Kvällens outfit

Det fick bli denna klänning ikväll! Solen börjar ju titta fram, så varför inte liksom? ;) Åker om ungefär en timme, är galet taggad! Kvällen kommer att bli awesome, det känner jag på mig. Kommer kanske att blogga under kvällen, annars så kommer jag vara på instagram och twitter, as always :D
Hoppas ni andra får en grymt bra lördagskväll, och glöm inte att släcka lamporna vid halv 9 earth hour ni vet!


Stavfel

Upptäckte ett stavfel i förra inlägget, det ska stå appen inte sopen eller vad det nu stod.
Men eftersom det funkar nu så kommer det nog bli mera uppdatering, kul va? :D Kanske rekryterar flera läsare då ;) Men jag ska till centrum och häggvik snart, köpa lite grejer, inget speciellt.
Å, kom på en sak! Jag har skaffat instagram nu! Så för er som har det: följ mig, mojoberndtson heter jag. Woopwoop.


Beslutsångest!

Har värsta beslutsångesten... Jag vet inte vilken klänning jag ska ha på mig ikväll! Snälla, kommentera och säg vilken ni tycker är snyggast, behöver eran hjälp.
(btw, sopen funkar nu! Kom på vad felet var... Jag hade fel kategori, hehehe.. Blond.)


Snälla funka någon gång!

Godmorgon på er!
Ligger i sängen och hoppas på att detta inlägg kommer att komma upp, blogg.se sopen krånglar som fan på min iPhone... Aja, datorn funkar ju bra den också ;) ska nog gå och käka lite drulle snart. Puss!
Vad fan ska det snöa för?!?!


Kisses

Aptrött, så det blir till att sova snart.
Jag är i alla fall klar med läsloggarna och allting känns ändå rätt så lungt just nu..! Fast det kommer väl att försvinna igen på måndag då skolstressen kommer igång. Ohwell.
Nej, men nu ska jag sova. Bloggar mera imorgon! Posssss.

Crazy

Ingen uppdatering idag inte. Skolan var bra i alla fall, hade bara två lektioner, mediasam grejen och sedan så hade jag svenska nationella talet. Det gick förvånansvärt bra! Fick dessutom gå först av alla. Först ville jag inte, men det var skönt, då slapp jag sitta och lyssna på alla andra och sitta stel och nervös och bara vänta. Det jag var mest nervös för var att kunna prata i 3 minuter, men det klarade jag. Pratade i typ 3 minuter och 30 sekunder, woopwoop.
Men nu ska jag läsa ut boken vi håller på med i svenska, sedan blir det bara att chilla och ladda upp mig för morgondagen, är så jäkla taggad, har längtat hela veckan! Kommer vara as skönt att bara få släppa loss lite, go wild and crazy. Men jag kommer med åtminstånde ett inlägg till senare. Det känns som om det belv väldigt långt det här inlägget, men men! De som orkar läsa detta kan få kakor av mig!


Ska läta mig texten, ska testa i alla fall.

Midsommar 2011

Hittade en rolig bild från i sommras!


Fan, vill ha sommar NU!

Cry me a river

Sitter och övar på talet, men det kommer inte att gå. Jag kommer bara börja att gråta. Det är inte känslosamt på det sättet, men det betyder så mycket för mig. Så vi får väl helt enkelt se hur det går imorgon. Hoppas på det bästa i alla fall! Måste göra en poerpoint också, måste även läsa, så vi får se hur mycket uppdatering det blir idag!

Mediesambajs

Halli hallå.
Sitter i skolan, har Media/sam skiten grejsemojsensommanintekannamnet på.
Har precis skickat iväg ett mejl om att få intervjua en kvina som jobbar som moderedaktör på Veckorevyn. Vi ska nämligen göra ett repotage om hur media påverkar samhället. Så jag ska skriva om hur mode påverkar samhället! Låter det bra? Jag hoppas det blir bra i alla fall. 
Nej, nu måste jag skriva frågor till intervjun, men jag kommer att blogga mera senare. Pusssss!

P.S Krya på dig Nicole!


Gamla bilder is da shiet.

Chasing love


Skapade i photoshop lite fort sådär, blev lite nöjd.

Äckel

Idag har inte varit någon bra dag. Trött, på bajshumör (även om det kanske inte syns) och allting har bara failat. Orkar inte med den här dagen, tur att den är slut nu då.


Fan, så regnar det också...

Sitter hemma och dunkar musik, verkligen DUNKAR. Älskar't! Inte så ofta man kan göra det i detta hus.. Folk som bli irriterade och grejer, aja, nu är jag ensam hemma och passar på.
Troligtvis så kommer Emilia, Anthon och Alex över senare. Vet inte exakta tiden, men det blir när det blir! Nu hade jag tänkt skriva lite på mitt tal, har en massa idéer så det kommer nog att gå rätt så fort att skriva det! Woopwoop. Jag bloggar mera ikväll i alla fall!


Extreme duckface.

Under pressure

Det blev ingen bibblan idag. Vi orkade helt enkelt inte. Men nu har jag varit hemma i 2 timmar ungefär och jag har inte gjort något alls. Så matteprovet kommer ju gå åt helvete igen. Vette fan vad jag ska göra alltså.. Om ni bara visste hur mycket panik och ångest jag har över matten. Hatar det över allt i hela världen. Känner inte att det är nödvändigt någonstans. Eller jo, plus, minus, gånger, delat med och procent, men det kan jag redan! Resten kan man använda miniräknare på, eller hur? Vad skulle de annars finnas till för?

Aja, nu blir det middag, sedan ska jag kolla igenom matten lite fort.


