280314

Godermorgen!
 
Entreprenörskap och jag fattar inte vad vi ska göra (story of my life). Eller snarare, jag hittar inte uppgiften man ska göra. Och läraren är inte här.. Sååååå.. Ja..
 
Läger i alla fall! Åker mot Stjärnholm vid klockan fem idag och sedan så kommer jag hem igen på söndag runt 1 tiden tror jag. Så det kommer inte bli någon uppdatering under helgen. Just so you know. Hoppas bara jag inte glömt packa något... Kom på sent imorse att jag nästan glömde lakan, höhö. Men tur att jag kom på det då! Annars hade det inte varit så najs. 
 
Nu skriver jag bara för att skriva, har inget annat att göra egentligen. Ska kolla tumblr nu också, se om det händer något spännande där. Ni kan ju kolla in den om ni har tid: http://exxcitment.tumblr.com/ 
Följ mig gärna också ;) 

 

250314

Sitter med Michelle och taggar till studenten med att lyssna till låtarna på vår flaklista. Såå taggad verkligen! Satt även igår och kollade på studentklänningar, så man taggar ju ännu mera, haha. Inte långt kvar alltså..! Nästan att man blir lite nervös inför allt. Fortfarande osäker på allt som man ska göra sen efter studenten. Men men, återigen, ett problem för en annan dag! Nu ska jag bara njuta av all planering och den resterande skoltiden.
 
(Letade efter någon fin flakbild, men hittade ingen, så det får bli ett inlägg utan bilder!)

240314

Halli hallå. Och så var det måndag igen. Eller, dagen är snart över, men ändå! 
Måndagar nu för tiden är så chill, har endast svenska (och mentorstid då), och för tillfället så gör vi inget speciellt. För er andra som går i trean så är det ju snart dags för nationella. Känns ändå rätt så lugnt för min del. I alla fall talet. Har inte så svårt för att prata inför människor, har aldrig haft det problemet heller, vilket jag är glad över! Men sen är det ju en annan sak och försöka komma på vad man ska tala om. Men men, det är ett problem för en annan dag!

Var på gymmet idag igen, känns så skönt att äntligen fått tillbaka motivationen! Var även ute på en PW igår, också riktigt härligt. Måste bara köpa ett par nya walking skor. Är riktigt sugen på dem där från nike. Nike free run, heter dem va? Ska kolla upp det i alla fall!
 
 
Mina favoriter! 
 

220314

God eftermiddag! Eller är det fortfarande förmiddag? Aja.
 
Ska snart åka iväg till gymmet, woow! Har inte varit där på sjuuukt länge. Lite tråkigt faktiskt.. Men har varit upptagen med skola och en massa annat, så gymmet har varit lite av en sista prioritering för mig, just nu. Men nu är det lite lika stressigt längre, så ska försöka ta mig dit lite oftare! Hade nog kunnat blivit oftare om jag hade haft körkort, hade blivit så mycket lättare att ta sig till gymmet då..!

Aja, nu är det som det ääär! Ska försöka skriva lite senare.
 
 

210314

Sista lektionen nu då, jobbajobbajobba! Har historia och vi håller på att gå igenom något formulär vi ska fylla i. Lite segt att hålla på med såhär slutet på en fredag kan jag tycka.. Men det är bara att kämpa igenom!
 
La aldrig upp någon bild igår på hur min sminkhörna blev! Ska göra det nu! Men det är fortfarande lite små saker som måste fixas, men annars så är jag supernöjd! 
 
Tycker det ser superbra ut, verkligen! Får äntligen rätt ljus nu när jag ska sminka mig, haha :) 
 

Det här med Idol...

Jag är faktiskt lite sugen på att söka till Idol. Om jag får säga det själv så tycket jag väl att min röst inte är helt förfärlig i alla fall. Men jag skulle göra det som en rolig grej liksom.. Fast sen så skulle jag väl bli så nervös så att jag skulle spy eller något, haha. Gillar inte direkt att sjunga inför människor.. Men det är ju bara något att öva på! Eller hur? Så då blir det ju som en utmaning till mig själv att ställa mig framför en jury samt flera kameror och sjunga. Övervinna min egna rädsla liksom. Äsch, vi kör och så får vi se vad som händer! 
 
 

200314

Hejsan hoppsan!

Ingen skola för mig idag, så sitter bara hemma och kollar runt på datorn. Försöker hjälpa pappa lite också med att bygga ihop min nya lilla "smink hörna". Det kommer bli toppenbra! Förhoppningsvis så blir det klart idag, så kan jag fota och visa er hur det ser ut! 
 
Jo men annars då? Har inga planer för dagen, vill mest bara ta det lugnt. Måste göra lite skolarbete, men det går väl fort. Annars så blir det bara att ligga i soffan och kolla på Supernatural! 
 
