280814

Redan slutet av augusti.. Helt sjukt hur fort tiden går! Fick ett sms av mamma den 24 augusti där hon skrev att det är 4 månader kvar till jul, haha! 
 
Har inte haft tiden till att skriva för jag har varit upptagen med annat. 
Åkte på kryssning i måndags med brudarna, kom hem igår på förmiddagen. Det var riktigt trevligt! Skönt att komma bort lite också. I tisdags så gick vi runt i Helsingfors och shoppade och grejer. Köpte bara ett basic grått linne, men ändå. 
Igår så var jag också på årets första styrelsemöte i kyrkan. Gick igenom vad som kommer ske under terminen. Det var trevligt att träffa alla igen också! 
 
Men nu så ska jag in till stan med Emma, går om ca 20 minuter. Ska käka middag och lite sånt, myspys! Får se ifall jag uppdaterar något senare när jag kommit hem, men ska inte lova något, haha.
 
 

210814

Återigen, ett tag sedan jag bloggade. Men som vanligt så har jag haft lite annat för mig. 
 
Jobbade igår i alla fall. Gick upp klockan 4 på morgonen... Det var inte speciellt roligt. Men vad gör man inte för pengarna när man är fattig? Haha. Men det gick bra i alla fall. Bara det att mina armar är helt jäkla döda just nu. Stod och delade ut Post-it lappar vid Slussen och sedan på Drottninggatan. Fick lära känna lite nya arbetskamrater också, så dagen var bra! 
 
Idag så ska jag bara ta det lugnt, för jag känner mig lite halvt handikappad.. Hade tänkt gymma, men det kommer nog inte gå med mina armar, så får bli någon annan dag! 
 
Ville mest bara uppdatera er lite om hur saker och ting är och vad jag har gjort. Vilket inte är något speciellt intressant, haha. Menmen, det är så det är! Ha en bra dag i alla fall så ska jag försöka blogga lite senare. 
 
 
Haha nostalgi!
 

160814

Hejsan hoppsan! 
 
Känner mig rätt så seg idag, av någon anledning.. Vet inte varför, men det blir väl kanske bättre snart. 
Ska i alla fall till Vallentuna senare ikväll för att gå på kräftskiva. Vet inte om jag nämnt det tidigare.. I alla fall, min mosters kompis har bjudit oss hem till henne för kräftskiva! Det kommer nog bli kul. Hade tänkt ta med mig min kamera, men jag gör nog inte det. Får fota med mobilen eller något. 
 
Har inte så mycket mer att skriva, så vi hörs senare!
 
Tycker alla tjejer borde lyssna på den här låten och ta till sig! ♥
 
 

-

Är inte på världens bästa humör just nu. Hade min arbetsintervju idag ju. Själva intervjun gick på kanske 10 minuter, vilket var väldigt snabbt, men tänkte inte så mycket mer på det. Gick i alla fall där ifrån och kände mig rätt så nöjd. Men nu när jag satt på bussen på väg hem så får jag ett samtal. Det börjar med att en kille presenterar sig och säger sedan att jag har fått jobbet i princip och vill sedan att jag ska komma tillbaka och skriva på ett kontrakt. Men sedan så börjar han skratta, säger att det har blivit fel och önskar mig lycka till i mitt fortsatta sökande. Liksom, han SKRATTAR. Det känns ju inte sådär jättekul. Är rent utsagt förbannad just nu. Man kan inte göra sådär! Jag förstår om det var så att han sa fel, men att han håller på och skrattar! Det är f*n i mig inte okej! Nästan så att jag har lust att ringa dit och säga att jag känner mig kränkt eller något. För det gör jag nästan. Eller åtminstone att dem borde ha någon seriös som kan sitta och lämna besked. Nej fy. 
 
Då får man väl bara börja söka igen. 

150814

Idag är dagen jag äntligen ska på min jobbintervju! Hoppas det går bra, för jag behöver verkligen ett jobb, haha. Har visserligen kvar mitt deltidsjobb på Backup Event, but still. Kan inte jobba med det hela tiden.. 
Intervjun är vid klockan halv 4, men ska åka in extra tidigt ifall det skulle vara förseningar i tågen eller något sådant. Man vet ju aldrig med SL. Föredrar dessutom att vara för tidig än att komma precis i sista minuten. Att stressa är inte roligt. Så därför ska jag börja röra på mig om någon timme.
 
Ska möta upp mamma inne i stan också. Måste köpa nya byxor och kolla på lite andra saker. 
 
Bloggar igen sen när jag kommer hem, I promise! 
 
