Fredaaag!

Nu är jag hemma och spelar CoD. Mitt liv i ett nötskal. Haha, inte riktigt, men till och från!
 
Skolan har varit bra idag, hade som sagt resursdag idag och satt och planerade en uppgift åt ettorna och tvåorna. Det var roligt! Dem ska få göra en musikvideo. Så mycket säger jag, vill inte spoila om det nu är så att någon av dem skulle ha hittat min blogg. Inte för att jag vet hur, men ändå, haha.
 
Under lunchen så blev det en liten kort shopping stund. Köpte Spotify premium (ÄNTLIGEN) och ett par lösögonfransar. Nöjd är jag i alla fall. Och jag har äntligen fått min lön! Efter mer än en månads väntan. Känns bra med cash på kontot. Har lite planer på saker jag ska köpa i alla fall. 
 
Men idag är det äntligen fredag och det är helg! Vad har ni för planer då? Idag tar jag det lungt. Men imorgon så ska jag till stora mossen på födelsedagskalas för en av minstingarna i släkten. Efter det så blir det tatueringsmässan tillsammans med mamma och pappa. Mamma säger att man ska leta efter inspiration, haha. Finns ju saker att köpa, så kanske kommer hem med något nytt smycke eller något. Vi får la se. 
 
Ha det bra i alla fall! 
 
 

300813

Jag ska se till att bli bättre på att blogga, jag lovar. Jag gillar att blogga, det gör jag, men det är bara det att jag inte har något nödvändigt/roligt att skriva om.. Men jag ska försöka komma igång med det igen!
 
Har resursdag idag, men måste in till skolan, vi treor ska hitta på ett projekt/en uppgift som ettorna och tvåorna ska göra. Något som har med de 7 världsdelarna att göra, tror jag det var... Aja, vi får se hur det blir! 
Slutra klockan 2, hade tanken på att åka till gymmet idag, men så blir det nog inte. Känner att jag börjar bli förkyld... Uschuschusch! 
 
Men som sagt, ska försöka blogga lite mera!
 
Kan ju passa på att säga att jag tycker ni kan följa min tumblr blogg! Har hållt den lite i skymundan, vet inte riktigt varför. Men följ mig!
Exxcited.tumblr.com
 
Rensade bland mina nagellack i helgen.. 67 stycken har jag! 
 

Så vackert


230813

Idag är min tidigaste dag på hela veckan. Börjar 8.20 varje fredag, men det är lunch, för annars så börjar jag senast 10 varje dag! Woopwoop.
 
Har entreprenörskap just nu, har egentligen inte någon riktig koll på vad vi ska göra just nu. Såg på schoolsoft att vi skulle skriva något... Men jag vet inte. Skulle kolla på något program också.. Ohwell, går nog ändå!
 
Slutar 3 idag, så vi får se om jag bloggar något mera idag. Möjligtvis på kvällen. But for now, hejsvejs!
 
Jag dog.
 

Youth

 
Ibland så måste man bara ta en paus. 

200813

Tjena tjena!
 
Sitter i skolan, har håltimme fram till halv 3, sedan blir det entreprenörskap. Började skolan igår, och idag är det mest bara genomgång av allting. Så det är rätt så chill! Hoppas bara att jag inte behöver ha entreprenör fram till klockan 4... Men som sagt, så är det bara genomgång av allting, och det kan ju inte ta så lång tid. 
 
Har inte så mycket att skriva just nu, så jag skriver mera senare!
 
 
Mitt nya mustach armband som jag fick igår av bästaste Alina!
 

130813

Kanske dags för ett inlägg. Jag trodde jag skulle blogga mera under sommaren, men så blev det ju inte. Har haft annat för mig, så bloggen fick lida. Men nu är det sista veckan av sommar lovet, så jag ska försöka njuta till max, sedan så blir det nog mera bloggning när skolan börjar. 
I Turkiet.
 
 

RSS 2.0