Valborg

Förlåt för dålig uppdatering, men jag försökte faktiskt blogga när jag kom hem! 
Dagen började med att fira pappa med lite paket och grejer, sedan åkte vi till centrum. Jag köpte ne übersöt klänning! Skulle visat en bild om inlägget hade velat bli publicerat från min mobil.. Men ska kolla om jag kan få upp bilden nu! Sedan var vi hemma ett tag sedan åkte vi ner till Runby och kollade majbrasa. Ville till Fresta, men så blev det inte... Aja, nästa år kanske?
Men kom hem runt 9 och då blev det mat. Så det är ungefär det jag har gjort idag. Blir till att äta tårta lite senare! Snacka om att jag inte kommer kunna sova senare, haha... Aja, det får la bli så!

Inlägget blev rätt så längt, men kände att jag ville skriva allt detta eftersom det inte kom upp något annat. Men imorgon kommer det bli mycket bättre uppdatering!


Fastnar verkligen inte på bild idag...

You just gotta let it go

Hej på er! Nu är jag hemma, äntligen! Haha, nej jag bara skoja ;) Helgen har varit asbra och riktigt flummig, som alltid. Men nu är jag hemma och sitter och kollar på Shrek 2, blev sugen att kolla på den när jag hörde en låt på radion. Kollar även kläder på nätet, måste hitta lite nya sommarplagg att ha.. Ja, i sommar då, makes sens? 

Nej men nu ska jag fortsätta med det jag höll på med innan, bloggar mera senare! :)


Nyfärgat hår! Känner mig så ful så jag orkade inte ens försöka.

Inara George - Greedy



a common meeting place
two shoulders and two face
and everyone has something good to say

i'm hearing songs that i
feel somehow beaten by
and everyone has something good to say

oh i get greedy for you now
for you now
for you now
oh i get greedy for you

a doll upon a doll
will open up them both
good hiding for an amateur like me

i'm hearing things that i
feel somehow broken by

i study to forget just what you say

oh i get greedy for you now
for you now
for you now
oh i get greedy for you

so it ends
someone is near me
so there it ends
someone is here
i used to be lonely
i used to be lonely
what am i now

i'm tied around you're waist
two shoulders and two face
and everyone had something good to say

Nananaaa

Hej på er. Vaknade runt 12 av att någon kom och kittlade mig under foten, NOT cool! Menmen, det var lika bra att gå upp, har lite saker som måste hinnas med idag. Ska bl.a. färga håret, woopwoop! Samma färg som innan, trvis i den och vill bara få bort utväxten. Färgen jag har just nu är inte så farlig, lite orange nästan, faktiskt ganska coolt! Men ikväll så ska jag hem till Ebba och sova där. Vi ska filma lite inför en dokumänter som vi håller på med. Ska förövrig intervjua en polis på onsdag, scary! Haha, nejdå ;) 

Nej men ska hjälpa till med lite saker här hemma nu så att jag kan få färga håret snabbare, haha ;)


Alltid lika pigg.

Ojdå..

Har inte bloggat på hela dagen ju.. Woopsie. Men jag har haft annat för mig och har inte haft tid. Men bättre sent än aldrig? Känns som om jag följer det ordspråket rätt så mycket nu för tiden, bra eller dåligt? You tell me.
Ligger i sägen och lyssnar på musik just nu, tänkte läsa lite också. Måste läsa ut boken jag håller på med nu så att jag kan få över till andra delen av Cirkeln som jag blev helt förälskad i! Boken ligger på posten och väntar på mig, hoppas på att vi kan ändra ut den imorgon eller senast söndag! Nej men nu ska jag runda av inlägget, börjar bli rätt så långt känns det som.. Men det är så det kan bli om man inte har bloggat på hela dagen. Dessutom blir allting längre när man skrivet på mobilen. Men Godnatt och puss på er!<3


Bjuda på sig själv

Kollar på Falling Skies just nu, asbra program! Älskar Steven Spielberg, min favvo regisör of all time! Och Tim Burton ;) Nu fick ni veta ännu en sak om mig, roliga va? Som jag brukar säga, man lär sig något nytt varje dag!
Men efter Falling Skies blir det till att duscha, sedan ska jag kanske kolla på film med mamma, Niceville. Har velat se den ett tag nu, så då kan man ju passa på!