Väääääldigt gammal bild.

She's a maniac

Hejhej! 
Vet ni vad jag gör? Jag sitter kvar i skolan, EFTER skoltid! Duktig, eller hur? :D 
Haha, skämt å sido. Men vi håller på att arbeta och hitta på danssteg till våran dans. Vi måste bli klara idag så att har tid att öva nästa vecka! 
Jag kommer även att åka till stadsbiblioteket med Ebba och Nicole för att plugga. Önskar bara att jag hade pengar så att jag kunde köpa en kaffe eller något.. Ska checka med päronen och se om de kan göra något åt saken ;)

Men jag bloggar mera när jag kommer hem. 


Gamal.

Första GIF:en


Testade att göra en GIF. Vette fan om det blev bra, men det duger!

Nu har mitt internet bestämt sig för att kunna samarbeta lite. Men jag sitter och kollar på det nya programet "På bar gärning". Det får en verkligen att tänka efter.. Känner att det kanske är dax att börja hjälpa till lite mera, det kan ju inte skada på något sätt alls. 
Men nu ska jag måla naglarna och sedan kolla på BB. Hoppas ni har haft det bra, för nu säger jag godnatt.

I need you

Fan vad jag hatar mitt internet! Serisöt, vill pissa på det och sedan kasta ut modemskiten/rautoern eller vad faaaaan det nu heter! Jag får seriöst DAMP! Man kan ju inte göra ett PISS! Serisöt, jag behöver det för att plugga för i helvete..!! Äckelkukirövenfittslemrövhålsapa..! AAERglidjfghdoilfghtwy3478til ergDFGDHG.

Förlåt men jag har typ PMS eller något. Orkar inte, hej då.

Ännu mera shopping

Tjotjena! 
Kom hem för kanske 1 timme sedan. Som jag nämde igår så var det mässa idag, där av inget inlägg på morgonen, hann inte. Sedan efter mässan så drog jag och Elin till centrum, jag köpte ett par nya tights (vanligt från Gina ni vet?) och ett par skor! Yeey! Älskar dom. Ska be pappa impregnera (eller hur fan det nu stavas) dem så att jag kan ha dem imorgon, woopwoop! Förhoppnigsvis så är det sopat på gatorna så att man kan gå stabilt. Men jag tar med mig ett par converse utifall att liksom. 




Sista bilden var lite ovärd, ser typ ingenting..

Men det är kilklackar, vet inte hur höga, men kanske omkring 10-13 cm och kanske 2 cm platå (?). De är as bekväma och känner inte av några problem. Kostde 299:- men har kostat 499:- SCORE! Haha, så imorgon får de bli dessa skor, kommer nog bli mina nya favoriter :D

Hejpa

Hemma från Emilia. Det var kul! Kollade på två filmer (Trust och American Pie: Beta house). Det var en hel del flum också, haha..!
Men nu ska jag snart gå och lägga mig, går upp klockan 9 imorgon för att kunna vara i kyrkan till 10. Woopwoop, drama ftw!
Nej, nu säger jag godnatt. Puss på er♥ 


Hello sexy.

Dagens klädsel

Jag sa ju att det skulle komma upp en bild på dagens kläder, så här är den!


Linne/Tunika - Gina
Halsband - Gina
Jeans - Lindex

Dagens shopping

Jag som sa till Elin att jag bara skulle kolla, haha..!
Det slutade i alla fall med att jag köpte nagellack. för 250:-! Herregud.. Men det är från märket O.P.I, och som ni säkert vet så är det rätt så dyrt.. Men det var 2 st för 250:-, de var även någon limited edition/special edition från Serena Williams (tennisspelare). Och jag har letat typ överallt för ett snyggt glitterlack, och så fan jag detta! Och som mina trogna twitterföljare säkert vet så hade jag sönder mitt silverlack för någon månad sedan, och så följde detta med! Så jag är helt klart nöjd!








Är verkligen, verkligen nöjd! Ångrar att jag målade naglarna innan jag åkte till centrum..

Saturday


Haha, charmig bild.

Ska snart tagga till centrum, ska kolla om jag hittar något jeans eller något, kanske någon ny söt topp. Vi får se helt enkelt! Ikväll kanske det blir till att vara med Emilia, A***** och A***. Hahaha, kommer ihåg när man skrev så hela tiden ;) Gör det nu så får ni gissa vilka jag menar! Skojsigt, eller hur?

Kanske kommer en dagens outfit senare, vi får se. Väldigt mycket "vi får se" idag känner jag. Men idag är en sådan dag då jag inte är helt säker på något, deal with it.

Nej nu ska jag kolla vad päronen håller på med.

Wallpaper

Som ni antagligen märkte i förra inlägget så kom Nicole och avbröt mig mitt i ett inlägg. Hahah, men det jag hade tänkt skriva var att efter skolan så ska jag till Jakan. Men så blev det inte.. Tågen ville inte gå som dom skulle, så jag tog och åkte hem istället, orkade inte. Skulle kommit försent anyways så.. Aja, det blev som det blev! Det löste sig i alla fall! :D

Nu blev jag enormt sugen på druvor..! Ååå, vill ha.. Skulle köpt det när jag var i centrum.. Aja..
Ska kolla på BB, sedan vet jag inte vad som händer. Sover nog antagligen. Kanske kommer ett inlägg till. 
Haha, världens intressantaste liv.


Random bild.

