. Fattar inte vad jag gör för fel?! Ohwell, så länge jag får godkänt på det här så är det lugnt.
 
Ska klippa håret efter skolan! Inget dramatiskt, bara det gamla vanligt ni vet. Fast det jag är osäker på är min lugg... Jag har ingen aning om hur eller vad jag ska göra med den! Det märker vi väl..
 
Kommer inte att ta med mig datorn till skolan, så därför bloggar jag nu. Kanske att jag skriver ett mobilinlägg eller något, vi får se.
 
 

290513

Äntligen hemma! Awwyeaah! Haha, nej men, skönt att vara hemma i alla fall.
 
Dagen har varit bra, men påfrestande. Har haft smällande huvudvärk och har varit så trött att jag skulle kunnat somna stående. Allt detta p.g.a. att jag inte drack kaffe imorse! Yeah, I'm addicted.. Jag vet att jag är "beroende" (låter så fel..) men jag trodde ändå att jag kanske skulle klara mig en dag utan kaffe, men icke sa nicke! Tänkte köpa typ på pressbyrån, men jag blev för snål/lat, så nu sitter jag här och klagar istället.
 
Ohwell, ska sova "snart" ändå, så det känns inte så värt att dricka kaffe nu liksom. Hungrig är jag också.. Usch vad jag klagar! Haha.
 
Men dagen har varit bra i alla fall. Hade redovisning nu på animationen, gick riktigt bra! Fick mycket beröm för pärlplattan jag gjorde, haha. Alltid kul när folk uppskattar saker man gör! 

Nu ska jag kolla om jag hittar något att äta, eller så struntar jag i det. Vi får se!
 
Har inga bilder att lägga upp här ju.. Så får bli en gammal bild från förra sommaren!

No picture today!

Halli hallå.
 
Sitter i skolan, har precis haft svenska tal, det gick väl rätt så bra. Ska snart ha betygsnack, får hoppas på kanske ett C, men kommer troligtvis bli ett D. Menmen. Svenska har inte riktigt varit mitt starkaste ämne.
 
Har film och TV efter det här, vet inte vad vi ska göra riktigt... Men vi får la se! 
 
Bloggar mera hemma, har inget att skriva just nu, sååå..
 
 

280513

Ehm, ja, jag gick ut och la mig på altenen för att plugga lite. Fick lite gjort faktiskt och jag kände att solen tog riktigt bra! Gick sedan in, kollade mig i spegeln för att se om man såg någon rand eller så, men icke. 
Men nu, när jag har suttit inne kanske 1 timme eller så så upptäcker jag detta:
 
Snyggt va? 

Knas dag

Idag har varit ännu en knasig skoldag. På morgonen så hade jag bara ett tyskaprov, sedan så skulle vi göra en utvärdering på film&tv produktionen, men eftersom jag inte hade min dator med mig till skolan, så fick jag åka hem och göra den hemma. Tror ni jag har gjort den då? Nope! Haha, nej men jag kände att jag ville njuta lite av solen. Visserligen kan jag sitta ute och plugga med datorn, vilket jag kanske tar och gör nu.. Hm, vi får se!
 
Men efter skolan så åkte jag till gymmet, tränade ben och rumpa, mina ben skakade när jag var klar, haha. Då vet man att man har gjort bra ifrån sig! Och märker verkligen resultaten, har fått värsta benmusklerna! Haha, jag säger alltid åt Micke eller min syster eller någon att känna på mina ben. Men det känns så otroligt bra att känna och se resultat! Man får mera motivation när man märker skillnaden. 
 
Men nu ska jag plugga lite utomhus som jag sa. Har ett tal imorgon som ska hållas. Måste även skriva utvärderingen. TTYL! Lol..
 
Tog den här bilden någong gång förra veckan, najsnajs!

Outfit

Orkade inte riktigt vända på bilden, men man ser i alla fall!

270513

Hejsan hoppsan!
 
Idag har varit en riktigt onödig dag. Hade ingen svenska på morgonen, så fick sovmorgon. Sedan så åkte jag in till mentorstiden, för vi skulle rösta på något typ. Satt där i kanske 10 minuter en kvart eller så, sedan så var det bara att åka hem. Hade inget ljud idag. Eller jo, men min grupp hade inget att göra, + att läraren inte verkade vara där, så det var bara att bege sig hemmåt. 
Så nu sitter jag här, bloggar så storskärm, haha. Har kopplat datorn till TVn för jag ska kolla på film innan jag pluggar.
 
