Acid

Jag har värsta huvudvärken och orkar ingenting just nu. Så jag ska kolla på klipp på youtube och tycka synd om mig själv. Ska passa på att äta lite där imellan också. 
Skolan var bra, och imorgon har vi endast 2 lektioner då vi ska göra samma sak. Känns så himla onödigt då man inte har något att göra. Hoppashoppashoppas att jag får stanna hemma imorgon. Orkar verkligen inte med imorgon, det är liksom 2 lektioner + att det är fredag. För om jag skulle vara hemma imorgon då blir det extremt lång helg! Ledig fredag, lördag, söndag OCH måndag, woopwoop. Så ni får hålla tummarna för mig så att jag kan vara hemma. 
Tack och hej leverpastej.


Omfg...

Den är så söt så jag vill spy! Seriöst, har inte sett något så här gulligt på lääänge!!


Skola

Håller på att fixa med våran engelskafilm om sverige, kommer bli asbra! Så förhoppningsvis hinner vi klart med den idag. Har egentligen inget annat att skriva. Hoppas mest på att dagen kommer att ta slut så att man kan få åka hem. Är galet hungrig och vill ha lunch, typ nu. 



Leker i photoshop



Lekte lite i photoshop och bestämde mig för att göra denna "blomma" (som jag kallar det) till en GIF. Rätt så cool tycker jag. Men jag håller på att fixa ihop en ny header, så jag håller på att fixa en massa i photoshop och testar mig fram till något coolt. Vi får väl se när man är klar. 

Godnatt.

Börja om

Jag tror jag ska börja om från början med min design. Bara återställa allting och göra allting som jag vill ha det, för nu ser det ut som skit här och jag orkar inte hålla på längre. Så jag har skapat en annan blogg som jag håller på att testar och pillar med, så när jag har fixat den på det sättet jag vill ha den kommer jag att kopiera koden och allt. Just so you know! Så min blogg kommer se ut så här ett tag till i alla fall, sorry.. :( Men jag håller på, ska försöka bli klar så fort som möjligt.

˜


God morgon!

God morgon på er! Har precis duschat och ska snart börja göra frukost. Funderar på om man kanske ska göra en smoothie? Ska se efter om jag har var som behövs! Skulle vara sjukt gott..
Har förövrigt sovmorgon idag, börjar efter lunch, hihihi! Har ingen samhällslektion längre och eftersom jag gjorde muntiga nationella i matte igår så behövde jag inte komma till skolan idag! Eller hon sa att man fick "arbeta på valfri plats", och det vet ju alla vad det betyder? SOVMORGON! Haha ;)

Nu blir det frulle, puss♥


Haha, gör alltid så..

Midnight moon

Sista inlägget för idag. Ska bädda ner mig och kolla på Mean Girls igen, haha. Men som jag har sagt, älskar den filmen. Har samma period med den filmen som jag hade med filmen Tretton. 
Puss på er kära läsare!♥


Yeey!

Jag gjorde det! Haha, är stolt över mig själv. Det jag tänkte under hela tiden var typ YOLO, haha, töntig jag är.. Jag tror faktiskt att jag överdrev lite grann. Visst det gör ont, men om man skulle sätta det på en smärtgräns mellan 1-10 så kan jag nog säga en 5-6. Fast sedan beror det ju också på vad man har för smärttröskel. Men allting är lungt! Hoppas ni gillar att jag skriver om allt detta så himla öppet. Äsch, då lär ni er känna mig ännu lite mera ;)


Aww.... :(

Always the same

Look at their eyes
They always seem to follow
Look at their eyes
They always seem to follow me
...



Hahaha!

Jag dööör för den här GIFen, hahaha!


Epilering...

Nu är jag på lite bättre humör. Sitter och lyssnar på musik men ska snart gå och duscha. Funderar på om jag ska testa på att epilera mig igen. Testade igår, men det gick inge vidate alltså.. Maskinen skrämmer mig! Den låter och lyser och snurrar, haha.. Det hade varit en annan sak om den inte lät.. Det är ljudet som stör mig. Och att det gör ont. Men vill man vara fin får man lida pin, eller hur tjejer? ;) 

Nej, men om man sja dra tummen ur röven och faktiskt göra det! C'ya!


Det är Braun Silk-épil 7 som jag har. Köpte den på Ellos.se för drygt 1000:-

Bussen

Jag är sjukt förbannad. Orkar inte. Vill bara hem och sova eller något. Får se om det kommer någon mera uppdatering ikväll.


Skolaaa

Hejpa! Sitter i skolan och gör ingenting. Det kommer komma många inlägg då jag inte gör någonting eftersom det är sista veckan i skolan. Längtar tills nästa vecka, då har man typ inget att göra! Skolka hela veckan ju! Haha, nej då, jag gör inte sånt *hosthost* ;) 

Men jag sitter med några ifrån klassen och kollar på när dem redigerar film, skojskoj! Men efter detta så blir det lunch. Falafel! Haha ;)


Mean Girls♥

Pink scarf

Det tog mig en och en halv timme att komma hem idag! Det var en lastbil som hade vält vid Haga  södra vilket ledde till att det bara var en fil öppen och det blev KAOS. På en timme hade jag kommit från Sergelstorg till Haga södra. Sedan tog det en halvtimme mot Väsby. Men snacka om att jag var irriterad när jag kom hem. Så jag tog lite choklad och la mig på sängen och tänkte kolla på film. Men jag fastnade vid facebook, haha. 

Käkade Tiger idag, så jäääkla gott! Ofattbart x10. Det var som om smaklökarna i min mun bara hoppade runt av glädje! Hahaha, matkritiker nästa eller?

Nej men nu ska jag kolla klart på Mean Grils 2. TTYL.




På bussen

Sitter just nu på bussen på väg hem. Trodde man skulle ha chansen till att kunna sola idag när man kom hem, men nej, det går inte för sig enligt modernatur... Aja, imorgon kanske!
Men hörrni, nu är det banne mig inte långt kvar till skolavslutning! Woopwoop! Så jag är på bra humör, kommer att få slippa all stress i över 2 månader. 2 månaders behövlig ledighet. Skulle fan inte komma lägligare.

