So this just happend...

Sitter och skattar så att jag gråter åt denna bild och gif:

 
Och sedan, precis under dessa två bilder, så kommer denna:
 
 
Tyckte det var lite roligt.. 

260213

Hejsan hoppsan!

Bloggade aldrig igår för jag spenderade dagen med min käraste pappa. På grund av hans jobb så hinner vi inte träffas så mycket, någon timme på morgonen och sedan en stund på kvällen. Men han är ledig på måndagar, och eftersom jag har lov nu så passade vi på att hitta på något. Så vi åkte och bowlade! Förlorade, som vanligt, haha..
 
Håller på att förberade mig inför att åka till gymmet. Har inte varit där på över en vecka (shame on me...) så får köra gärnet idag då! Har försökt att lägga upp en schema för den här veckan för när jag ska till gymmet och sånt. Så det blir nog bra!

Nu måste jag avsluta inlägget, ska gå om en halvtimme, hejpa!

Den får duga, haha. 

Demons

"Don't get too close
It's dark inside
It's where my demons hide
It's where my demons hide"

 
 

Smile

Hejsan hoppsan.

Bloggade aldrig igår, vaknade sent och skulle hem till min kusin för att fira hennes födelsedag. Kom hem till typ 9, orkade inte blogga och kollade på mello (så jäkla fult att säga mello egentligen...). Och nu ligger jag här med ingenting att göra. Eller egentligen så har jag en del saker att göra, men inget som jag gärna vill göra. Måste bland annat städa rummet. Kanske ska börjar med det nu då, plocka undan lite skit och sånt. Har förövrigt fortfarande pyjamas på mig, och klockan är 3 #noshame. 

Haha, nej men om man faktiskt ska göra något produktivt..

 

Långt, irriterat inlägg

Jag blir så less på alla jävla håltimmar. Helt ärligt, kan inte skolan/lärarna/rektorn/vem som helst bara göra något åt saken? Visst, ibland är det bra/kul med håltimme, men inte när man ska behöva spendera 5 timmar i skolan utan att göra något alls. Det är så onödigt! Man bara sitter och gör ingenting, för om man inte har några pengar så kan man inte göra något annat än att sitta och vänta liksom.
 
Aaarrgghhh, så less på det alltså..
 
 
Det här är då mitt schema. Visst, det ser rätt så najs ut, men det är fredagarna som är värst. Våran naturlärare har en tendens att vara sjuk ofta, eller har barn som är sjuka, så vi får ofta håltimme då hon vill att vi ska jobba på valfri plats (och för dem flesta så betyder det ju att man ska åka hem). Så om jag inte har någon natur på fredagen så har jag bara ljud på morgonen, sedan 4+ timmars hål och sedan tyska till halv 5. Och det är ju inte så att jag kan GÅ hem från skolan, det tar ungefär 1 timme för mig att komma hem, dessutom så passar inte alltid bussarna med pendeln och blablabla.

Det här blev ett väldigt lång inlägg, men jag är arg/upprörd. Nu kanske ni kan få en liten tanke om varför jag ogillar fredagar...  

220213

Snaaart börjar lektionen, vet inte vad vi ska göra.. Börja på något nytt antar jag.
Vill bara att dagen ska ta slut så att man ÄNTLIGEN kan få lov igen! Vill mest bara hem och spela, ehehe.. Spelade CoD igår igen (har inte spelat på kanske 3-5 månader..) och har fastnat för det igen, haha. Men jag spelar på Wii (lame, I know..) men har funderat i typ 45673 år på att skaffa ett PS3, och nu när jag har pengar så vet jag inte om jag ska köpa en eller spara till körkort, haha. Dessutom så kommer det ju komma ett PS4 snart! Eller snart och snart.. Vet faktiskt inte när, men det kanske är mera värt att köpa en sådan istället? Jag vet inte. Kommentera gärna om vad ni tycker.
 
Det blev en liten miniargumentation med mig själv där märkte jag. Haha.

Inlägget blev rätt så långt så jag avslutar det här.
 
