Vuxenpoäng

Godmorgon!
Sitter i sängen och kollar på film. Ska börja göra mig iordning snart för att åka ner centrum, handla mat och lite grejer till ikväll (vuxenpoäng) för ikväll kommer Ebba hiiit! Weeey, slipper vara ensam, haha! Annars hade det bara varit jag här hemma till klockan 11 typ... Hade nog inte överlevt, haha..! 
Men ska sminka mig och lite sånt snart, ska försöka blogga lite mera under dagen sedan, men man vet aldrig. Ska inte lova något!
 
Kommer ihåg när jag la upp den här bilden heeeela tiden förut. 
 

5 saker...

Den belv fett ful, blev lite "carried away". Ohwell.

You've been acting kinda tuff lately

Hejsan!

Kom hem runt tio igår och kände inte riktigt för att blogga då. Jag hann aldrig klippa mitt hår igår, så ni kommer inte att få någon bild idag. Men ska klippa mig på torsdag, så då får ni se! Jag satt hos frisören i 4 timmar igår..! Snacka om att man lessnade efter ett tag... Men resultatet blev bra i alla fall! Bättre än förra gången jag gjorde det. Men i och med att jag skulle på bio klockan 6 igår kväll så hann jag inte klippa mig. Satt från 1 till typ halv 5 och dem stängde dessutom klockan 5. Ohwell, klarar mig i 2 dagar till i alla fall ;)
Men idag så ska jag bara städa och sånt. Inget speciellt! Kommer komma lite flera inlägg under dagen. Hejpa!
 
Kolla ögonfärgen. Galet blåa!

Soon guys...

Hejsan hoppsan!

Ska snart dra mig mot bussen. Är sååå himla nervös! Haha, hoppas på att mitt hår blir snyggt. Det kan i alla fall inte bli värre än vad det redan är.. Det kommer säkert bli asbra! Har tagit lite "befor" bilder som kommer att läggas ihop med "after" bilderna, längtaaar! 
Wish me luck guys♥
 


Hahahaha, fulaste faceswop jag någonsin sett! Hahahah, omg, dör.

Show me how to live

Imorgon kommer bli en lååång dag. Ska ÄNTLIGEN till frissan och färga och klippa mitt hår. Kommer ladda upp bild imorgon på hur det blev. Sedan så kommer jag möta upp pappa för att käka och sedan så ska vi på bio och se "Skyfall". Såå, imorgon blir en lång dag samt en roligt dag! Längtar som satan! Kommer lägga upp före bilder på mitt hår också så får ni jämföra. Spännandeee!

Fastnade verkligen inte på bild idag.. Så varför vara seriös liksom?

Helgen

Ledsen för noll uppdatering i helgen, men det har varit mycket som hänt. Igår åkte jag hem till Alina och sov borta. Vi hade ett uppdrag, det var att spela Slender... Hur tror ni att det gick då..? Bättre än förväntat antar jag att jag kan säga faktiskt! 3/8 sidor, det är väl rätt så hyffsat? Hahaha. Men sedan så tog han oss... Då kollade på klipp på youtube och kollade sedan på när Alinas brorsa spelade Slender och Amnesia. Skojskoj!
Men helgen har varit bra, massa skratt och flum. Och imorgon hörrni.. Då jäklar smäller det! Kan berätta mera i nästa inlägg. PussN.


Night!

Nu blir det till att deja kudden. Imorgon kommer jag faktiskt att slippa den jävulska håltimmen! Men kommer att ha tyska i 2 timmar istället... Ohwell.. Får väl hoppas på kompensation! Kommer troligtivs inte hända för att mina lärare är en riktig bitterfitta.
 

Men imorgon är sista dagen i skolan innan looooov! Weeey! Lovet kommer bli awesome, en hel del saker som händer faktiskt, soo excited! Så just nu känns allting som om det börjar falla lite på plats igen.
 

Goodiebagen!

Påsen, haha.
 
Från vänster: Annsiktsskrubb, shampoo och en ansiktscréme och shampoo och balsam.
 
