Day 23: Something you wish you had done in your life.

Det här är ju ungefär samma sak som det andra 30 days inlägget. Det är väl när jag har nekat olika förslag till saker, även små saker. Man vet ju inte om det är så att livet hade varit annorlunda om det var så att man hade valt något? Så mitt svar är väl samma som förra inlägget..!

Så jäkla roligt!

Hahaha, ni måste göra det här! Kolla på GIF'en och spela musiken.




Blandat med bilder

Här kommer det lite bilder från XL - galan och från när jag var på afternoon tea.


En massa kostymnissar, haha.




Nu från i söndags:

Lilla underbara Inga♥

Egentligen så ska det komma flera bilder efter den här, men tydligen så ville dem inte överföras (kjnoidfgjoiswe) så jag tar och fixar det nu så kommer bilderna att komma upp här lite senare istället.

I want to break free


I love food

Hemma från bowlingen! Det gick åt helvete för mig, haha... Men fick käka sushi efter och då blev det bra! Haha, mat fixar allt♥
Har i alla fall lagt över alla bilder nu, yeey me! Så ska kolla vilka som är bra nog att lägga upp här i bloggen ;) Så bilder kommer, troligtvis i nästa inlägg :D




Onsdag

Hejhejhej! Sitter och väntar på att klockan ska bli dax att åka och bowla! Sitter och kollar på tv. Ni vet sådan där "tvins" reklamer som brukar gå på olika kanaler? Jag verkligen avskyr dem! Seriöst, de blåser upp alla produkter som faan! Så nu går det någon reklam om något som kallas Air Bra? Dem vill att man ska köpa och att man blir asnöjd och blablabla, men den är ju ful som fan! Ser ut som en jäkla sport bh... Om man ska ha underkläder så vill man ju att dem ska vara snygga? 


Förstår inte...

Day 22: Something you wish you hadn't done in your life.

Det finns en heeeeel del saker jag önskar att jag inte gjort. En del saker som jag inte tänker att ta upp i bloggen dock. Bland annat så ångrar jag saker som jag inte gjort. Låter det hel konstigt? Men jag menar om det är så att man har haft tillfälle till något, men sedan inte gjort det för att man har tvekat men sedan så visar det sig att det skulle kunna varit något av det bästa man kunde gjort! Så det är sånt som jag ångar (bland annat).

Sleepy time

Jag hade faktiskt rätt! Somnad omkring 11-12 tiden och vaknade sen kvart över 3, haha. Jag känner mig inte trött, men min kropp är typ helt död. Som om man har jättehög feber ni vet? Inte speciellt kul.. Men ska testa att sova sedan efter BB. Kommer nog att sova riktigt bra!

Men sedan efter att jag kommit hem så har jag inte gjort något alls. Hade ju planerat att inte sova bort hela dagen, men så blev det ju inte. Så jag har bara drygat runt här hemma. Men imorgon blir det andra bullar! Då blir det bowling, woopwoop :D


Det kommer säkert hända mig sen!

Krascha runt 12?

Hej på er! Är hemma nu faktiskt. Har sovit kanske.. 30 minuter, inte riktigt sovit heller, och är inte ett dugg trött! Men kommer säkert krascha senare, haha, det blir väl kul att se? :P
Kvällen/natten/morgonen var riktigt bra! Asmysigt där borta med alla människor. Vi skulle ha Disney tema, men det blev ju inte bara Disney. Vi kände att det blev rätt så tradigt med bara massa gulligull så vi ville ha skräck! Så jag ringde min underbara snälla söta lilla pappa som sedan kom över till oss och gav oss två filmer, klockan halv 12 på natten! Ååå, tack så mycket pappa! Vet att du inte läser min blogg, men ändå..!

Nej nu avslutar jag inlägget innan det blir alldeles för långt :D


I know it's for you

Ville bara slänga upp ett sista inlägg innan jag åker mot kyrkan. Kan ju passa på att visa vad jag har på mig! ;)





Before i die..


Day 21: (Scenario) Your best friend is in a car accident and you two got into a fight an hour before. What do you do?

För att bara ärligt, så orkar jag inte svar på den här... Så jag kommer bara låta den här vara såhär! Sorry, men skulle ni orka svara på den?

Lol

Vet ni vad jag kom på? Det är ju filmkväll i kyrkan idag! Hade nästan glömt bort det! Så det kommer inte bli så mycket uppdatering, tyvärr.. Men imorgon så kommer det komma mera uppdatering, och DÅ ska jag se till att få in bilderna i datorn och upp på bloggen. Och som jag lovade, ni får komma och slå mig eller något nu, bilderna kom ju inte upp idag... Så det är bara att smälla på, jag tål det nog ;)

Har i alla fall hunnit att städa mitt rum idag, sjukt skönt! Måste bara damsuga lite, sen är jag helt klar. Mitt rum har inte sett speicellt roligt ut kan jag ju säga... Men nu är det fixat! :D

Det kommer nog komma lite tidsinställa inlägg tror jag, ska försöka hinna med det i alla fall. 