Ska förövrigt åka och hämta mina jobbuppgifter senare vid 5! Är nervös, har ju ingen aning om vad jag ska göra. Jag vet ju att jag kommer att jobba med äldre, men jag vet inte VAD jag ska göra med dem. Men det får jag reda på idag. Kommer antagligen uppdatera om det då.
 
Långt inlägg, det var ett tag sedan. Ska lägga upp en dagens "outfit" senare när jag orkat föra över bilderna till datorn.
 
Hoppas ni har en bra måndag i alla fall!
 
Från i lördags.

23.12

Gillade verkligen min "outfit" igår, så jag tänkte att jag kunde slänga upp en bild på den, det sista jag gör innan jag går och lägger mig. 
 
 
Godnatt!

Så sant, så sant

I’m going to tell you what a demon once told me: It is okay to want your own happiness. It’s okay to care about yourself the most. It’s okay to do what’s healthy for YOU. When someone hits you, it’s okay to hit back and then ask them what the hell they expected. It’s okay. You are not obligated to sit there and smile and swallow every bit of shit everyone heaps on you. You are more than furniture, you’re more than window dressing, you’re not their shiny toy. You’re human, and you have the right to say “That was shitty of you”. You have a right to say “Let me feed that back to you; tell me, how does it taste?” You have a right to protest your own mistreatment and set boundaries for respectful interactions. The rest of the world doesn’t realize you have this right, and they will act offended and appalled when you exercise it, but it is yours.
 
 

Ny design på g!

Har inte bloggat för jag har spenderat helgen med min bästaste.
 
Jag vet, designen har ändrats, och det ser inte speicellt bra ut. Men jag jobbar på det just nu, har ju sagt i flera månader att jag skulle fixa en ny design, men jag har liksom aldrig orkat. Men nu har jag dragit tummen ur och håller på att fipplar och planerar lite. Det kan ta ett tag, men jag har satt bollen i rullning i alla fall!
 
Kom på att jag har sovmorgon imorgon, yaay. Ingen svenska, så börjar 9.45 istället tror jag, ska kolla upp det. 

Och en annan sak! Har även fixat min kamera! Det har inte direkt varit något fel på den, men jag lyckades ändra något på den så det gick sjukt segt att fota, så i fredags så tog jag tag i kameran och återställde den. Hade inte gjort några större ändringar på den, så det var lugnt. Men vad jag försöker säga är att jag kommer kunna fixa lite snyggare bilder till bloggen! Awesome, eller hur? Tycker jag i alla fall, haha. 
 
 
 
Ville dela med mig av en ny favoritlåt! Lovelovelove♥
 

230513

Såg precis att blogg.se kommer ligga nere mellan 00-07 inatt, så jag får väl blogga nu då!
Haha nej men, hade ju tänkt göra det oavsett ändå.
 
Skolan gick bra. Pratade så mycket jag kunde under engelskan, försökte mig på lite komplicerade ord som jag kunde, så att läraren ser att jag faktiskt kan. Fast egentligen, hon vet att jag kan, det är bara det att jag gör en massa slarvfel hela tiden, vilket är onödigt, för det är små slarvfel som leder till att jag inte får högre än möjligtvis ett B i engelskan. Ohwell, bara för mig att jobba på.
Historian gick bra också, ett D troligtivis, det är väl ungefär det jag har fått genom hela kursen.
Fick precis en idé om att lägga upp alla mina slutbetyg här senare, så kan ni få se hur det går för mig! Haha, nej, jag vet inte. Får la se.
 
Skulle ju ha åkt till Alina, men så blev det inte.. Har fortfarande plugg som måste göras, svenska och ljud. Så jag arbetar med det just nu, tänkte chilla lite snart och kolla på TV med mami, bara för en liten paus. 
 
Hoppas ni har haft en bra dag i alla fall, för det har jag!
 
Hahaha, hittade den här igår, mitt band är Black Oreo. Så jäkla emo, haha.

Torsdag morgon

Godmorgon kära vänner!
 