Min nyaste drog<3


Hahaha, skojigt värre!


STFU

Jag blir lite ledsen, tumblr vill inte funka i skolan och jga förstår inte varför! :(
Sitter och gör ingenting, sitter på golvet i skolan och ska jobba på en powerpoint, men det vet jag inte hur det kommer att gå. Men det blir nog bra, det blir oftast så :)
Ännu ett lite random inlägg då jag är osäker på vad jag egentligen skriver, känns som om jag sluddrar, fast jag skriver..? Går det?

Aja, bloggar mera senare!


Look how they shine for you

Ska gå opch lägga mig nu. Eller, det har jag ju redan gjort, men jag menade mera att jag ska släcka lampan och sova. Haha, jag skriver så onödiga saker ibland..
Men innan jag sover tänkte jag kolla lite på Mean Girls 2. Har redan sett 1an idag och kände för att titta på 2an nu. Ett litet fakta om mig: Mean Girls är en av mina favoritfilmer, helt ärligt! Det är jättemånga som inte gillar den och tycker att den är skittråkigt och blablabla. Menmen, jag tycker om den i alla fall ;)



The more you fear it, the more power it gets

True story.

Poolen, öppen!

Ledsen för att jag inte har uppdaterat idag, men det har varit full rulle hela dagen! Så fort jag vaknade så duschade jag, åt lite och åkte sedan runt och handlade. Sedan när jag kom hem la jag mig ute och solade en snabbis och sedan hjälpte jag pappa att ta bort plåtarna från poolen! Så förhoppningsvis kan man bada redan nästa helg, om inte redan nu i veckan! Hallelujah! Ska se till att fixa ihop något nu i sommar, hur awesome skulle inte det vara?! :D

Väntar bara på maten nu, är galet hungrig.. Kanske ska hjälpa till så att det går lite fortare? Näähh...


But a memory



Så sugen på septum piercing!

Är trött och ska gå och sova. Men jag är otroligt lycklig och i extas (?) så jag kommer nog sova gott inatt. Pussen på er!

Vi vann!

Åååå, herregud, vi vann! Jag är så otroligt glad så jag tror jag ska explodera! Haha, har suttit som på nålar under hela omröstningen. Loreen, du är så jävla grym!


Magnetnagellack

Jag tänkte ta och berätta och visa lite bilder om det s.k. "magnetnagellacket". Det är ett helt vanligt nagellack som har järnpigment i sig. Det bildas mönster genom att man sätter en magnet (följer med flaskan när man köper) någon centimeter ifrån det blöta nagellacket, och vipps, så har man fått ett ballt mösnter på nageln! Det är ashäftigt! Jag var ju tvungen att prova det så fort jag kom hem, haha.





Något som jag upptäckte när jag fotade var att det är magneten som påverkar mönstret! Nu tycker ni säkert att det låter jätteblont för att det är ju självklart att magneten påverkar mönstret, men det jag menar är att det finns olika magneter som gör olika mönster. Så om ni kollar på sista bilden så står det "wave" och det var det som blev på mina naglar. Men om man vill ha diagonalt så ska man kolla efter en magnet som gör det mönstret, eller om man vill ha stjärnor osv. Jag såg att det fanns andra brevid som inte satt på själva flaskan, så då var det väl antagligen andra mönster som man kunde köpa separat. 

Det var inte meningen att det här inlägget skulle bli så långt, men men! Hoppas ni orkar läsa bara, haha.

Snakebites

Har fotat lite så att jag faktiskt kan skapa en ny header! Awesome, eller hur? Så jag ska fixa med designen idag och imorgon. Men efter klockan nio kommer jag sitta bänkad framför TVn och heja på Loreen! Vore så jäkla awesome om vi faktiskt vann! Då jäklar ska jag gå på stora festivalen i globen, tralalalala! Hahaha ;)

Men jag ska börja med designen så fort bilderna har blivit överförda, yeey!


(Ser skitsur ut..)

Jag tror att det var Ebba som sa att jag skulle se bra ut i snakebites, så här har du en bild Ebba! Kommentera om vad du tycker ;)

Woopsie..

Det blev visst lite shopping i alla fall, hehehehe...

Torrschampo
Magnetnagellack
Nagellack
Foundationborste
Solpuder
Mascara


Mot centrum

Ska snart åka till centrum med mamma, kolla på lite grejer bara. Och eftersom solen börjar titta fram nu så kanske man ska lägga sig ute och sola lite! Måste ju börja värma upp inför sommaren, right?
Men jag tror i alla fall inte att det blir något speciellt som kommer införskaffas idag. Men jag tänkte lägga upp en dagens outfit för er i alla fall! Tycker det är skitsnyggt! Kommer säkert få alla blickar i centrum eftersom väsby-bor inte uppskattar mode på mitt sätt.. Wellwell!



Läggdags

Blev inge Norrviken idag, har bara varit hemma och kollat på tv. Trött som ett as är jag i alla fall så jag tar och går och lägger mig. Hejsvejs.

8 skoldagar kvar!

Herre min skapare, det är endast 8 dagar kvar av skolan..! Hallelujah! Seriöst, i sommar ska jag se till att bara njuta och leva livet och inte oroa mig så mycket över allt. Så ikväll kanske det blir till att åka till Norrviken med Emilia, Anthon och Alex. Ska ta mig ett snack med mami om den saken ;)
Men det är äntligen fredag och jag ska ha kul! Så hej på er, vi hörs någon annan gång (troligtvis ikväll eller om någon timme)!


Kurt Cobain, we miss you♥

True story

Mina inlägg börjar bli mer och mer oseriösa har jag märkt nu, men det är bara för att jag har vari på väldigt konstigt humör den här veckan och det har gått ut på bloggen via helt konstiga inlägg som inte speicellt många fattar, haha. 
Sisa inlägget för dagen, nu ska jag slagga!♥


True story.

