311214

Gott nytt år på er! 
Hade tänkt skriva ett inlägg innan jag åkte hemifrån, men självklart så glömde jag det. Så det får bli en liten snabb mobilbloggning! 
Sitter på bussen på väg till en av Linus kompisar för att fira nyår, kommer bli skoooj! Grymt nöjd med mitt smink och kläder och allt, så allting känns så topp, haha. 

Så där ser jag ut idag dååå! 

Har inte så mycket mer att skriva än: gott nytt år och god fortsättning! Ta det lugnt ikväll och ta hand om varandra. 
Puss puss, vi hörs nästa år ;) 


131214

Och så sade Gud: må det finnas internet!
 
Eller något sånt, haha. Har varit utan internet i två-tre dagar nu pga dom där ryska hackarna eller vad det nu var.. Men nu är det tillbaka och jag kan blogga! 
Det har egentligen inte hänt så mycket på den senaste tiden. Men igår så kom Sanna och Michelle hem till mig och vi åt lite middag och satt och snackade bara. Det var riktigt mysigt! Det var länge sedan vi träffades alla tre, så det var skönt att få sitta och prata lite bara, ni vet sånt där standard girltalk typ. 
 
Idag är det då min födelsedag, grattis till mig! Blev uppvaktad på morgonen av mina kära föräldrar. Fick lite paket och sånt. Ska snart åka ner till centrum och kolla lite grejer, vet inte riktigt vad dock, mamma och pappa ville bara att jag skulle följa med, haha. 
 
Ska se om jag kan blogga lite mer senare! Annars så får ni ha en bra lördag! 
 
En liten fin bild kan jag bjussa på också! 
 

071214

Helgen har varit rätt så fullspäckad. Kan ju börja med vad som hände i torsdags!
I torsdags så spelade jag Lasertag tillsammans med mina kära vänninor (lol) och det var verkligen superkul! Fick det som en födelsedagspresent av Hanna, Alina och Patricia när jag fyllde 18. Så i torsdags drog vi in till stan och spelade. Det var verkligen kul, så ska definitivt spela det igen! 
Sen efter det så mötte jag upp min finaste som sov över här tills idag i princip, hehe. Men vi var på bio i fredags. Hade tänkt se Interstellar, men så blev det ju inte eftersom vi satt fast på tåget i ca 1 timme för att någon var tvungen att gå på spåren... Så det blev Dum och dummare 2 istället! Sjukt rolig film, verkligen sevärd! 
 
Sen så har jag jobbat nu både lördag och söndag. Så jag har haft fullt upp i helgen! Hade bloggat tidigare om jag haft tid, men så blev det icke. 
Ska snart upp och käka pepparkakor och dricka lite glögg med föräldrarna, det är ju redan andra advent idag. Herregud, om två veckor så är det julafton... Och om tre veckor så är det nyår! Tiden går alldeles för fort... 
 
En liten "motivationsbild" så här på kvällskvisten. 
 
 
 

031214

Tänk, om 10 dagar så är det min födelsedag, och det känns verkligen inte så. Dessutom är 19 inte en sån rolig ålder, bara ännu en mellan ålder som inte spelar någon roll haha. 
 
Men appropå födelsedag, mamma sa till mig för ca 3 veckor sedan att jag skulle få en ny mobil i födelsedagspresent, så jag fick lite tid på mig att kolla runt efter vilken jag ville ha osv. Och jag bestämmde mig för en iPhone 6 då. Jag ville självklart ha den, men jag valde den av praktiska själ också då jag har en iMac och en MacBook, det funkar mycket bättre om allting är ihopkopplat liksom, om ni förstår hur jag menar, haha. 
Så i måndags åkte vi ner till Tele2 butiken och fixade allting! Kan dock inte använda mobilen ännu. Bytte nämligen abonemang från Halebop till Tele2, och vill behålla mitt gamla nummer, så det tar ca en vecka innan nummret är flyttat. Så jag får sitta med min lilla iPhone 4 så länge!
 
 
Körde då på den svarta (eller rymdgrå som den så fint heter..) för det var den jag tyckte var finast. Och istället för 16GB minne så blev det 64GB! Fatta vad mycket appar jag kan ha nu! Oh my godness. 
Nu längtar jag bara tills måndag nästa vecka så att jag kan börja använda den. Känns så hemskt att den ligger i sin lilla låda och bara väntar. Men snart så! 
 
 

RSS 2.0