Ligger i sängen och myyyser, haha, nej men, skulle vaknat nu vid 9, men av någon anledning så vaknade jag runt kvar i åtta istället, vilket egentligen bara var bra, för under den tiden så har jag lyckats skriva klart min historiaredovisning om Hemingway, woopwoop. Så nu är jag glad och hoppas bara att det kommer gå bra för mig på muntliga nationella också. 
Efter plugget så åker jag till gymmet, sedan så ville Alina att vi skulle hem till henne och kolla på Les Mis, har inte sett den förut, så det blir nog intressant!
 
Nu blir det frulle, hej på er!
 
Härlig bild så här på morgonen.

220513

Det var meningen att jag skulle bloggat i skolan, men jag hade verkligen inget att skriva. Så jag skriver nu då!
 
Kom nyss hem, så ligger på sängen och tar det lite lugnt innan jag börjar plugga. Börjar 12.15 imorgon, vilket är awesome! Så jag har muntliga i engelska nationella, efter det har jag redovisning i historia. Känner mig inte als förberedd för historian, men jag får ta det som det kommer. 
Läraren sa saker som jag skulle tänka på att få med i min text, men nu kommer jag fan inte ihåg vad det var.. Ohwell, får göra det bästa av en dålig situation!
 
Det är väl ungefär det jag har att säga, bloggar mera mot kvällen, kanske. 
 
 

210513

Hallojsan!
 
Har inte haft tid till att blogga, har varit upptagen med plugg och lite annat. Höll för övrigt på med plärplattetavlan till ungefär klockan halv 1 igår kväll, skojskoj. Inte riktigt va? Men det blev knas med allting så jag var tvungen att göra om 3 plattor igår. Men resultatet blev bra ändå och vi ska redigera animationen imorgon! 
Var som sagt på gymmet igår, och kan ju bara säga att det käns idag, haha. Körde ben och rumpa. Testade även några nya träningsappar (Kissie har även bloggat om dem) och dem är verkligen bra! Ni borde checka in dem i alla fall. Rekomenderar starkt!
 
 
På torsdag blir det armar och bål! 
 

På pendeln

Godmorgon! Sitter på pendeln just ju, glömde min bok hemma, så jag har inget att göra... Bloggade aldrig igår, så jag gör det nu istället!
Vet inte hur dagen ser ut, kanske har jag ljud, kanske inte. Är inte klar med pärlplattan, vilket inte är bra. Den skulle behöv vara klar till idag, men pärlorna räcker inte, just en specifik färg, vilket är rätt så irriterande. Behövde typ 145 stycken till, men hade bara 90 kvar eller något. Pappa fixar nya åt mig idag i alla fall, men ändå. Ohwell, inte så mycket jag kan göra så saken. Bättre sent än aldrig, eller hur..?

Aja, ska till gymmet idag i alla fall! Tränade igår också, en av anledningarna till att jag inte kunde blogga.

Har inget mer att skriva just nu, så jag bloggar mera antingen i skolan, eller när jag kommer hem igen.

Och igår, fick jag min efterlängtade parfym, wiiiee! Älskar flaskan, så grymt snygg!


Lördag "morgon"

Godmorgon godmorgon! 

Tänkte att jag kunde blogga medan kille spelar, standard sådär... Haha, nej, brukar ju också spela lite själv som ni vet. Och om jag får säga så själv, så är man väl lite grym sådär. Hahaha, eller? 
 
Men ikväll är det Eurovision, woopwoop! Har sett alla bidrag redan, men ändå. Hoppas det går bra för Robin! 

Har inget att skriva nu, så jag bloggar senare!
 
 
Bild från i vintras, men idgaf. 

170513

Har håltimme nu, så jag passar på att blogga. Har redan haft en timmes rast, och nu har jag en till. Men det känns faktiskt rätt så lugnt, tror inte att jag kommer att ha full lektionstimme under tyskan, man får nog gå när man är klar med uppsatsen. 
Och, lite TMI kanske (tmi betyder to much information om inte någon visste), jag måste verkligen, verkligen gå på toan! Så jag avrundar detta inlägg nu och hör av mig senare! 
 
Tjenis!
 
Hann med en cambild tills jag var tvungen att rusa, haha!

Happy friday-eve!