Från vänster: Setting powder, nagellack i färgen Bruton Mews, en läppenna och en kajal. 
 
Två mascaror. 
 
Det här rouget köpte jag, alltså följde det inte med i goodiebagen! 
 
Sedan så testade jag bara läppennan och kajalen på handen, så ni får en bild på det också, haha, för, varför inte liksom?
 
 
Men det var allt som var i påsen, mycket bra grejer dyra också...!
 
 

Home sweet home!

Halloj!

Kom hem för kanske 2 timmar sedan, dagen har varit awesome! Förutom lite små missöden.
Men jag var som sagt (tror jag nämnt det i alla fall?) på "the grand opening" för Sephora i Täby centrum! Seriöst, ni anar inte hur stort det är för mig! Dem har allting som jag vill ha. Allt dem har i den amerikanska (för det mesta i alla fall) affären har dem nu fått in här! Ååå jag är så lycklig! Seriöst. Och så eftersom jag var en av dem 150 första som lyckades mejla till dem så fick jag en gratis goodibag fylld med grejer! Bilder på vad som fanns i kommer komma i nästa inlägg då jag inte vill att detta inlägg ska bli för långt och jobbigt... 
Men jag mötte upp Alina vid odenplan, tog sedan bussen (som var försenad) mot stockholm östra, för att sedan åka roslagsbana mot Täby centrum. Men just för att bussen var försenad så missade vi ju roslagsbanan och fick vänta på nästa som gick om typ 15 minuter. Så vi kom försent till själva öppningen, men eftersom jag var med på listan så fick jag fortfarande min goodiebag (typ det viktigaste, hahah). Så nu är jag en glad tjej som vet vad hon ska önska sig i julklapp, haha!

Som sagt så kommer bilder komma upp i bloggen snaaaart!

rtdhj

Förlåt för låg uppdatering, men jag har inte kunnat logga in här... Har egentligen inget att skriva förutom att jag fortfarande lever! Nu ska jag gå upp på övervången och kolla om mamma har köpt godis, hejpa!

What the...?

Wth spåkulan?! 

I've existed too long in secrets

Hejsan hoppsan.
Sitter och dricker kaffe och lyssnar på musik, standard liksom. Nämnde det igår (tror jag) att jag inte har någon skola idag, ska bara dit ungefär vid 3 för att ha utvecklingssamtal. Så ska dra mig mot bussen om 2 timmar. Är redan ombytt, ska bara sminka mig. Har kanske tid till att göra ett inlägg som jag tänkt göra i typ 100 år? Vi får se! 
Kan lägga upp en dagens outift senare också, det var ett tag sedan man gjorde det.. 
 

I min egna lilla värld...

 

När jag väl lyssnar på den här låten hamnar jag som i min egna lilla värld. 
Låser ute allting, alla kännslor, allt. Det blir som en pausknapp på livet.
Denna låt har spelats på repeat. Om och om och om igen. Jag kan inte sluta.

Ibland så måste livet sakta ner lite så att man kan hinna med i svängarna. 

And now all your love is wasted
And who the hell was I?
I'm breaking at the bridges
And at the end of all your lines

Who will love you?
Who will fight?
Who will fall far behind?


I'm falling to pieces

Hemma, ligger i sängen och lyssnar på musik. Inget vettigt att skriva för jag är inte på något speicelt vettigt humör. Död åt allt. Hejdå.

"Essäääää".....

Hejhejhej.
Sitter i skolan och har precis skrivit en "essä" som min lärare kallar det.. Sitter och väntar på att brudarna bakom mig ska bli klara så att jag kan få gååå.. Pallar inte vara kvar. Blir lunch efter detta och sedan ljud. Imorgon blir det ingen skola, resursdag. Fast ska ha UV samtal. 
Bloggar mera hemma sen! Kramkram.



@ Dramaten

Sitter och väntar på att pjäsen ska börja. Fast det är ungefär en halvtimme kvar tror jag.. Kommer komma hem senare än jag trodde, så vi får se när jag uppdaterat igen. Antigen på hemvägen eller när jag har kommit hem, we'll see!


