Update om mobilsituationen

Jag har precis varit och hämtat ut min mobil! Såå glad, haha. Trodde verkligen inte att jag skulle få den, men han i affären sa att han tog den före några andra telefoner, jättesnällt! Tackade honom typ tusen gånger, haha.
Så skriver just nu från min mobil, första gången på evigheter! Men måste dra snart, ska in till skolan igen som jag skrev i förra inlägget (för er som orkade läsa). 
Känns ovant att använda knappen igen, har inte använt den på närmare ett år, haha. 

Ombyte efter att jag hade spillt på min klänning. 

260514

Jag trodde idag skulle bli en bra dag, men icke sa nicke. 

Skulle äntligen få min mobil reparerad. Min av/på knapp på mobilen är helt intryckt, så jag kan inte låsa skärmen som vanligt eller stänga av/starta telefonen. Så vi åker dig, och så får jag reda på att den kanske inte ens kommer bli klar idag, så jag får vänta tills imorgon. Men imorgon kommer jag inte hinna hämta den för jag börjar 10 och slutar 4. Och stället öppnar 9 och stänger 5. Sedan så kan jag inte hämta den på onsdag heller för jag jobbar både morgon och eftermiddag. Så jag vette fan vad jag ska göra. Torsdag har väl stället inte heller öppet med tanke på att det är krisihimmelfärds. Och fredag är det jobb + konsert. Alltså, faaaaan. Jag orkar inte. 
Hade dessutom tänkt åka tillbaka till skolan idag vid 5 tiden för att kolla på fjäilseffekten som kommer till skolan. Men det går inte för jag har ingen mobil och kan då inte åka hem för jag har inget busskort som fungerar.
Och med råga på det så såg jag precis på SchoolSoft att jag fått F på en budget uppgift som jag tyckte jag gjotde ett bra jobb med. Och så har jag spillt läsk på min nya klänning.
 
Sorry för detta, men jag behövde bara skriva av mig. Man får väl se det från den ljusa sidan och hoppas på att snubben på stället blir klar till 4 får då hinner pappa åka och mobilen åt mig.
 
Blä på den här dagen bara. 
 
 
Kan ta tillfället i akt och visa er min fasansfulla bild som jag gjorde till en "utställning" vi hade i fredags under historia lektionen. 
 

180514

Tjenixen! 
Har nyligen kommit hem ifrån en konfirmation. Har verkligen gått sjukt fort! Känns som om det var igår (även hur klyschigt det än låter) som jag började vara "ledare" för deras grupp. Men ska hålla på med konfirmander i sommar igen, så det känns bra! 
 
Sitter ute i solen just nu och försöker få lite färg i samband med att man pluggar. Två flugor i en smäll liksom! 
Nej men nu måste jag bli klar med plugget, kanske bloggar igen senare.
Hittade en gammal bild från ettan när vi höll på med graffiti! 
 
 
 

170514

Tjena tjena!

Har precis sagt hejdå till mamma som åkte till landet för att hjälpa mormor med att städa och sånt. Så nu är jag helt ensam fram tills imorgon kväll typ. Wohooo! Fast, jag har ingen aning om vad jag ska göra nu... Har visserligen skolarbete som måste göras, men det går rätt så fort tror jag. Så om det är någon som har lust att komma förbi, gör det! Så länge ni säger till så är ni välkommna, haha. 
 
Yup. 
 

130514

Kollade precis tillbaka på ett inlägg som jag skrev för exakt ett år sedan. Lite kul att se hur man har förändrats. Men också hur vädret var. Förra året just idag så hade jag kjol på mig. Och jeans jacka. Och så sitter man här nu i jeans, tjocktröja och skinjacka och nästan fryser... Vart fan är värmen liksom?? 
 
Det roliga är att jag har svenska just nu, som jag också hade för ett år sedan, haha. Och håller på med i princip samma sak. Spooky. 
 
 
Min mormors boss ass cat i påskas! 