Det handlar ju om att bjuda på sig själv...

Så jäkla kär

Är så kär i den här låten så det finns inte! Jag tvingar er alla till att lyssna på den, ni kommer inte att ångra er, jag lovar!



Svenska nationella: Check!

Nu är de svenska nationella över, alla delar avklarade. Känns asbra! Så nu ligger jag i sägen, äter druvor och kollar på Pewdiepie på youtube, woopwoop. 
Det är dessutom allt jag kommer att göra idag. Tänkte träna lite också, men det blir senare mot kvällen, är alldelse för mätt just nu, ändå har jag bara käkat druvor, haha.



Min hand efter nationella. Jag fick sitta i en timme och vänta innan man fick lämna in det, och detta var vad som hände..

Tea-partys and twitter

Nu tror jag att jag är klar med repotaget, Ä N T L I G EN!! Måste bara be någon läsa igenom det, sedan är det bara till att skicka in det! Ååå, så jäkla härlig känsla! Nu blev jag på bättre humör :D
Hade tänkt träna lite också, men jag vette fan om jag orkar det nu alltså.. Kanske tar och duschar nu, surfar runt på datorn och sedan kolla bb? Det låter bra. Där fick ni mina planer för resten av kvällen! 
Hoppas ni alla har haft en superb dag, och jag önskar alla ni som har nationella imorgon ett stort lycka till! 

Godnatt folket♥

Nawww... :3

Before i die..




Kaleidoscope

Är hemma och håller på med det förbannade repotaget.. Fast jag har motivationen uppe! Jag tänker bara på hur skönt det kommer att vara när jag är klar. Är klar snart, har ungefär 100 ord kvar att skriva, woopwoop! Ååå, när det är klart då jäklar ska jag bara lata mig. Börjar få ont i huvudet, så att lägga sig framför TVn och kolla på film låter väldigt lockande just nu! 
Men först, bli klar med repotaget!


Random bild.

Dax att skärpa mig!

Nej nu ska jag skärpa mig med bloggandet och göra seriösa inlägg! Visst, det kommer säkert komma upp något depp inlägg då och då, men det är för att man behöver skriva av sig, och jag råkar då göra det i bloggen (vilket jag egentligen inte borde..). Men jag ska ta tag i det här och faktiskt anstränga mig!


Bajs

Nu orkar jag inte skriva något mera på repotaget, gör resten imorgon. Känner för en paus (ett år ungefär skulle sitta fint). 
Ligger i sängen och kollar på Top Model, dubbel avsnitt idag, woopwoop! Äh, jag orkar inte. Bloggar mera imorgon tror jag. Godnatt på er.


Känner så här just nu.

˜

I guess it's all alright.
I got nothing left inside of my chest,
but it's all alright.

Skriver av mig

Jag förstår inte. Jag gör verkligen inte det. Att man kan känna sig så äckligt ensam fastän man har människor runt omkring sig som man vet älskar en. Kan någon förklara det för mig? Jag skulle gärna vilja ha ett svar på den frågan. 
Lika så undrar jag hur andra tänker. Jag blir förbannad på hur mäniskor är! Deras beteende mot andra människor. Har ni aldrig hört uttrycket "Man ska behandla andra människor som man själv vill bli behandlad"? Man undara alltså... Blir så förbannad. Man ger och ger men får fan aldrig något tillbaka. Hur svårt ska det vara?! Ett enkelt tack skulle räcka långt. Försök att sätta er i den andra personens situation så kanske ni kan förstå varför man känner sig så ouppskattad. 

Bortbortbort, vill bara bort. Inget är som det ska. Äckligt är vad allting är. Fy.

Ett peppande inlägg till mig själv

Nu ska jag fan i mig börja skriva! Sedan mitt första inlägg så har jag gjort allt istället för att skriva repotaget... Åå, jag är så seg.. Men det är slutet av terminen, allting är snart slut. Jag ska klara av det! Det är inte svårare än vad man gör det, eller hur? 
Men nu har jag satt på en film och ska sitta i soffan och arbeta samtidigt som den rullar, och jag lovar, det funkar faktiskt för mig! Vet inte om det är något som andra bör testa, men jag gör det som funkar för mig. 


