241114

God morgon på er!


Vaknade rätt så nyligen, var verkligen trött! Jobbade varje dag förra veckan förutom igår. Men det känns bra ändå, för då känner man sig inte lika lat som innan när man kunde bara sitta hemma och göra ingenting, haha. Men den här veckan är mycket lugnare, så som schemat ser ut i veckan så är det bara jobb idag och på onsdag på fritidset. Men har planerat att åka in till stan under veckan och börja kolla julklappar och födelsedagspresenter till vissa. Det är ju jul om en månad liksom! Helt galet hur fort tiden går... Fyller år om ca tre veckor också, känns verkligen inte så haha. Tiden går verkligen alldeles för fort. Men vad ska man göra åt det liksom, det är bara att leva för nuet och inte tänka så mycket på annat!
 
Ska snart hoppa in i duschen och göra mig redo för dagen. Hoppas ni alla får en bra måndag, även fast måndagar är dom jobbigaste dagarna, haha. Kämpa på bara! Snart är det helg igen ;) 
 
 
 

161114

Hejsan hoppsan! 


Vet inte hur jag ska börja detta inlägg, haha. Brukar alltid skriva något om att det var länge sedan jag skrev och blablabla, men det blir så tradigt ju. Och ni som nu läser min blogg "kontinuerligt" vet att jag bara skriver ca ett inlägg i veckan eller så, haha. 
Men jag kan ju börja med att säga att veckan i helhet faktistk har varit rätt så tråkig, jobbade bara en gång på tisdag morgon, annars så har jag bara suttit hemma och spelat The Sims. Var på gymmet i torsdags faktiskt, kan ju vara värt att nämna så att ni inte tycker att jag verkar som värsta soffpotatisen eller så. 
Inget märkvärdigt hände i fredags, men igår så var det planerat att jag och Linus tillsammans med några vänner skulle gå ut och dricka öl inne  i stan, men tågen krånglade så vi hamnde på Magget. Kom hem runt två och somnade direkt ungefär haha. Och sen så mådde man ju som förtjänat idag också, när man skulle upp tidigt för att pallra sig iväg till kyrkan och för att sedan gå på museum inne i stan. Men det var kul ändå! 
 
Det är väl allting som har hänt sedan sist jag skrev. På tisdag börjar min utbildning till Max också,kommer bli så sjukt kul! Hoppas det går bra, ni får gärna hålla tummarna för min skull, haha! 
 
Ska ner till bussen snart för att åka till stationen och möta upp min finaste, så det kommer bli awesome! 
Ha en bra vecka hörrni, och ta hand om er!

051114

Snart gått en månad sedan mitt senaste inlägg, haha. Men jag har faktiskt varit upptagen. 
Jobbade varje morgon i två veckors tid plus mitt andra deltidsjobb som jag har varje måndag och onsdag. Så jag har haft lite fullt upp och så har jag varit helt slut. Och under helgerna så har jag bara tagit det lugnt och spenderat lite tid med min käresta. 
 
Fick förövrigt jobbet på Max! Blev såå glad när hon ringde mig förra veckan haha. Hon sa att hon skulle ringa någon gång för två veckor sedan, men hon gjorde inte det så jag hade i princip slutat hoppas, men så ringde hon och jag börjar med upplärningsdagar den 18de! Så jag har totalt 3 deltidsjobb nu, haha. Men det känns bra ändå. Får en massa erfarenhet som kan leda till framtida jobb senare.  So I'm happy!
 
Ha en bra onsdag hörrni!
Bjuder på en "gammal" selfie. 
 

RSS 2.0