Go Loreen!

Sitter och kollar på melodifestivalskvalet eller vad man nu kan kalla det. Hejar på Loreen (of course) och sedan Slovakien. Älskar låten! Och eftersom Schweiz inte gick vidare (buhu..) så tycker jag att någon rock/metal låt ska få gå vidare! Men sedan så ska ju Loreen vinna allting ;) 


Hahhaha, så sööööt! Ser ut som Findus! :D

Blev plötsligt sugen på kaffe

Sitter hemma och sjunger. Såg precis en ny knapp som man kan klicka på här när man skriver inlägg..? För er andra som anväder blogg.se, har ni också den? Heter Remby.. Klickade på den men fattade inte vad det var. Ohwell.

Har inget att göra. Ska i alla fall kolla på Falling skies idag, har ju missat dem 2 seanste.. Hoppas jag fattar något. 


Haha, jag blev: Dim Sum The tail-chasing Wombat. Skojjigt! Kommentera vad ni blev, vill veta!

I skolan

Sitter i skolan och väntar. Eller väntar och väntar, har inget att göra då alla sitter och skriver på sin reflektion som jag redan är klar med.. Men jag får väl ta och vara glad över att jag slipper sitta och stressa och arbeta röven av mig, haha. Så det får bli till att lyssna på musik och checka tumblr, woopwoop!

TTYL♥

Orkar inte leta efter någon bild...

Har precis kommit hem efter en riktigt trevlig middag med det bästa gänget. Men då är det ju bara att tagga till BB finalen! Woopwoop!

Men som vanligt sitter jag i sängen och lyssnar på musik, ska snart ta och hoppa in i duschen så att håret inte är blött när man lägger sig. En sak att säga bara: kommer ALDRIG att göra om det igen... Endast om jag sover med flätor eller dylikt. 
Det blev förövrigt (som ni sntagligen märker) ingen mer förändring på bloggen, hade inte tid med det idag, så det får bli till att fixa så mycket som möjligt i helgen dårå. Ååå, vi kommer kanske att öppna poolen också! Naaaajs. 

Nej men om man ska duscha då.



How long has it been?

Ska snart börja tagga mot bussen, men måste först hitta mina balerina skor.. Haha, nödvändig update, menmen. Ville egentigen bara säga att jag går snart och att jag skriver mera senare! :)



Klänningen!


Engelska och svenska i ett

Hallihallå. Det var meningen att jag skulle blogga på pendeln men det blev inte så då det satte sig någon brevid mig och kollade på allt jag gjorde...
Men jag är hemma och sitter i sängen och snackar om ett projekt vi har i skolan. Vi ska göra en film på engelska som ska handla om typiska svenska saker, haha!
Men det kommer bli bra, vi har några bra idéer som vi ska vidareutveckla ;)

Jag har fått en ny klänning förresten! En vit lång. Ska visa er den i nästa inlägg, är asnöjd! Fick hem den idag, och satte på mig den på dirren asså. Haha. Är på flumhumör. 
Ska förresten på avslutningsmiddag (for real this time!) i kyrkan senare, runt 6 tiden. Så behöver nog åka snart. Men jag bloggar mera när jag kommer hem i alla fall :)


Hahah, älskar när man lyckas pausa när folk i videoklipp ser som värst ut!

Real OG här alltså



Haha, är det illa om man gillar låten? Nejdå, det tycker jag inte ;)
Jag håller på att planera om designen lite, så den kommer att få se ut såhär ett tag, som max tills i helgen, annars gör jag om allt igen och sätter dit något färdigt tema. Så det så! Men jag sitter och kollar efter lite photoshop grejer så att jag kan få min design att bli så som jag vill ha den! Det tar tid, men jag har snart allt som behövs :D



Svar på kommentar



Den funkar prima faktiskt! Har inte haft någon riktigt äcklig mardröm ända sedan jag skaffade den (kreta 05 tror jag det var..?). Men visst har jag haft lite otäcka drömmar, men inte sånna som jag brukade ha, så jag tror att den funkar i alla fall! :D

Bloggen är under underhåll

Som rubriken lyder så håller jag på att göra om lite på min blogg, ni märkte säkert det redan imorsen/igår kväll att jag hade bytt bakgrund. Det är inte speciellt snyggt just nu, men det kommer det att bli snart, i promise! Ska fixa lite till och sedan fixa ännu mera imorogn, haha. 
Hahaha, sitter och försöker att sjunga, men det låter fan inte bra, haha.. Men eh, what the heck, jag kör på ändå! Det är ändå ingen hemma så.. ;)



Och så var det över

Är nyligen hemkommen (runt halv 3) och har inte gjort ett piss. Så jäkla sköööönt! Ingenting kvar nu, endast matte muntliga som man inte ens kan plugga på typ? Så det så! Ååå, är så GLAD! Även fast det gick åt helvete så är jag glad över att det är klart och att jag faktiskt gjorde mitt bästa och verkligen ansträngde mig. Det är det som räknas i min åsikt, att jag faktiskt försökte och inte bara gav upp. 

Just nu ligger jag på sängen och lyssnar på musik. Kom precis på att jag ska leta efter trådar och börjar göra armband! WoopwoOOop. Återkommer med mera uppdatering senare :)


Haha, blev man söt eller?

Ännu ett random inlägg

Fick värsta känslan av att jag bara ska börja agera på mina impulser. Om jag känner för att skrika, då gör jag det, om jag vill klippa sönder min tröja, då gör jag det! Hur skönt skulle inte det vara? Att bara göra det för att man känner för det. Ååå, fick värsta idéen nu som jag vill göra. Så det blir till att skaffa fram lite pengar så kan jag fixa det i helgen kanske! Naaajs.

Men jag kommer att ta provet som det kommer. Jag orkar inte älta det något mera. Det går som det går, that's it. Jag ska ta det som det kommer och lösa det utifrån det. Ska fan ta och bli optimist och tycka bra om allt och alla! 