Bonfire

Hejsan!
Vaknade rätt så tidigt idag faktiskt, typ halv 10. Vilket faktiskt är tidigt på en söndag! Men jag ska snart in till stan för att gå på teater med mamma. "Rövare" ska vi se. Gratis biljetter då pappa jobbar med den pjäsen, haha ;)
Men ska snart åka, ska försöka skriva något mobilinlägg medan jag är borta. Men kommer inte vara borta så länge, kommer hem till 4-5 säkert. Bloggar då i alla fall!
 
Weeeeeyy....

Varning: Lång text

Godmorgon på er!
Tänkte berätta lite om gårkvällen, hahah.
Vi åkte in till stan runt 10 och allting gick jättebra. Filmen var awesome! Så för er som vill se den, tveka inte, gör det bara! Men ni ska vara berädda på en hel del jump scares, haha! Och känslan när alla i salongen skrek, herregud, det tillförde så himla mycket! Jag skulle lätt kunna tänka mig se den igen. 
Men sedan när vi skulle hem så gick det lite åt skogen.. Vi stod och väntade på pendeln i godan ro. Pendeln kommer och vi kliver på. Men vi märker efter ett tag att en snubbe (som hade frågot oss om pendeln gick mot sollentuna) kliver av och vi börjar fundera lite. Vi upptäcker sedan att vi har satt oss på fel pendel. Man bah: Men guud så bra! Vi satt på pendeln mot Bålsta istället för Märsta. Vi upptäcker det precis när vi lämnar Sunbyberg och är på väg på Spånga. Visst, det kanske inte låter som en riktigt big deal, men det var ju så att vi missade sista pendeln hem. Snacka om kaos! Vi var fast i Spånga.. Men som tur är så har jag en ängel till pappa som kunde komma och hämta oss. Tacka gudarna, haha!
Så bortsätt från allting som hände med pendeln så var det en awesome kväll! Tack Alina!

Det blev en hel del text, så ni som orkade läsa, grattis! Nu ska jag hänga med mamma och pappa till centrum. Hejpa!

Hahah, derp faces.. Ohwell!
 



  

What are we waiting for?

Ligger i sängen och väntar på mat just nu. Taggar även satans till ikväll. Har verkligen HÖGA förväntningar. Dem andra filmerna har ju varit bra så varför skulle inte den här bli det liksom? Men det här blir nog det sista inlägget, om jag inte bloggar via mobilen. Det märker vi! Kommer i alla fall att uppdatera på Instagram och Twitter, sååå.. Om ni vill få reda på vad som händer under kvällen, följ mig!
IG: @johannaberndtson
Twitter: @MojooxJojoo


Tänkte ta och bättra på sminket och lite sånt, kolla läget så att jag har allt som jag behöver. Åker vid 10 men vill inte hålla på och stressa för att leta fram allting i sista sekund. Puss på eeeerr! 

Ehehehe... ;)

Oh lord jesus...

Herregud vad jag skrattade!


Äckel dag..

Jobbig dag idag alltså... Har precis kommit hem från skolan men ska åka igen vid halv 2. Fick ca 4 timmars håltimme (oh the joy när jag fick reda på det...) så jag åkte hem, ska käka snart och förbereda mig för att åka tillbaka. Men ändå skönt att jag hann hem. 
Bloggar mera sen när jag kommer hem igen. Längtar tills ikväll i alla fall! 

(Orkar inte lägga upp någon bild, inte på humör).

Smile bitch.

Sorry för låg uppdatering, men idag så har jag gjort... INGENTING: Vilket var väl behövligt. Har haft en massa plugg dem senaste 2 veckorna. Så jag bloggade inte för att jag kollade på film istället. Så det så!
Men nu ska jag försöka bli lite mera aktiv igen. 
Och ni vet väl vad som händer imorgon? Paranormaaaal! Yeeey! Asså jag är så galet excalterad. Har otroligt höga förväntningar. Dessutom så kommer det vara en heeel del människor i salongen, älskar att höra folk skrika av rädsla! Haha, sadist? Nonono...