Blablabla

Hemma från skolan! Egentligen har jag varit hemma i snart en timme, men ni förstår.

Provet kändes som om det gick rätt så bra i alla fall, jag kommer inte få F i alla fall! 
Kan säga också att den här veckan är jätte chill! Imorgon har jag (kanske) bara en lektion. Torsdag har jag nationella igen, skriftligt. Och på fredag är det nog bara vanliga lektioner. Så veckan kommer gå fort! Men jag måste fortfarande börja på mitt repotage nu, har inte riktigt börjat.. Men intervjun är klar i alla fall!
Så nu får jag bara hoppas på att det går bra att skriva.


Hittade ingen bild...

Before i die..




Good night!

Nu är det snart dax att slagga, men ska kolla klart på BB (som vanligt.) Imorgon är det svenska nationella, vill inte! Jag känner att det kommer att gå rätt så bra i alla fall, men jag orkar inte med prov. Fast det är det ända vi gör under hela dagen, så jag kommer sluta tidigt, asnajs! Blir likadant på torsdag. Så jag klagar inte. Eller jo, det gör jag, haha.... 
Nej men godnatt på er! Om jag inte kan somna så kommer det uppdatering, det vet ni ;) Känns som om jag ska sluta säga det. Aja, godnatt för typ tredje gången!


Så sööt! :D

Are you ready?

Har kommit hem och ligger nu i sängen, lyssnar på musik, kollar klipp på youtube och smsar. Multitasking ftw! Hahah, kul att använda förfortningar.. 
Jag har, som ni säkert märker, inte något viktigt eller speciellt att skriva om. Men jag kommer nog på något att skriva om senare. Vill i alla fall fortsätta ha kvar alla mina läsare, så åtminstonde ett inlägg till kommer det att bli!



Hahaha, söt..

Hejhej!

Sitter i skolan och har estet just nu, men sitter istället och arbetar med repotaget. Fast det går inte speciellt bra, men jag är i alla fall klar med frågorna! Så nu väntar jag på att Ebba och Nicole ska svara på dem, sedan blir det bara till att skriva. Wish me luck!


En favorit i repris!

Överexponerad

Ligger i sängen och kollar på BB och väntar på att American Horror Story ska börja. Längtar! Seriöst, beroende av den serien.. Jag vet att det går att kolla på den på nätet i förtid och grejer, men det är inte samma sak enligt mig.. Ska man kolla på något så ska det vara på riktigt! 


Jag ger er denna charmiga, överexponerade svartvita bilden!

Men jag skulle egentligen bara säga godnatt och att jag kommer att uppdatera som vanligt imorgon :) Puss på er!

På g hem!

Är troligvis på bussen på väg hem, vet inte riktigt eftersom det här är tidsinställt! Men det märker vi väl ;)



Hemma nu!

Äntligen hemma! Jag hade det skitroligt på lägret, men det är alltid lika skönt att komma hem, sova i sin egna säng, gå på din egna toa och äta sin egna hemmalagade mat. Fast det betyder även att det är dax att återgå till vardagen.. Aja, det är bara att bita ihop, inte långt kvar nu alltså! 
Men idag ska jag bara ta det lungt och inte göra något alls, bara kolla på tv och ta det lungt. Varken orkar eller känner för att göra något annat. Så vi hörs när vi hörs!


Gammal bild..

Before i die..




På bussen

Jag borde vara på bussen påväg på Björkögården just nu! Helgen kommer säkert bli asbra! Hoppas ni har en awesome helg ni också! 



Sideways cross

Snart taggar jag mot centrum! Vill hinna gå in på ica och handla lite också, måste ha lite proviant med sig ju! Arn't I right? ;)

Men jag har fixat några inlägg i alla fall, sedan om dom kommer upp eller inte är väl en annan sak. Men jag kommer att uppdatera igen på söndag, kanske inte direkt när jag kommer hem, men ni förstår.
Ha en bra helg hörrni!


Ääälskar mitt armband!

Champagne Showers



Sitter och diggar till denna låt tillsammans med Ebbson under svenskalektionen! Nicole gick hem för hon mådde inge bra, kryyaaaaa!!!!!!!