Asså förlåt för alla random inlägg, men jag känner mig så otroligt random just nu och jag orkar inte bry mig så mycket längre. Jag ska börja njuta av livet och glida vidare på min lilla räkmacka. Tack o hej!




Skola och prov, lite random skit bara

Jag har sån galen ångets inför imorgon alltså... Det är verkligen make it or break it. Jag har aldrig mått så här dåligt över ett prov. Visst, det går att lösa på något sätt om det är så att det går käpp rätt åt helvete. Men jag vill inte att mina föräldrar ska behöva lägga ner 3000:- på något som jag ändå inte kommer ha någon användnig av i framtiden. Jag blir bara så förbannad. Varför räcker det inte med att man lär sig endast plus, minus, gånger, delat med och procent? Det räcker! Sedan om man behöver lära sig mera inför ett speciellt yrke så får man väl lägga till extra kuser. Om jag skulle vara härskare över världen så skulle jag få det att hända. Jag skulle LYSSNA på folk och ta till mig av det dem säger och sedan bestämma någit utefter det. Fan jävla äckel.
När jag började skriva var jag bara nere, men nu är jag förbannad. Jävla äckelfittskola! Kanske ska hoppa av? Jobba som prostituerad på Malmskillnadsvägen? Det låter bra tycker jag! Eller hur?
Nej fan, nu får jag ge mig. Men jag blir bara så galen över all jävla skola. Jag kommer vara så lycklig när jag har tagit studenten, ni fattar inte! Jag kommer springa runt i stan och dansa för att jag kommer vara så lycklig!! Längtar som faaaan!!

Again and again

Mår piss just nu. Känns som om jag har feber, men det har jag inte. Kan knappt andas och huvudet dunkar. Bläää, orkar inte! Men jag hoppas lite att jag slipper gå till skolan imorgon. Orkar inte med nationella. I sådanafall har jag en extra dag att plugga på! Woopwoop. Men det kommer säkert inte bli så. Aja. Men jag orkar inte skriva mera nu, skriver kanske mera senare.

Det här är f*n inte okej...



Asså det här är inte okej... Det här är det första som kommer upp när man söker på "Emilia johanna fjortisar"! Hahaha, det är en video som vi håller på att driva i, så att ni vet. Men seriöst, det är inte okej.. Kanske ska ta och göra dem privata? Haha!

Det här är f*n inte okej...



Asså det här är inte okej... Det här är det första som kommer upp när man söker på "Emilia johanna fjortisar"! Hahaha, det är en video som vi håller på att driva i, så att ni vet. Men seriöst, det är inte okej.. Kanske ska ta och göra dem privata? Haha!

How to build a home

Är på deppmode just nu. Känns inge bra.. Men jag ska inte låta bloggen drabbas av det! Så det blir till att duscha och sedan ladda upp inför det bästa programmet någonsin efter BB! Det påminnde mig om att jag missade (återIGEN) Falling Skies i torsdags... Aja, får väl kolla på reprisen eller något. Kanske köpa boxen om det kommer någon? Så får det bli! :) 


Lyssnar på denna låt just nu. Det borde ni också göra. Otroligt fin..♥

Losocovp

Kan inte någon komma och sätta en kula i huvudet på mig?


Schoolsoft, super effective...



Så här ser det ut när man kollar på schoolsoft om man har några mera prov eller uppgifter som ska göras. Man fattar ju inte om det är prov eller presentation! Fatta att man blir rädd när man kollar schoolsoft och ser att det står Pr på ett ämne. Jag kopplar det ju till prov! Det kanske inte låter som någon big deal, men jo, det är det faktiskt...

Svarar på frågor



Hahahah, okej, då är det bara för mig att köra igång :P

B: Mitt favorit band är nog Alesana eller Placebo :D
C: Jag gillar alla mina vänner för att dem är snälla, haha! Nej men jag gillar ingen specifik person, just nu i alla fall :P
E: Jag har ingen bästa vän, men jag har många bra vänner :)
F: Min favoritfilm är nog "Tretton", har sett den så många gånger så jag kan inte ens räkna..
J: Jag vill jobba inom något med media (dah), så kanske fotograf, producent eller liknande.
N: Jag har inget favoritställe, men om jag hade pengar så skulle jag gå loss på allt som finns på urban outfitters!
P: Jag hatar skolan för att jag hatar att lära mig. Jag kan väl lika gärna lära mig själv på egen hand genom mina utförnaden? Eller är det bara jag som känner på det sättet?
R: Min favoritlåt just nu är Mykonos med Fleet Foxes
S: Jag hatar att vara kär
U: Just nu vill jag vara med mina vänner och bara ha det trevligt någonstans. Typ ligga ute och sola och bara glömma bort omvärlden för ett tag.
W: Aiden, An café, Placebo, Alesana, Kill Hannah, Avril Lavigne, Bullet for my valentine, Glasvegas (jag har varit på fler, men jag kommer inte ihåg några fler...)
X: Den här kan jag tyvärr inte svara på eftersom du inte la till något på frågan..
Y: College? Jag antar att jag ska ta det som universitet? Men ja, det vill jag nog, men jag ska nog inte börja plugga direkt efter studenten. Jag vill kunna leva lite där imellan. 
Z: Just nu är jag förbannad för det kom in en geting i mitt rum och jag fick panik, så jag stod i dörren och väntade på att den skulle flyga ut, det tog minst en kvart.. Så detta inlägg skulle blivit publicerat för ungefär en kvart sedan! Tack för den geting jävel...




Här är frågorna igen så att ni kan se vad jag har svarat på :)


Death Note♥



Det är mest bara roligt för er som har sett Death Note..

Kommentera nu då!




Kommentera med en bokstav så ska jag se till att svara senast imorgon! Jag lovar att svara helt ärligt, så det är bara att skicka så många bokstäver som ni vill :)

Bläää huvudvärk

dålig uppdatering som vanligt. Skulle ha träffat Anthon, Alex och Emilia idag men så blev det inte, så det blev till att plugga och spela the sims idag. Så just nu kollar jag på klipp på youtube, tråkar som vanligt. Kanske ska gå och lägga mig? Kommer ändå inte att hända något annat. Skriver dessutom bara fel nu så jag orkar inte skriva mera. Bye.