 
Testade en grej imorse. Min hand ser massiv ut, haha! Lovar, jag har inte så stora händer.. Effekten f*ckade upp lite..

Nya håret

Har inte bloggat på ett tag, sorry. Har haft annat för mig.
 
Men i tisdags så var jag och klippte mig, blev lugg igen och så fixade jag lite blondare slingor! Blev riktigt nöjd. Och jag kör på budget jag, så när jag färgar håret på salong så blir det på en frisörskola. Man får samma resultat, om inte ännu bättre. Eleverna (antar jag att man kan kalla dem) är extremt noga och plus på det så har dem som en handledare som kommer och kollar igenom och allt sånt. Så det jag gjorde gick på 685:-
Om jag hade gått till en riktigt frisör så hade det säkert gått på 1500:- om inte mer! Och jag är nöjd, så allt är braaaa.
 
Haha, attraktivt ;)
 

14th

Bloggade aldrig igår, så tänkte att man kanske skulle kunna göra det nu då. 
Igår var en lite stressig dag, åkte hem för att sedan åka ner till kyrkan för ledarmöte och planering inför lägret i helgen! Kommer bli sjukt mysigt!

Har natur just nu, och om man har tur så kanske man inte behöver komma på lektionen imorgon. Och om jag slipper det så är jag kanske ledig imorgon! Så jäkla naaaajs, då ska jag sova ut, packa och ta en tripp ner till centrum för att köpa lite grejer att ta med i helgen. Typ godis, ehehe. 
 
Så bara en liten heads up, ingen uppdatering i helgen, möjligtvis på söndag när jag kommer hem, men vi får se. Men kommer troligtvis uppdatera instagram och twitter som vanligt, så följ mig där bara! 
Twitter: @MojooxJojoo
Instagram: @johannaberndtson
 
 
;)

Syn på kärlek

 
Ungefär så är väl min syn på kärlek. Inte 100% kanske, men ni förstår i alla fall.

En skojig grej bara

Jag fick helt plötsligt bara värsta suget på att blogga, haha, men jag visste inte om vad. Så jag slängde ihop ett litet snabbt collage om hur jag vill att mitt sovrum ska se ut, ungefär!
 
 
Rätt så slarvigt och fult, men det duger!
Jag vill att mitt rum ska gå i färgerna grått, vitt och lila. Typ vita väggar och sedan en grå fondvägg med tapeten som sitter brevid den lila färgen uppe på collaget. En vit sängram med några snygga lakan, inte dem som är med på bilden dock. Sen en fotölj med fotstöd så man kan sitta och ha det mysigt i, tar inte upp lika mycket plats som en soffa men minst lika bekväm att sitta i! Och ett fotstöd är alltid bra att ha, inte bara för att ha bene på, utan som ett litet bord för datorn. Funkar prima!
Och så vill jag gärna ha ett spegelbord där man kan sitta och sminka sig och hålla på. Skulle bara najs med lampor runt spegeln också, men det kan man ju fixa på annat sätt.
 
Men här har ni en liten inblick i hur jag vill ha det i alla fall. Om det är så att det kommer att hända så säger jag till, haha. Alla grejer som är med (förutom färgerna) på collaget finns på IKEA ifall någon undrade.

Fettisdagen

Halli hallå!

Kom hem för kanske 40 miuter sedan, fick sluta tidigare idag då jag inte hade någon engelska, woopwoop!
Så sitter vid köksbordet, lyssnar på musik och dricker kaffe. Härligt härligt. Men ska snart börja jobba lite med min engelska redovisning som jag har på torsdag. 
 
Undrar även om det är så att man kommer få någon semla idag då... Fast är osäker på om jag ens vill ha en, haha. Jag vill, men ändå inte. Man blir ju förjäkla mätt på den och sedan så mår man illa, haha. Men vi får la se.
 
Haha, lite skojsig tycker jag. Kan väl relatera till detta just nu, ni vet, när det är "that time of the month".. 

On and on and on

Hejsan!

Har kommit hem nu efter att ha varit i kyrkan. Var sjukt länge sedan jag var där, så det kändes skönt att få komma tillbaka. Ska dit igen på onsdag för att snacka lite om lägret i helgen! Woopwoop, haha.
 