Godmorgon på er!
Klockan är nu halv elva och jag har inget att göra. Vi är klara med våran vinjett till ett påhittat program, vi måste bara fota och det kan vi inte göra då vi inte har all rekvisita. Så det känns lagom bra! Sitter för tillfället inne med grafikerna och lyssnar på vad dem gör. 
 
Har lunch efter det här i alla fall, vet inte vad vi ska käka, det återstår att se. Som jag sa igår så ska jag hem till Micke, och kommer hem imorgon, i lagom tid till Eurovision, woopwoop! Haha, nej men, ska komma hem innan pappa i alla fall så att man kan välkomna honom hem. Han åker nämligen igen på måndag (tror jag) till Jönköping. 
 
Vi får se om jag bloggar under kvällen, annars så bloggar jag imorgon!
 
Dagens outfit och typ "facelook". 

Torsdag

Idag har varit en rätt så onödig skoldag. Hade bara natur på morgonen, sedan så åt jag lunch, kom tillbaka till skolan för att få reda på att man kunde få jobba på valfri plats under engelskan. Ohwell, kännde mig lite produktiv under naturen i alla fall.
 
Nu sitter jag här, väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan käka, haha. Är inte hungrig alls egentligen..
Men ska faktiskt plugga lite nu också. 

Imorgon vet jag inte riktigt hur dagen ser ut. Har ju ljud på morgonen, sedan natur och till sist tyska. Men.. Då vet jag ju visst hu dagen ser ut.. Lol på mig. Nej men, jag vet inte, haha.
Ska i alla fall hem till babe efter skolan, kommer hem igen på lördag, ska se till att vara hemma innan pappa kommer hem. Han har varit i Finland med jobbet, och han har köpt parfym till miiiig. Wiiie! I love me some perfume♥
 
Happy day!

Så jäkla stolt!

Jag är så GALET stolt över mig själv just nu, och det tycker jag att jag har all rätt i världen till att vara! 
Loggade in på schoolsoft för att kolla om jag har fått något meddelande angående skoldagen imorgon, och så ser jag att min animationslärare har lagt upp reslutaten från mina två senaste uppgifter. Den första är flashfilmen som jag skulle fått betyg på för ca 2 månader sedan, men kunde inte få något betyg då min synopsis och storyboard hade mystiskt "försvunnit". 
 
Detta är betyget:
Mitt första B! Jag är sååå glad, ärligt, ni förstår inte.
 

Men hon hade även lagt upp betyget för min och min grupps pixilation som blev klar för kanske 3 veckor sedan. 
 
Betyget:
Mitt första A! Alltså ldhboidhfov, hahah, kan verkligen inte beskriva hur upprymd jag är just nu!
 

Tänkte att jag kunde lägga upp min flashfilm här på bloggen så kan ni få se den, men pixialtionen lägger jag inte upp då det är en grupp uppgift, och jag vet inte vad personerna i min grupp tycker om att den ligget på nätet, även personen som är "huvudpersonen" liksom. Det är en glassreklam i alla fall, riktigt awesome!
 
 

150513

Sitter i sängen, snackar med baby. Har pluggat lite, men det går väl lite sisådär. Har en del som ska göras faktiskt: skriva ett tal, skriva en text om en viktig person från 1900-talet, en bok recension och en annan text i svenskan. Ska även lägga en pärlplatta, haha. Men det är till våran animation i skolan. Hoppas det blir bra bara!
 
 
Favoritlåt just nu. Älskarälskarälskar den verkligen. 
 
 
Snygg. Men det är andra dagen på raken som jag lyckas med en "messy top-knot". Me lajk!

08.38

Tänkte blogga lite fort innan dem stänger av internet inför de som har nationella idag.

Sitter i skolan och har svenska, what els, liksom. Ska skriva på ett tal, men jag orkar inte riktigt göra det nu. Så jag bloggar istället och kollar igenom facebook, som vanligt liksom.
Jag hittade en bild på facebook som jag har sett flera gånger förut, men den är så jäkla rolig så jag måste bara få dela med mig:
 
 
Tumblr in a nutshell typ, haha!
 

Jag bloggar mera senare, vill inte riskera att förlora mera internet tid, haha.

130513

Godmorgon!
 
