Dag 06 – 5 saker ni inte visste om mig.

Den här var jag tvungen att tänka länge på, jag brukar vara rätt så öppen här i bloggen så jag vet inte riktigt om jag har något som jag nu inte vet. Om det är något som ni inte vet så är det något som jag inte gärna vill dela med mig. Men här kommer det!

1. Mina favoritfärger är svart, grå, lavendellila och vit.
2. Jag skulle inte ha något emot att tappa runt 20 kilo.
3. Jag skulle kunna tänka mig jobba som modell.
4. Jag vill bli egenföretagare och tjäna massa med pengar.
5. Jag vill flytta till Irland.
 
Det tog mig verkligen en lång stund att komma på dessa, haha...

16.21

Tog årets första dopp i poolen idag, yeey! Det var visserligen inte så himla varmt i luften, men vattnet var sjukt skööönt! Men jag måste också bara få berätta om vad som hände nyss, haha.
Jag klev upp ur poolen för jag ville inte bada mera, så jag la mig senare på en solstol för att värma mig och torka mig. Jag ligger på mage och bestämmer mig sedan att gå in och klä på mig. När jag kommer inte på toan så ser jag att jag har en rand längst med sidan på min kropp, min rygg har fått färg under dem 15 minutrarna som jag låg där ute, och min mage är helt vit, haha! Ser jättelustigt ut. Se för er själva:
 
Det syns bättre om man kollar lite längre ifrån skärmen. Men hur lyckas man med det där egentligen? Hahah! Ska försöka jämna ut det imorgon om det är fint väder.

Dag 05 – Mitt hem.

Mitt hem.. Mitt hem är väl som alla andras hem. Inget mer än vanligt. Dock kan jag tycka att vi är rätt så galna i min familj när ingen annan ser, haha. Men jag vet helt ärligt inte vad jag ska skriva här. För när jag hör "frågan" så tänker jag bara på familjen, familjen är ju mitt hem. Men som jag sa innan, vi är väl en rätt så typisk svenne familj, tills ingen annan ser oss, haha! Bakom stängda dörrar händer den en massa galna saker. 

Jag har bestämt mig!

Jag ska skaffa en iPhone 4. Jag känner mig mest bekväm med iPhone och jag vet ingen annan telefon som intresserar mig, så det är så det är. Så jag sitter och kollar på skal just nu, så om det är någon här som vet någon bra hemsida som man kan köpa skal på, let me know! Vill så sjukt gärna ha ett zebra skal, har letat som en galning till min 3a och jag hittade ett! Men nu när jag ska byta så är det ju lite ovärt att köpa. 
Gud vad jag babblar! Men som sagt, jag ska köpa en iPhone och förhoppingsvis kommer den på fredag, annars på måndag. Hoppashoppashoppas på fredag! 
Nu ska jag käka, bloggar mera senare när jag ska göra 30 days.
 
Fortfarande, jag dör...

Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?

Ja, vad bjuder jag på för mat egentligen? Självklart bjuder jag vara på det som jag tycker om, jag skulle inte våga prova på något nytt som jag aldrig ätit förut, jag skulle hålla mig till mina favoriter. Så det skulle antagligen bli något med kycklig och pasta, eller ris, ris funkar också! Inte så mycket för potatis faktiskt. Så jag skulle nog bjuda på någon typ av orientalisk kyckling med ris till. Och grönsaker, det är alltid med! Haha. Men ja, något sådant. Men om jag bara äter med en kompis så blir det nog pasta och korv. Man kan aldrig gå fel med korv.

En snabbis om vad som hänt idag

Hemma nu (som ni säkert märkte från förra inlägget, haha)! Filmen var bra, en riktig chickflick, men den var bra! Rekomenderar den till alla andra tjejer som känner för att gå på bio. Men jag mötte i alla fall Alina och Patricia vid station, sedan åkte vi in till stan och kollade runt, jag köpte en sminkborste som jag behövde, sedan blev det sushi på det, mumma! Hade tänkte lägga upp en dagens outfit, men så blev det inte, orkade inte.. Jag fotade faktiskt, men sedan ångrade jag vad jag hade tagit på mig och bytte igen, haha. Gör inte alla tjejer så? Är helt inställda på vad dem ska ha på sig och sedan i sista minuten så byter man. Jag vet att jag inte är den ända i alla fall.

Ska skriva 30 days snart också, don't worry (haha)!

Dax för nytt

Då var det dax för en ny telefon. Och den här gången kommer det bli med ett nytt abonemang och nytt nummer, bara så att ni vet. Kommer att skaffa Halebop för det är det som känns bäst, gratis sms och kan ringa gratis till ALLA abonemang. Men jag undrar ni bara vilken telefon jag ska välja.. Har varit sugen på en HTC ett tag, men det känns inte lite tilltalande längre... Och jag har nu vant mig vid iPhone, så jag kanske ska välja en 4a? Men bara för det så kommer säkert 5an komma ut nästa vecka eller något.. Men då får det väl vara så.

Oj vad lång text det blev, jag satt bara och tänkte och skrev ner allting som jag tänkte på, haha. Ska skriva ett till inlägg efter det hära så att de inte blir så himla långt. Puss!

Dag 03 – Om det här vore min sista dag.

Hm.. Om det skulle vara min sista dag idag (vi kan säga imorogn eftersom den här dagen är typ slut) så skulle jag bara leva. Jag skulle göra allt möjligt som jag inte skulle vågat göra om jag visste att jag inte skulle "dö" eller vad som. Jag skulle testa på allt. Jag skulle knarka och röka på, supa skallen av mig så jag knappt vet vart jag är. Jag skulle ligga med allt och alla och inte bry mig över huvudtaget. Jag skulle vara lycklig.
 

Mitt motto den dagen.

Peace&Love...

Jag är så sjukt jäkla avis på alla som är på Peace&Love just nu... Seriöst, skulle nästan kunna döda för att få vara där just nu! Skulle inte bry mig om att vädret är piss, vill vara där ändå..! Blä på alla er som är där....

Idag har jag gjort absolut ingenting. Har suttit vid datorn hela dagen bara. Men imorgon, då ska jag på bio med Patricia och Alina. Ska kolla på en film som heter "Lol" med Miley Cyrus. Den verkar bra, en typisk "chick-flick" typ. Det blir najs! 
Men annars så har jag inga andra planer. Hoppas på bra väder imorgon, man kanske har tid till att fota lite då, vi får se. 

Nostalgitripp på bilddagboken

Jag loggade in på min bdb (bilddagboken som nu heter dayviews) och hittade en del gamla bilder på mig. Herregud säger jag bara! Titta för er själva så kanske ni försår vad jag menar:
 
 
2009
2009
2009
2008
2009 tror jag..


Snacka om värsta nostalgitrippen! Jag kommer ihåg varje ögonblick, galet ju! Ska ta och leta efter lite andra ännu äldre bilder. Jag vet att jag har några här någonstans. Så jag ska ta och jämföra dem med bilder från hur jag ser ut nu. Skoj!
 
 

Bara för att det är förjäkla roligt!

 

Mitt avsked


Kära Micaela
För det första vill jag säga att Felicia är den bästa vän jag haft,
och att Mamma är helt dum i huvet.


Mina sista önskningar är att Hanna och Johanna gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Ida får ett lyckligt liv tillsammans med Mami.


Jag vill säga tack till Tove för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med Madeleine. Du är verkligen underbar.


Men mitt liv har bara gått utför sedan Pappa tog livet av sig.


Snälla Caroline sörj mig inte! Du kommer ändå att dö. Jag gick till en framtidsskådare och hon såg att du kommer röka braj med Mikaela och Nicole och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av Stephanie som kommer i 130 km/h på en trehjuling.


Jag vill också meddela mitt hat mot Jimmy eftersom han varit otrogen mot min käraste Syster. Jag vet att Anthon kommer göra ditt liv plågsamt för lång tid framöver.