Gästbloggsinlägg ifrån den coolaste

Nu bloggar jag för att Nicole ville det!
hehehehehehehehe/Nicole

Men då kan jag passa på att säga att jag ska till Jakan med...
NU ÄR DET NICOLE SOM BLOGGAR!!!!!
vet ni vad?
mojo tycker jag är cool!
mehehehheh.
jag är asbra på att blogga,
titta in min blogg som uppdateras varje dag,
förut..
nu har jag bloggpaus och börjar sne igen, om ett tag..
MEN HÅLL DIG UPPDATERAD ENDÅ!
tryck HÄR!
lyd mitt fina råååd!
puss på er och glöm inte!
Glass är gott! :D
(kategorin My Life, för jag är mojos liv du vet)
stjärna

Prolash+



Har precis testat sådandära ögonfransserum (?). Håll tummarna för att jag inte vaknar upp blind imorgon..!

40 hours

Nu är jag hemma igen! Fick skjuts av Emelie som nyss har fått sitt körkort, grattis! 
Så nu ligger jag i sängen och väntar på BB. Tänkte  att jag kunde lägga upp ett inlägg innan jag går och lägger mig. Ska dessutom stänga av datorn medan jag kollar på BB, annars så kommer det sluta med att jag sitter vid datorn till 12 och det känner jag att jag inte orkar. Har dessutom massa ångest inför skolan, har inte koll på vad som händer just nu.. Så jag ska kolla om det går över lite om jag sover.

Nej men jag säger godnatt nu, bloggar mera imorgon!


Tycker om den bilden...

Prepare your genitals..!


@Espresso House

Hej på er! Sitter på Espresso House just nu (forever alone) och dricker Chailatte, damn you Ebba för att du har gjort mig beroende! Haha, skämt o sido.
Men idag kommer jag att vara barnvakt igen så kommer att åka runt halv 5 tiden härifrån, lägligt att busshållplatsen är precis utanför, score!
Hade tänkt plugga på något, men så blev det inte, har inte så mycket att plugga på. Inte här i alla fall. Möjligtvis att jag tar och arbetar lite på estetgrejen. Vi får se!

Vet inte om jag bloggar hemma, men om jag gör det, förvänta er inget långt inlägg, är redan sjukt trött så...


Bra dag

Hej på er!
Det blev ingen uppdatering idag, förlåt för det. Men jag var i skolan till 10 idag, hade 3 lektioner, sedan så gick jag och Nicole runt på stan och kollade på skor. Sedan så tog jag mig till centralen och träffade upp lite människor från kyrkan. Vi skulle på en Taizé inspirerad mässa i Maria Magdalena kyrka vid Slussen. Kvällen avslutades med kebab i gamla stan. Så dagen har varit riktigt lyckad!
Gjorde föresten inte matteprovet idag, gör det nästa vecka istället, kände att jag behövde plugga mera och jag vill gärna få godkänt på det här provet, därför vill jag vara mera förberedd. 

Hoppas ni har haft en bra dag i alla fall! Men nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det att dejta kudden. Puss på er!♥

Nothing more to say

Har inget vettigt att blogga om, känner inte för att blogga just nu heller. 
Har i alla fall nyss duschat och sitter nu och "pluggar" matte. Tjingeling.

Herregud så trött..



Om nu bara visste hur jäkla trött jag är! Skulle kunna gå och lägga mig nu, men det tänker jag inte föra. Har matteomprov imorgon (som jag egentligen hade totalt glömt bort!!) och måste verkligen plugga nu. Måste även plugga idrott senare då jag inte fick godkänt på det provet heller. Det verkar gå bra för mig i skolan, eller hur?! Och folk som säger att media linjen är för folk som är lata, try again bitches! Seriöst, blir förbannad för det. Vadå lat? Jag gör precis samma saker som en som går SAM skulle göra.. Aja, nu blir det plugg.

Gamla bilder

Hittade en massa gamla bilder på mig. Eller gamla och gamla, kanske 6 månader upp till 1 år gammla skulle jag tro. Men man ser hur jag har förändrats!



På den här bilden kan man se mitt urtvättade lila underhår. Ser grått ut!
Det känns skit dumt att säga nu, men jag saknar fan mitt blonda hår.. Aja, what to do.

Show me your wrath

Är sjukt trött just nu. Och hungrig. Och har ont i huvudet. Vill bara gå och lägga mig.. Men först så ska jag äta, sedan duscha och så får vi se efter det hur det blir. Kommer nog sluta om att jag ligger uppe och kollar på BB sedan, haha, som vanligt.. Men då får det bli så!
Har nyss skrivit klart ett blogginlägg till min skolblogg, ni kan kolla in den om ni vill: Johannaberndtson.blogg.se tror jag att det var.. Inget intressant där egentligen, bara en massa skolsaker som vi har hållit på med.


Från i sommras.

Sovmorgon


Godmorgon på er!

Sitter i sängen och chillar för idag har jag sovmorgon! Ska gå om ungefär en halvtimme. Men nu blir det till att äta lite frulle. Håller även på att fylla min mobil med mera musik, behövs, har tröttnat på låtarna jag har nu.. Inte bra..
Men jag bloggar mera senare, woopwoop.

I väntas tider

Nu har Flavia åkt hem och jag sitter och väntar på att Emilia ska komma över. Vi ska bara snacka lite, inte göra något speicellt. 
Men jag ber verkligen om ursäkt för min superdåliga uppdatering, men eftersom kusinen har varit här så har jag spenderat min tid med henne. Men till veckan så ska jag försöka få upp åt minstånde 3 inlägg om dagen! Wish mw luck med det, haha. 

Snart ringer det på dörren, hejpa!


Vet inte varför jag gjorde så, kände för't..

I'm gonna f*cking tear you apart!