Men efter kyrkan så stannade jag och shoppade lite. Skulle egentligen bara kolla efter en foundation, men jag gick in på H&M och köpte en ny träningströja, sedan så träffade jag pappa inne i centrum för att kolla på nya träningstights antar jag att man kan kalla det..? Men det slutade med att jag kom hem med ett par nya skor också, haha. Men dem är skitsnygga!
 
 

En liten bild av min goda "lunch" fick hänga med på collaget också, haha. Men skorna är sjukt snygga och jättebekväma också! 999:- gick dem på inne på Stadium. Tröjan kostade 149:- från H&M, tightsen 399:- på Stadium och foundationen gick på 149:- på Kicks. 

En standard lördag

Mogon mogon. Fast egentligen inte, vaknade halv 10 eheheh.
 
Ska snart gå mot bussen för att åka till gymmet och köra lite spinning! En standard lördag alltså. När jag kommer hem så blir det att tagga till mello! Har ingen aning om vilka det är som kommer sjugna idag, igen, haha. Får la se hur det går idag då. Hoppas det finns någon bra i alla fall!
 
Right in the childhood...

Friday night

Sitter och plågar mig själv med att sitta och kolla på katter. Vill verkligen, verkligen, verkligen ha en... Men det finns vissa i hushållet som inte vill... Så vi får väl se hur det blir med det. 
 
Tänkte i alla fall lägga mig och kolla på film, finns inte så mycket annat att göra klockan 10 på kvällen. Så jag säger godnatt här och så hörs vi imorgon♥
 

Jobbig dag

Är på g hem igen. Hade ingen natur idag i alla fall! Så jag ruschade mot pendeln och hann med en som gick 20 över. Jag gillar verkligen inte fredagar längre, jag gör inte det. Man ska inte säga så! Liksom, en tonåring ska inte säga att fredagar suger, för det är då man får helg. Men det är f*n inte kul om man har en lektion, 4h håltimme och sedan lektion fram till klockan halv 5. Det är inte rätt! Hur tänker skolan egentligen!? Ingen med ett friskt sinne gör sånt. Usch, det är sånt som får en att bli skoltrött...

Här får ni en bild på mig från igår när jag satt på bussen.


I lost a friends somewhere in the bitterness

Målar naglar och sjunger, det är det jag gör just nu. Är klar med historian och har mejlat in den. Det ända jag har i skolan just nu är engelska, annars så har jag inget annat som måste göras! Gud så skööönt! Inge mera steress, plus att det är lov in 2 veckor! Woopwoop, soooovaaa, haha. Jag kan inte vara den ända som känner så?
 
 
Just nu.

Natur idag

Hejsan hoppsan.
Har natur idag (efter typ 100 år) och det känns jättekonstigt, haha. Läraren har varit sjuk i en vecka så kommer inte ihåg vad vi håller på med. Som tur är börjar vi med ett nytt kapitel idag, så det är nog lungt.
 
Slutar tidigt idag också, så har bara 2 lektioner idag. Yeey! Kommer hem runt 3 typ, men ändå, hade varit hemma typ halv 5 om jag hade slutat när jag skulle slutat egentlige, så det är skönt.
Men ska bara plugga hela dagen idag, har fortfarande historia kvar att göra. Så vi får se när jag bloggar igen senare.
 
En gammal favorit i repris.

Jag har tråkigt..

Vem var den senaste du pussade? – Jag vet inte..
Hur många kill telefonnummer har du inlagt i din mobil? – 13, lol
Hur många tjej telefonnummer har du? – 38
Gillar du nån nu? – Nope
Vad gjorde du inatt? – Sov
Och i förrgår natt? – Sov 
Vad gör du innan du ska sova ? – Inne på tumblr och lyssnar på musik. Ibland kollar jag på youtube.
Kan du prata med din mamma om allt? – Ja det kan jag
Hade du berättat för dina föräldrar om du hade blivit gravid? – Ja det hade jag nog.
Såfall hur tog dom det? – X
Hade du blivit glad om din pojkvän pussade dig? – Ja, skulle jag blivit arg eller? Haha
Choklad eller glass? – I dunno! Choklad tror jag...
Stövlar eller sneakers? – Stövlar
Kjol/klänning eller jeans? – Kjol/klänning tror jag. Fast på vintern är det lite svårt..

f a k t a
Hårfärg: Blond/orange
Längd: 169/170 cm
Frisyr: Mellan långt med lugg/snelugg
Ögonfärg: Blågrå
Skostorlek: 40-41
Humör: Helt okej, rätt så random just nu.
Vänster eller högerhänt: Högerhänt. 