Mitt sista och största tack går till Ebbson för att du alltid varit mitt livs kärlek, tyvärr kommer du att bli falafeltjuv tillsammans med Elajn och Sofia och den mest trögtänkta människan som existerat, nämligen Erik.

Ta fram din mobil tryck neråt och släpp, räkna till tio byt ut namnen i berättelsen mot namnen i din telefonlista 



 

The cracks in your smile are beginning to show

Idag har jag inte gjort något speciellt, därav ingen uppdatering. Träffade Emilia en kort stund under eftermiddagen, blev en liten promenad och en massa snack. Skojskoj!
Men annars har jag inte gjort något. Har precis spelat spel med mamma och pappa, och jag är en grymt dålig förlorare så jag är lite halvt sur just nu.. Men jag vann 1 utav 2 spelomgångar, så det är väl bra!

Ska snart hoppa in i duschen och sedan kolla på film eller något. Har varit sugen på att kolla på Mamma Mia ett tag nu, så kanske ska ta och göra det? Det blir nog så. Hoppas ni har haft en bra dag i alla fall, kramkram♥
 

Dag 02 – Min syn på kärlek, samt min första kärlek.

Min syn på kärlek är väldigt svår att förklara. Jag personligen ogillar (vill inte skriva hata, för hata är ett väldigt stort ord) att vara kär. Visst, jag skulle vilja vara i ett seriöst förhållande någon gång, men jag vet inte om jag kommer känna mig bekväm i det. Jag gillar inte att släppa in någon för nära inpå, jag gillar inte när någon vet allting om mig. 
Min första kärlek var nog i en kille (kan kalla honom C) som jag började snacka med när jag gick i 8an tror jag det var. Han bodde dock inte i närheten här så vi kunde aldrig träffas, fast vi träffades en gång lite kort, och jag kommer fortfarande ihåg det ögonblicket. Men jag tror även att det var han som fick mig att tvivla på kärleken. Det låter konstigt i och med att jag säger att han var min första kärlek, men det är bara så jag känner. Ni tycker säkert att det låter jättepatetiskt just nu. Men då får ni tycka det, idgaf.
 
Det är väl ungefär så läget är just nu.

Ful google bild...

Oh happy day!

Jag kan fläta mitt hår! Haha, har längtat efter att kunna göra det. Mitt hår har varit alldeles för kort innan så det såg jättekonstigt ut när jag gjorde det, men nu funkar det! Fast jag det ser lite konstigt ut nu då jag har sidbena. Ena flätan är jättetjock medan den andra är smal, haha.

Har färgat håret också, gjorde det för typ 4 dagar sen. Yeey!

Min underbara cheesecake

 
Så igår gjorde jag en cheesecake med hallon, ananas och passionsfrukt på. Den blev sjuuuukt god! Som tur är har vi kvar lite så att man kan få äta idag också, moahaha. Ska börjar lägga upp flera bilder på mat eftersom jag älskar mat och att baka och liknande, så jag har nu skapat kategorin mat här bloggen, så var beredda på att det kommer en massa matbilder senare. Ciao.

Dag 01 – Presentera mig själv.

Jag heter då Johanna. Jag är 16 år och går på NTI-gymnasiet i Stockholm. På fritiden sitter jag mest vid datorn och gör ingenting, haha. Vet inte så mycket mera jag kan skriva om mig själv. Kan ju nämna att mina största intressen i livet är att fota, skapa och baka! Haha. Och med skapa menar jag typ skissa kläder, fixa bilder i PS och lite sådant. Baka, vem älskar inte att baka liksom? Som igår tillexempel, då bakade jag en grymt god cheesecake! Bild kommer i nästa inlägg. 

Det är väl det som kanske är roligast att veta om mig. Om ni undrar något annat så kan nu ju alltid bara skicka iväg en kommentar!

Bara för att ha något att göra.

Tänkte köra igång med en till 30 days. Har ju inget att blogga om, men vill ändå ha kvar min blogg, så då kan det ju lika gärna bli en sådanhär tills jag har fått tillbaka min inspiration! Börjar med dag 1 imorgon.

Dag 01 – Presentera mig själv.
Dag 02 – Min syn på kärlek, samt min första kärlek.
Dag 03 – Om det här vore min sista dag.
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 05 – Mitt hem.
Dag 06 – 5 saker ni inte visste om mig.
Dag 07 – När jag var liten.
Dag 08 – Det här är jag bra på.
Dag 09 – Min garderob.
Dag 10 – Såhär såg jag ut för länge sedan.
Dag 11 – Mina funderingar.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Mina favoritsaker.
Dag 14 – Det fulaste och snyggaste jag äger.
Dag 15 – Självporträtt.
Dag 16 – Mina drömmar.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Mina förebilder.
Dag 21 – Mina dåliga sidor.
Dag 22 – Det här gör mig lycklig.
Dag 23 – Hur jag lever dagarna.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – Min tro/religion.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor.
Dag 30 – En passion.