Day 20: Your views on drugs and alcohol.

Droger: ett BIG no no på det alltså..! Man hamnar bara i djup skit med droger, man får inget bra ut från det, kanske för stunden då man är i ruset, men efteråt, uschfyochblä.
Alkohol: Kan vara helt okej tycker jag. Såklart bör man vänta tills man är 18, då man får dricka, men det betyder ju inte att man ska gå och bli stupfull varje helg, stor risk att bli alkholist då ju? Men alkohol tycker jag inte är farlig i måttliga mängder, om man är på fest/klubb eller whatever så kan det vara trevligt med en drink i samband med att vara social med andra människor. Men som sagt, alkohol i måttliga mängder, annars så är det skit det också.

Hittade ingen passande bild, för vilken bild jag än lägger upp kommer att tas på fel sätt. Så här får ni en bild på en Lama.


260212

Hej på er! Ingen uppdatering idag inte. Åkte hemifrån vid 1 ungefär, kom till Karlberg vid 2, åkte hem vid 4, kom hem klockan 5. Som sagt har jag varit på afternoon tea med några från mammas sida av släkten. Det var riktgit trevligt därborta! Kan verkligen rekomendera stället (Classic Tea Room). Bra priser om man tänker på vad man får. 
Har nyss käkat middag, blev en redig sallad, mums! Har längtat efter sallad, har kännt mig så grovt onyttig hela veckan, så sallad fick det bli idag. Hade dock på en massa dressing, men det behöver ju inte ni veta.

Ska bara smälta maten lite, sen så ska jag springa upp och hämta lite B&J! :D
Hoppas ni alla har haft en bra söndag, inte allt för bakis? ;)



I would wright to you...

Blir snart till att natta kudden, är astrött.. Vet inte hur mycket uppdatering som jag kommer hinna med imorgon, ska nämligen på Afternoon Tea för att fira min mormor, woopwoop, haha. Det kommer nog bli mysigt och roligt! Ska fota en del där, så får ni se lite grann också. Kommer nog att föra över alla bilder samtidigt imorgon, det inkluderar XL-galan bilderna. Så allt kommer komma upp imorgon om inte på måndag! Det är ett löfte som jag ska hålla nu. 
Om jag bryter det så får ni väl komma och slå mig eller något, haha. 

Nej men jag skulle egentligen bara säga godnatt. Hoppas ni haft en toppen dag idag. Godnatt sötisar♥


Day 19: What do you think of religion? Or what do you think of politics?

Eftersom jag inte är så insatt i allt med politik så tar jag hellre och snackar om religion. 
Alla tillhör någon typ av religion, hinduism, judendom, kristendom eller ateism. Själv så vet jag inte riktigt vad jag ska kalla mig. Men jag ser mig själv som kristen (tror jag) för jag går i kyrkan, är konfirmerad och har som ett speciellt "band" med kyrkan. Vet inte riktigt om det var det som vad grejen med den hära "frågan"? För liksom, vad jag tycker om religon? Religon är väl bra? Alla har något att tro på. Och det är faktiskt bra, att ha något att vända sig mot om man har det jobbigt med något, något som man kanske inte vill dela med sig av med andra. 


Centrum

Jag gillar itne det här med att min statistik sjunker igen... Please come back! :(
Haha, nejdå, bryr mig inte så himla mycket om hur många läsare jag har, jag har den här bloggen mestadels för att kunna skriva av mig. Sen så lägger jag ju upp lite roliga grejer som ni kan kolla på, så att det inte bara blir en massa tankar och åsikter om saker :P

Ska snart rulla iväg till centrum. Kommer inte köpa något speciellt, men har inget bättre för mig, så det får bli att följa med päronen till centrum. 


Kolla kinesögonen! Så jäkla svullna, förstår inte.. Lika så är mina läppar (känns så i alla fall) enorma!

Day 18: Your views on gay marrige.

Jag tycker att det borde vara lagligt. Liksom, varför inte? Vad är det för skillnad mellan ett gay par och ett straight par? Det här är egentligen ett ämne som jag kan bli riktigt störd på. Folk som inte tycker att gay äktenskap ska lagiliseras tycker jag, helt ärligt, är dumma i huvudet. Att vara homofob är precis samma sak som om jag skulle bli "äcklad" av ett straight par. Det är sjukt! Man faller för den man faller för, det är det som är grejen med kärlek. Ett förhållande bygger på kärlek, så det spelar ingen roll någonstans om det är två tjejer, två killar eller en kille och en tjej. 
Jag skulle kunna skriva en jättelång text om det här, men det tänker jag inte göra. Men jag tycker att gayäktenskap ska vara 100% lagligt, över hela världen




(Google)



Äntligen loooov!

