Mot arlanda

Om en timme ungefär så bär det av mot arlanda, för att sedan ta flyget mot Alanya! Lääängtar verkligen. Kommer bli så härtligt! Ska se till att bli riktigt brun nu också ;) 
Läste någonstans att det var omkring 51 (!!!!) grader där borta någon dag sedan. Helt galet ju! Kommer antagligen smälta bort, haha. 
Jag har ingen kamera med mig, bara min mobil. Det finns väl inte så mycket att fota eftersom jag mest ska ligga och sola, haha. Men som jag nu vill fota så blir det med mobilen. 
Ska publicera lite på instagram, i mån av tid. Så följ mig där om ni vill se bilder! @johannaberndtson heter jag där. 
 
Från i tisdags när jag hälsade på världens gulligaste valpar! 
 

190713

10 minuter kvar innan jag ska pallra mig bort till busshållplatsen. Ska på "midnattsbio" med bästaste Alina idag! Vi ska se "The Purge", har längtat sönder efter att få se den alltså! Sett bilder och trailers hur länge som hellst på tumblr, haha. Så nu är det dagen med stort D.

 
Just nu. Det var ett tag sedan jag la upp en cambild..! 
 

180713

Nu under sommaren så har jag lagt bloggen lite på hyllan. Jag har varken tid eller lust att blogga just nu.
Men jag kan säga att läget är bra! Mitt jobb äger, och det kommer suga när jag måste sluta. Kommer saknar alla deltagre ju...
Om ca en vecka så drar jag och mamma till Alanya! Borta i en vecka. Efter det så vet jag inte vad som kommer att hända. Ska nog se till att njuta av livet tills skolan börjar. Får se när jag kommer igång med bloggen igen. Troligtvis blir det lite mera bloggning när jag slutat jobba och har mera tid på dagarna. 
 
Hoppas ni har det bra i alla fall! Det har jag. Otroligt, jäkla bra har jag det!
 
 

I'm back!

Hejsan hoppsan! Nu är jag hemma igen från Amsterdam. Kom egentligen hem igår runt 9-10 tiden på kvällen, men jag skulle upp och jobba (första dagen!) idag. Så det blev sängen rätt så direkt när jag kom hem. 
Jag har haft det grymt. Amsterdam är verkligen ett ställe jag kan rekomendera att åka till! Men man ska vara förberedd på att man måste gå en hel del. Dem har spåvagnar, som är supereffektiva, men det är lättast att ta sig till ställen till fots, eller cykel. 
Jag kommer lägga upp en liten bildbomb senare, men inte så farligt mycket bilder. Har sett en hel del intressanta saker som jag vill dela med mig av.
 
Och första jobbdagen gick finfint! Jag jobbar med personer som har någon typ av funktionsnedsättning. Det är inte speciellt ansträngande och jag har bra arbetskamrater. Dem här tre veckorna kommer att flyga förbi! 
 
Random foto jag har tagit. Har inte hunnit lägga in Amsterdam-bilderna i datorn ännu.
 

Amsterdam imorgon!

Glömde berätta i förra inlägget!
 
Imorgon så bär det av mot Amsterdam! Tar ett flyg från Arlanda klockan 18.30, kommer vara framme ca 21.00. Kommer hem på söndag igen runt 11 på kvällen, så förvänta er ingen uppdatering då, om jag inte lägger upp någon bild eller så. Men jag kommer antagligen att hålla på att lägga upp saker på instagram, så det är ju bara att följa mig där! @johannaberndtson, följföljfölj! Haha.
 
Kommer nog slänga upp ett inlägg imorgon innan jag drar, men annars så hörs vi när jag kommit hem. 
 
Nu ska jag kolla klart på Harry Potter, den första filmen. Såg inte klart den igår.. Godnatt på er!
 
Random.
 

En liten update

Jag har inte bloggat på över en vecka! Herre min skapare. Jag har tänkt på att blogga, men det har liksom aldrig blivit av... Har varit full rulle i princip hela veckan. Shopping, middag, ja, you name it!
 
Det blev alltså en hel del shopping denna vecka, plus lite från förra veckan. Tänkte lägga upp bilder på det nu i alla fall.
 
 
Det här var det som köptes i klädväg antar jag (förutom pudret), sedan så har jag även köpt ett PS3! Äntligen! Haha, billigt på elgiganten ni vet ;) Haha, nej men, jag har ju snackat om att köpa ett i ca 1-2 år nu, så det var väl dags nu när man hade pengar och när det var billigt!
 
 
Och så klart blev det CoD: BO2 till, haha.
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0