Många idéer!

Jag har så många idéer som jag vill göra! Jag är en väldigt kreativ person som älskar att skapa med händerna (fritt fram att misstolka). Som nu tillexempel vill jag börja göra gelenaglar. Jag har tänkt på det länge men jag har alltid funderar över vem som skulle vara frivillig försökskanin. Så jag bestämde mig för att dela med mig av denna med min kära moder och hon snappade upp den direkt! Så hon och min syster kommer att vara mina frivilliga kunder. Yeey! Så mot sommare blir det till att börja skapa :D





Senare när jag känner mig redo så kan man ju snacka om att göra det på någon nära för en lite billigare peng ;)

I'm in heaven





Jag fullkomligt DÖR för dessa skor. Skulle inte banga på att ha dessa i min garderob kan jag säga er! Så om någon har lust att donera lite pengar till min nyskapade fond "Johannas skogarderob" kan ni antingen mejla mig eller ringa mig så får vi se hur vi gör efter det! :D

Valborg filmen



Här är våran (min, Ebba och Nicole) film som vi gjorde som ett SO projekt! Ta er en titt på den och kommentera gärna! Den får gärna spridas vidare också ;) Och medans ni håller på så kan ni ju ta och subscriba på våran kanal: TheNEJproduction. Deal? Great! :D



Ordning och reda...

Ledsen, "glömde" bort att skriva igår. Det var inte så mycket att jag glömde, jag hade en liten tanke i bakhuvudet men det blev inte så mycket med det.
Men igår var jag med Anthon och Emilia efter jag hade varit och handlat lite, inget speciellt. Hemma hos Emilia snackade vi bara och kollade på film. Sedan åkte jag hem och käkade och spelade sims, yeey! Så det var det som hände igår.
Idag ska jag faktiskt plugga matte. Jag måste verkligen göra det! Även om det tar emot något som in i helvete... 


Tänkte att den här bilden passade in litegrann...

I love you more than anyone els could

Nu ska jag gå och lägga mig! (Intresseklubben antecknar). 
Godnatt på er, bloggar mera imorgon efter engelska nationella! Puss puss :D ♥


Den personen som gissar rätt vem det är på bilden får en kaka! (Tyvärr Ebba, du får ej delta. Men du kan få en kaka ändå!)

........

Haha märke precis att de fyra senaste inläggen har börjat på bokstaven C, undra varför? 
Jag sa i skolan idag att jag skulle plugga matte, men tror ni att det blev så eller? Nope! Men jag måste verkligen.. Om jag inte får godkänt i matten nu så måste jag ha matte i 2an och det orkar jag verkligen inte... Blääää! Vill seriöst spy på matten, kasta den i en brasa och skratta och dansa! Ååå blir så lack... 

Aja, bara att försöka tänka positivt. Men det går inte, inte just nu i alla fall. Vill bara spela sims, men jag får inte då min kära syster sitter vid datorn... Blääää på det med.. 
Mycket punkter i detta inlägg, men så får det bli! Och där kom jag på vad min rubrik ska vara. 

Hejpa.

Chihiros mirakulösa känsla av äventyr i världen

Godmorgon på er! Sitter i skolan och skriver på vårat animerepotage som faktiskt är klart snart! Blir till att lämna in det till layoutmänniskorna som kan fixa allting :) Kommer bli asbra. Sedan ska vi fixa våran filmtoppen och Disney quiz. Yeey! Vill veta hur tidningnen kommer att se ut, är vädligt förväntasfull.


Det är den här filmens titel jag skrev som rubrik, på lituanska, hahaha!

Chillipill

Håller på att platta håret, har inget annat att göra, hann dessutom inte göra det imorse. Så varför inte liksom? :D
Vill gå upp och spela the sims igen, fick värsta ideén till ett hus som jag måste testa, typ pronto! Haha, tönt.. Menmen! :)

Har verkligen inget att göra, inget roligt i alla fall.. Finns alltid saker som måste göras, men det är ju inga roliga saker.. I-landsproblem... 


Kom precis på att jag har en massa muntliga grejer imorgon. Ett tal och sedan engelska nationella.. Men det är nog lungt!

Cutiepie

Sitter vid mammas PC just nu och ska spela the sims, yeey! Haha, men det är faktiskt inte allt jag ska göra idag. Ska hoppa upp på motionscyklen och sedan kolla igenom lite matte faktiskt, har ju nationella nästa vecka.. Usch.. Men det går väl som det går antar jag. Men om jag får F vet jag inte riktigt vad jag gör.. Få la snacka med min mentor och fixa ihop något, det ska gå i alla fall.

Håller på att instalera en massa prylpaket som jag saknade haha. Känner mig som om jag vore 10 år igen, aww.. Saknar den tiden♥


Naaaaawww! Jag döööör! :D

Charmig chey

Aldrig smart att låta sin facebook och blogg vara öppen när Nicole är i farten... Aja, lite skoj får man väl ha!
Har idrott och ska snart tagga hem. Har bara skrivit frågor till en intervju och haft betygsamtal. Sedan blir det till att köpa en chilatte! Muuuums! 


Denna charmiga bild i repris.

BLOGGINLÄGG IFRÅN DEN BÄÄÄSTAA!!

Hej,
jag är tjejen som är lite över en och en halv meter
jag gillar långa människor för man ser inte huvudena
det gör att man inte riktigt kan bedömma om dom är fula eller fina
så jag tycker om alla människor
för enligt mig är de bara prickar kring målnen!
Jag gillar också mojo för hon e lång
jag har aldrig sätt hennes ansikte,
om det är någon som är lång.. vet ni hur hon ser ut?
puss på er <3

Goodnight

Internet har legat nere typ hela dagen så har inte kunnat blogga något mera sedan imorse, sorry... Men jag har inte gjort något speciellt, spelat the sims. Orkar inte skriva egentligen, är grymt trött och ska kolla klart på "American Horror Story". Måste även upp jäääätte tidigt imorgon om jag ska springa innan. Så jag säger godnatt och vi hörs imorgon!