Har inget att göra. Det är meningen att bi ska förberada oss inför svenska nationella, men det finns inte så mycket som kan göras, känner mig rätt så lugn faktiskt! Kanske tar och kollar på lite på film nu medans man kan? Har ju Happy Feet 2 på datorn :D

Godnatt♥

Nu blir det dax till att dejta kudden. Trött och behöver verkligen sova. 
Ska fixa lite tidsinställda inlägg imorgon, åker på läger och kommer hem på söndag. Skulle ha mobilbloggat, men det är jättedålig mottagning där borta, dessutom kan jag fortfarande inte använda internet, orolig att det kommer kosta bajsmycket.. Aja!

Ska dessutom fixa designen igen snart, har tröttnat på den jag har nu. Men jag ska fota lite så jag kan fixa en ny header, sedan ska jag fixa lite med layouten och byta bakgrund och sådant. Ni vet, det vanliga ;)


Men som sagt, godnatt!

Before i die..




Live's goooood!

Åååå, jag är så GLAD! Älskar livet just nu! Känns som om allting äntligen har hamnar på rätt plats, livet leker och jag kan göra vad jag vill! 



Ni är så fina♥


Sötisaaaar!

Shake that bottle and make it *pop*

Godmorgon på er! 
Sitter och avnjuter min sovmorgon i sängen och lyssnar på musik, härligt! Asfint väder ute dessutom så humöret är på topp, det ända som saknas just nu är sommarlov. Längtar! Fast det är ju bara drygt 2 månader kvar, minus alla resursdagar och helger och grejer, najs!
Men som sagt så har jag bara utvecklingssamtal idag sedan så blir det till att handla lite med mamma inne i stan sedan bär det av hemåt. Kom på att jag måste fylla i en lapp som jag sak ta med idag, gör det nu!

Hoppas ni har en bra dag! :D




Shake that bottle and make it *pop*

Godmorgon på er! 
Sitter och avnjuter min sovmorgon i sängen och lyssnar på musik, härligt! Asfint väder ute dessutom så humöret är på topp, det ända som saknas just nu är sommarlov. Längtar! Fast det är ju bara drygt 2 månader kvar, minus alla resursdagar och helger och grejer, najs!
Men som sagt så har jag bara utvecklingssamtal idag sedan så blir det till att handla lite med mamma inne i stan sedan bär det av hemåt. Kom på att jag måste fylla i en lapp som jag sak ta med idag, gör det nu!

Hoppas ni har en bra dag! :D


Det här inlägget skulle varit publicerat imorse, fattar inte varför det inte kom upp?

All I'm searching for is freedom...


MÅSTE ha!

Jag måstemåstemåste köpa dess skor, jag dööör! Åå!
Fast priset är ju en annan femma... Ungefär 1600:- + frakt...

Men ni måste hålla med, dom är äckligt snygga?



Någon som skulle kunna tänka sig skänka dessa asballa skor till mig? ;)

Tillbaka!

Nu ska jag faktiskt anstränga mig lite mera med bloggandet, jag vill ju att ni ska stanna kvar! Fast egetnligen så bryr jag mig inte så himla mycket, bloggar mest bara för min egen skull, sedan om det är någon som läser så är det ju en bonus!
Imorgon har jag resursdag! Woopwoop. Fast jag ska åka in till stan klockan 3 för att gå på utvecklingssamtal (höll på att skriva föräldra möte, det hade ju varit lite fel..)
Men jag kände i alla fall att jag behövde sluta blogga lite fort, för nu har jag en massa saker som jag vill skriva! Men jag ska spara lite på det också så att det blir lite utspritt. Det blir roligare då ;)


I am my own individual

Jag har tröttnat på att säga förlåt för att min bloggning inte är på topp, men det blir bättre. Jag hade tänk lägga upp ett mobilinlägg, men jag kom på att jag snart har gått över min gräns för gratis surf, woopsie... Men det kommer snart tillbaka, typ runt helgen tror jag :)
Har lite plugg som måste fixas just nu, så jag ska faktiskt vara duktig och göra det nu istället för att sitta vid 11 ikväll och stressa. Inte för att det måste göras nu, men jag ska ta och ändra lite på min prioritering. Det behövs verkligen!

Nu: PLUGG!



