250714

Nu var det verkligen ett tag sedan jag bloggade, men som vanligt, har haft annat för mig. Kan väl göra en kort liten summering av vad som skett dessa dagar:
 
Lördag till tisdag: Spenderades med den bästa.
Onsdag: Rålis med bästa tjejerna.
Torsdag: Grillade men mina andra bästa tjejer, haha.
Och idag: Ska till grönan för att träffa lite släktingar från min mammas sida. Kommer bli super tror jag! Hoppas bara att jag överlever värmen och inte smälter bort där.. Men senare ikväll så ska jag hem till Elin också, kommer bli supermys det med! Träffas, umgås med vänner och sånt. Toppen! 
 
Har varit upptagen i princip hela veckan, men det känns bra! Då slipper man tänka på att när alla andra börjar skolan så har man inget att göra själv, haha... Men det är bara att söka jobb och hoppas på det bästa liksom. Om det är någon snäll själ som läser detta och vet att dem kan behöva lite assistans på sitt jobb, call me! Jag är en utåtriktad person, tar lätt kommando och är snabblärd. Hehe. 
 
Kom på att jag glömde nämna att jag åkte till småland också. Var där och hälsade på min morfar, det var trevligt det med. Åt denna feeeeta räksalladen också. Såå god. 
 

Lördagkväll

Hallå där!
 
Kom hem för ca en timme sedan efter att ha varit ute med ett gäng vänner. Var otroligt kul att träffa dem igen! Har inte setts på ca en månad, alltså inte sedan studenten. Helt sjukt hur fort tiden går..! 
Men vi satt på Snaps i medis och drack lite öl och cider och sånt och hade det allmänt mysigt och bra. Sedan så åkte vi till Hornstull där vi gick till något ställe som heter Enzo's. Gick dit för att kolla på matchen mellan Brasielien och Holland. Såg till första halvlek ungefär, sedan var det dags för mig att börjar röra på mig. Ville inte behöva sitta vid stationen och vänta på bussen i typ en timme, så jag åkte hem lite tidigare! 
 
Imorgon så får vi gäster, för mamma fyllde år igår. Så ska fira henne litegrann. Men annars så händer det inte så mycket. 
 
Tänkte fota lite under kvällen, men det hände ju aldrig, hehe. Men tror Sanna tog någon bild på oss, så ska fråga om jag kan få den sen! 
 
 

090714

Hejhej! Har haft det rätt så fullt upp dem senaste dagarna, därför ingen bloggning.
 
Ville mest bara uppdatera och säga att jag mår bra! Inge speciellt har hänt heller, kände mest för att skriva lite. Ska åka med pappa ner till gymmet nu i alla fall, har inte varit där på ett tag nu.. Men till mitt försvar så har mina gymkläder legat i tvätten. Dålig anledning, but still. 
Måste köpa lite nya gymkläder bara.. Men det är så dyrt! Ett par träningstights kan kosta allt mellan 200-600 kr! Och sånna pengar har jag inte för tillfället.. Men, sen någon gång. 
 
Nu ska jag åka, hejpa!
Jo, jag har gått och blivit bartender också. Min specialitet är piggelindrinkar. Om någon är sugen, ta en sväng förbi! 
 

050714

God eftermiddag! 

Har inte bloggat dem två senaste dagarna för jag har haft lite annat skoj för mig. 
I torsdags så var jag med Hanna, Alina och Patricia. Ute och gick med hundarna, sedan så gick vi hem till Alina och käkade tacos och kollade på film, det var kuuuul! Sedan igår så var jag ute med mamma och pappa. Mamma fick äntligen semester igår, så hon ville "fira" det lite, antar jag att man kan säga. Så vi åkte till medis, drack lite öl och sedan så gick vi på restaurang. Det var verkligen jättemysigt! 
 
Juste, fick äntligen bilderna av Alina i torsdags ifrån studenten! Så dem kommer att komma upp lite senare, antingen idag eller imorgon! So stay tuned, haha. 
 
 
En lite sneekpeek. Ja, jag grät på min student, haha. 

020714

Hejsan hoppsan!
 
Känner mig återigen rätt så produktiv, fast klockan bara är 12! Har hunnit vara ute på en powerwalk, och det är väl ungefär det, haha. Men det känns bra i alla fall. 
Sitter i skype nu och väntar på att pappa ska åka. För sen när han har åkt så ska vi kanske spela lite minigolf på den nya banan som byggts här! Ska bli kul faktiskt. Men funderar på om jag ska lägga mig ute i solen nu. Man måste ju passa på när solen faktiskt är framme! Am I right ladies? Haha, nej men, fattar inte vad som är fel på vädret.. Ohwell, bara att vänta på bättre tider!
 
 

010714

Tänk att det redan är juli.. Helt sjukt hur fort tiden går!
 

Idag känns som om det har varit en rätt så produktiv dag! Var ute med Emilia och gick på en powerwalk, men det började regna mitt i allt, så vi gick in i centrum, kollade runt lite och blev sedan hämtade av hennes mamma, haha. Men det var skönt att få vara ute och gå! Och självklart att få träffa Emilia och snacka med henne lite. 
 
Men nu sitter jag här hemma, själv och tråkar. Har verkligen lust att gå ut ikväll, men vet inte om någon annan är speciellt taggad på det, dessutom så regnar det. Egentligen så jag är rätt så kluven mellan att antingen gå ut eller stanna hemma och mysa till någon film, haha. Jaja, vi la se hur det slutar.
 
Måste ut och fota lite mer, har inga bilder kvar som man kan lägga upp i bloggen... 

RSS 2.0