Before i die..




The word is never gonna come out

Håller på att överföra filmerna från igår när vi filmade. Måste även fixa klart reportaget, ska skickas in idag. Måste komma på en rubrik! Trodde inte att det skulle vara så svårt! Men sedan så har jag planerat att spela the sims hela dagen, haha! Har inte gjort det på aslänge och kände vekrligen för att bygga ett hus där allting ser ut som jag vill att det ska se ut. Kanske ska bli inredare eller något? Det vore asnajs ju! Men det får vi ta någon annan gång ;)

Kom på att jag kanske inte har skrivit detta i bloggen, men imorgon börjar mitt nya liv! Eller egentligen så är det inte så mycket som kommer att förändras. Men jag har planerat att jag ska börja gå ut och springa på morgonen innan jag drar till skolan. Då förbränner kroppen mycket snabbare och jag kommer känna mig jätteduktig, haha. Om jag inte springer på morgonen får det bli på eftermiddagen när jag kommer hem. Jag ska ha det gjort i alla fall!

Shit vad långt inlägg! Sorry.. Hoppas ni orkar läsa allt... Kan lägga in en rolig bild som kan lätta upp allting!





I'm gonna get you wet

Sorry för deppinlägget, men jag behövde bara få det ur mig. 
Har suttit och kollat klipp på youtube. Brukar kolla på typ "room tours" för att få inspiration till mitt rum! Vill verkligen göra om här inne, är inte nöjd alls.. Men jag vet i alla fall hur jag vill ha det! Men sedan är det bara tid och pengar som är problemet. Tid har jag i sommar, men fortfarande, pengar.. Får kanske bli efter sommaren så om man har fått sommarjobb, väntar fortfarande på besked. Har ingen aning om vad jag ska göra om jag inte får jobb... Får sitta hemma och rullar tummarna, som vanligt. Aja, det ordnar sig kanske.


Ska ta och sova snart, finns inte så mycket annat att göra. Men imorgon är det en ny dag med nya tag! Även fast det är en söndag. Ska göra det bästa av situationen!


Skriver av mig, behöver ej läsas om ni inte vill

Om ni bara visste hur ni får mig att känna mig. Jag har varit med om det förut och jag trodde helt ärligt att det inte skulle bli så nu igen, men jo, självklar blev det så. Jag är trött på det. Förstår ni det? Jag orkar inte hålla på att låtsas som att allt är bra längre när det verkligen inte är det. Jag litade verkligen på er. Att ni inte var som alla andra, men jag hade antagligen fel. Jag vill också känna mig behövd om omtyckt. Helt ärligt så förstår jag inte varför jag har rätten till att bli behandlad på detta sätt, kan ni snälla förklara det för mig? Skulle bli väldigt tacksam.

"Svar på tal"


Jag hade det strax innan jag färgade rött första gången, sedan blev det sidbena igen och efter det blev det mittbena igen, haha :D Tackar så mycket! :D



Go on, go on, go on

Har precis ätit och öppnat paketet från posten. Så nu sitter jag i min säng, mätt och belåten med nya skor och kläder, yeey! 
Nu kanske det blir till att kolla på film, har inget annat för mig så varför inte? Sa ju att jag skulle njuta av denna fredag utan att göra läxor. Om det inte finns någon som har lust att hitta på något? I sånnafall, give me a call! :D



I must say...

Nu är jag hemma! Fast har varit det ett tag dock. Men jag gjorde som jag sa, jag tog på mig mjukiskläder och la mig i soffan och kollade på "Dear John". Men nu bär det av för att hämta upp mamma och hämta hem lite paket! Berättade aldrig att någongång förra helgen så klickade jag hem lite kläder, woopwoop! Så nu har dem kommit och jag är super exited! Hahha, skojja bara ;)


Hade värsta äckeldagen igår då jag tyckte jag var groteskt ful. Men idag tycker jag faktiskt att jag är lite söt! Så det så!

På väg hem

Sitter på pendeln på väg hem, eller hem och hem, ska på läkarbesök, trevligt!
När jag väl kommer hem då ska jag hoppa i ett par mjukisar och kolla på film, för idag ska vara en lat och slö dag. Ska "fira" för att jag inte har några mera läxor som måste göras! Som igår: hallelujah!
Men jag bloggar mera när jag är hemma :)

Juste! Jag har ju inte visat mina nya skor för er här på bloggen! Men om ni hade följt mig på twitter och instagram hade ni det.. Så då tycker jag att ni kan börja göra det!
Twitter: @MojooxJojoo
Instagram: @johannaberndtson


På bussen

Testar att mobilblogga igen, det har inte funkat på ett tag vet dock inte vad anledningen är... Menmen!
Som rubriken säger sitter jag på bussen på väg mot skolan, sista skoldagen innan helg! Woopwoop, love it<3

En GIF som jag har gjort, har ingenting om den rör sig.. Gör den det?


Jag blev klar innan tre!

Nu är jag äntligen klar med konsthistorian. Om ni bara fattade hur jäkla lättad jag känner mig! Ååå, vill typ hoppa och skrika! Men det hända hoppandet idag kommer att bli till duschen, för nu ska jag njuta av att vara klar och kunna redovisa imorgon om det behövs. Hallelujah! Tycker att ni borde vara lite glada för min skull.. Men som sagt, dax att hoppa in i duschen! Hejpa :)


Hahah!

Klar klockan tre

Jag har så otroligt svårt att fokucera, jag förstår inte! Kommer väl få sitta med den här jävla powerpointen till 3 idantt... Fan också.. Orkar inte! Men jag måste tänka att när jag är klar med den så är det inget annat kvar som ska göras. Inget jobbigt i alla fall, förrutom mattenationella, men det är en annan historia. 
Men nu har jag i alla fall kommit på hur min PP ska se ut, det är alltid något! Men nu gäller det bara att få ut det på den också och planera vad som ska sägas. Bloggar mera senare♥


Är så oerhört less på allting...