Bild och bloggtorka

Nu har jag övat, men är nog inte helt färdig. Vi hinner säkert öva lite senare under lunchrasten, hoppas på det i alla fall! Men jag ska öva lite till, ut i fall att ;)
Sitter och kollar på BB och hoppas att Joe åker ut. Sedan så kommer mitt favoritprogram! Åå, det bästa med hela söndagen, annars så skulle det vara skit. 

Känner att jag inte har något vettigt att blogga om egentligen, men det kommer säkert tillbaka snart! :)


Internet!

Äntligen har jag internet igen!
Igår hade jag visserligen internet, men med tanke på hur jag mådde så orkade jag inte. Men det var fan värt det! Haha ;)
Men nu så bloggar jag i alla fall. Fast jag ska försöka hålla det kort, ska öva på dansen nu också. Lite sent kanske, men bättre sent än aldrig? Mitt nya motto. Ska börja säga så till lärarna när min läxa är försenad. Bästa ursäkten ju!
Men jag hoppas att eran helg har varit bra, för det har min! Har verkligen njutit av dem sista dagarna på lovet. 

image description
(Favorit i repris)

Awesome kväll

Herregud! Vaknade halv 3 idag. Det känns som om det var år sedan jag sov så länge, haha! 
Men kvällen igår var riktigt rolig och mysig. Jag trodde jag skulle fota en massa, men det blev inget fotande alls.. Menmen! 
Ikväll ska jag över till Elin, kommer sova där också. Så jag vet inte hur mycket uppdatering det kommer bli. Något mobilinlägg kanske! Men det märker vi väl.
Har inte så mycket mera att säga, så vi hörs senare antar jag! :P

Orkar inte leta efter någon bild..

Hemmafru?

"Bildbevis"

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1759920/images/2012/pic_198075696.jpg" class="image">


Let's prove them wrong!

Morsning korsning! 
Sitter och väntar på att mina kära vänninor (haha) ska komma hit. Är klar med allt, har bäddat och städat och allt. Hann även fixa håret! Så just nu känner jag mig som en amerikansk hemmafru som alltid går runt i sin mjukisdress och har perfekt hår och perfekt smink. Lite roligt sådär!
Men nu är det bara att vänta. Det kommer säkert komma lite flera inlägg senare. 

Bild kommer senare!

12.23

Fan vad jag saknar dig. Nu har det gått ett år och du är ännu inte glömd. Kommer aldrig att glömmas. Jag vill inte hålla på att älta allting om att du inte är här, för jag VET att du har det bättre nu. Jag ska leva för dig gumman♥

12/4-11

˜

Ibland undrar jag.. Är det så att ni är med mig pga sympati? Är det så att ni bara är med mig för att jag är så "ensam" annars? Det skulle jag gärna vilja veta innan det går längre än vad det redan gjort. Jag orkar inte med flera falska människor, jag har fått nog. Ni borde ju själva förstå att jag skulle lista ut det förr eller senare. Så jävla korkad är jag faktiskt inte.

Blä, blä och ännu mera blä

Håller på att städa rummet och känner ungefär som min rubrik lyder. Är inte speciellt fokucerad på det heller, så det kommer nog att ta rätt så lång tid.. 
Och kom precis just nu på något som jag vill göra med mitt hår! Åå, det skulle vara grymt snyggt.. Måste rådslaga lite med mami så får vi se om jag gör det eller inte.. ;) Så jag vill inte säga det heller, gillar att leverar överaskningar och dylikt :D

Nej, men om man skulle återgå till att städa?


Before i die..




Out of his mind

Godmorgon på er. Älskar att ha lov, gå upp när man vill. Fast det är väl ungefär samma sak på helgen, vaknar också när jag vill då ;)
Men idag måste jag städa mitt rum och resten av huset, för imorgon har jag filmkväll med Alina, Hanna och Patricia. Kommer bli asroligt! Kolla på en massa skräckfilmer ;) Kommer att recensera dem här i bloggen senare, åtminstånde visa vilka vi kollade på. Men senare idag så ska jag till kyrkan, ledarträff bara, inget speciellt :) 
Kom på att jag måste öva på dansen också.. Åå, orkar inte... 


Verkligenheten gör ont..

En händelse

Ville bara dela med mig av något som hände förra veckan när jag var på väg hem från skolan.