Jag har tråkigt och vill fördriva tiden lite

  • 1: Full name. Johanna Maria Victoria Berndtson,
  • 2: Zodiac sign. Skytt.
  • 3: 3 fears. Spindlar, att släppa in någon i mitt liv, känslan av att falla.
  • 4: 3 things I love. Regn, kaffe, sova.
  • 5: 4 turn on’s. Dominans, gröna ögon, relativt självsäker, jagvetinte.
  • 6: 4 turn off’s. För mycket/för lite självsäkerhet, när någon säger något konstigt som bara är konstigt och inte roligt, respektlöshet, jagvetinte. 
  • 7: My best friend? 
  • 8: Sexual orientation? Straight.
  • 9: My best first date? Aldrig varit på dejt, inte speciellt vanligt i Sverige heller?
  • 10: How tall am I? Mätte mig nyss, tydligen så är jag 1.72..!
  • 11: What do I miss? En massa saker lite till och från.
  • 12: What time was I born? 22.11
  • 13: Favorite color? Svart, vitt, grått.
  • 14: Do I have a crush? Nope.
  • 15: Favorite quote? Don't forgett to be the way you are.
  • 16: Favorite place? Har inget, men jag älskar att ligga ute och sola på ängar, haha, wierd..
  • 17: Favorite food? Sushi.
  • 18: Do I use sarcasm? Jag? Aldrig. 
  • 19: What am I listening to right now? The Cranberries - Zombie.
  • 20: First thing I notice in new person? Händer och skor.
  • 21: Shoe size? 40-41
  • 22: Eye color? Blå/grå
  • 23: Hair color? Rött/brunt
  • 24: Favorite style of clothing? Blandat.
  • 25: Ever done a prank call? Ja, men det var länge sen...
  • 26: What color of underwear I’m wearing now? Vitt.
  • 27: Meaning behind my URL? Haha, jmvb? Mitt namn bara.
  • 28: Favorite movie? Thirteen eller möjligtvis The Art Of Getting By.
  • 29: Favorite song? Kan inte välja.
  • 30: Favorite band? Kan inte välja.
  • 31: How I feel right now? Jag vet inte.
  • 32: Someone I love. Familjen.
  • 33: My current relationship status. Singel.
    ♦ 34: My relationship with my parents. Bra.
  • 35: Favorite holiday. Jag vet inte, nyår?
  • 36: Tattoos and piercing I have. Endast hår i öronen.
  • 37: Tattoos and piercing I want. Tatuering: Handleden, Piercingar: Flera i öronen, septum och funderar på bröstvårtan, hehehehe...
  • 38: The reason I joined Tumblr. (Frågegrejen är från Tumblr, därav att den är på engelska) Bilderna.
  • 39: Do I and my last ex hate each other? Hata och hata, mera att jag ogillar honom.
  • 40: Do I ever get “good morning” or “good night” texts? Nope.
  • 41: Have I ever kissed the last person I texted? Nej.
  • 42: When did I last hold hands? Jag vet inte.
  • 43: How long does it take me to get ready in the morning? 30-45 minuter, ibland snabbare.
  • 44: Have I shaved my legs in the past three days? Japp.
  • 45: Where am I right now? På mitt rum.
  • 46: If I were drunk & can’t stand, who’s taking care of me? Jag vet inte.
  • 47: Do I like my music loud or at a reasonable level? Olika.
  • 48: Do I live with my Mom and Dad? Ja.
  • 49: Am I excited for anything? Nope.
  • 50: Do I have someone of the opposite sex I can tell everything to? Nej.
  • 51: How often do I wear a fake smile? Dagligen.
  • 52: When was the last time I hugged someone? Idag tror jag.
  • 53: What if the last person I kissed was kissing someone else right in front of me? Jag bryr mig inte.
  • 54: Is there anyone I trust even though I should not? Vet inte, troligtvis.
  • 55: What is something I disliked about today? Mensvärk...
  • 56: If I could meet anyone on this earth, who would it be? Ryan Gossling, hands down.
  • 57: What do I think about most? I don't kiss and tell.
  • 58: What’s my strangest talent? Ingen aning.
  • 59: Do I have any strange phobias? Hårfobi, är det konsigt?
  • 60: Do I prefer to be behind the camera or in front of it? Bakom.
  • 61: What was the last lie I told? Det är bra.
  • 62: Do I prefer talking on the phone or video chatting online? Telefon.
  • 63: Do I believe in ghosts? How about aliens? Ja, jag tror på spöken. Aliens, kanske.
  • 64: Do I believe in magic? Nej.
  • 65: Do I believe in luck? Ibland.
  • 66: What’s the weather like right now? Soligt.
  • 67: What was the last book I’ve read? Erebos. 
  • 68: Do I like the smell of gasoline? Ja.
  • 69: Do I have any nicknames? Mojo, Jojo, MojojJojo
  • 70: What was the worst injury I’ve ever had? Armen ur led skulle jag tro.
  • 71: Do I spend money or save it? Olika.
  • 72: Can I touch my nose with a tongue? Nej.
  • 73: Is there anything pink in 10 feet from me? Ja, en tröja.
  • 74: Favorite animal? Zebra. Men om det gäller husdjur, så katt.
  • 75: What was I doing last night at 12 AM? Kollade på Sex and the city.
  • 76: What do I think Satan’s last name is? Hell. jag vet inte?
  • 77: What’s a song that always makes me happy when I hear it? Jag vet inte..
  • 78: How can you win my heart? Beror på.
  • 79: What would I want to be written on my tombstone? Namn, datum, det vanliga?
  • 80: What is my favorite word? Jag vet inte, jag hade ett, men jag kommer fan inte ihåg vad det var!!
  • 81: My top 5 blogs on tumblr? Jag vet inte.
  • 82: If the whole world were listening to me right now, what would I say? Jag skulle nog snacka lite om allt som alla olika människor går igenom dagligen, att inte ta någon förgiven, man ska alltid prata med personen som inte ser ut att må så bra etc.
  • 83: Do I have any relatives in jail? Nej, inte vad jag vet.
  • 84: I accidentally eat some radioactive vegetables. They were good, and what’s even cooler is that they endow me with the super-power of my choice! What is that power? Osynlighet!
  • 85: What would be a question I’d be afraid to tell the truth on? "Vad tycker du om mig egentligen?"
  • 86: What is my current desktop picture? En bild jag gjorde i photoshop med stjärnor på.
  • 87: Had sex? Ja.
  • 88: Bought condoms? Nej.
  • 89: Gotten pregnant? Nej.
  • 90: Failed a class? Nej.
  • 91: Kissed a boy? Ja.
  • 92: Kissed a girl? Ja.
  • 93: Have I ever kissed somebody in the rain? Nej.
  • 94: Had job? Inte på riktigt.
  • 95: Left the house without my wallet? Ja.
  • 96: Bullied someone on the Internet? Nej.
  • 97: Had sex in public? Nej.
  • 98: Played on a sports team? Ja.
  • 99: Smoked weed? Nej.
  • 100: Did drugs? Nej.
  • 101: Smoked cigarettes? Ja.
  • 102: Drank alcohol? Ja.
  • 103: Am I a vegetarian/vegan? Till och från, är det ett konstigt svar?
  • 104: Been overweight? Ja.
  • 105: Been underweight? HAHAHA, I wish.
  • 106: Been to a wedding? Ja.
  • 107: Been on the computer for 5 hours straight? Dagligen.
  • 108: Watched TV for 5 hours straight? Nej.
  • 109: Been outside my home country? Ja.
  • 110: Gotten my heart broken? Ja.
  • 111: Been to a professional sports game? Ja.
  • 112: Broken a bone? Nej.
  • 113: Cut myself? Ja.
  • 114: Been to prom? Ja.
  • 115: Been in airplane?  Ja.
  • 116: Fly by helicopter? Nej.
  • 117: What concerts have I been to? Orkar inte rabbla upp alla.
  • 118: Had a crush on someone of the same sex? Tror inte det.
  • 119: Learned another language? Ja.
  • 120: Wore make up? Ja.
  • 121: Lost my virginity before I was 18? Ja.
  • 122: Had oral sex? -
  • 123: Dyed my hair? Ja.
  • 124: Voted in a presidential election? Nej.
  • 125: Rode in an ambulance? Nej.
  • 126: Had a surgery? Nej.
  • 127: Met someone famous? Ja.
  • 128: Stalked someone on a social network? Nej. Eller det beror på vad som räknar som stalkas...
  • 129: Peed outside? Ja.
  • 130: Been fishing? Ja.
  • 131: Helped with charity? Typ?
  • 132: Been rejected by a crush? Nej.
  • 133: Broken a mirror? Nej.
  • 134: What do I want for birthday? Pengar.
  • 135: How many kids do I want and what will be their names? 3, och namn tänker jag inte nämna, moahahaha.
  • 136: Was I named after anyone? Nej.
  • 137: Do I like my handwriting? Olika.
  • 138: What was my favorite toy as a child? En (massa) snuttefilt(ar).
  • 139: Favorite TV Show? American Horror Story.
  • 140: Where do I want to live when older? Stockholm, eller Irland.
  • 141: Play any musical instrument? Lite av allt typ, haha..
  • 142: One of my scars, how did I get it? På handen, en katt hängde sig fast när vi var på semester i Grekland.
  • 143: Favorite pizza topping? Oooooooost.
  • 144: Am I afraid of the dark? Ja.
  • 145: Am I afraid of heights? Ja.
  • 146: Have I ever got caught sneaking out or doing anything bad? Ja.
  • 147: Have I ever tried my hardest and then gotten disappointed in the end? Ja.
  • 148: What I’m really bad at. Lite av allt, ehehehehe...
  • 149: What my greatest achievements are. Jag vet inte.
  • 150: The meanest thing somebody has ever said to me. Nej, du är för fet.
  • 151: What I’d do if I won in a lottery. Spara, men shoppa också.
  • 152: What do I like about myself? Jag är rätt så hyfsad på att argumentera.
  • 153: My closest Tumblr friend. Ingen.
  • 154: Something I fantasies about. Framtiden.
  • 155: Any question you’d like. -

We started to kiss

Orkar inte blogga. Märks det kanske? Har inget att skriva för jag gör ingenting, så det känns bara ovärt. Men jag vill skriva, men jag tänker inte skriva det som jag vill skriva. Ingen orkar läsa det ändå. Ingen som orkar läsa det här heller, så jag slutar nu.

That secret that you knew
But don't know how to tell
It fucks with your honor
And it teases your head
But you know that it's good girl
Cos it's running you with red







-


Lista

Bara för att ni vet hur mycket jag älskar att fylla i sånna här listor...

VEM

Vem är i rummet med dig? - Ingen
Vem önskar du var med dig nu? - Vem som helst faktiskt.
Vem fick du senast sms av? - Vet inte.
Vem av dina släktingar står du närmast? - Föräldrarna.
Vem ska du träffa idag? - Ingen.
Vem ringde du senast? - Vet inte.
Vem saknar du? - Många.
Vem festar du helst med? - Vet inte.
Vem vill du träffa nu? - Vet inte.