T i o s a k e r o m d i t t l i v
Har du nånsin varit kär? – Ja.
Tror du på kärlek? – Ibland.
Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? – x
Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? – Ja.
Har du någon gång krossat någon annans hjärta? – Det vet jag inte, kanske?
Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? – Mjo
Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? – Beror på.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? – Nej

Tio saker
Det där eller det här
Kärlek eller rik? – Rik
Vin eller öl? – Vin
Dag eller natt? – Natt

One night stand eller förhållande? – Återigen, beror på.

Tv eller internet? -Internet
Pepsi eller cola? – Cola
Vild fest eller romantisk hemmakväll? – Både och.
Färgfoto eller svartvita? – Båda.
Telefonkontakt eller face to face? – Beror på.

T i o ”H a r d u n å n s i n”
Har du nånsin viljat ta livet av dig? – Det har väl kanske alla..?
Har du nånsin gjort något du ångrar? – Yes.
Har du hoppat bungy jump? – Nope, aldrig, never, glöm det.
Har du nånsin varit med i en olycka? – Vad räknas som "olycka"? Haha..
Har du nånsin ätit en hel tårta? - Usch, nej.. 
Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? – Ehehehe, ja.
Har du nånsin gått på bio ensam? – Nej.
Har du nånsin tyckt att världen suger? – Ja.

T v å G r e j j o r
Har du någonsin blivit jagad av polisen? – Polis och polis, blev "jagade" av väktare på Liseberg när jag var där med laget, haha...
Sover du helst själv eller med någon? – Vore ju mysigt att sova med någon.
S k u l l e:
Skulle du vilja vara längre? – Spelar inte så stor roll, men kanske någon centimeter skulle inte skada.
Skulle du vilja kyssas nu? – Någon frivillig? haha..

K a n:
Kan du röra på öronen? – Nope.
Kan du slicka dig på näsan? – Nej, har typ världens kortaste tunga...
Kan du kolla i kors med ögonen? – Ja.
Kan dina föräldrar lita på dig? – Ja, det kan dem.
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? – Ja, det tror jag nog.

Kan du va på en fest utan att dricka? – Jadå.
Kan dina vänner lita på dig? – Självklart!
Kan du tänka att pierca dig i naveln? – Har haft hål, men det växte igen. Men jag funderar på om man ska göra om faktiskt.
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? – Ja.

H a r:
Har du pussat någon som är fyra år äldre? – Det tror jag inte, haha.
Har du haft sex med någon som är tre år äldre? – Nej.
Har du haft ett förhållande med någon som är tre år äldre? – Nej. 
Har du blivit påkommen när du har haft sex? – Nej.

V e m:.
Vem älskar du? – Min familj och vänner.
Vem är den bästa artisten/gruppen? – Placebo, all day, every day.
Vem pratade du senast i telefon med? – Mami.
Vem är snällast i världen? – Ingen aning.
Vem vill du prata med nu? – Ingen speciell för tillfället.
Vem sov du senast med? – Kommer inte ihåg..
Vem vet allt om dig? – Det finns ingen som vet allting om mig.


Svenska tal och dreglande över skor

Sitter och lyssnar på en massa tråkiga tal i klassen. Har redan haft mitt tal och det känns bra. Gick skitfort däremot, haha, så jag vet inte vad läraren kommer säga senare.
 
Sitter inne på tumblr och kollar lite, kollar även på skor och dreglar, ååå, vill verkligen ha dessa:
 
 
Så jäkla snygga, eller hur?! Åååå, ge mig 2000 kr någon??