Å vad jag har längtat efter den här dagen! Längtat som faaaan att få sova och inte behöva oroa sig över något annat. Kommer bli så jäkla skönt med lov nu, ni kan ju inte annat än att hålla med? Själv så har jag inga speciella planer, hoppas bara på att jag kommer att få gå till frissan i veckan, det behövs verkligen, typ A.S.A.P! Men annars så händer inget speciellt, umgås med vänner bara. 
Tänkte förresten lägga upp lite bilder från XL-galan lite senare, måste bara föra över de från kameran till datorn. Men hoppas i alla fall att ni får en grymt första dag på lovet!♥


Day 17: A book you've read that changed your view on something.

Det måste nog var boken Cirkeln. Jag har aldrig riktgit gillat fantasy böcker, men den var riktigt bra! Så jag längtar tills 2an kommer komma ut! Den boken kan jag lätt rekomendera alla att läsa, för det är inte speciellt mycket fantasy i den, men det är lagom för min smak. Så även för er som var som jag, läs den, ni kommer INTE att ångra er!


Äckligt

Idag är en äcklig dag, men ska inte låta det gå ut över bloggen.

Sitter i skolan och har svenska. Ska egentligen läsa, men så duktigt som jag är så glömde jag boken hemma. Så sitter och gör ingenting. Visst det kanske är skönt, men det känns inte speciellt effektivt. Kommer ju hamna efter eller något...


Random bild.

Day 16: Someone or something you definitely could live without.

Elaka och dryga människor. Avskyr verkligen de som är så. Jag HATAR även personer som låtsas att de är din vän, men så fort man vänder ryggen åt dem så känner man kniven i ryggen. Också de som bara lämnar en utan anledning, de som inte säger någon anledning till att man inte längre pratar, och så blir man kvar som ett frågetecken. De är saker som jag kan leva utan. Eller människor rättare sagt. Så jag är glad att jag har kvar de vänner som jag har, för dem kan jag verkligen lita på! Tack för att ni finns♥



Engelska

Förlåt för att det inte blev någon mera uppdatering igår, men mitt internet låg nere typ hela kvällen... Såg dessutom att jag hade fått tillbaka en del av mina läsare igår, woohoo! 
Har engelska just nu, gör ingenting faktiskt... Ska skriva något, men vad "något" innebär vet jag inte.. Men jag antar att jag bara kan ta och skriva en liten text eller något.

Jag vet inte om det kommer komma någon mera uppdatering förutom nu, för jag ska till XL-galan i Globen med Hanna, Alina och Patricia. Men ska skriva något inlägg nu i alla fall, t.ex. 30 days som jag inte gjorde igår. Så det kommer att komma upp snart! Hoppas ni alla får en bra dag, puss på er!♥


Trött jävel

Idag är ingen bra dag, är så jäkla trött. Skrattar åt typ allt! Till och med mitt egna skratt... När man skrattar åt sitt egna skratt, då är det illa. Så idag ska jag inte göra något alls! Bara sova... Fast jag vill ju inte missa Big Brother.. Å vilket dilemma. Blir ingen bild i detta inlägg för jag är helt enkelt för trött.

BB

Big Brother igen då. Ligger nerbäddad i sängen och kollar på BB. Stör mig som satan på Hannah, vad fan gör hon där?! Vem tror hon att hon är! Seriöst, bli fan aslack..!
Nej nu ska jag inte hålla på, vill inte bli klassad som största hatern, haha. Men jag tar och säger godnatt, bloggar mera imorgon som vanligt!



Dagens vill ha..


Ååå jag är kär..! Vill verkligen ha den här väskan! Dessutom så ska det vara den gula, just för att färgen är så stark. Fast den kostar omkring 1.400:-... Ska se till att köpa den senare när jag har pengar! Woopwoop.

Day 15: Something or someone you couldn't live without, because you've tried living without it.

Något som jag inte kan leva utan är mina vänner och min familj. Jag skiter i allt annat, bara jag har mina vänner och min familj vid min sida så är allt bra. Jag har inte precis försökt att leva utan dom, just för att jag vet att jag inte klarar det. Dessutom, vem överger sina vänner och familj bara så där? Man gör inte det! Helt sjukt ju! Man måste ju han någon att snacka med så att man inte håller allting inom sig. 


Mina vänner och min familj är länkarna i min kejda, ni håller mig fast så att jag inte låstnar.

Seg på att skriva..!

Ingen uppdatering fören nu, har inte haft tid till att blogga. Har dessutom lite bloggtorka... Men det kommer gå över snart när lovet kommer igång!
Sitter annars i sängen och lyssnar på musik, standard. Kollar även på klipp på youtube. 
(Har tagit mig typ 20 minuter att skriva detta inlägg nu, haha... Snacka om att bli lätt distraherad). Har lite flera inlägg som ska upp senare, tog dessutom lite bilder som kommer komma upp här någong gång, kanske inte idag. 