VAD
Vad åt du senast? - Pasta köttfärssås.
Vad har du på dig just nu? - Shorts och en tjocktröja.
Vad hör du just nu? - Musik. 
Vad har du på fötterna? - Strumpor.
Vad för sjukdom hade du senast? - Förkylning.
Vad stod det i ditt senaste mottagna sms? - :)
Vad ska man göra för att imponera på dig? - Vara sig själv. Även fast det inte är speciellt imponerande, eller vad vet jag.
Vad för talang har du? - Inga.
Vad brukar du göra när du får tråkigt? - Lyssna på musik.
Gjorde du vid den här tiden för två år sedan? - Typ samma sak som nu, absolut ingenting.


VAR
Vart går din drömresa?- Irland.
Var är din mobil? - Brevid mig.
Var har du köpt tröjan du har på dig? - Kommer inte ihåg.
Var handlar du mest? - H&M eller typ Gina.
Var är din mamma just nu? - Övervåningen.


HAR
Har du några piercingar? Vart? - Bara öronen just nu.
Har du strulat med en kompis? - Nej.
Har du provat droger? - Nej.
Har du piercat dig själv någon gång? - Ja.
Har du kysst ett ex efter att ni gjort slut? - Nej.
Har du något stort ärr? - Vad räknas som stort?
Har du blivit jagad av polisen? Typ.
Har du varit kär på riktigt? - Ja.
Har du sagt jag älskar dig till någon?- Ja.
Har du allt du önskar dig? - Nej.


HUR
Hur är du i skolan? - Flummig.
Hur är du när du festar? - Go o glad.
Hur många har du haft sex med? -
Hur många har du varit tillsammans med? - 
Hur ser du ut? - 169 lång, kort hår, blå ögon, resten behöver ni inte veta.
Hur svarar du i telefonen? - Hallå.
Hur ser folk dig tror du? - Bitchig, men snäll.
Hur var du som person för två år sedan? - Förvirrad, osäker.
Hur var du som person för ett år sedan? - Förvirrad, osäker.


ÄR
Är du nöjd med ditt utseende? - Nej.
Är du singel? - Ja.
Är du beroende av nikotin? - Nej.
Är du kort? - Nej.
Är du snygg? - Nej.
Är du åksjuk? - Ne.j
Är du helsvensk? - Typ.
Är du allergisk mot något? - Nej.
Är du bra i skolan? - Nej.
Är du vidskeplig? - Ibland.


SKULLE
Skulle du vilja vara känd? - Ja, money baby.
Skulle du kunna vara ihop med en kriminell? - Beror på.
Skulle du kunna vara ihop med en som ryktas vara player? - Beror på.
Skulle du vilja tatuera dig? - Ja.
Skulle du kunna pierca dig någonstans? - Ja.
Skulle du kunna adoptera? - Ja.
Skulle du kunna kyssa någon du vet har pojk/flickvän? - Nej.
Skulle du kunna vara med i en dokusåpa? - Varför inte?
Skulle du kunna donera bort ett organ? - Ja.
Skulle du vilja har ett förhållande nu? - Bryr mig inte.
Skulle du kunna amputera bort en kroppsdel för en miljon kronor? - Nej.


ÖPPNA DIN KONTAKTLISTA I TELEFONEN
Är du vän med nummer 2? - Alex, ja.
Hur väl känner du nummer 3? - Alina, väldigt bra.
Har du pussat nummer 6? - Nicole, hahaha, vet inte, har vi?
Har du kramat nummer 7? - Madeleine, ja.
Har du träffat nummer 10? - Ebbson, ja.
Känner du nummer 14? - Madeleine, inte så värst bra.
Vad tycker du om nummer 15? - Mamma, älskar henne.
När träffa du nummer 23 senast? - Larissa, någon månad sen tror jag.
Hur är nummer 28 som person? - Natta, sjukt underbar humor och otroligt snäll.
Är nummer 35 söt? - Mikaela, ja verkligen!


Så kan det gå

Nu blev jag lite smått besviken... Jag vet att det kommer komma en andra säsong av AHS så jag kollade upp när den skulle börja, men tydligen så kommer det inte handla om samma personer som i första säsongen.. Fast det är nog lite svårt att fortsätta med det (ni som har följt serien fattar vad jag menar) så det är väl därför det blir som det blir.. Men jag vill ju fortfarande se Tate och Violet! Haha, låter som en fan-girl ju, herregud, aldrig trott att jag skulle bli sådan. Aja, man ändras!

Men jag längtar i alla fall till nästa säsong, förhoppningsvis kommer den i november. Den har premiär i oktober i USA så jag bara chansar på november, men jag hoppas oktober!

Nej nu ska jag sluta tjata om det, ska kolla på film istället, hejpa.


Holy crap on a cracker

Om ni bara fattade hur rädd jag blev nyss! Jag trodde jag hade missat det sista programmet av American Horror Story, men jag satte dirket på tv:n och såg att det börjar inte fören klockan 23.15, hallelujah! Annars så skulle det ha börjar 22.25 tror jag. Ååå så glad jag blev nu! Hur hemskt skulle det inte vara om jag skulle missa sista avsnittet av den bästa serien på lääänge?! Jag skulle nog lägga mig på marken och gråta, för jag har ingen aning om vart jag hade kunnat se det annars. Usch. Men tack TV11 för att ni hade flyttat på programmet, jag är er evigt tacksam.

Men jag ska nog gå och lägga mig snart, ska lägga mig i sängen och kolla på AHS i alla fall, om det kommer ett annat inlägg senare märker vi väl. Pussssss♥

 


Kommer säkert radera detta inlägg snart...

Jag börjar verkligen lessna på alla som håller på at hypa Jeffrey Campbell skorna. Ja dem är snygga, men det är väl inte kul att ha likadana skor som alla andra? Alla köper JC spiked litas för att det är "dem ända som finns". Jag låter som värsta bitterfitta nu, jag vet, men jag blir faktiskt irriterad. Det är en skitsak att bli irriterad över, men ändå, låt mig. 
JC har faktiskt gjort andra skor också, inte bara litas, dessutom har hn funnits ett tag, det är inte så att han helt plötsligt dök upp 2012. Jag kommer fortfarande ihåg när jag snackade om hans skor och ingen hade någon aning om vem han var. Asså ååhh, blir så frustrerad. Sorry, men jag blir det. Usch.

 

Lite exempel som jag lovar att mer än hälften av er inte ens hade någon aning om existerade.


Fan ta er.

Hallojsan.

Ligger i sängen och funderar på vad jag ska göra. Såg bilder från Harry Potter på tumblr så jag tror jag ska kolla på Harry Potter idag. Låter väl skoj? Har inget annat för mig så det är så här det får bli. Kanske ska äta upp min B&J idag. Så får det också bli! Så om det är så att ni letar efter mig så kommer ni nog troligtvis hitta mig i soffan, tittandes på Harry Potter tillsammans med mina goda vänner Ben och Jerry. Tjingeling!

 

Bara för att blogg.se är en jävla skitsida så kan jag inte ladda upp bilder. Hej.

 

 


Jag har tråkigt...