 

130814

Godmorgon! Eller något, haha.
Vaknade faktiskt rätt så tidigt idag. Satte ett alarm vid 10 så att jag inte skulle sova bort hela dagen. 10 kanske inte är så tidigt, men det är tidigare än om jag hade gått upp nu, haha. 
 
Igår så glömde jag faktiskt blogga. Tänkte på en massa annat och hade lite annat för mig. Vaknade vid 8 och åkte sedan till gymmet redan vid klockan 9! Det är tidigt för att vara mig, haha. Men det kändes bra, för då har man hela dagen på sig att göra något annat liksom. Körde i alla fall lite ben + rumpa på gymmet, och det känns verkligen idag. Det värsta är ju att det kommer vara ännu värre imorgon, och jag har bokat upp mig på ett spinning pass imorgon, haha, hur kommer det att gå?! Får väl köra gärnet och sedan ligga stilla i en vecka eller något, haha. 
 
Tror inte jag har några planer för dagen i alla fall. Men har sminkat mig utifall att, så att man är klar för att åka liksom om det skulle behövas. 
 
Man blir ju faktiskt lite söt med dem här effekterna, haha. 

110814

Hejsan hoppsan.
 
Inte så mycket bloggande den här helgen. Har varit upptagen i guess you could say, hehe. Nej men, ja. Har haft annat för mig så har inte riktigt prioriterat bloggen. 
Har i alla fall haft en bra helg! 
Har inte så mycket mer att skriva. Ska försöka ta mig upp relativt tidigt imorgon i alla fall, ska satsa på att komma iväg till gymmet vid klockan 9 (!!). Så ska snart gå och lägga mig i sängen och kolla på Keeping up with the Kardashians. Mitt nya guilty pleasure, haha. 
 
Godnatt!
 
 
En gammal bild på när mina Vans fortfarande var rena och hela, haha... 

Studenten 2014

 
 
 
 
 
 
 
 
På sista bilden så skulle jag sätta mig på en stol, men den gled bakåt ner mellan en glipa mellan plankorna och min syrra lyckades fota precis när det hände, haha. Såå kul! 
 

Det finns fortfarande några fler bilder som jag inte lagt upp, men det här var dem jag såg mest acceptabel ut på. Kanske lägger upp några andra senare! 
 

080814

Bloggade aldrig igår för jag glömde bort och var sjukt seg hela dagen. Men får skylla mig själv, för jag skippade kaffet på morgonen. Jag borde lärt mig vid den här tiden att jag måste ha mitt kaffe. Men jag tänkte att det kanske var lugnt, men icke sa nicke. Så jag låg i sängen mest hela dagen och kollade på Keeping up with the Kardashians på netflix, haha. 
 
Filmen i förrgår var jättebra verkligen! Rekommenderar den om ni inte sett den. Den är 2h och 45 min, men det märkes faktiskt inte, den höll spänningen på en bra nivå genom hela filmen. Tipptopp! 4/5 får den av mig!
 
Juste, en annan rolig nyhet också... Jag ska på jobbintervju nästa fredag! Wohooo! Så glad, verkligen. Hoppas allt går som det ska bara. Önskar också Michelle lycka till idag på hennes intervju. Förhoppningsvis så får vi jobba på samma ställe, hur kul skulle inte det vara?! Håller tummarna! 
 
Tänkte också äntligen lägga upp lite studentbilder, skulle gjort det för ca 2 månader sen, men äsch, bättre sent än aldrig, eller hur? 

Ny header

Blev faktiskt rätt så nöjd med den nyra headern! Inte speciellt avancerad, men det ser bättre ut nu när den inte är rosa, haha. Kommer ha den ett tag tills jag får mer inspiration till den nya. Om ni inte kan se den nya headern, uppdatera bara sidan. 
 
 

060814

Godmorgon! Eller snarare god eftermiddag, haha. Blev en rätt så sen morgon för min del. Vaknade först vid 10 men var fortfarand eotroligt trött så jag somnade om och tänkte att jag kanske bara sover i typ en timme till, men så vaknade jag vid ett.. Whoops! Aja, har inget riktigt planerat för dagen ändå, så det spelar ju inte så stor roll. 
 
Ska på bio senare ikväll med pappa i alla fall. Verkar som att vi ska kolla på den nya Transformer filmen. Har ni sett den? Är den bra? Det är typ den ända filmen som verkar intressant just nu, och som har haft premiär.. Jag skulle kunna tänka mig se på en skräckfilm, men pappa är inte ett sånt stort fan när det kommer till sånna filmer, så action får det nog bli! 
 