Pink rose



Jag känner mig jätteful idag, usch. Inte min dag idag. Men det bli nog bättre senare, hoppas jag i alla fall! 
Har Mediasamhälle just nu, håller på med att förbättra och ändra så att man kan göra om det i InDesign senare, hatprogrammet. Fattar nada där.. Menmen, kanske slipper det programmet i 2an! Fick föresten reda på att jag kommer att ha tyska igen i 2an, har saknat det litegrann... 



Fel av mig

Det var inte avslutningsmiddag, det var ju sista verkstadsmässan! Dock hände inget speciellt, vi hade andakt med en massa falsksång. Funderar på om man kanske ska ta och börja lite på sin konsthistoria PP. Gud vad jag tjatar om den! Men det är verkligen jobbigt! Ni skulle också dö lite inombords om ni var tvingade till att göra den.. Usch. Aja, better get started.


Hur pinsam får man vara asså? Aja, gillar ju att bjuda på mig själv här i bloggen. Så, enjoy!

But then I got high

Alltså kolla min statistik.. Lite sorgligt.. :( Haha, eh, skit i det nu! Men bara undrar: Hur kan man ha 9 besökare och sedan 49 sidvisningar? Någon som har dampläst min blogg? Haha :D



Lite knasigt, menmen!

Har precis kommit hem, slutade tidigare idag då våran lärare var sjuk, najs! Inte för henne dock.. Hade tänkt fixa lite med min PP, sedan ska jag kolla på film, om jag nu inte göra båda samtidigt? Hm.. Vad sägs om det? Multitasking! Awesome. 
Juste! Ska på avslutningsmiddag senare ikväll, klockan 17.30 tror jag att det var? Får kolla upp det. Så det kommer komma en uppdatering därifrån skulle jag tro, eller åtminstånde när jag kommer hem. Hejpa!

I'm not fat

Sitter och snackar med Ebba på skype, väntar på att Nicole ska komma in så att vi kan snacka med henne också! 
Börjar få ångest igen inför konsthistorian.. Måste göra om min PP och grejer, orkar inte... Menmen. Kommer ändå inte gå högre en ett D i kursen så det gör inget om det inte är speciellt snyggt.. :P Haha, noga med skolan, eller hur?


Haha :D

Idrott

Hejhej bloggen!
Sitter i skolan och har idrott. Efter skolan ska jag och Nicole hem till Ebba och filma lite på våran dokumentär. Förhoppningsvis blir vi klara med det idag, sedan är det bara en massa redigering som ska göras. Har ingen aning om när jag kommer komma hem idag, det får vi se. Men kommer i alla fall att blogga mera lite senare idag, tror jag i alla fall.


Favorit i repris.

Varför?

Hallå. Har precis ätit och har inget att göra. Inget vettigt att skriva heller. Så.. Skriver mera någon annan gång.

I don't want to waste your time

Jag tror att jag är klar med konsthistorian. Ska kolla igenom det lite mera senare, men just nu orkar jag inte. Behöver en paus! Så jag ligger i sängen och sjunger, woopwoop. Har sovmorgon imorogn också, asnajs! Så jag hinner nog kolla igenom allting lite imorgon bitti också, det låter bra tycker jag. Fast man får hoppas på att man slipper redovisa imorgon, vill inte... Men det får jag inte avgöra själv tyvärr. Menmen! Sla se det från den ljusa sidan, har jag det klart så har jag inga mera läxor (typ)!

Ska hämta lite glass senare i tid till BB, det blir bra. Det kommer nog komma något inlägg senare :)


Bitch, I'm fabulous! Haha, älskar bilden. Från Alesana konserten, kommer dock inte ihåg vilket band det var...

Födelsedagsfirande!

Här sitter jag, kollar in på en massa olika bloggar och kommer helt plötsligt på att jag har en egen som jag måste sköta! Haha, sorry hörrni.. Men har inte hunnit blogga. För runt tolv tiden fick jag ett mess från Hanna där hon sa att jag skulle ta mig till Rondellen och köpa kakor och grejer för att fira Patricia! Grattis igen! :D
Så jag cyklade till Rondellen, fick kakor och allting, cyklade hem till Alina och fixa lite mera, sedan åkte vi ner till våran gamlagamla skola och fixade picknick medan Hanna skulle försöka röva bort Patricia. Det var verkligen lyckat och vi hade det askul! Efter allting körde vi lite norska fyllan, haha, har inte skrattat så mycket på läänge kan jag säga! Herre skapare.. Ska försöka få upp lite bilder senare, ska kolla om jag kan få upp en video dessutom, kan bli lite skojsigt tycker jag.

Oj vad långt inlägget blev! Men jag kände att det var lite bra att skriva allting nu istället för att dela upp det. Nu ska jag fortsätta med min PP, TTYL! 

image description
Fick bli den här bilden igen, helt orelevant, som vanligt.

Bloggtorka

Statistiken bara minskar och minkar.. Men egentligen, jag kan förstå er. Skriver typ inget längre, dessutom är det inte någora roliga grejer jag skriver om. Men som jag har sagt förut: jag skriver för min egenskull!
Sitter i sängen och kollar klipp på youtube, också standard. Kanske ska gå och lägga mig nu? Har ju ändå inget att göra.. Aja, vi får se. Men jag kommer i alla fall att skriva mera imorgon. Vet dock inte om det kommer komma upp något inlägg på morgonen, kanske ett mobilinlägg, we'll just see about that!

Men det här är dagens sista inlägg, tror jag. Hejpa!

Orkar inte leta efter någon bild...

I wish I was smaller

Hallo mine freuden! (Tror jag..)

Aja, tyskan är väl inte på topp precis, ungefär som mitt humör. Skulle egentligen ha filmat idag, men allting fuckade så vi tar det på måndag istället. Funderar på om jag ska gå ut och fota lite? Har sminkat mig och allting, så varför inte? Dessutom är det asfint väder. Kanske kan öppna poolen idag? :O Det måste jag kolla med pappa när han kommer hem!