Men jag ska snart käka och sedan blir det till att hitta på något annat. Hejpa!
 

Ungefär sådär...


I'm so excited, and I just can't hide it!

Har precis reserverat biljetter till Paranormal Activity 4! Omg, jag är så exalterad så det finns inte! Kan knappt skriva ordentligt! Ååå, kommer bli så awesome! 23.30 Salong 1 i sergel, hahaha! Alina, vi kommer bajsa på oss!
Längtar som sataaaan! Ååå, kan inte nldfgjdfilg. Hahhaah, Bara sitter och skrattar (för mig själv, i mitt huvud) och vet inte vart jag ska ta vägen. Låter jättetöntigt egentligen, men ååå, vi har typ längtat som faan! 


Sorry för oseriöst inlägg, men jag är bara sååå glad!
 

Fika dejt!

Hemma nu efter en lååång pratstund med fina Alina. Har verkligen saknat tjejen! Så det var skönt att träffas igen och bara snacka om allt och inget. Vi borde träffas oftare tycker jag! Speciellt nu när det snart är lov. 
Har lite skojsiga grejer inplanerade, eller hur Nicole och Ebba? Hahah! 
Men nu måste jag plugga animation, har provet imorgon.. Men som tur är så är det samma frågor på provet som vi har som instuderings frågor (SCORE!). Så om jag kan svaret på dem frågorna så kan jag provet, asnajs juuu! Så, better get started, ey? Blog u later!


Skolan

Har engelska lektion just nu, sitter och planerar våran engelskafilm, kommer nog bli braaaaaa. Men hinner inte skrica så mycket mera. Ska även fika med bästaste Alina efter skolan, så vi höra när jag kommer heeem. Hejpa.

Violence is glamour

Hejsansvejsan! (Känns som om jag hälsar på samma sett hela tiden.. Ohwell.)

Mamma och jag har preics fixat... NETFLIX! För er som inte vet vad det är så är det ungefär samma sak som typ Viaplay och sånt. Man kan alltså kolla på film via datorn och sånt. Det var något erbjudande som mamma slog till på: man får kolla på Netflix gratis tills åretslut, weeey! Annars så kostar det 79:-/månaden, vilket inte är så himla farligt det heller.
Men gissa vilken film jag valde att kolla på aldra först? Svampbob såklart! Såg den på första sidan och klickade direkt alltså, hahaha! Mitt inre barn bara skrek av glädje (eller något sånt).

Nej men nu ska jag kolla runt på Netflix och kolla om det finns något inressant och kolla på. Puss på er! Mera uppdatering imorgon. 
 


Bara för att Nicole och jag älskar vårat fika..!
 

Let me go home

Nu är jag hemma från lägret! Helgen har varit awesome, mycket skratt, som vanligt, haha. Då är det bara till att tagga till nästa läger i februari! Woopwoop!
Sitter för tillfället och lyssnar på världens bästa låt. Mamma och pappa ska till landet och plocka äpplen, haha. Skojskoj. Varför skrev jag det ens? Sjukt intressant ju.. Aja, whatevs! Bloggar mera senare, pussN.

Vårat fina lilla altare!

Home is whenever I'm with you

Godmorgon på er. Sitter i sängen och lyssnar på musik, ska snart hoppa in i duschen och "packa" klart. 



Medan jag är borta så tycker jag att ni ska lyssna på denna underbara låt. DO IT!
 
 

Skype call

Hejsan hoppsan.
Sitter nu här och snackar med Ebba och Micke, najsprize på burger king! Har inget vettigt att skriva, kände bara att jag skulle skriva något. 
Bloggar mera imorgon, kanske. Ska på läger i helgen! Så om det blir uppdatering så blir det via mobilen. PussN♥



I wont say goodbye anymore

Nu räcker det med pluggandet. Känner mig grymt duktig! Så nu är jag förtjänad att få sova. Wish me luck tomorrow, I'm going to need it..
(Fattar inte varför jag helt pltöstligt bara vill skriva på engelska.. Svengelska much?)