  • 1. Would you have sex with the last person you text messaged? Kanske.
  • 2. You talked to an ex today, correct? Nope.
  • 3. Have you taken someones virginity? Svarar inte på den.
  • 4. Is trust a big issue for you? Ja.
  • 5. Did you hang out with the person you like recently? Nej.
  • 6. What are you excited for? Jag vet inte.
  • 7. What happened tonight? Absolut ingenting.
  • 8. Do you think it’s disgusting when girls get really wasted? Beror helt på.
  • 9. Is confidence cute? Beror på, inte om det är överdrivet.
  • 10. What is the last beverage you had? Vatten.
  • 11. How many people of the opposite sex do you fully trust? Ingen.
  • 12. Do you own a pair of skinny jeans? Jepp.
  • 13. What are you gonna do Saturday night? Nästa vecka blir det då, inga planer.
  • 14. What are you going to spend money on next? Ingen aning, förhoppningsvis skor.
  • 15. Are you going out with the last person you kissed? Nej. 
  • 16. Do you think you’ll change in the next 3 months? Jag hoppas på det.
  • 17. Who do you feel most comfortable talking to about anything? Jag vet inte.
  • 18. The last time you felt broken? Hela tiden.
  • 19. Have you had sex today? Nej.
  • 20. Are you starting to realize anything? Att jag är forever alone, hahahaha.......
  • 21. Are you in a good mood? Nej.
  • 22. Would you ever want to swim with sharks? Kanske.
  • 23. Are your eyes the same color as your dad’s? Jag vet faktiskt inte...
  • 24. What do you want right this second? Vatten.
  • 25. What would you say if the person you love/like kissed another girl/boy? Ingenting.
  • 26. Is your current hair color your natural hair color? Nej.
  • 27. Would you be able to date someone who doesn’t make you laugh? Det beror på.
  • 28. What was the last thing that made you laugh? En bild.
  • 29. Do you really, truly miss someone right now? Ja.
  • 30. Does everyone deserve a second chance? Nej.
  • 31. Honestly, do you hate the last boy you were talking to? Nej.
  • 32. Does the person you have feelings for right now, know you do? Jag har inte känslor för någon, så nej.
  • 33. Are you one of those people who never drinks soda? Nej.
  • 34. Listening to? Just nu, Chester French
  • 35. Do you ever write in pencil anymore? Ja.
  • 36. Do you know where the last person you kissed is? Nej.
  • 37. Do you believe in love at first sight? Jag vet inte, tror inte det.
  • 38. Who did you last call? Mamma.
  • 39. Who was the last person you danced with? Vet inte.
  • 40. Why did you kiss the last person you kissed? -
  • 41. When was the last time you ate a cupcake? Ingen aning.
  • 42. Did you hug/kiss one of your parents today? Ja.
  • 43. Ever embarrass yourself in front of a crush? Ja.
  • 44. Do you tan in the nude? Solarium, ja, inte annars. Inte för att jag solar solarium ofta då...
  • 45. If you could, would you take back your last kiss? Jag vet inte, tror inte det, eller det kanske jag skulle..?
  • 46. Did you talk to someone until you fell asleep last night? Nej.
  • 47. Who was the last person to call you? Mamma....
  • 48. Do you sing in the shower? Ja.
  • 49. Do you dance in the car? Ja.
  • 50. Ever used a bow and arrow? Nej.
  • 51. Last time you got a portrait taken by a photographer? Skolfotot förra året.
  • 52. Do you think musicals are cheesy? Vissa.
  • 53. Is Christmas stressful? Ja.
  • 54. Ever eat a pierogi? Ja.
  • 55. Favorite type of fruit pie? Vet inte.
  • 56. Occupations you wanted to be when you were a kid? Modell (HAHA), kock, flygvärdinna, sångerska och servitör.
  • 57. Do you believe in ghosts? Ja.
  • 58. Ever have a Deja-vu feeling? Ja.
  • 59. Take a vitamin daily? Nej.
  • 60. Wear slippers? Ibland.
  • 61. Wear a bath robe? Ibland.
  • 62. What do you wear to bed? Olika.
  • 63. First concert? Aiden/Kill Hannah
  • 64. Wal-Mart, Target or Kmart? Ingen aning, Target tror jag.
  • 65. Nike or Adidas? Adidas.
  • 66. Cheetos Or Fritos? Vet inte.
  • 67. Peanuts or Sunflower seeds? Båda.
  • 68. Favorite Taylor Swift song? Lyssnar inte på henne.
  • 69. Ever take dance lessons? Nope.
  • 70. Is there a profession you picture your future spouse doing? Fotograf tror jag.
  • 71. Can you curl your tongue? Ja.
  • 72. Ever won a spelling bee? Nope.
  • 73. Have you ever cried because you were so happy? Ja.
  • 74. What is your favorite book? Jag vet inte, har många olika.
  • 75. Do you study better with or without music? Med.
  • 76. Regularly burn incense? Nej, men då och då.
  • 77. Ever been in love? Ja.
  • 78. Who would you like to see in concert? Placebo, Marina and the diamonds och Regina Spektor. Bon Iver också.
  • 79. What was the last concert you saw? Alesana.
  • 80. Hot tea or cold tea? Varmt.
  • 81. Tea or coffee? Kaffe.
  • 82. Favorite type of cookie? Vet inte.
  • 83. Can you swim well? Jodå.
  • 84. Can you hold your breath without holding your nose? Ja.
  • 85. Are you patient? Beror på.
  • 86. DJ or band, at a wedding? Beror också på.
  • 87. Ever won a contest? Ja.
  • 88. Ever have plastic surgery? Nej.
  • 89. Which are better black or green olives? Gröna.
  • 90. Opinions on sex before marriage? FKB.
  • 91. Best room for a fireplace? Sovrum eller vardagsrum.
  • 92. Do you want to get married? Någon gång.

Dog när jag såg bilden...

Sorry för dåligt uppdatering, men jag pkte faktiskt till Ikea idag! Köpte inget speciellt, men det blev 4 små plastlådor som jag ska förvara mitt smink i, en spegel med fot, 2 "vaser" där jag har mina sminkborstar. Jag trodde det var något mer, men tydligen inte... Så jag har spenderat resten av dagen till att fixa i ordning allting på mitt skrivbord som nu är ett sminkbord. Det tog sin lilla tid, men nu är jag klar! Fick lite renast i bokhyllan också, det var skönt! Så nu sitter jag här och äter resten av min B&J glass, mums! Men jag ska fota lite senare och visa hur allting ser ut nu. Så får ni gärna kommentera och säga vad ni tycker, feedback är alltid bra ;)

 


Fuck you anyway

Godmorgon!
Sitter och lyssnar på musik och försöker komma på något som man kan göra på midsommar. Någon som vet något roligt som kommer hända som man kanske kan få hänga med på? Hör av er! 
Jag vill åka och shoppa, men jag har inga pengar.. Vill köpa massamassa skoooor, haha. Men jag är besatt, okej? Deal with it. Har inget annat att skriva, så som vanligt bloggar jag senare.

 

 


Godnatt

Är sjukt jäkla mätt, har ätit en massa och tryckte sedan i mig lite B&J glass. I regret nothing! Haha, eller jo, det gör jag...

Dagen har gått förbi fort, men har inte gjort något speciellt. Är väldigt ofokuserad nu så jag kommer avsluta det här inlägget nu. Godnatt på er!

 

Ofotogensikt också...


Why god why?!

Jag sitter och gör något jättedumt.. Sitter och kollar skor på nätet som jag vet att jag inte kommer ha råd med.. Wää.. :( Jag verkligen ÄLSKAR skor! Seriöst, det är något av det bästa som finns, lovelovelove. Men jag ska försöka få med mig någon in till stan för att kolla på skor på topshop med mig, det är där alla mina älsklingar finns. Måste dit, pronto

Försökte spara bilder på dem jag vill ha, men det blev bara länkar istället, så det sket sig! Men ni kan ju själva kolla på topshops hemsida, ni kommer också dö, jag svär.

 

 


Bajs på er blogg.se

Asså kolla vad fula min inlögg blir nu! Vafan?! Bara för att blogg.se ska hålla på att ändra och skit. BYT TILLBAKA! Seriöst, min blogg blir ju asful, jag kan inte vara den ända som har det här problemet... Usch, bli fan arg... Kanske ska byta domän till devote eller myshowroom eller något? För om det ska se ut såhär vill jag inte vara kvar här längre....