Förlåt för den superdåliga uppdateringen, men som sagt så har jag varit hemma hos Nicole sedan igår och kom hem omkring fyra tiden idag. 
Min kusin är hemma hos mig nu! Vet inte om jag berättade det, men min kusin på 8 (eller 9..?) år kommer att spendera natten här, woopwoop! Så vi sitter bara barnvakt åt henne nu i helgen, kommer inte ihå vad min moster skulle göra.. Aja, det ska bli kul i alla fall!

Sitter och lyssnar på musik och väntar på mat, 'cause I'm hungry like the wolf! Haha, någon som fattar? Låten? Kanske inte... Menmen.

Bloggar mera senare, om internet tillåter det..!


Bildbrist...

Hellos fellas!

Hejhej! Sitter i Nicoles säng och chillar medan hon fixar med godis i köket. Kommer att spendera natten här! Det var meningen att vi skulle plugga (och det gör faktiskt!) men vi sitter och kollar lite på family guy klipp på youtube, haha! Men nu ska vi återgå till plugget, byebye!



Spelrecension

Hallihallå. 
Sitter i skolan. Ska recensera ett spel, hade tänkt skriva om Amneisa, typ det ända spelet som jag faktiskt har spelt och som jag kan skriva om. Känns inte så roligt att skriva om typ.. The sims, eller CoD: Black Ops..
Så Amnesia it is! Hoppas bara ingen annan gör det... Menmen.



21.51

Oj vad min statistik hade stigit! Undra varför? Men det är ju inget som man tackar nej till!
Hade inte bloggat idag, har inte använt datorn mycket alls idag faktiskt. Men jag vet inte om det var så att jag berättade det, men jag var barnvakt idag! Det var för kyrkan. Några föräldrar som behövde barnvakter osv osv, orkar inte berätta allt ända in i detalj. Men det slutade med att jag fick gå hem, tog typ en timme. Men det var faktiskt skönt! Rensa tankarna och sådant. 

Nu ska jag kolla på BB, och sedan kommer jag att sova gott!

Hoppas ni har haft en bra dag, för det har inte jag, eller halft om halft. 


Gammal!

Update

Hemma och kollar på BB. Det var roligt i kyrkan, flummigt som vanligt. 
Men som sagt så kollar jag på BB och ska snart gå och lägga mig. Har egentligen inte speciellt mycket att skriva om, så jag bloggar mera imorgon! 


Måste färga mina ögonbryn eller något känner jag...

Bacon bacon bacon

Hade planerat att skriva lite i skolan idag, men det hanns aldrig med (som ni säkert märker). Men nu är jag hemma i alla fall, kollar upp recept på hur man gör en riktigt god chai latte. Vill hitta något asbra recept, har typ blivit kär i det... 
Men engelskaprovet gick asbra tyckte jag, så vi får se hur det blir! Ska till kyrkan senare förresten, ledarmöte. Ingen aning om vad vi ska snacka om, en hemlis stod det ;) Vi får väl se! Men nu blir det till att plugga lite matte till omprovet som är på onsdag nästa vecka, lika bra att börja i tid, eller hur? (ska komma från rätt person...)


Sir Francis Bacon. HAHA, gud vad kul det var..!

Catching up

Hejbloggenmedbästauppdateringen!

Har inte hunnit blogga idag, åkte direkt från skolan till Sollentuna för att träffa bästaste Pernilla. Det har gått över 6 månader sedan vi träffades senast, galet ju! Måste se till att det blir oftare!
Men det var jättemysigt att träffa henne, satt och fikade bara, snackade och tog igen lite bara.
Matteprovet gick ju åt helvete. Hade ju pluggat på helt fel saker! Seriöst, det som var på provet var inte det som jag hade pluugat på, j*vla cp..! Aja... Omprovet kanske går bättre sen. Isvaksprovet gick bättre, ett E åtminstonde.

Nu ska jag och mami kolla på Top Model, sedan blir det att kolla på Desperate och efter det blir det BB, woopwoop! 


Fiiiika. Mitt hår ser asmörkt ut där ju!

Varför ens bry sig?!

Fyfan vad hypat det hära med kvinnan och den håriga armhålan har blivit!
Seriöst, om hon inte vill raka sig, fine, låt henne. Jag personligen tycker att det är äckligt med hår, men det är inte så att går fram till någon hårig människa och säger åt honom/henne att raka sig. Jag kan förstå henne, man orkar inte alltid raka sig. Men varför ta upp allting på nyheterna och skit, seriöst?! Det finns fan viktigare saker att snacka om än en kvinna med håriga armhålor...



Bangarang

Vad ska man göra för att kunna få lite mat här?! Kommer avlida innan jag får middag...

Halloj. Kom nyss hem från skolan + centrum. Köpte nya skor, ett par gula "converse"! Skit snygga (tycker jag)! Orkar inte lägga upp bild på bloggen, men om ni tänker er typ så pass gult som en gul krita man hade i sin kritask när man var liten! 
Skolan gick väl rätt så bra idag. Men nu blir det bara till att plugga järnet. Det är så det går när man aldrig lär sig att börja plugga i tid... Wish me luck!


Gammal bild. Ville testa på gröna ögon (photoshop)

Who's gonna save the world tonight?

Uschuschusch... Har 3 prov nästa vekca, 2 stycken på tisdag, senda ett till på onsadg.. Vill inte! Dessutom så är ett av provet i mitt hatämne, matte. Jag vet att det kommer att gå och helvete så jag känner inte något behov av att plugga. Men jag måste göra det ändå. Vill få åtminstånde ett E, seriöst. Annars så markerar jag mig själv som dum i huvudet (fasty det göra jag redan).
Men var ute med Emilia ett tag, gick och snackade lite bara. Vi kom fram till en sak: Killar är cp.