Ser inte om bilden funkar eller inte.. Men om den gör det, lol, om inte. Synd.

Jag pallar inteeee..

Måste plugga, men har ingen som helst ork... Vill bara sova egentligen. Men som jag känner just nu är det bara att kämpa sig igenom det, annars kommer jag faila. Ska läsa innan jag går och lägger mig och sedan en gång till på bussen på g till skolan. Får hoppas på att något fastnar i alla fall. Sedan när jag är klar med pluggandet till detta så ska jag börja plugga till animationsprovet. För er som undrar hur ett sådant prov går till: det är som ett helt vanligt prov med helt vanliga frågor! Vi ska svara på frågor om när t.ex. stopmotion började användas och när Pixar skapade sin första kortfilm. Sådan grejer bara, nothing els. 



Blurp..

It's a party in the USA

Hola!
Sitter och har natur, plugga gärnet till provet imorgon. Vill verkligen få ett E årminstonde, men ska sattsa på ett D. 
Dör av hunger gör jag också.. Hann inte äta någon frukost, vaknade lite senare än vanligt och var tvungen att göra mig i ordning på dirren. Fick med mig mitt kaffe i alla fall! Det viktigaste. Om jag inte får det på morgonen så blir jag till en riktigt zombie.. Not fun at all... Som tur är har vi lunch snart. Hoppas på Subway! Sedan blir det till att filma våran engelska film. Ska se till att flörta med dem andra i gruppen och se om man får lägga upp den på youtube ;) Hoppashoppas! *fingers crossed*

Nej men ska fortsätta plugga lite nu. Kramkram!♥
 


Hahaha, dööör så söööt! Omg, hahaha.
 

Mobilblogg!

Sitter på bussen på g mot kyrkan just nu. Sa ju att det skulle bli ett mobilinlägg, haha ;)
Men ja som sagt så sitter jag på bussen nu. Är nog hemma runt halv 10-10 så det här blir nog det sista inlägget för dagen.

Här får ni en snygg bild på mina ben, wey!


Blä

You know what time it is? Svenskalektion!
Haha, asså jag orkar inte. Fattar inte vad vi ska göra, så jag sitter och skriver med Nicole på fejan och lyssnar på musik. Awesome. Men ärligttalat, vad betyder "våldsskildring"? Någon som kan förklara det ordet för mig? Gärna som om ni skulle förklara det för någon som är typ 5, är otrolig trög idag. Tack på förhand!
Ska till kyrkan idag senare efter skolan. Så om det blir någon mer uppdatering så blir det sent ikväll eller något inlägg från mobilen. Just so you know. Kram på er!
 
En bild ifrån Taize. Vill verkligen tillbaka!

Rubrik

Hejsan på er. 
Sorry för låg uppdatering dem senaste 24 timmarna, men jag har glömt bort lite gran och sedan så har jag varit så trött så att jag tror jag ska svimma... Måstemåstemåste lägga mig tidigt idag (och resten av veckan)! 
Har även pluggat lite, har NO prov på fredag, och sedan så har jag svenska förhör imorgon, men det kommer inte gå speciellt bra då jag totalt hade glömt bort det och lyckades lämna svenska boken i skolan.. Ohwell, I'll try my best! Fokuserar mera på No:n i vilket fall som hellst, haha. Vill kunna få ett D åtminstonde.. 

Men snart är det lov också! 3 veckor om jag inte misstar mig? Ska se till och ha det riktigt skojigt då! 
 


Har känt mig skitful och sunkig hela dagen idag.. Usch. 

Halloj

Hejsan hoppsan.
Sitter i sängen, lyssnar på musik och sjunger lite. Ska snart börja plugga lite på Naturen som vi kommer ha prov i på fredag (tror jag det var..?). Fick även reda på (har säkert nämnts tidigare, men jag har väl inte hört det...) att vi har svenska förhör på onsdag också. Så då får man väl fica lite med det också. Men ska också fixa med våran uppgift som vi gör i ljudproduktionen. Den kommer bli asbra! Kommer lägga upp den på Youtube så att ni kan få se vårat vackra arbete, haha. Skojskoj!
Nej men om man ska sätta igång med plugget då..
 