Men annars så har jag inga planer för dagen, kolla på film blir det nog annars. Mitt liv låter verkligen sjukt intressant, eller hur? What to do what to do....

Nej men om man ska röra på arslet och sätta sig ute ett tag. Låter bra tycker jag! Hoppas ni andra får en toppen lördag utan för mycket alkohol!


Varför är mina ögon så ojämna?!



Dejta kudden

Nej, nu ska jag ta och dejta kudden (forever alone)! Ska gå upp rätt så tidigt imorgon, ska in till stan och filma med Ebba och Nicole. Kommer säkert bli asbra! Men sedan ska det bli till att jobba röven av sig för att få klart estetskiten, usch. Aja, that's life I guess... Men snart är det slut med skolan! Försöker bara tänka possetivt, det är cirka 2 år kvar till studenten. Eller nej, det är faktiskt närmare 1,5 år! Hallelujah!

Nej men som sagt, godnatt på er♥


Ni vet ju hur mycket jag älskar gamla bilder..! Not..

Hm..?

Hemma, ligger i sängen och kollar på tv. Standard, eller hur?
Men som jag nämnde i inlägget innan så åkte vi till bibblan, lånade böcker och drog hem. Fast jag väntade på mamma inne i stan för vi skulle fixa lite grejer. Jag köpteförövrigt en ny plånbok! Är asnöjd + att det var verkligen behövligt. 
Är hungrig och vill ha mat, typ nu. Känner mig väldigt krävande idag, mitt humör har även varit väldigt upp och ner, håller knappt reda på vad som är vad. Men imorgon är det en ny dag och så får man hoppas på det bättre!


Min reaktion efter att ha sett den nya reklamen för "Bueno"

Svenska

Hejhej hemskt mycket hej!

Sitter i skolan och har svenska. Är nästan klar med min resencion, woopwoop! Har lunch efter detta, och sedan blir det bara lite media och estet, rätt så chill. Kom precis på att vi kan gå till bibblan på esteten, asbra! Efter skolan ska jag träffa mamma och handla lite saker, inget speicellt. Sedan blir det till att åka hem coh chilla gal1!


Leker lite hallick på lektionen.

Godis!

Igår, efter sista inlägget, gick jag och la mig. Det var såpass illa! Kunde knappt hålla ögonen öppna.. Men idag är det bättre! Men nu måste jag skriva en recension som ska vara klar till imorgon.. Men den ska bara vara omkring 300-500 ord tror jag. Nu blev jag dessutom sugen på godis, så det tror jag att jag ska gå och äta! Bloggar mera senare! :)


Random bild.

Trött&Huvudvärk

Är så äckligt trött så jag funderar på om man ska gå och lägga sig nu kanske? Har dessutom sovmorgon imorgon så då kan jag sova ännu lite längre! Fast jag ska nog inte sova nu, men om kanske en timme eller något? Det låter bra tycker jag. 
Men sedan jag kom hem ifrån skolan har jag inte gjort något alls. Satte mig vid datorn och kollade klipp på youtube. Känner att den här dagen inte riktigt var min dag, så därför vill jag gå och lägga mig tidigt så att den kan ta slut fortare. 
Nej men kanske man ska gå och duscha då? Hejpa!


Måste ta lite nyare bilder...

@school

Sitter i skolan och håller på att dö. Både av värmeslag och av tråkhet.. Vi har en vikarie i svenskan som är DÖTRÅKIG! Seriöst, vill bara bort... Så jag, Ebba och Nicole sitter och spelar tetris istället. Asbra, eller hur? Men det här är sista lektionen för idag, ska intervjua polisen idag till våran dokumentär, hoppas det går bra! :)


Gammal bild.

How we operate

Det blev inte så mycket till att läsa idag, har bara städat och organiserat i min garberob. Det tog jäkligt lång tid kan jag säga! Trodde inte jag hade så mycket kläder faktiskt.. Nu ska jag fan i mig inte klaga på att jag inte har några kläder för det har jag! Och så ska jag hålla så bra ordning som möjligt där så att jag hittar allt. Ett litet löfte jag ska hålla från och med nu!

Är fortfarande inte helt klar med att fixa i rummet, men mamma måste hjälpa mig med lite saker så jag kan inte göra något just nu.. Menmen! Dax att börja förberada sig lite inför skolan kanske, trodde faktiskt att vi hade sommarlov igår!  Usch.. Men det är faktiskt bara en månad kavar ungefär, ååå så sköööönt! Längtar som faan alltså.

Nej nu ska jag sluta skriva, det här inlägget blev mycket längre än förväntat, woopsie.


Gamal bild.

Always

Hemma efter att ha snackat lite med Hanna. Gick och köpte glass och var ute och gick med hundarna, mysigt! Men nu så sitter jag här och måste städa rummet.. Efter det ska jag läsa! Vill läsa ut boken så fort som möjligt så att jagh kan börja på dem andra. Dessutom är det sjukt spännande nu :P 

Åå, jag kom på en sak! Jag hade ju sagt att jag skulle göra en sådandära "månades favoriter". Det kommer att komma antingen ikväll eller någongång lite senare i veckan. Det får vi se.
Men nu jäkla ska jag städa rummet medans man är uppe i varv. Cya later aligator!



It's painless letting your love show

Hejhejhej.
Ska snart dra ut och träffa Hanna och Alina lite fort, sedan ska jag bara vara hemma och läsa har jag tänkt. Får äntligen äta godis! Yeey, så jag ska ta och käka upp mitt påskgodis och bara njuta av livet ett tag. Kanske tar och sätter mig ute eftersom det är så fint väder? Det låter som en lysande idé tycker jag! Men just nu väntar jag på att Emma ska komma hem, hon ahr inga nycklar så jag får inte gå någonstans ännu.. Jaja, hinner jag fixa mig lite ;)


En bild från när vi intervjuade Erik! Fast det är ju självklart Nicole som sitter på bänken och inte Erik...

RSS 2.0