Den här låten spelades i mina öron och så kollar jag ut på ängen brevid och ser två harar som jagar varandra och så kom den här delen på låten:

"I met a girl at twenty-three
Knew she meant the world to me,
So I gave her everything,
And she did the same for me"


Jag märke senare att jag stod och kollade på hararna och bara log. Jag slutade så fort låten var slut, och började vandra hemmåt. 
Min tanke där var: Det finns någon åt alla, även om man inte träffar rätt vid första försöket.

Jag vet inte varför jag började skriva det här nu, men jag har tänkt på det en hel del nu, och så kom låten upp alldeles nyss och så kom jag och börja tänka på det igen. Och jag gillar att dela med mig av saker, speciellt sådana här fina saker.



Låtar som går på repeat hos mig just nu

For everything a reason - Carina Round


Sweet dreams - Marilyn Manson


Tainted love - Marilyn Manson

Tråkiga lilla jag

Helt meningslös video, men vad hör man inte när man har tråkigt..?


Oh my!

Min reaktion när jag kollade min statistik nyss:



Vart kom alla ni ifrån? Inte för att jag inte tycker att det är roligt, det gör jag verkligen! Jag kände att jag var riktigt glad idag, helt utan anledning, men nu blev jag ännu gladare, och nu har jag en anledning! Haha, hoppas bara att ni vill stanna nu! Skulle vara grymt roligt :D
Meen.. FYI, börjar bli lite hungrig nu, kanske går och fixar något att käka lite fort. 
Förresten, nu när läsarna börjar komma tillbaka så ska jag försöka bli mera aktiv, det är ju inte kul att bara se typ 1 inlägg om dagen, speciellt om det är så att det är bara typ 2 rader.. Men nu jäklar blir det till att satsa på bloggandet! Hejpa!

Godmorgon Upplands Väsby!

Ensam hemma just nu och har inget att göra. Kanske ska kolla lite på en serie som Ebba rekomenderade! Är för övrigt GALET godissugen, men jag sa till mig själv: Den här månaden (april) så ska jag inte äta godis! Men hur smart var det då på en skala mellan 1 och 10? Jag kom på efter att jag sagt det att i april så är det påsk, och påsk brukar innebära en hel del godis, am I right?  Meen.. Jag tjänar 400:- på det i alla fall.. ;) Så för er som inte vet om det, jag brukar inte få mitt studiebidrag som vissa andra brukar, dem pengarna hamnar på ett konto som jag får tillgång till senare när jag flyttar hemifrån, riktigt smart tycker jag!

Nej men nu blev det här inlägget jättelångt, så jag tar och bloggar mera senare innan det blir så att ingen orkar läsa det.. 


Och så ringer Hanna helt plötsligt!

American Horror Story

Har bara sett två avsnitt på den här serien, men känner redan nu att jag börjar bli beroende. Något av det bästa jag har sett på länge, faktiskt! Som ni hör på namnet så är det då skräck involverat, men om man älskar skrcäk (som jag) då kommer man deffentivt älska den här serien. Det går varje söndag efter BB, 22.25 tror jag att det börjar.. Men ni borde verkligen kolla in det, jag rekomenderar det STARKT.

Den amerikanska trailern är värre(läskigare)/bättre än den svenska ju...!

Gud vad jag suger

Dålig uppdatering, som vanligt. Men just nu så är vårat internet helt fuckat, men det går ändå att blogga via datorn, ett tecken kanske? 
Men eftersom internet kränglar så tänkte jag lägga mig i soffan och kolla på film. Om det blir någon mera uppdatering så blir det nog via mobilen. Men jag ska försöka komma med åtminstånde ett inlägg till..! Wish me luck, haha...

image description

Glad påsk!

Det har inte varit speciellt bra uppdatering, mm jag har haft annat för mig. Så just ju sitter jag och väntar på att vi ska åka till min moster och fira påsk. Men sedan klockan 22.30 ska vi åka till kyrkan på midnattsmässan, woopwoop. Vet inte om jag hinner dit i tid, men ska försöka i alla fall. Hoppas det blir lika bra som förra året! :D


i bilen

Sitter i bilen på väg mot stinsen med föräldrarna. Ska kolla runt lite bara, kanske köper något, vi får se ;) Men jag bloggar mera när jag kommer hem, har inget annat att skriva just nu :P


Månadens?