Hahaha, shiiit.. Gammal bild alltså...

En bloggkarriär?

Jag ska börja satsa mera på bloggande nu har jag tänkt, lägga upp minst 2 inlägg om dagen, vissa kanske kommer vara lite tråkiga i början, men ska se till att få mera inspiration som kan hålla intresset uppe för mina kära läsare!

Så jag ska göra en ny design, snart hoppas jag! Har en idé redan om hur det ska se ut. Ska bara fota och redigera. Så förhoppningsvis så kan jag få det fixat inom 2 veckor! Skojskoj.

Sleep the clook around.

Godmorgon på er!
Vaknade för kanske 1 timme sedan, men men!
Inga planer för dagen, vill mest bara slappa och kolla på film. Ska försöka komma i säng tidig idag har jag tänkt. Dygnade i fredags, somande halv 7, sov till 12 kanske, igår var jag vaken till halv 4 och så kom mamma och väckte mig runt halv 12 tror jag. Så idag ska jag lägga mig senast 10 i alla fall! Hoppas på det i alla fall, haha. 
Men jag känner för att ha en dag där jag bara pysslar om mig själv, ni vet typ ansiktsmask, hårinpackning och sånna grejer? Kan behövas.. Så det är så läget ser ut just nu!
 

Hahaha, varje dag...

Hahah, så jäkla sant!


Skinny Love

And now all your love is wasted
And who the hell was I?
I'm breaking at the bridges
And at the end of all your lines

Who will love you?
Who will fight?
Who will fall far behind?


:D

Fortfarande vaken! Nu har man hamnat i flumstadiet. Sitter och skrattar åt allt typ.. Ebba somnade, men nu är hon vaken. Tror jag ska göra detsamma faktiskt. Har snackat i 8 timmar nu! Yeey, we´re awesome! 
Men säger hejdå nu, bloggar mera imorgon (förhoppningsvis)!

Vem är taggad för att dygna..?

Jag såklart!

Sitter på skype med Ebba och Micke, najsnajs! Får se hur länge man pallar trycket. Bloggar lite mera senare!

Skriver av mig, behöver inte läsas.

Så jävla lack. Fredag ska ju vara den bästa dagen på hela veckan, eller hur? Jag AVSKYR fredagar nu mera. Fuck skolan, fuck allting. Sitta fast här till 5 pga en fittig lärare. HATAR DEN JÄVLA KVINNAN. Jag blir så upprörd och förbanand att jag kokar av ilska, seriöst, orkar inte. Vill bara hemhemhem. NU. AAAAdfglihdfkghvöldgjlödfig pallar inte. Hejdå.
 

Indeed they do

Hejsan hoppsan!
Jag uppdaterar er under skoltid, någon aning om vilken lektion vi har då? Svenska såklart! Kommer alltid ett inlägg eller 2 under svenska lektionerna. Skojskoj!
Men helt ärligt, lite synd att ingen lyssnar på honom... Ohwell.


Jag vet att jag sa att jag skulle skriva ett inlägg i måndags, men såklart så blev det inte så. Får bli lite senare då. Men det ska komma upp nu i veckan i alla fall! I promise!
Nu ska jag nog kolla lite på youtube medan han pratar, eheheh... Kramisar.
 

Sjukdag

Just nu så finns det inte riktigt någon anledning för mig att inte blogga, haha. 
Är hemma idag pga förkylning, usch, fy och blä. Ingen aning om jag är hemma imorogn också, det märker vi väl.
Funderar på om jag ska göra ett inlägg som jag har funderat på att göra under en längre tid. Tror jag ska tummen ur och göra det! Har ju inget bättreför mig precis.. Ska även kolla med pappa om han orkar åka ner och hyra film åt mig, ehehe. Har varit grymt sugen på att kolla på "Coraline" under en längre period. Vi får se!
Men nu ska jag bara kolla klart på youtube klipp och sedan blir det att fixa lite med det välplanerade inlägget.
 
Myskläder dagen till ära!

RSS 2.0