100514

Måste komma på att inleda inläggen med, känns så tråkigt att läsa (och skriva) samma sak hela tiden.
 
Har lite grejer som måste göras idag, skolarbete då såklart. Måste bara hitta stativet till kameran... Kommer bli svårt att filma annars. 
Och så är det ju Eurovision idag! Klart man ska kolla, eller hur? Kommer ladda upp med en massa gott. Kommer heja på Sverige (of course), Österrike och sedan Finland tror jag. Armenien var bra också! Men annars så tyckte jag inte att det var något bidrag så var liksom WOW, eller? Kanske bara är jag.. Men vi får se hur det blir! Mest taggad på min ostbågar som ligger och väntar i köket, haha!
 
Random cambild.
 

090514

Tjena tjena.
 
Sitter i skolan som vanligt och gör ingenting. Som vanligt. 
Har dock arbetat på årsredovisningen till vårat UF-företag, men det är så jobbigt att behöva göra allting själv när den ena personen i gruppen har försovit sig, och sen när man har en helt apatisk medlem som inte gör någonting. Så jag är so over and done med den här kursen alltså. Trodde entreprenörskap skulle vara sååå mycket roligare, men det har bara varit panik, stress och sjukt mycket ångest. Så till er som funderar på att ta er an den kursen. Go ahead, men var berädd på vad som kommer. Ett tips, VAR MED EN BRA GRUPP. Se till att alla är angagerade och har samma idé som du. Annars så funkar det inte, det har jag märkt. Men nog om det!
 
Har en rätt så lång dag framför mig, tre lektioner kvar. Får bara ta och kämpa mig igenom den här dagen, för sedan så är det heeelg, wohoo!
 
 
Ett skolprojekt jag och Michelle håller på med. Kommer lägga upp resultatet här senare när det är klart! 
 

060514

Tjenamors!
 
Har religion just nu, har börjat med en ny uppgift som handlar om rollspel, haha! Vi har blivit tilldelade en roll per grupp som vi sedan ska liksom sitta som i en panel och spela den rollen. Jag är nu en liberal katolik. Förstår inte så mycket faktiskt, haha, men det löser sig! 

Har en maaaassa plugg kvar som måste göras, så får spendera hela den här veckan till plugg. Hade planerat att träna, men det kommer inte att hända tror jag inte... Men det är bara en månad kvar, så kötta för fan! Lite motivation till er andra här som tar studenten till sommaren också. Kör bara, snart är det över!
 
 
Köör bara kööör!
 

040514

God morgon på er!
Det här är det tidigaste jag har gått upp sedan i torsdags, haha. Vaknade omkring halv 10 - 10, så det känns bra! 
 
Tänkte blogga igår, men jag har gått och blivit förkyld igen för typ hundrade gången eller något. Förstår inte vad problemet är... Nå väl, mår mycket bättre idag. Igår kände jag mig bara febrig och äcklig så låg och sov i soffan och kollade på film hela dagen.
 
Emma kommer hem idag för att käka middag, så det kommer bli skoj! Ses ju inte så ofta längre, även fast hon bor med ca 20-25 minuters gångavstånd, haha. 
 
Tänkte avsluta detta inlägg med mina nya favoritlåt (just nu i alla fall, haha).
 
 

Mösspåtagningen + Sommar!

Godkväll!

Mår fortfarande dåligt från gårdagen, haha. Men hade det grymt kul i alla fall! Om man inte räknar med den sista timmen. Det tog på riktigt en timme (!!!) att hämta sin väska ur garderoben. Det var sånt kaos i kön, folk höll på att svimma, knuffas och ramla. Det var nog något av det värsta jag varit med om. Men bortsett ifrån det så var det awesome! Så länge man har den rätta inställningen och ett bra sällskap så är allting lugnt. 
 
Två bilder ifrån gårdagen:
 
Klassen
Jag och bästa Sanna!
   
 

RSS 2.0