Morsning korsning


Usch vad jag känner mig trött och sliten. Tur i oturen att jag inte har några planer för idag då. 
Ska hjälpa pappa med att måla idag, så jag ska snart gå ut och fixa lite. Därför fick det bli min gamla tjocktröja  idag. Älskade den här tröjan förut, hade den typ hela tiden, udner min lilla "emo" period, haha. Så nu ska jag ta och måla i den! Visst har jag kombinerat färgerna bra också? Ni ska se min strumpor, knallblåa, haha! 
Nej men nu måste jag gå ut, ha en bra dag hörrni så skriver jag mera senare :)

Åå så tråkigt...

Jag har så satans tråkigt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Känner att lovet kommer bli pisstrist utan något att göra. Blääääääääääääääääää.

Nej, nu ska jag lägga mig. Klockan är 10. Tack och hej.


Nya naglar

Är fortfarande grymnt förvirrad över den nya blogg.se designen.. Men man vänjer sig väl antar jag.

Har precis fixat mina naglar igen, blev grymt nöjd! Kommer komma bilder i nästa inlägg. Ska fota och måste sedan börja den långa prosseduren med att föra över dem till min pc, lägga över dem på ett externminne och sedan lägga upp dem på bloggen. Det är så man måste göra om man inte har någon USB till kameran... Wellwell, det funkar ju i alla fall!

 


Hmm..?

Jag såg nu också att jag hade en massa kommentarer som jag inte hade godkänt eller ens sett förrut! Varför kommer dem fram just nu liksom? Och varför har dem inte kommit fram tidigare? Det var tillexempel kommentarer på ett inlägg i min gamla blogg som jag publicerade för typ ett år sedan! Och det var liksom 7 kommentarer på det inlägget... Knas... Så om det är någon av er här ute som tror att jag har dissat era kommentarer, tro inte det, det är blogg.se som har fuckat upp allting... Sorry.

Random tumblr gif.

Asså vaaa!?

Blogg.se har fuckat systemet! Allting är jätteknas, ser jättecp ut allting! Blir jätteförvirrad, men det ska inte få hindra mitt bloggande.

Som jag sa igår så har jag inga planer för dagen, men eftersom jag ska "sommarjobba" här hemma så kommer nog pappa hitta på något som jag kan göra. Han nämnde något om att måla..? Så jag kommer nog få måla idag, haha!

Men jag bloggar mera senare.


Orkar inteeeeee.

Det känns inte som sommarlov... Men det är nog bara för att förra veckan var vi lediga mån,ons,fre. Så jag förväntar mig nästan att det ska vara skola typ imorgon. Och sedan är det nog vädret som påverkar en hel del...

Har inget vettigt att skriva eller göra. Har inga planer för imorgon, så om det är någon som har lust får dem gärna höra av sig! Egentligen orkar jag inte blogga just nu, så jag uppdaterar som vanligt imorgon.

Chillipill

Nu har jag landat hemma och tänker inte röra mig så mycket mera idag, är trött som satan och vill bara ta det lite lungt nu. 
Att kolla på utspringet var asroligt! Jag hängde med Emelie och köpte en ros till Sofie som hon fick sedan. Filmade lite när alla flaken åkte förbi, ska kolla om jag kan lägga upp det här på bloggen så ni också kan få se!
Men att komma tillbaka till Södervik gav en en massa flashbacks, åå.. Sedan ser man nu överallt på facebook att alla kommer sakna sin klass och att deras bal var grym och grejer. Synd att min klass inte hade det så.. Vill på bal igen ju! :( Någon som är på att starta en? Hahah. 
Men alla som uppträdde på avslutningen på Södervik var G R Y M M A! Seriöst, att man inte har fått höra dem sjunga förut! Hoppas dem sökte till någon typ av estetisk linje på gymnasiet ;)

Nu ska jag... Sova, tror jag, haha.


Bildbrist...

Ute på vift!

Har precis kommit hem från avslutning på Södervik och hälsat på gamla lärare, man har faktiskt saknat några av dem konstig nog! 
Ska snart till centrum med Emilia och sedan kolla på utspringet på Väsby nya. Känner några som tar studenten idag så det kan bli kul att se! 

Ska ta och snacka med pappa nu se till att vi kan åka snart. Kommer att blogga mera när jag kommer hem sen! ♥


En snabb halvful cambild fick det bli! Känner att jag börjar få träningsvärk av klackarna jag hade på mig, haha. Får kanske ta och öva att gå lite i dem så vänjer jag mig snart!

Friends?

Nu har jag lungnat ner mig med hjälp av 2 filmer och en powernap. Så nu känner jag mig taggad på att träffa människor, men det finns ingen som vill träffas... Ohwell, what to do. 
Är ensam hemma och har ingen aning om vad jag ska göra. Dryga och kolla på en till film kanske? 
Jag lovar att min blogg är världens tråkigaste för jag gör aldrig något! Undrar vilka det är som läser egentligen.. 


F*ttdag

Den här dagen har känts helt jävla värdelös, och klockan är bara 10.
Jag vaknade, trodde jag hade lång tid på mig att göra mig i ordning, men sedan när jag skulle sminka mig så upptäckte jag att jag skulle egentligen gå då. Så jag fick bara kladda på något som jag inte alls hade tänkt. Hann inte med någon frukost och fick stressa för att hinna med bussen. Hann med den som gick 7, kom till stan runt kvart i 98, kom till skolan 10 över 8 och var där i 10 minuter typ. Sedan gick vi till kyrkan, väntade i 10 minuter, gick hem. Jag är äckligt förbannad och orkar ingenting. Mår ungefär som jag gjorde efter 9ornas bal förra året: "Jaha, var det här allt?". Usch. Ska lägga mig i sängen och be för att dagen ska ta slut nu. 

Satan i gatan

Jag känner att detta kommer bli ett random inlägg för jag har ingen riktig kontroll över mina fingrar just nu, dem bara skriver, skriver och skriver. Konstigt. Men det är bara att hänga på!
Imorgon slutar vi, ÄNTLIGEN! Har längtar efter denna dagen ända sedan jullovet (och nu ljög jag, ännu längre faktiskt). Ska nog faktiskt ha på mig min vita klänning och röda läppar. Det kan bli snyggt. Och jag ska hålla mig till det nu, lovar. Ska faktiskt försöka vara lite fin för en gång skull. Ska ta med mig kameran imorgon så kan jag lägga upp bilder på vad jag har på mig så att ni kan få se. Ska försöka fota lite annat också, men vi får se hur det går med det.
Känner att jag börjar få lite ont i armarna nu, haha. Konstigt är det ju inte, känns som om jag skriver i 150. Galet snabbt alltså. 
Ska nog ta och sova snart, är äckligt trött. Så jag säger godnatt, vi hörs imorgon.


Snart...

Som vanligt, när jag lovar bloggning på morgonen så hinner jag aldrig. Jag var tvungen att ruscha upp ur sängen för att få reda på att jag bara hade 45 minuter på mig att göra mig i ordning, det kanske inte låter kort, men det är det om man heter Johanna Berndtson.. Så jag sprang upp, fixade håret lite, sminkade mig och bytte om, sedan hade jag bara 15 minuter på mig att äta, och jag hatar  att stressa i mig maten. Nog för att jag äter fort, men inte för att jag stressar.. Aja.
Har kommit hem nu, duschat och lyssnar nu på musik. Imorgon är det avslutning! Yeeey! Då har jag mer tid till att smida på mina planer för sommare, moahahah ;) Jag försöker planera något stort i alla fall, men sedan om det blir så eller ej, det vet man aldrig, haha.


Mys!

Sorry peeps..

Jag har inte orkat blogga idag, så jag tog en liten paus. Men jag kommer tillbaka imorgon igen, promise! 
Ska snart gå och lägga mig, ska upp vid 8 imorgon (sovmorgon!) och känner att jag behöver all sömn jag kan få. Så jag skriver imorgon igen innan jag taggar till skolan, och sen när jag kommer hem igen. Godnatt sötnosar♥



Ännu ett godnatt inlägg

Har precis kommit hem och ska kasta mig i sängen. Är dock inte trött längre, så ska kolla på film. En standard rutin! 
Men kvällen var bra. Stelt i början då jag knappt kännde någon, men det lättades efter ett tag och kvällen blev riktigt lyckad! 
Godnatt på er, bloggar som vanligt mera imorgon♥

Before i die..




