270215

Ska börja detta inlägg med att prata om den där jäkla klänningen som cirkulerat på internet ett tag. Jag blir tokig! Imorse så såg jag sen som vit och guld, sen så när jg kollade igen senare på dagen så var den blå och svart, och nu så förblir den bara svart och blå. Jag fattar inte! Har läst lite på tumblr om olika teorier och sånt, men jag vet inte. Testade i alla fall att skicka bilden till mamma, och detta var hennes svar: 
 
 
Haha, så konstigt alltså...
 
Men idag så har jag inget riktigt inplanerat. Tror jag ska ner till centrum för att köpa lite fredagsmys. Måste även kolla efter en liten förvaringslåda jag kan ha i min garderob. Har alldeles för mycket kläder och skit i min garderob alltså.. Men likförbannat så köper man bara mer och mer, haha. Som exempel, väntar just nu på en kläning från H&M som jag spontanköpte i tisdags, haha. Jaja, man får väl bara skylla sig själv #ilandsproblem. 
 
Nej men nu ska jag hitta på något att göra. Ha det bra hörrni! 
 
 

230215

Hejsan svejsan!
 
Kände för att uppdatera lite då det inte blev någon uppdatering i helgen. Trodde jag bara skulle ha en lugn helg hemma hos Linus, men så kom jobbet imellan, haha. Ska jobba idag igen, mellan 16-01! Kommer bli mitt första riktiga stängningspass, så ska bli kul att få se hur allting går till. Men önska mig lycka till ikväll, det kanske behövs haha. 
Ska snart hoppa in i duschen och sen börja göra mig i ordning då. Ha en bra måndag, kära människor! 
 
Frukost. 
 

200215

Hejsan hoppsan!

Är på ett sånt sjukt bra humör idag, det känns skitbra verkligen! Kanske för att det är fredag? Haha.
Ska åka ner och jobba sen vid 4, men hade tänkt gå runt i centrum lite bara för att kika på lite saker innan. Men efter jobbet så åker jag hem till min käresta och kommer spendera helgen där, så det kommer bli toppen!
 
Hoppas ni alla får en superdag och är på samma humör som jag! :) 
 
 
 
 
En liten tagga-till-låt! 

190215

Hejsan! 

Har haft ännu en produktiv dag idag (även fast jag vaknade halv ett, haha). Har gått igenom en massa saker i mitt rum och slängt saker som jag inte använder, osv. Känns riktigt skönt! 
Ska även sälja min gamla mobil, så kommer få lite pengar för den också! Men såg på hemsidan att värdet för telefonen sjunker mer och mer för varje vecka som går, helt sjukt. För när jag kollade för ca 4 månader sen så skulle jag ha fått omkring 400 för den, men nu så får jag bara 300 typ. Och så stod det att om jag sålde den nästa vecka så skulle jag bara få typ 200 för den, haha. Kände att jag blev lite stressad av det! Men nu är det på g i alla fall. Använde mig av tjänsten pantaluren.se. Känns som en legit hemsida och att man dessutom kan donera lite av pengarna från telefonen till valfri organisation! Det är ju toppen!
 
Nu ska jag återgå till att städa rummet, så bloggar senare!
 
 
Underbar låt! 

120215

Hejsan hoppsan!
Känns som om jag har haft en riktigt produktiv dag idag. Var nere på Max för ett PU samtal vid halv 12, sen var jag hemma igen till ett och då började jag städa. Så jag städa mitt rum och så damsög jag i princip hela nedervåningen. Och nu så har jag fixat lite bankärenden. Tänkte göra lite andra jobbrelaterade saker sen. Så idag har varit en bra dag! Sen så kommer min finaste hit efter att han har slutat skolan. Så det kan inte bli bättre! Har dessutom fått riktigt roliga nyheter också som jag kommer skriva om senare tror jag. 
Men nu ska jag forsätta med massa saker medan jag fortfarande har motivationen uppe, haha. Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har! 
 
Tyckte den var lite fin, såå.

100215

Hej på er!
 
Har haft en hel del för mig den senaste tiden, så som vanligt, så har bloggen blivit lidande. Men nu är jag tillbaka för en liten uppdatering!
Helgen som var, var den första helgen på 3-4 veckor som jag verkligen var helt ledig, utan jobb. Så det utnyttjade jag till max! Var och bowlade med Linus och Sanna i lördags, super kul (bortsett från att jag förlorade, haha)! Sen resten av helgen så var jag bara hemma med Linus och degade i princip. Sen så jobbade jag på fritidset på måndag förmiddag, och sen så fick pappa skjutsa ner mig till Max för att jobba ett pass där. Och igår var verkligen inte min dag, tappade saker hela tiden och lyckades bränna armen på grillen i köket.. Så nu har jag ett fint stort rött märke på armen. Men det är sånt man får tåla när man är klantig!
 
Jobbade idag igen, men bara på Max den här gången. Sen så blir det ännu mera jobb imorgon och sedan PU samtal på torsdag på Max. Så full rulle hela veckan!
 
Har suttit och drömt lite nu också. Har under en längre period haft lite som en dröm att fira min 21-årsdag i Las Vegas. Så satt för skojsskull och kollade på vad en eventuell resa dit skulle kosta, och det var inte alls lika dyrt som jag trodde att det skulle vara! Men det är bara att börja spara redan nu då, haha. 
 
Fina brännmärket. Ser nästan ut som om jag har bränt mig på ett strykjärn i miniatyr storlek, haha. 
 

RSS 2.0