Bakgrunden

Har en tillfällig bakgrund då jag inte tycker att det är vinter ute längre, haha. Men gillar den inte så ska byta senare när jag är klar med historian och allt sådant "roligt"!

180214

Idag har varit en kort med udda dag. Började 9 med opponeringarna till gymnasiearbetet. Men jag trodde att vi började halv 10, så jag kom sent vilket ledde till att jag inte fick komma in i klassrummet och lyssna på andra gruppens opponering. Inte för att det spelade någon roll, men jag kände mig lite lost när det väl var vår tur direkt efter, haha. Men det gick rätt så bra ändå tycker jag! 
 
Hade ju som sagt tänkt gå till gymmet idag, men det blev inte av då jag blev påmind om att vi har en redovisning till imorgon som ska göras.. Så den jobbar jag på just nu! Och så fort jag blir klar med den så ska jag direkt jobba med svenskan som egentligen också ska vara klar imorgon, men den får faktiskt bli klar till en annan gång. Har haft mycket på gång just nu, så jag hoppas att läraren kan ha lite överseende med det. 
 
Tog en liten brejk för att blogga, men nu ska jag återgå till historian! Hej så länge.
 
 
Nostalgiii
 
 

170214

Idag är en riktigt bra dag (förutom att jag fortfarande inte är helt frisk och inte kan gymma)! 
Hade bara en lektion idag, vilken kan kännas onödigt, men det var det faktiskt inte. Satt och jobbade på vår opponering som sker imorgon till gymnasiearbetet. Efter opponeringen så slutar vi. Så kommer kunna vara hemma till ca 12-1 imogron också! Men ska försöka ta mig till gymmet imorgon i alla fall, måste sätta fart nu!! Beachen 2014 liksom. Eller något, lol.
 
Men idag så kom också våra tygpåsar som snart kommer vara redo för försäljning! Äntligen på gåååång, tjihooo! Så om någon är sugen på en snygg tygväska med tryck på, hojta till ;) Kommer ta ca 60 kr för dem, billigt ju?! Bra kvalitet är det också! Haha, lite självreklam. 
 
Måste jobba på svenskauppsatsen nu, så jag bloggar mer senare!
 
Saknar sommaren. Och Amsterdam..
 
 

120214 (känns fortfarande konstigt att skriva 14)

Har precis lärt mig hur man internet delar via mobilen till datorn (woopwoop)! Så då kan jag ju sitta lite vart jag vill med datorn och sufta on da interweb, coolt va?! Eller inte, haha, men det är nytt för mig!
 
I alla fall, sitter i kyrkan just nu, konfirmanderna kollar på film, en film som jag har sett ungefär 45673 gånger förut, så jag tar tillfället i akt att plugga! Sååå duktig. Har min äckliga svenskauppsats som måste skrivas, så gör det nu.
 
 

110214

 
Ni har antagligen hört att skaparen av Flappy Birds har twittrat om att han inte längre orkar hålla på med spelet, så Apple apstore och google play har tagit bort spelet så att det inte går att ladda ner längre. Och då blir ju männsikor helt loco och börjar sälja sina mobiler på Ebay för extremt mycket pengar, som till exempel den här bilden ovan. 26.000 kr för en tablet med flappy birds installerat. Det är ju helt jäkla craycray! Man ser ju dessutom att det är en person som har budat på den. Och det där var inte heller den som hade högst bud, det fanns andra för ca 40.000 också. Liksom, waht?! Haha, helt sjukt ju!
 
Men då vet man i alla fall att man inte ska ta bort appen då, kanske kan bli rik på det i framtiden? ;) 

Angående Paradise Hotel

Jag vet, jag kanske är lite sen med att prata om detta, men jag har precis kollat klart på finalen, och jag är uppriktigt förbannad. Hur kan man göra så?! Jeppe är en äcklig, skabbig byracka, fyfaaan alltså. Jag förstår att det är ett spel, men jag fattar bara inte hur han tänker. Han förstår väl att om han hade hållt i den där kulan till slutet så hade han haft 50.000 till?? Men det var väl bara för att han skulle stå som "ensam vinnare" bara för att han är en så äcklig männsika.
 
Förlåt för detta arga inlägg, men jag behövde bara skriva det här. Fyfan alltså. 
 
 

Bam

 

66 dagar kvar...

 
Om jag har räknat rätt, så är det endast 66 dagar kvar till studenten..! Jag försökte räkna bort alla helger och alla lov och sånt. Men ca 66 dagar kvar. Alltså, det är ju ingenting! Snart kommer jag stå där på flaket och skrika tills min röst ger vika. Fy sjutton vilken härlig känsla det kommer vara! Längar som in i... jag vet inte vad!!
 
Vi fick våra studentmössor igår i alla fall. Galet nöjd med min, hade bara velat haft en inbroderad krona på toppen, men äsch, det spelar ingen roll! Jag har lila sten och band på den just för att det representerar estetinriktningen. Och så kändes det standard med guldtext. Och så är det rött på insidan, kändes också bäst, samt att det är liksom, "det klassiska", och det var det jag ville ha. Och så står det studenten 2014 på baksidan på det vita. Som sagt, jättenöjd är jag!

5 juni, då smäller det..
 
 

060214

 
Det här gör mig så. fucking. förbannad. På riktigt! Fyfan alltså! Jag vet inte ens vad jag ska säga, blir så jäkla upprörd alltså. Det är vidrigt, så äckligt beteende. Att man inte kan få vara den man vill vara utan att bli nedslagen? Det här som visas i videon är precis samma sak som att någon skulle vara racist och gå och slå ner alla människor som inte har samma hudfärg som en själv. Usch, fyfan för sånna männsikor..!!
 

030214

Nu.
Nu är jag klar. Jag är offeciellt klar med gymnasiearbetet. Och det känns inte lika bra och skönt som jag trodde det skulle göra. Nu måste jag sitta och vänta på betyget. Betyget som kommer avgöra om jag får ta studenten eller inte. Fyfan alltså. Tänk om filmen är skitdåligt? Tänk om lärarna tycker att allting är jättedumt och fult? Nej, jag orkar inte ens tänka på det. Börjar få ont i magen.
Nu ska jag försöka sova.
 
 
 
Otroligt bra låt!

Frozen

Jag måste bara säga till er att ni verkligen, verkligen, verkligen (!!) måste gå och se Frozen (eller Frost som den nu heter på svenska) på bio. Jag dör så bra den är. Seriöst, har inte känt så här för en film på sjukt länge. Såg att den låg uppe på swefilmer, så ska kolla på den där nu, bara för att liksom.
 
 
 
 

RSS 2.0