Taggination

Nu ger jag mig av mot Emilia för att fixa mig lite! Det kommer nog inte komma så många inlägg till, men som vanligt, följ mig på Twitter och Instagram för att hålla reda på vad jag gör ;) 
Twitter:@MojooxJojoo
Instagram: @johannaberndtson

Cya!♥

Hahaha!


Hahaha, jag döööör! Kolla vad fuul! xD

090612

Halloj!
Vad händer idag då? Jo, det blir fiesta! Känner att jag behöver komma ut ur huset och träffa lite människor, socialisera lite, haha. Men det är inte fören kanske runt 6-7 tiden, så tills dess ska jag föröska hitta något att ha på mig... Man klagar alltid över att man inte har något att ha på sig fastän garderoben nästan svämar över med kläder.. Fast jag känner att jag behöver fixa lite nya "fest" kläder, lite snyggare kläder än vanligt som man kanske har i skolan. Det ska fixas senare när jag får "lön" i sommar. 
Jag har inget sommarjobb, har sökt men fick inget.. Men jag ska få jobba här hemma och få pengar för det, bra va? Haha :P

Nej men om man ska börja rota runt i sin gerderob!


Jag och Ebbson!

Grattis till mig!

Såg precis att jag har skrivit över 1000 inlägg på bloggen! Yeeey!

Dålig uppdatering idag, har inte varit speciellt inspirerad... Men nu på kvällen så var jag med Anthon, Alex och Emilia. Efter att ha varit ute en stund så åkte vi hem till mig och kollade på film. Men nu har dem åkt hem och jag har precis duschat och håller på att borsta nötterna. Ska lägga mig i sängen och kolla på film nu, är inte speicellt trött, som vanligt, haha... Men jag skriver mera imorgon som vanligt, och då får vi hoppas på bättre uppdatering!


Before i die..




So true

Tjollahopp!
Sitter här och bortsat tänderna och lyssnar på musik. Är ensam hemma och det är läskigt.. Det känns som om någon håller på att övervaka mig, jättecreepy.. O.o Så om det är någon som har lust att komma hem till mig, varsågod! Dörren står öppen :D Fast ni får gärna säga till innan ;) 
Men jag har inga planer för dagen, bara vara hemma tror jag. Som sagt, ni får gärna höra av er om ni vill hitta på något :D


Godnatt♥

Ska lägga mig i sängen och kolla på film. Hoppas ni har haft en bra dag hörrni, för det har jag (typ)!♥

No headline

Jag vill skriva, men jag kommer inte på något att skriva om... 
Sitter och kollar på Falling Skies just nu, sedan blir det till att kolla på Grey's Anatomy. Har inte sett ett ända avsnitt från den nyaste säsongen, tror jag..! Galet ju! Men vi har alla avsnitt inspelade så det får bli till att kolla på alla i nu i sommar, haha. 



Jag tror mitt hjärta stannade...


Jag är mållös...

All I ever wanted, it comes with a price




Detta är vad som händer när jag kommer hem. Håret åker upp i en bulle mitt på huvudet, jag fyller min Breaking Dawn mugg med vatten och byter om till mjukiskläder. Loveit!

Nu har jag inte mera riktig skola. Har bara måndag kvar och då har vi picknick, sedan blir det avslutning på tisdag och det känns asbra! 
Funderar på om man ska färga håret i helgen. Jag nästan skäms över mitt hår nu! Jag tyckte att det kunde vara ganska så okej när man hade utväxt och blont hår, men nu när jag har rött hår så tycker jag att det ser hemskt ut, usch! Ska kolla om mamma har lust att hjälpa mig med det.. Åtminstonde köpa färg så att jag kan får göra det så snart som möjligt. Hoppashoppas!


Nattish

Måste gå och lägga mig snart så att man orkar gå upp imorgon. Det är lite det som är jobbigt med att gå varannan dag nu i veckan, man är uppe länge när man får, men sedan när man ska upp dagen efter så vaknar man vid 12 och kan inte somna senare på kvällen.. Bara jag som har det problemet? Skulle inte tro det...
Men jag säger godnatt i alla fall. Har lite sovmorgon imorgon så jag kan nog blogga innan jag drar till skolan, på datorn det vill säga :) Godnatt på er♥


Mitt nya favorit halsband!

Naglar

Jag bestämde mig för att göra något lite mera med mina naglar. I början sa jag att jag ville hålla det simpelt och snyggt, men så blev det ju inte, haha.




Jag vet att nagelbanden ser jätteäckliga ut, men det är lim som har kommit utanför och som inte jag har tagit bort ännu.

Gårdagens shopping


Halsband, Urban Outfitters, 150:-


Ärmlös skjorta, Urban Outfitters, 465:-


Tygpåse, Monki, 80:-


Oversize t-shirt, Monki, 150:-

Nagellack, Åhlens, 29:-/st


Om gårdagen

Morsning korsning (den var ny hörrni)!
Tänkte ta och berätta lite om gårdagen! Den som började skit men slutade fantastisk. Efter skolan så gick jag runt lite på stan i väntan på pappa. Så jag gick in på Monki och köpte lite grejer (visare bilder i nästa inlägg). Sedan möttes vi upp vid centralen och gick runt och kollade på kläder och dylikt! Pappa är faktiskt rolig att shoppa med, haha! Så vi kollade på en massa saker och begav oss sedan mot Urban Outfitters (skulle kunna bli mitt andra hem det där stället alltså!). Vi gick runt och kollade, och jag hittade det jag letade efter! Men inte i rätt storlek.. Men det kommer komma in nytt i nästa vecka så jag ska dit igen sen och köpa det, yeey! Tänker inte säga vad det är, men jag visar senare när jag har det ;)
Men sedan gick vi och åt, efter det begav vi oss mog Annexet för att kolla på pjäsen. Den var jättehäftig! Dem liksom filmade medans dem agerade, så allting visades på scenen samtidigt som man fick se vad dem filmade. Det låter jätteknasigt, men det var så sjukt coolt! Det är synd att det vara var 2 föreställningar, annars hade jag verkligen rekomenderat er att gå och kolla på den, ni skulle inte ångra er! 
Kanske ska säga vad pjäsen hette också: Fröken Julie, på tyska. Jättegrym var den. 

Det här inlägget blev rätt så mycket längre än vad jag trodde, haha. Så jag slutar skriva nu och visar er kläderna istället!




På annexet

Är i annexet nu och väntar på insläpp till scenen! Pjäsen är på tyska och kommer att bli textad, hur coolt är inte det!? :D Kommer att bli asbra det här. Dagen som började skit lyckades vända på sig och bli något lyckat!
Har shoppat lite. Kommer att visa er det imorgon, orkar säkert inte fota eller något sen ikväll när jag kommer hem. Så ni för nöja er med bilder på påsarna så länge!


Morgon

Vill inte skriva godmorgon för det är verkligen inte någon god morgon här inte. Känner mig jätteful och vill bara hem och lägga mig under täcket..
Jag har inte datorn med mig idag så jag kan endast blogga via mobilen. Ska förresten på teater idag så jag kommer inte att kunna blogga ikväll, om jag nu inte gör det på mobilen. Därför ville jag inte ha med datorn, orkar inte gå och släpa på den.. Tror dessutom inte att vi kommer behöva den i skolan idag.

Men jag hör av mig mera senare! :)



Asså naaaw, titta på hunden!

Med denna bild säger jag godnatt. Hoppas jag inte dör av trötthet imorgon..

I have no reason to run

Statistiken börjar gå uppåt, yeey! 
Ska snart kolla på film, kommer dock inte ihåg vad den heter, haha. Men det är en med Ryan Gossling i alla fall, ofc ;)


Jag bestämde mig för att sätta på lösnaglar. (Innan jag klippte dem) Haha, skulle känna mig handikappad om jag hade så här långa! Man kan inte göra något alls :O


Resultatet!