Men sitter och spelar teris och väntar på att BB ska börja. Borde plugga matte, men det ska jag göra senare, jag lovar! 
Snart blir det cocosbollar också, mumma! 


Bara för att jag inte fastnar på bild idag + att jag har manshänder.

Welcome back..!

Nu har jag sökt jobb, för första gången! Woopwoop! Hoppas bara att jag får det nu då, vill tjäna pengar. Kunna göra roliga saker! 

Tänkte passa på att säga att jag finns där för dig, jag hoppas att du vet det. Vi har haft våra stunder, men vi har tagit oss igenom dem. Kommer alltid att vara vid din sida, genom vått och torrt, glöm inte det♥

Hej på er!

Jag försökte skriva ett mobilinlägg, men det ville sig inte. Eller snarare, det vill sig aldrig.. Aja.
Sitter och kollar på film och väntar på att mamma ska bli klar med vad det än är hon gör. Ska nämligen börja skriva på mitt CV och då behöver jag lite hjälp. Känner att det är dax att leta jobb.. Behöver ju pengar! Ska även kolla efter sommar jobb. Cashflow b*tches! Haha, nej skoja bara ;)


Vad som händer när Johanna har tråkigt






Jag diggar det som fan alltså! Ja, jag är konstig, haha. Inget jag skulle ha till vardags liksom, men om man tänker till en fotografering typ. Men medans jag höll på med det här så blev jag sugen på att göra en s.k. "make up tutorial", skulle det vara intressant? Inte på just det här kanske, men något annat? Vi får se vad jag gör!



Dubstep Violin


Alla bör ta en chans att lyssna på detta, det är så jäkla grymt! Seriöst, asgrym låt! Skulle också vilja vara grym på något instrument..

Tråklördag

Hej på er!
Vad händer idag då? Själv så ska jag inte göra något alls. Det är väl ungefär som vanligt då! Seriöst, mitt liv är astråkigt?! Förstår inte varför jag bloggar egentligen, finns ju inget intressant att läsa om. Aja, jag är glad att det finns några som bryr sig i alla fall!

Men som sagt, har inga planer för dagen, så om det finns någon utträkad själv där ute, call me! Ska i alla fall kolla på finalen av melodifestivalen, man vill ju se vem det är som kommer att representera sverige! Jag hoppas på Ulrik Munther eller Loreen tror jag. Men vi får se! 


Gammal bild...


Fredag fredag fredag!

Äntligen helg! Det var meningen att jag skulle bloggat när jag kom hem, men så blev det inte riktigt.. Men det kommer en uppdatering nu i alla fall!
Har inget att göra, som vanligt. Bara sitter i min säng, lyssnar på musik och väntar på BB. En standrad fredag..! #Foreveraloneandbored

Tar nog och kollar på film eller något, hoppas ni har en bra fredag i alla fall! 


Johanna in action.

I skolan

Känner mig jättedåligt på att blogga, men jag orkar inte just nu, är rätt så less på allting just nu. Så helgen kommer verkligen bra till hands nu! Bloggning kommer att bli lite mera normal efter helgen i alla fall, för helgen kommer att spenderas till att plugga matte, troligtvis, men det kommer nog inte att bli så. Aja, det blir som det blir!

Bloggar mera hemma sen, när jag är.. Hemma.

Day 30: A letter to yourself, tell yourself EVERYTHING you love about yourself.

Orkar då inte skriva ett brev, skriver bara vad jag gillar med mig själv.

Det jag gillar med mig själv utséendemässigt så är det nog mina läppar, mina ögon och min ansiktsform typ. Det är väl typ det. 
Det jag gillar med mig själv personlighetsmässigt så är det nog att jag är väldigt lojal, man kan lita på mig, jag går inte runt och sprider ryckten, kan även hålla hemligheter. Jag är snäll och äkta, jag säger oftast vad jag tycker (om det inte är alldeles för elakt att säga) och tänker. Jag står för det jag säger.

Det är väl typ det.


I was the one on the battlefield

Hann aldrig blogga igår, sorry. Men nu är jag hemma i alla fall! Har en skolsak att göra, men det går fort, tror jag. 
Är astrött, vill gå och lägga mig nu egentligen.. Men så kommer det inte att bli.. Måste ju kolla på BB ikväll! Haha.

Orkar inte skriva något mer just nu, men ska skriva den/dem sista 30 days sedan.

Gal1 trött chey...

Ligger i sängen och kollar på lite BB. Är galet trött så funderar på om man kanske ska sova typ nu? Kommer föresten inte att sova hemma imorgon. Är ju ledig på torsdag så jag och kommer att spendera natten hemma hos Nicole tillsammans med Ebba (och Nicole, dah..? Haha!). Kommer att bli lite uppdatering under skoldagen i alla fall, sen får vi se hur det blir på torsdag.
Men ville egentligen bara säga godnatt och lite sånt, haha. Men i alla fall, godnatt!♥


If i had only felt how it feels to be yours...


Day 29: Something you hope to change about yourself and why.

Jag vill ändra mitt lata jag. Jag vill bli mera aktiv och börja träna igen. Gymmet 2 gånger i veckan skulle funka för mig! I kombination med att jag åt regelbundet och nyttigt. Så jag måste få det att hända. Om jag inte ändrar på det så kommer jag väl att väga 300kg när jag nått 20 år. Blir så där tjock så att jag inte kan gå själv utan att jag måste ha någon typ av rullstol eller något. Nej, så vill jag inte ha det. Så därför är det dax att träna, nu på momangen!