Sitter i skolan, har svenska. Läraren är inte här just nu, han lämnade oss så att vi skulle skriva ett tal på sisådär.. 30 minuter. Jag är klar, känner mig rätt så nöjd. Vet inte vad han förväntar sig, men ändå.
 
Här är det i alla fall:

Energidrycker

Energidrycker. Vad är dem egentligen bra för? Folk dricker det för att bli pigga, men det är otroligt beroendeframkallande, ungefär som kaffe. Jag är en av de människor som måste dricka kaffe på morgonen, så jag kan lätt relatera till detta. Men jag anser fortfarande inte att det är bra.
Kai Knudsen, överläkare på Sahlgrenska intensivvårdsavdelningen i Göteborg, hävdar att ”energidrycker inte är ofarliga”, och mycket har beskrivits genom symptom så som hjärtflimmer, ångest, oro, och i vissa fall, muskelkramper. Efter en rapporterad överdriven konsumtion av energidrycker bland unga, så har vissa butikskedjor infört åldersgräns för köp av energidrycker. Det finns dock ingen lag som kräver detta.

Man har inte kunnat fastställa något samband mellan intag av de ämnen som ingår i energidrycker, att det har någon positiv hälsoeffekt. Myndigheten har också rapporterat att ett begränsat intag av taurin och glukuronolakton i energidrycker inte medför hälsorisker. En viss oro finns dock, för att konsumtion av energidrycker kan vara farlig, särskilt vid kroppsansträngning, i större mängder och i kombination med alkoholdrycker. Koffein och socker i energidrycker har kända negativa effekter.

Det finns människor som tycker att energidrycker borde sluta säljas, men också människor som vill att det ska vara tillgängligt till alla, alltså att åldersgränsen ska tas bort. Jag har ingen direkt åsikt om detta, men jag tycker att åldersgränsen ska finnas kvar. Det är väl inte speciellt roligt med en massa sjuåringar som springer runt och är alldeles hypade? Det sägs ju även att det finns hälsorisker, därför ska inte barn heller hålla på att dricka det.

Så nu vill jag att ni tänker efter: är det verkligen värt det? Är det värt att spendera pengar på ett sådant onödigt beroende? Jag, tycker i alla fall inte det. 
 
Det duger väl? Jag tycker det i alla fall, haha. 
Bloggar mera efter dagen, hejpa!
 
 
Jag idag.

41 accents

Vi börjar dagen med denna video tycker jag!
 
 
Såååå jäkla rolig! Bästa delen kommer vid 2:02

23.52

Tänkte bara skriva ett snabbt litet inlägg.
Filmen var verkligen GRYMT bra, rekomenderar den starkt! Den passar dem flesta tycker jag, det är action, lite romantik och typ.. Thriller antar jag att man skulle kunna säga. Otroligt bra i alla fall. Kan ju bara säga att jag har en till poster att införskaffa nu, haha. Ska börja med det, de filmer jag verkligen, verkligen gillar ska jag köpa posters av och hänga upp i mitt rum. Snacka om att min framtida lägenhet kommer vara full med filmposters, haha. 
 
Men ska sova nu har jag tänkt. Eller, sova och sova. Blir nog ännu en film innan jag somnar, haha. Puss på er, sov gott, ha det bra och allt det dära♥
 
Random, men passande bild.

The place beyond the pines

Tänka sig, igår bloggade jag hela 3 gånger! Big step up!
 
Ligger på sängen och lyssnar på musik. Ska åka in till stan med mamma och pappa för att sedan gå på bio. Ska kolla på "The place beyond the pines", med min babe Ryan Gosling i huvudrollen, haha. Nej men, ehm, ja, jag har en liten obssesion på honom. 
 
Åker in vid 3 ungefär, så blir det middag inne i stan, tror jag ska käka sushi, är otroligt sugen på det. Men jag ska kolla om jag kan uppdatera något mera under dagen. Om inte annat så kan ni följa mig på twitter och instagram!
 
Twitter: MojooxJojoo
Instagram: @johannaberndtson
 
Prima!
 
 

Sing me to sleep

 

Med denna otroligt fina och braiga låt säger jag godnatt♥

Tyckte den var rolig och ville dela med mig


Showered together with Captain America. Hahahah! Skojskoj. 