I don't want to take your precious time

Nu är jag HELT klar med min design. Trodde inte att det skulle ta så himla lång tid.. Men det var kommentarsfunktionen som krånglade, men nu är det fixat, så nu kan ni kommentera så mycket ni vill, haha! ;)
Kommer nog att fixa lite små saker senare, men inte nu. Kanske om jag har tråkigt :P Nu ska jag fixa mina naglar i alla fall, woopwoop!



Random.

Error

Jag upptäckte precis att det inte går att kommentera här.. Men jag håller på att fixa det, så don't worry.

Woopsie..

Det slutade visst med att jag ändrade alltihopa. Woopsie. Men är mera nöjd nu än vad jag var innan! Kände att det var alldeles för plottrigt.. Så nu håller jag det lite mera simpelt och cleant. Vad tycker ni då? Ge mig gärna feedback, det uppskattas verkligen!


Tänkte ha den som bakgrund, men så blev det inte.


I won't fall

Hejhejhej!
Lyssnar på musik och försöker fundera ut något som man kan göra.. Är ledig idag men orkar inte göra något.. Orkar inte åka någonstans.. Hade varit najs om någon hade haft lust att komma över hit! 
Men jag tror jag ska jobba lite på en nya header eftersom jag inte är nöjd med den jag har nu.. Har en idée redan så det kan nog gå rätt så fort!


Så jäkla söt! Jag hade haffat honom direkt asså! Haha ;)

I can't let you go

Är hemma nu från en awesome kväll! Hanna J är en värdig vinnare, hands down. Men visst hade det varit skojsigt om Amandus hade vunnit. Fast man vet ju att Hanna kommer använda pengarna till något vettigt i alla fall. Så det är ju bra!
Ska snart gå och lägga mig, fast är inte speciellt trött. Ska nog läsa lite (FYI)! 
Bloggar mera imorgon, pussisar!♥


Fett cool!

Before i die..




Så jäkla känslig...


Den här fick mig faktiskt att gråta.. Så jäkla blödig jag är.. Men det är bara få som kan relatera till detta.

Kiss the stars with me

Shululu!
Har kollat klart på Wild Child och organiserat lite bland min nagellack. Längtar tills ikväll! Kommer att kolla på BB finalen med bästa gänget och laga tacos. Mysigt! Ska vara där klockan 6 och ska försöka uppdatera lite under kvällen. Om inte här på bloggen så kommer det bli på twitter, så se till att följa mig där! (@MojooxJojoo)
Ska nog hålla på att pyssla lite till eftersom jag inte har något annat att göra. Börjar få huvudvärk också så jag ska nog ta det lite lungt.. Bara det går över tills ikväll så!


It depends

Är inte trött och har ingenting att göra.. Ska man kanske kolla på film tills man somnar? Det får nog bil så.
Hoppas ni har haft en bra dag, min har varit bra men ändå tråkig.. Aja, what to do. Godnatt på er peeps.


Städning

Jag känner mig jätteduktig! Har städat hela mitt rum, till och med damsugit och allt! Det är inte ofta det händer utan att jag blir tjatad på, haha. 
Sitter och försöker att bränna ner filmer på skivor men det går inte som jag vill att det ska gå. Datorn bara spottar ut skivan och håller på att krångla.. Aja, får fråga någon om hjälp. 
Ska kolla på filmen Drive snart. Älskar den filmen! För er som inte har sett den, kolla på den! En perfekt actionfilm. Det var den som fick mig att börja kolla mera på action filmer, brukade inte kolla på det innan. Dessutom, Ryan Gossling är så jäkla snygg i den här filmen! Han är snygg annars också, men just den här rollen får honom att verkligen "lysa" kan man väl säga ;)


Lovelovelove!

Lol!



Jag fullkomligt DOG när jag läste namnet på den sista..! Om ni inte skrattar åt detta så har ni ingen humor..

Anyone?

Jo juste! En annan sak som jag stör mig på är att dropdown menyn inte är så pass bred som jag vill ha den.. Jag vill att den ska var ungefär lika bred som header. Någon som kanske vet hur det går att fixa? Kommentera gärna och hjälp mig :D

Yeeey!

Nu är allting fixat och designen är uppe! Om ni inte kan se den så är det bara att uppdatera sidan. Jag har ingen aning om hur den ser ut i Explorer eller Firefox eller dylikt eftersom jag använder mig utav google chrome. Men om det ser kans ut för er andra så säg till så ska jag kolla om det går att fixa! 
Men jag kommer nog att göra om min header senare, blev inte så himla nöjd med den. Måste dessutom uppdatera den lilla fakta rutan senare eftersom jag ska börja i 2an snart! Woopwoop. Herregud vad fort det har gått... Det stämmer det som dem flesta säger, åren går fortare ju äldre man blir. 

Nej nu ska jag sluta babbla! Ska lägga mig och kolla på film eller något, har suttit vid datorn alldeles för länge nu.. 


Om ni bara fattade hur sugen jag är på att skaffa en lårtatuering!

Äckel..!!!!!!

Fick ju ta och göra om fittskiten i alla fall. Jävla äckel!!!

Designen

Hejsan!
Sitter och arbetar på det sista med designen, har stött på lite problem.. Om det inte ordnar sig nu så kommer jag fortfarande lägga upp den, haha. Har arbeta länge på den nu och känner inte för att börja om precis.. Hoppas ni gillar den bara! Men bara så att ni vet, jag kommer nog att "låsa" bloggen medans jag lägger upp den, vet inte hur det kommer att bli, för om den blir helt cp så vill jag inte att alla ska se den, haha. Men det kommer att ordna sig!

Ska fixa vidare på den nu, bloggar senare!

Imorgon, då jäklar!

Imorgon kommer jag bli klar med min nya design! Moahaha! Haha, nejdå. Men jag har kämpat med den ett bra tag nu så jag hoppas att ni kommer tycka om den. Det här är liksom den allra första som jag har gjort från början. Liksom skapat en helt egen bakgrund och liknande. Inga google bilder här inte, nejnej! Om man är så grym i photoshop som jag är *hosthost* så måste man ju använda den kunskapen och skryta lite, eller hur? ;)
Jag tycker att jag har gjort nog med designen idag, så nu ska jag sova. Men som sagt, imorgon smäller det! Någon gång på eftermiddagen, ska sova lääänge imorgon, hehe ;)

Puss!♥


True dat...

Unicorn

Förlåt för inlägget imorse, men mitt humör pendlar som faan (pms?). Just nu är väl allting lungt, sitter och lyssnar på musik och spelat tetris. The way to go på en fredagskväll, eller hur? Fast det hade ju varit trevligt om man hade gett sig ut och träffat lite folk.. Aja, imorgon kanske? Får la se. 
Nu har jag bara 2 dagar kvar i skolan. Fatta?! Helt jäkla sjukt ju! Är ledig måndag, onsdag och fredag, sedan på måndagen nästnästa vecka så ska vi på picknick bara, börjar sent och slutar tidigt så det räknas inte som en skoldag, sedan på tisdagen är det avslutning i kyrkan. Ååå, längtar! Ska njuta som fan i sommar, ska inte bry mig om så mycket, inte tänka, bara agera och följa mina impulser. woopwoop! 




Fuck you all

Hejsan.
Sitter i skolan och gör ingenting, som vanligt. Har lunch nu men är inte hungrig. Dessutom, hur kul är det att gå och äta när det regna ute? Slutar snart ändå så det spelar ingen roll. Är på piss humör just nu, känner mig sjukt dryg mot alla. Kan direkt säga att jag inte kommer säga förlåt för att jag är dryg, jag har mina skäl. Så det så.
Har känt sedan jag vaknade imorse att jag ska hålla mig till en och samma mening idag: "I don't give a fuck". Orkar inte. 

Hejdå.


RSS 2.0