300114

Hejsan hoppsan,
det var ett tag sedan, eller hur? Har glömt bort bloggen lite gran, men kände faktiskt för att skriva lite nu! Så, passar på att göra det när jag har lunch och sitter helt forever alone i skolan, ingen av mina polare är hääär. Tråk. 
Aja! Idag efter skolan så ska jag tillbaka till Ted's för att fylla i lite mer färg på min text, den ser lite grå ut. Men det ingick i priset om man kom tillbaka efter 4 veckor! Så det är naaaajs.
Annars då.. Ingenting faktiskt. Läget är rätt så chill, inte så mycket som händer faktiskt. Skola, som vanligt alltså. Men inget som är allt för jobbigt.
 
Hoppas ni har det braaa, för det har jaaaag. Puss på er. Eller något.
 
Min mentala ålder är tydligen 22! Inte helt off ändå tycker jag. Här är länken om ni är intresserade av att kolla vad eran mentala ålder är!: http://yourmentalage.com/
 

230114

Hallå i stugan! Någon där?
 
Har varit lite tomt här nu ett par dagar (snarare veckor...). Men jag har varit upptagen med en hel del annat. Som till exempel gymnasietarbetet. Det har varit min fouks hela tiden, då det avgör om jag får ta studenten eller inte.. Eller, klart jag får ta studenten, men jag kommer inte ha något giltigt betyg om jag inte klarar det. Så det är bara att jobba! Kanske lägger upp filmen här när vi är klara, ska rådfråga min kompanjon om det är tillåtet! Haha, gillar ordet kompanjon, känns så vuxet och buissness aktigt liksom!
 
Men förutom det, så har det inte hänt så mycket annat, gymmat, pluggat, chillat. Typical studentliv med andra ord. Har bara en stor uppgift kvar (utöver gymnasiearbetet) som måste göras, men efter det så har jag inget annat! Eller jo, kommer svenska nationella någon gång i april tror jag.. Inte lika najs. Men måste man så måste man. 
Nu är det mat dags, namnam!
 
 
 
 

170114

Ä N T L I G E N klaaaaaar! 1740 ord senare...
 
Har jobbat på en uppsats sedan klockan 2 idag, och nu blev jag klar. Tror jag. Jag kände mig klar, men jag vet inte om jag har gjort rätt... Jag tror jag kommer att få ett E åtminstone. Historia är inte riktigt mitt ämne, så jag har inte så stora ambitioner och satsar inte på att få A i allting. Även fast jag kanske borde... Ohwell, det är slutet på kursen och jag känner bara att jag är over and done with it.
 
Har förövrigt stannat hemma idag. Fick värsta migrän "attacken" antar jag att man kan kalla det igår. Och det bara kändes som värsta karman (även fast jag inte tror på karma) för tidigare igår, runt lunchtid, så hade jag sagt: "Åh, det var riktigt länge sedan jag hade migrän!" och så BAM, då kom det... Usch, mådde verkligen sjukt dåligt igår, somnade vid typ 4-5 tiden, vaknade runt halv 6 igen, somande om och vaknade 7. Det var menigen att jag skulle ha skrivit uppsatsen igår, men som ni märker, så hände det inte. Så det var lite skönt att vara hemma idag och bara fokusera på den. Har självklart gjort lite annat också, men det var mina viktigaste prioritering idag.
 
Hoppas i alla fall att ni har haft en bra dag! Min har varit hyffsad, är bara glad att jag har fått klart uppsatsen i tid.
Nu ska jag upp och kolla hur det går med maten, 'cause I'm starviing!
 
Måste få skratta lite efter denna instensiva skrivningen.
 
Edit: Jag kom just på att jag glömde lägga till ett av kraven/källorna på min uppsats. Jag kommer få F. Hej.
 

130114

Halli hallå! 

Håller på med gymnasietarbetet nu, eller, egentligen så sitter jag med redigeringsprogrammet uppe och väntar på att min "kollega" (haha) ska komma. Hon lyckades försova sig, så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Klart jag kan redigera lite själv, men eftersom vi inte vet exakt hur vi vill ha det så blir det lite knasigt om jag bestämmer allting typ... Så jag väntar ett tag till! 
 
Ska förbi tatueringsstudion idag igen, ska kolla om man kan fylla i min tatuering ännu mer, eller åtminstonde boka tid så att jag kan göra det snart. Dem fyller nämligen i gratis om man kommer tillbaka inom 4 veckors tid. Så det är naaaajs! 
 
Bam.
 

070114

Jag vet att jag har sagt till mig själv att arbeta bättre på lektionerna, men det går inte.. Haha, alltså, jag menar just nu i alla fall. Det är ju den där jobbiga svenska uppsatsen på ca 5 sidor som ska skrivas, och läraren vill just nu att vi ska läsa andra uppsatser som har med ens egna att göra, men jag orkar inte, den jag ska läsa är på typ 20+ sidor..! No way, José!
Så jag sitter och bloggar istället, haha. Har inget roligt att skriva dock. Eller jo! Jag ska på bio idag med kära Alina. Vi ska se den senaste Paranormal. Det ska bli spännande! Dem är visserligen inte så där jättebra liksom, men man blir ändå rädd. Eller är det bara jag som känner så? I alla fall med just dem filmerna, det är lite uttjatat, men man kollar ändå. Nu babblar jag bara. 
 
Hoppas ni har en bra första skoldag i alla fall! 
 
Random bild ifrån nyår. 
 

060114

Idag är dagen så jag kommer ligga i min säng, i pyjamas och bara plugga. Jag borde ha gjort det lite tidigare (typ, i början på lovet), men, så blev det självklart inte. Jag ska inte klaga eftersom jag själv har satt mig i den här situationen. Det är ett av mina nyårslöften: fokusera mer på skolan och gör uppgifterna I TID. Sitt inte sista dagen med paniken i halsen och ångesten i bröstet för att du inte kommer bli klar i tid. 
 
Ska i alla fall skriva på en 5 sidors uppsatts som jag inte har någon aning om när den ska var klar. Men snart är det i alla fall. 
 
Jag sa ju tidigare att jag skulle lägga upp bilder ifrån nyår, men ingen av dem bilderna är speciellt charmiga (haha), så jag lägger upp lite "coola" fyrverkeribilder!
 
 
 

Btw

Har inte visat er min tatuering kom jag på! Den gjordes för ca en vecka sedan, en av mina födelsedagspresenter!
 
Jättenöjd, verkligen! 
 
Nu ska jag fortsätta kolla på Netflix, hejsvejs!
 

020114

Nu har det gått ett tag sedan jag skrev sist. Har haft annat för mig, så har inte prioriterat bloggen liksom. Har inte sådär jättemycket att skriva om. Jag försökte lägga upp ett inlägg (via blogg.se appen) på nyår, men det ville inte fungera... Så jag skriver lite snabbt nu istället. 
Nyår var jättetrevligt. God mat och trevligt sällskap, det är allts som behövs! Och så hade vi det otroligt roligt också, orkar inte gå in på detaljer.
 
Har lite bilder som jag kan lägga upp, om jag kommer ihåg. Fotade med systemkameran så lyckades få några fina bilder. Men för tillfället så får denna bild duga!
 
 

RSS 2.0