Vet ni vad jag kom på vad jag kan göra här på bloggen? Något som jag kommer att kalla "Månadens favoriter". Med det menar jag att jag kommer att nämna mina favoriter saker som t.ex. ett nagellack, smink, kläder eller dylikt. Låter inte det lite kul? Kan ju testa och så får vi se hur det går!



Äntligen lov!

Inte uppdaterat på snart 2 dagar! Men jag har bara haft annat för mig och inte riktigt satt bloggen som prio ett. Men nu kommer det ett inlägg i alla fall! 
Sitter och väntar på att mamma ska kolla ner, ska kolla på lite inspelade program med henne. Sedan så blir det till att läsa tror jag faktiskt, har kommit till en spännande del i boken! Då är det ju bara att fortsätta ;)
Och idag så fick vi äntligen lov! Ååå vad jag har längtat. Behöver verkligen sova.. Blev heltplrsöligt sugen på magnum glass. Lite random sådär. Men det var inte så plötsligt, såg reklam på TV.. Åå, fan nu vill jag ha det också.. Får la se vad jag gör!

image description
Såhär såg det ut för typ en vecka sedan, men nu så lyser solen starkt och det är närmare 10 plus ute. Knasväder alltså..

21.50

Sitter i sängen och väntar på att BB ska börja. Sitter vid datorn för omväxlingsskull! Kul va? Haha.
Dagen har varit bra faktiskt, fast jag ver redigt trött efter origenteringen. Men det gick rätt så bra! Fast jag kom in för sent.. Men han hade faktiskt inte nämt något om att man skulle bara inne efter 60 minuter! Så det så... Fast jag hade redan E i origentring, så det är lungt för min del! 
Jag hade faktiskt något vettigt att skriva, men nu kommer jag inte ihåg vad det var... Aja, bloggar om det senare i sådana fall!


Myser i min morgonrock för att jag inte hittade någon tjocktröja (Y)

Thank god för blogg.se appen!

Hallihallå!
Sitter på tåget mot stan just nu. Vet inte om jag nämnde det, men jag har orientering idag... O så kul! Fast egentligen inte.. Men man gör det man måste göra. Har ingen aning om när jag kommet att sluta, men förhoppningsvis så blir det inte så sent. Ska till kyrkan idag igen. Vill gärna hinna hem så att man kan äta. Dessutom så är det bara 6 kontroller som bi ska hitta, det tar väl inte så lång tid? Men ni får hålla tummarna för mig så att det går fort! Hoppas man inte behöver springa själv, då kommer det ta tid... Aja.

Ha en bra dag, vi hörs senare ;)


Stressss!

Jag trodde jag skulle hinna sitta vid datorn och blogga, men icke sa Nicke. Kom hem ungefär halv, och då ska jag hinna äta på ungefär 20 minuter innan jag måste springa till bussen... Men som tur är så kan min snälla pappa skjutsa mig! Jag vet inte när jag kommer hem, men jag hör av mig i alla fall ;) Kramisar!


För tidigt...

Godmorgon! Vaknade för tidigt idag, så nu sitter jag och gör ingenting vettigt alls. Ska snart göra lite kaffe som jag kan ta med på bussen, woopwoop. Men jag ska till kyrkan idag vid halv 6, men jag kommer komma hem emellan, så det kommer uppdatering hemifrån sen. Puss på er!


(Ingen bild och ingen vettig rubrik)

Nu sitter jag vid datorn och skriver! Kom på nyss att jag inte har suttit vid datorn under hela helgen, score!
Orkar egentligen inte skriva nu, så jag tar och säger godnatt nu.



Fryser röven av mig

Ligger i soffan och håller på att frysa röven av mig. Kollar på den sista dokusopan och väntar på mat. Är galet hungrig, även efter att ha ätit asmycket på Max.
Köpte även lite saker, men det kommer det bild på senare när jag sitter vid daton.

Jag just nu. Ser jätteynklig ut, haha..


Hangover

Godmorgon!
Uppe med tuppen idag (känns det som i alla fall). Sitter i bilen mot station, ska möts upp Patricia och Alina för att åka till kista eller stan, har inte koll på vilket det var, haha. Men det kommer komma lite uppdateringar under dagen, don't worry (?) ;)


RSS 2.0