Tyckte det var lite lustigt att minnet inte hade ändrats på cirka 40 år, till och med innan datorn kom till... 

Ny uppdatering på datorn

Har precis uppdaterat min dator (vilket man kanske borde gjort för läääänge sedan), och allting är knas! Haha, eller kans är det ju inte, men det är ovant. Som när jag scrollar så scrollar den liksom åt andra hållet.. Vet inte om jag ska ändra tillbaka det eller om bara ska vänja mig.. Tror jag ska vänja mig, haha. 
Men allting ser bättre ut i alla fall! Så so far, so good! 
 
Har historia och ska planera våran lilla debatt om dagens samhälle, eller något sånt. 
 
Har även blivit utmanad av min kära ledare i kyrkan att göra en instagram tävling antar jag att man skulle kunna kalla det. Alltså, man ska ta en bild varje dag i fem dagar, och samtidigt tagga en ny person varje dag! Lite skojigt tycket jag, eller hur? Blir jag lite mer aktiva på insta också, haha.
 
Så här är dagens bild! Ska försöka lägga upp alla bilder jag tagit under dessa fem dagar här på bloggen bara för att visa er! Skojskoj.
 

190314

Hej!
 
Sitter i skolan, har digitalt skapande och planerar vad jag ska göra den resterande tiden som finns av skolan. If that makes sense. 

Musikalen igår var riktigt bra! Både rolig och.. Rörande? Haha, jag vet inte. Men bra var den i alla fall! 
 
Har inte så mycket mer att skriva, ville mest bara skriva lite!
 
 

180314

Jag vet att jag sa att jag skulle göra klart designen här på bloggen, men jag orkade inte riktigt, hehe. Har en hel del småsaker som jag aldrig riktigt blir klar med, men det kommer! Just nu ligger min fokus på skolan, så designen får kommer lite i efterhand. Den ser ju inte helt katastrofal ut!
 
ANYWAY, sitter i skolan och har svenska, också uppgifter där som jag inte är klar med. Har prioriterat annat, om man säger så då.
 
Men ikväll så ska jag på musikal med mina bästaste tjejer. Sweeney Todd blir det den här gången. Ska kolla om det går att fota något, annars så får ni kolla på filmen, haha.
 
Det var väl mest det jag ville säga, så hoppas ni har en bra dag! 
 
Hejsan hoppsan!
 

150314

Sitter och fipplar lite med designen, så det ser lite knas ut. Hittade en färdig stilmall jag tyckte om i alla fall (för lat för att göra en egen), så jag ska bara lägga till en egen header och en ny bakgrund. 
 
Tycker det är lite roligt att det fortfarande är folk som kikar in på bloggen fast jag knappt skriver något längre. Jag vill blogga, jag tycker att det är roligt, men jag har bara ingen inspiration.. Men det ska bli ändring på det! Gillar att kunna sätta mig vid datorn och bara kunna skriva av mig. Så jag lovar, bättring ska det bli!!
 
 
Bjussar på en äldre selfie
 

Pik

 

050314

Blev påmind av Sanna igår att jag inte hade bloggat på ett tag. Så bloggar lite nu då!
 
Kan ju berätta lite om mitt lov för er som vill veta. Under tisdagen så åkte jag och min mamma, moster och hennes dotter ner till småland för begravning. Vi kom hem igen på onsdagen.
Torsdags var jag och gick runt i stan med mamma, gick på bio också. Såg American Hustle, riktigt bra film! Rekomenderar den. Men det är lite svår att förstå.. Både jag och mamma gick ut ur salongen och ba: Wait.. What?? Haha! Men i övrigt så var den riktigt bra! 
Sedan i fredags så gjorde jag inget speciellt, tog det lungt hemma bara. I helgen så städade jag mitt rum (ÅH så intressant!!) och inte så mycket mer. Men mitt lov har varit bra med tanke på omständigheterna. Men nu är man redan igång i dem gamla rutinerna. Lite skönt dock, men ändå inte... Orkar inte med skolan nu, vill bara ta studenten och lägga allting med skolan bakom mig för ett tag! Såå skönt det skulle vara. 
 
Ska gå hemifrån om ca 1 och en halv timme, så det är naaajs. Onsdagar är bäst, för jag går ändå upp tidigt så att jag ska hinna det jag vill på morgonen, men jag går ändå upp så pass sent så att jag får sovmorgon, haha. 
 
Juste, en sista sak! Lyckades byta min bakgrund också. Ser lite bättre ut nu än innan i alla fall. 
 
Mina nya älsklingar, såååå fina! Ska använda dem på skivan när man blir trött i fötterna av klackarna, haha. 
 

RSS 2.0