Inget badande för min del

Hejhejhej! 
Hemma nu, eller har egentligen varit hemma kanske.. 3 timmar? Jag och Nicole stannade kvar i stan ett tag, fikade lite och kollade på lite kläder och skor :D Men varken någon av oss tog och "doppade". Det var asläskigt att bara stå ute på isen.. Det var till och med ett tillfälle då jag trodde isen sprack, för helt plötsligt så vinglade jag till och tog tag i Nicole, haha, inte kul...
Men just nu sitter jag och kollar på "Ellen Degeneres" (?) och hon sitter och snackar med Daniel Radcliff (Harry Potter för er som inte vet vem han är...). Han är så awkward när han pratar! Haha så sööt! Jag typ dör.. Dock så är han inte min favorit ifrån HP-filmerna, kan ni gissa vem kanske? ;)


Äckligt förbannad

Börjar bli så jävla less på allt just nu. Så fort man säger att något börjar gå sin väg, då faller allt samman. INGET går som det ska. Det kanske är små saker, men det är saker som är viktiga för mig! 
Som tillexempel, min iPod har gått sönder så nu måste jag använda min mobil för att lyssna på musik. Men det funkar ju inte heller! Vill ju kunna skicka via Bluetooth, men neeeeej, det vill inte heller funka! Men det ville sig funka i lördags, VARFÖR INTE NU?!?! Jag blir så jävla förbanand!!! Seriöst! Jag ska aldrig, ALDRIG mer säga att något går bra, då bara går allt åt helvete. Lika bra att låta allting vara piss så funkar det, eller?
Jävla anusfittäckelrövhålmedkukisig. FAAAAAAAAAN.

Jag har tråkigt, förstå mig!

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag har många ärr.
[ ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering/ar 
[/] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[/] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. 
[x] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[/] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes(eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[/] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats. - Penna, sudd?
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt ”lol” i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat. 
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något. 
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen. -
Inte med flit dock.. Woopsie..
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har gått ”skinny dipping”.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[x] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[/] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[x] Jag har varit förtjust i en lärare.
[ ] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd preson.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[/] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller. 
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det. 
[x] Jag har gjort mig själv illa med avsikt. -
[ ] Jag har vaknat gråtande.

DÖDEN
[/] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera.
[ ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[/] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar. 
[x] Jag är bra på att baka.
[/] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå. 
[/] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan. 
[ ] Jag vet hur man skjuter. 
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[/] Jag äter snabbmat varje vecka. 
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som ”Borta”
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[/] Jag biter på mina naglar.
[x] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[/] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga.


En massa saker på en och samma gång!

Fick värsta rycket om att jag måste träna, typ NU! Vill gymma! Men orkar inte åka in till stan för att göra det liksom.. Så det får bli till att göra det någon gång nu i veckan kanske, om inte det så kanske i helgen? Sommaren är ju på väg så det kanske är dax att man börjar arbeta lite hårdare? 

Kollade även runt på lite klipp på youtube men kom sedan på att jag måste plugga till matten. Så jag blev även grymt sugen på att städa mitt skrivbord, skriva upp alla prov, läxor och all sådan skit. Så att man blir mera organiserad liksom! För om jag håller koll på saker och ting, då kanske det skulle bli lättare för mig i plugget? Vem vet? Det är bara att testa! Men om inte det funkar så ger jag fan upp med skolan.

Day 28: What if you were pregnant or got someone pregnant, what would you do?

Om jag hade lyckats göra någon gravid hade jag varit ställd, hur fan då liksom? Vad hände där? Hahah...

Nej men seriöst nu..
Om jag skulle bli gravid.. Jag vet faktiskt inte. Jag först och främst göra typ 100 graviditetstester, sedan så skulle jag nog tänka en hel del. Sedan så beror det på vem som skulle vara pappan. Men jag tror inte att jag skulle ha barnet, det skulle inte funka med mina studier. Tror inte att jag skulle klara av det heller.. Jag skulle självklart få hjälp av mina föräldrar, det har mamma sagt flera gånger (haha). Men allt skulle bli så knasigt bara... Jag väntar hellre tills jag är typ 20, om inte äldre..

Hemma från plugget

Hallojsan! Har kommit hem ifrån skolan nu faktiskt, fick sluta tidigare pga att vi kommer att bada isvak imorgon.. Lite osäker på om jag kommer att göra det eller inte.. Men man måste vara ombytt och grejer, annars så får man BUS typ.. Så jag kan ju bestämma mig på platsen om det är så att jag är sugen på att hoppa. Men kommer i alla fall att sluta efter det imorgon. Sjukt chill dag! Hela veckan är chill faktiskt.

Idag: Ingen idrott.
Tisdag: Bada isvak.
Onsdag: Vanlig dag (tror jag).
Torsdag: Ledig.
Fredag: Vanlig dag.

Sjukt skönt ju! Men har tyvärr ett amtteprov på onsdag som jag inte kan ett ändast litet piss på... Kommer antagligen att få IG på det också. Menmen, jag försöker i alla fall... 


Är så trött så att jag knappt kan stava...

Nu är jag hemma! Eller har varit hemma ett tag, men har inte orkat blogga, sorry. Tyvärr så gick det inte så bra för mig.. Jag var sä jävla nervös så att hela jag skakade, så när jag sjöng så lät det som om jag sjöng med vibrato (?) genom låten, inte kul... Men nästa år Nicole, då jävlar ska jag ha revange! :D Vi ska klå skiten ur allihopa :D 

Men nu tänker jag faktiskt gå och duscha, sendan så blir det till att kolla på BB live, äta lite B&J och sedan sova. Är så jäkla trött! Gick upp vid halv 6 idag.. Menmen! Om man jämför med imorgon så kommer morgondagen räknas som lite sovmorgon ;)


Åh vilken snygg och charmig bild! Känner mig så stolt..