Håller fortfarande på och klurar på vad jag ska göra för header, vill ha den stilren och fin, men har inga bilder som skulle passa till den... Får väl ge mig ut och fota lite! Är rätt så sugen på att köpa en ny kamera också... Det får nog bli det nya jag sparar ihop till. Tror det ska bli en canon den här gången. Visst min nikon har varit superbra, men jag har blivit van vid canon nu från skolan och känner att jag kan hantera den mycket bättre. Men vi får se! 
 
Ska jobba lite mer på designen nu i alla fall, ha en bra dag lovelys! 
 
En bra låt för att hålla humöret uppe.
 

050814

Har ändrat lite i designen som ni säkert ser. Ska fixa en ny header också inom kort, måste bara komma på vad jag vill att den ska innehålla/hur den ska se ut. Kände i alla fall att jag var trött på allt rosa och ville ha det lite mer stilrent, så grått och vitt blev det! 
 
Blev så inspirerad till att göra en massa saker nu. Jag vill börja blogga på riktigt, jag vill göra youtube videos och jag vill börja träna, haha. Så det är bara att köra känner jag! Började med bloggen då eftersom det var det som var lättast liksom. 
Träningen ska jag komma igång med mer under nästa vecka, för då börjar mamma jobba igen så då blir det lättare för mig att komma in i en rutin känner jag eftersom jag kommer vara helt ensam hemma på dagarna tills jag får ett jobb. 
 
Speaking of job, sitter och söker till att jobba på H&M, och det går väl sådär, haha. Känns inte som att man har någon erfarenhet alls, men då kan man ju bara hoppas på att dem tycker att man har potensial ändå och anlitar en ändå! För jag vet att jag skulle kunna göra ett bra jobb ifrån mig om jag väl fick chansen liksom. 
 
Men nu tillbaka till bloggningen. Jag har en liten fråga till er kära läsare som kikar in lite då och då: vad skulle ni vilja läsa om mer i min blogg? Finns det något ni skulle vilja veta om mig eller så? Kommentera i sånna fall så att jag vet!
 
Tog lite cambilder här om kvällen, kom på att jag inte hade använt camen på nya datorn ännu, så tog och gjorde det! 

040814

Blev väckt vid klockan 9 imorse för att kunna säga hejdå till mamma. Mamma och Emma åker till Prag idag, kommer hem på torsdag. Så det är bara jag och pappa hemma nu då! Fast kommer bli ensam på dagarna då pappa jobbar, så det lir lite skönt faktiskt. Hoppas på fint väder så man kanske kan ha lite poolhäng på dagen, men man vet ju aldrig. Skulle ju tydligen vara extremt varmt idag, men det är inget jag har kännt av... Har visserligen inte varit ute heller så, haha. 
Vet inte vad som händer idag, pappa pratade om bio eller något annat, men jag vet inte. Ska ut på en PW i alla fall, så det känns braaaa. 
 
Såååå bra! Diplo alltså ♥
 

Tips från coachen

 

030814

Hejsan svejsan! 
 
Känner mig lite hurtig idag, var på gymmet och körde annat än bara kondition (!!!). Har varit så lat och fantasilös så har mest bara kört kondition för att det är lätt liksom, då behöver man inte planera, haha.. Men nu körde jag ett gamalt pass som jag hade skrivit ner i mobilen, gick riktigt bra!
 
Känner mig hurtig också med tanke på att jag gick ut med tjejerna igår. Blev först mat på Max, sedan lite att dricka när vi hamnade i medis. Allting slutade med en wierd underground/hipster/rave fest ute i skogen. Det var något av det uddaste jag varit på, men nu har jag upplevt det i alla fall. Men bortsätt från det så var det verkligen en toppenkväll! Tackar brudarna för det!
 
 
 
 

020814

Tänk att det redan är augusti, helt galet ju! Läste på twitter att någon hade skrivit: August is like the sunday of summer. Det stämmer verkligen! När väl augusti kommer så känner man att sommaren börjar ta slut.. Menmen, det betyder bara att hösten är på g och det kommer bli toppen! Älskar hösten, favorit årstiden. 
 
Men, nu medan det fortfarande är sommar så får man ta vara på det. Så därför ska jag ut med tjejerna ikväll, vet inte vart, men någonstans hamnar vi väl haha. Ska åka härifrån runt 4 halv 5 i alla fall. Då har jag tid på mig att planera vad jag ska ha på mig, alltid ett problem.
 
Har lyssnat på den här låten konstant i snart 4 dagar, hehe. Men det är bra på ett udda sätt! Lyssnade på den för något år sedan men glömde bort den, men kom och tänka på den igen för 4 dagar sen då. 
 

RSS 2.0