Ännu mera i-landsproblem...

Har varit hemma ett tag nu, orkade inte riktigt blogga när jag kom hem. Men har inte gjort något annat än suttit vid datorn! Så det så..
 
Alltså... Jag är jäkligt sugen på en iMac. Jag vet, jag vet, dem är sjuuukt dyra. Visserligen har jag redan en Macbook, men den tillhör ju egetnligen skolan, så den är ju inte min på riktigt. Men min kära syster fick en Macbook Pro i studentpresent av familjen (värd ca 10.000) och en iMac kostar ca 12.000 (beroende på vart man köper den). Det är ju inte en sån stor skillnad, eller hur? Men jag vill även ha pengar som man kan lägga på ett körkort senare... I-landsproblem! Haha, nej men, det är mest bara lite funderingar som jag har.
 
Är ensam hemma och har ingen aning om när la famillia kommer komma hem. Vi får väl se antar jag.
 
Visst ser det ändå inte lite classy ut?

12.48

Har engelska just nu, men ska snacka med läraren och kolla om det är OK för mig att jobba hemma! Skulle vara grymt naaaajs. Har planerat att rita lite och sådant. Kanske lägger upp bild här sen, vi får se :)
 
Men nu ska jag snacka med henne, bloggar när jag kommer heeem!
 
Just nu.

Cookies!

Halloj bloggen. Har svenska just nu och sitter i kafeterian med Ebbson och Nicole. Ska leta efter satsdelar i vårat tal. Skojskoj!
Och min bok håller på att falla sönder. Förstår inte varför jag inte kan få normala böcker?! Min historia bok är också fucked up... Får ta och klaga!
 
Men igår hade jag en riktigt produktiv dag, städade lite i rummet, skrev klart mitt tal, började på våran hemtenta i historian och så hann jag baka kakor! Muuums!
 
I know you're jelly...

Sista minuten

Sitter här lite i sista minuten och skriver ett tal som jag troligtvis ska hålla imorgon. Vi får reda imorgon på vilka som ska redovisa och vilka som ska redovisa på onsdag. Hoppashoppashoppas jag för göra det på onsdag. Eller kanske inte föresten... Vore ju skönt om man hade det gjort.. Aja, vi får se hur det blir!
 
Har varit i centrum idag, mathandlade lite bara, kollade upp lite ingredienser till ett bröd som jag ska baka senare någon gång när jag har tid! Förhoppningsvis i veckan, men vi får se. Ska kanske baka kakor idag också. Får se om jag hinner det efter allt pluggande.
Ser sjukt mycket framemot middagen idag, haha. Ska käka cannel
 
loniii, namnamnam! För er som inte visste: jag älskar italiensk mat, framförallt pasta, ohohoh, kommer leva på det senare när jag blir äldre alltså!
 
Nu ska jag återgå till mitt tal så att man blir klar med det någon gång... Hejpa!
 
Fysatan vad gott!

Mello idaaag

Har haft en grymt bra dag på gymmet idag. Spinning 30 min och sedan 10 min PW på löpbandet. Känns asbra nu! Förrutom att värken i låren har blivit snäppet värre, haha. Känns ibland som om stretchingen inte gör någon skillnad.. Men jag ska inte sluta, för då kanske det blir ännu värre, och det vill man ju inte.
 
Sitter i sängen i alla fall och väntar på MAT. Och sedan så är det ju mello idaaaag! Egentligen så är jag inte så taggad.. Det är ju fasen inga bra idag.. Men ska kolla i alla fall och käka massa gott. Har verkligen längtat efter grönsaksdipp, så det står på menyn ikväll, mums!
 
Det är bara att kötta!

Skönaste morgonen!

Dagen började asbra, vaknade tidigt, hann äta en bra frukost, fixa håret, sminka mig, och bara ta det lugnt. Bussen åkte fort och kom in till stan, fick sällskap med Emilia och hann köpa en latte på espresso house. Men nu har jag bara ljud, sedan hem, och efter det så blir det tyska. Så idag är en bra dag!


RSS 2.0