Before i die..


Vad jag gör just nu..

Jag står i kön till X-factor! Woopwoop! Är så jäkla nervös så jag tror jag kommer spy! Har ingen aning om när jag kommer få komma in.. Och eftersom det är här är tidsinställt så vet jag inte om jag kanske redan är inne nu?Det får vi veta mera om antingen ikväll eller imorgon, beroende på när jag kommer hem. Kommer att uppdatera min twitter en hel del, så börja följa mig där! @MojooxJojoo, be there or be [] ;)


Day 27: What's the best thing going for you right now?

För att vara ärlig så förstår jag inte riktigt frågan.. Men jag svara på den så som jag tolkar det!
Jag tycker att allting verkar rulla på rätt så bra just nu. Visst, skolan tar emot då och då, men det löser sig alltid! Och jag har min upp och ned gångar, men som sagt: det löser sig! Får bara hoppas på det bästa och att det fortsätter som det gör just nu! :D

Stor dag imorgon!

Nu tar jag och säger godnatt. Imorgon är en STOR dag för mig (för er som fattar, hehehehe....). Måste se till att sova ut ordentligt. Kommer inte kunna blogga normalt imorgon, så det kommer bli en del tidsinställda inlägg åt er, så att det inte är så tomt. 
Ni kommer även att få reda på vad det är som händer imorgon, woop woop! Men som sagt, godnatt mina små söta läsare! :D


Day 26: Have you ever thought about giving up on life? If so, when and why?

Ja det har jag. Men om man tänker efter, vem har inte det?
Alla har vi gått igenom våra svåra tider, tänk på saker som man inte bör tänka på egentligen. Men ja, jag har tänkt på det. Tänker inte gå in på varför, men kan säga att det var när jag hade det som absolut jobbigast, då var det nästan det ända jag tänkte på. Men i nuläget så är allt lungt!



Före & efter bilder

Hade tänkt gör det här på ett snyggt och proffisgt sätt, men photoshop känner inte för att sammarbeta med mig idag eller någonsin.

Jag börjar med "FÖRE" bilderna:



Ser ni hur slitet det var..?!


EFTER:


Inte speciellt fotogenisk idag...


Hade en bild till, men det verkar som om all teknologi bara känner för att vara dummma idag... Aja! Nu har ni sett hur det ser ut i alla fall! Kommentera och säg vad ni tycker :D


There is more to this, I know

Har inte hunnit uppdatera fören nu. Åkte till Häggvik med mamma och pappa för att handla lite bara, inget speciellt. Men nu så sitter jag hemma och sjunger. Idag så kommer det komma bilder på mitt hår! Är ni berädda? ;D Hoppas ni tycker det är snyggt!

Sista dagen på lovet

Känner att det inte har varit speciellt bra uppdatering idag, men har inte haft något bra att blogga om. Har inte kunnat lägga upp bilder på mig (gud vad ego det lät, haha!) eftersom jag vill fixa lite för och efter bilder, kommer att komma imorgon! Tänkte även kolla om det finns någon som vill göra något med mig imorgon, så att man inte bara sitter hemma och gör ingenting... Vill gå ut lite också ju!
Men hoppas ni alla har haft en bra fredag, sista dagen av lovet (om man nu inte räknar med helgen).. Men det är chill, det kommer bli bra..!


Day 25: The reason you believe you're still alive today.

Allting handlar om vilja. Viljan att leva. Det finns inte så mycket annat. Visst, det finns saker som kan hjälpa, liksom vänner, familj, ens pojkvän/flickvän eller tanken på framtiden och vad som kan komma. Men det mesta handlar om vilja. T.ex. om jag ville dö, då skulle jag gå och hoppa från en bro eller dylikt. 
Så mitt svar är viljan!



Resultat kommer senare

Har inte orkat blogga idag. Åkte till centrum vid 1 ungefär, kom hem och har inte gjort något speciellt. Färgat håret har jag gjort! Bilder kommer senare, för nu är mitt hår klart, klippt och färgat. Känns asbra!
Men som sagt, bilder kommer senare. Tror inte att någon kommer att känna igen mig, haha..! Vi får väl se ;)
Men det är allt jag har gjort idag. Börjar bli lite hungrig så ska kolla hur det går med maten där uppe, vi hörs senare! :D



Day 24: Make a playlist to someone and explain why you chose all the songs.

Kommer inte att göra en spellista till en specifik person, kommer bara att göra en (på youtube, då kommer alla åt den) och så kan ni alla få lyssna om ni vill!

LÄÄÄÄÄNK!!

Valde dessa låtar eftersom det är sån här musik jag lyssnar på och det är det jag gillar. Det finns dock en hel del annat som jag lyssnar på, men jag orkade inte lägga till flera, men det är väl de låtar jag lyssnar på mestadels just nu. Kanske uppdaterar den lite senare någon gång :)


Meeen...

Upptäckte att inlägget som skulle publicerats imorse innan jag åkte in till stan inte hade publicerats!!! WTF liksom?! Aja, kommer att publicera det nu typ.. Kanske gör det tidsinställt..? Äsch, orkar inte..