Kollade vad min familj skulle få, pappa fick: Is hugging Black Widow, haha.

Skriv i kommentarerna vad ni fick! Älskar sånna här grejer, tycker det är skitkul.  



080513

Tog inte med mig laddaren till datorn idag, känns som om det inte var det smartaste jag gjort.. Visserligen är den fulladdad nu, men ändå.. Ohwell. 

Har svenska nu, går igenom något nytt. Vi fick tydligen reda på det i måndags, men jag missade hela svenska lektionen då jag satt fast i bilköer i typ 2 timmar, wiho!

Ikväll ska jag till kyrkan. Sedan plugg och sedan heeeeelg! Woopwoop.
 
Dagens outift:
 
Converse och långklänning: Lovelovelove♥

Pepp på livet atm

Hej på er! 
Hade inte tid att blogga igår, var en rätt så hektisk dag. Skola, gym och sedan plugg på det. Men kom i säng runt 10, vilket var det jag ville! Så det känns bra. 

Men just nu känns allting som om det är på topp, verkligen! Våren är här, solen värmer och skolan är inte så tuff längre. Fick precis reda på att jag har fått sommarjobb också! Känns så jäääkla bra. Verkligen. Inte det jag ville ha dock, men jag tar det för vad det är. Behöver verkligen pengarna. Måste ju spara till körkort m.m. 


Men nu är det bannimig inte mycket kvar i skolan. Jag har 17 skoldagar kvar! Så galet! Om ett år så tar jag studenten. Åfan alltså. Nu är jag sjukt pepp, haha!
 
Körde på långkjol idag. Funtar på om man ska ha klänning imorgon. Trots allt sista dagen för den här veckan. 

Carry on

Tjo i stugan.
 
Helgen har varit riktigt bra, bortsett ifrån vissa händelser. Går inte in på detalj, men det var väldigt upprörande..
Orkar egentligen inte skriva om hela helgen, men kan säga att Fun. är såååå grymma. Helt ärligt, andra gången jag ser dem, och det är som att man blir kär i deras musik igen! Men den här gången var så mycket bättre än första gången, haha. 
Efter konserten så bestämmde vi oss för att åka nya attraktionen Eclips. Och, om jag ska vara ärlig, så trodde jag att jag skulle skita på mig, haha! Jag var så rädd! Jag är galet höjdrädd, men ändå så tvingade jag mig själv till att åka. Köade i ungefär 1 timme, och vi var dem sista som fick åka för dagen. Jag och Pernilla hade en lite skojig och trevlig konversation med han som jobbade där. Men när man väl satt där uppe, det var så otroligt vackert! Så det var helt klart värt det. 
Efter det så åkte vi mot TC för att gå skillda vägar. Kom hem till älsklingen runt ett och så kollade vi på film.

Jag som sa att jag inte orkade skriva om hela helgen. Whoopsie. Haha, nej men, ja. Det här är bara lite kortfattat om vad som hänt. Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag! Kram på er. 
 
 
Bästa kvällen♥

040513

Hellojsan!

Idag är jag på bättre humör, kan vara bra att veta, haha. 
Nej men idag känns bara som en bra dag. Konsert på kvällen och sedan mys med älskling. Men först och främst ska jag till gymmet! Har inte varit där på en vecka.. Får faktiskt ta och skylla på plugget den här gången. Men nu jäklar! 

Ska börja förbereda mig nu. Hejpa!
 
  
 
Så jäkla mäktig!

030513

Har inte haft tid för boggen den senaste tiden, har haft annat att prioritera tyvärr.
 
Men just nu så har jag håltimme tills tyskan börjar. Vilket är om ungefär 45 minuter sådär. Har redan suttit här i ca 1 timme. Ohwell, snart är skiten över.
Är inte på speciellt bra humör just nu, tänkte att jag bara kunde dela med mig av det just nu. Längtar till helgen i alla fall. Hoppas saker och ting går som planerat. 
Förresten, ska på FUN. konserten imorgon på grönan, så om någon har lust att hänga på, slå mig en signal! Skulle uppskattas. 

Borde även plugga just nu, så att man inte sitter mitt i skiten senare. Meeeen, jag orkar inte. Inte just nu i alla fall. 
 
 
Ny favoritlåt. 

RSS 2.0