Hemma

Hemma från stan nu. Filem var awesome! Glömde (tror jag?) nämna vilket film det var jag kollade på, det var Safe House med Ryan Reynolds och Denzel Washington, Ryan är ju bara nomnomnomnoooom! Seriöst, så jäkla snygg! Hamnar deffenitivt på min top 5 lista av snygga killar! 
Sitter i alla fall i sängen, äter godis och kollar på BB. Hannah W är så patetisk! Seriöst.. Orkar inte med henne...
Visar föresten bilder på mitt hår imorgon, är inte helt färdig med det.. ;)



Skulle varit upplagt imorse, men det ville sig inte...

Hallå läsare! Vad ska ni göra idag då? 
Själv så ska jag åka och klippa mig och sedan så ska jag ut och äta med mamma och sedan bio! Kommer bli en asbra dag känner jag på mig. 
Så sitter och väntar på att plattången ska bli varm och lyssnar på musik, som vanligt, musik är det bästa som finns!


Vill så gärna tillbaka...

Bara skojade om att inlägget innan vad det sista

Snodde denna lista ifrån Nicole!

SENASTE:
Dryck: Vatten tror jag
Telefonsamtalet: Mamma
SMS: Ebba
Sång du lyssnade på: Apology - Alesana
Gången du grät: Kommer inte ihåg

 

HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger: Det tror jag inte
Har någon varit otrogen mot dig: Ja
Varit kär?: Ja
Förlorat någon speciell person: Ja
Varit deprimerad: Ja
Varit så trött att du somnat sittandes: Ja

 

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: Lila
färg 2: Svart
färg 3: Grön

 

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Ja
Fått ditt hjärta krossat: Nej
Skrattat så att du har börjat gråta: Ja
Träffat någon som förändrat ditt liv: Ja
Insett vilka som är dina äkta vänner: Kan man väl säga
Fått reda på att någon har pratat om dig: Ja
Kysst en kompis: Nej

 

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Vet inte
Hur många barn vill du ha: 3
Har du några husdjur: Nope...
Vill du ändra ditt namn: Ville förut, men nu så är jag rätt så nöjd.
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Ingenting
Vilken tid vaknade du idag: 10 typ
Vad gjorde du igår runt midnatt: Antagligen datorn
Någonting som du längtar till: Sommaren och att skolan ska ta slut
Senaste gången du träffade din pappa: Idag
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Ha fler vänner
Vad lyssnar du på just nu: Filmen Wall-E
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Ja, min mosters man
Vad gör dig irriterad just nu: Att jag har så tråkigt
Vad är ditt namn: Johanna Berndtson
Singel/upptagen: Forever alone
Stjärntecken: Skytt
Kille eller tjej: Tjej
Grundskola: Södervik
Gymnasie: NTI Gymnasium Stockholm

Högskola: Kommer väl kanske någon gång

Hårfärg: Äckligt blont eller något, jag vet inte ens själv...

Långt eller kort: Någonstans där emellan

Längd: 170 något kanske

Vad gillar du gällande dig själv: -

Piercings: Öronen

Tatueringar: 0

Höger eller vänster: Höger

 

DIN FÖRSTA:

Operation: Aldrig opererat mig

Piercing: Öronen

Tatuering: Kommer inom en snar framtid (förhoppningsvis)

Bästa vän: Alexander

Sporten du spelade: Handboll

Husdjur: Hamster

Vaccination du minns: Säkert sådandär fästingspruta

Konsert: Aiden/Kill Hannah

Förälskelse: Theo, hahahaha.....

Alkohol du drack: Cider eller vin

 

JUST NU:

Äter du: Inget

Dricker du: Vatten

Är du på väg att: Kolla på filmen

Lyssnar du på: Filmen

Väntar du på: Det ska bli morgon

 

DIN FRAMTID:

Vill du ha barn: Ja

Vill du gifta dig: Ja

Karriär i åtanke: Fotograf eller liknande

 

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

Läppar eller ögon: Ögon tror jag

Kramar eller pussar: Pussar

Kortare eller längre: Längre

Romantisk eller spontan: Båda

Snygg mage eller snygga armar: Mage

Tatueringar eller piercingar: Båda

Känslig eller inte: Båda

Ragg eller förhållande: Förhållande

Bråkstake eller tveksam: Självsäker men inte för kaxig

 

HAR DU NÅGONSIN:

Kysst en främling: Ja

Tappat glasögon eller linser: Nope

Haft sex på första dejten: Nej

Krossat någons hjärta: Ja

Har du blivit arresterad: Nej

Dissat någon: Ja

Gillat din killkompis (mer än som vän): Nope

 

TROR DU PÅ:

Dig själv: Ibland

Mirakel: Nja...

Kärlek vid första ögonkastet: Tror inte det

Himlen: Ja

Tomten: Nej

Att kyssas på första dejten: Ja

Änglar: Ja

 

SVARA ÄRLIGT:

Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej

Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja

Vad kan du verkligen inte leva utan: Min familj och mina vänner

Vad vet inte så många om dig?: Mitt gamla destruktiva jag

 


Wall-E

Ligger i sängen och kollar på Wall-E, helt underbar film!
Har faktiskt (!!) fått tränigsverk efter bowling. Helt sjukt ju! Har riktigt ont i nedre delen av min rygg och i axlarna. Inte visste jag att bowling kunde ta så mycket! Har aldrig haft så här förut. Men det går ju över ;) 
Bloggar nu i alla fall för att jag kände för det, dessutom så är jag inte speciellt trött, så då kan man ju uppdatera er lite också! Men nu ska jag faktiskt lägga ifrån mig datorn och kolla på filmen. Godnatt på er♥


En otroligt fin kärlekshistoria♥

RSS 2.0