Day 14: A hero that has let you down (letter).

Tänker återigen inte skriva detta som ett brev.

Jag har aldrig haft någon typ av "hjälte" i mitt liv. Eller nu när jag tänker efter, så kanske jag har det? 
Det var en stund i mitt liv då han bettyde allt för mig. Verkligen allt. Han var den ända anledningen för mig att gå upp på morgonen och se allt från den ljusa sidan. Han fanns där för mig när ingen annan gjorde det. Han försod vad jag gick igenom, vi gick igenom allt tillsammans. Men så kom den dagen då allt blev liksom, för mycket. Varken han eller jag orkade längre, vi liksom, gled ifrån varandra. Men ändå så håller vi kontakten idag, lite till och från i alla fall. Det tycker jag är jätteskönt, för han var (är fortfarande ibland) en väldigt väsentlig del i mitt liv. Jag älskade honom då, och gör det fortfarande♥
Så jag vet inte om man kan kalla det som att han har gjort mig ledsen eller något. Menmen..!


(Google)



20.02.12

Hejsan! 
Sitter i sängen och chillar, lyssnar på musik och lite sådant ni vet. Så jäkla skönt med inga läxor! Känns dessutom onödigt att ha det sista veckan innan lovet dessutom. Ååå är så taggad på lov! Sova till typ 2 varje dag. 
Förresten, var det bara jag son kände vårkänslan idag eller?! Solen lyste och det var typ 2-4 plusgrader ute! Så jäkla nice, känner mig på asbra humör just nu!
Men hur har eran dag varit då? Kommentra gärna!


Tänkte dessutom ge mig ut på en liten "photoshoot" snart så att det blir lite mera än bara cam foton i bloggen!

Big Brother has begun.

Jag har redan en hel del åsikter om folket som kommer in i BB huset. De har släppt in en gravid tjej i huset! Hon kommer föda typ när som helst! Det förstår jag inte riktigt. Sedan så är det en tjej som är helt pantad, seriöst. Dessutom är hon ifrån Vallentuna, vilket inte är speciellt långt här ifrån.. Denna världs asså, helt sjuk är den. Men det kommer säkert bli asbra TV med alla de här deltagarna! Längtar efter att få se vad som kommer att hända ;)

Nej, nu blir det till att sova, eller i alla fall när det BB är slut.. ;)
Vi hörs imorgon!

Psst..!

Glöm inte att kolla på kanal 11 nu klockan 21.00!



Aww...

Jag sitter just nu och kollar på "New Moon" och började tänka.. Jacob (Taylor Lautner) blir ju "Freindzonad" genom typ hela filmen. Seriöst! Stackarn... Blir typ ledsen för hans skull..! 


Putte nutte..♥

˜

"Just say to me,
that this time is the last time.
And I'll pretend that
somehow I know we'll be fine.
Just say to me that
this time is the last time.
And I'll pretend that I'm fine."



Day 13: A band or an artist that had gotten you through some tough ass days (write a letter).

(Nu står det att jag ska skriva ett brev, men det tänker jag inte göra. Orkar inte det).

Ett av banden som har hjälpt mig genom mina tider är Alesana. Jag lyssnade på dem under hela min grundskoletid skulle jag tro. De var verkligen mitt favoritband. Så ni kan ju förstå hur lycklig jag var under konserten? Jag vet kanppt hur jag ska kunna förklara hur mycket dem betyder för mig. Det är galet alltså.




A girl in your bed, or a girl in your arms?

Godmorgon! 
Ja, jagvaknade nyss. Men man får faktiskt sova så länge om det är så att man inte somnar fören halv 4 på morgonen, så det så! Förresten, vet ni vad det är för dag i dag? Det är dagen då BB (BigBrother) börjar! Ååå, är så taggad! Ska inte missa ett ÄNDA program i år har jag bestämt! 

Men idag så kommer jag bara var hemma och dega, måste rita om min bild på esteten eftersom jag inte är nöjd någonstans, sedan så ska jag blogga om det också. Det blir nog inte så svårt. Det är målet för idag, rita och blogga. Vad ska ni göra idag då? :D


Hahaha!!

Och folk undrar varför jag är singel?





Ja, man kan ju undra...

I don't want to live on this planet anymore

Seriöst, Melodifestivalen börjar bli ett skämt. Eller börjar och börjar.. Men att Björn går vidare till final, nej. Det är inte acceptabelt. De flesta som röstade röstade ju bara för att jävlas med honom! Ååå, Mattias var ju 1000x bättre! Nu är jag faktiskt sur.. Sverige är helt dumma i huvudet.. När jag ska flytta hemifrån då jäklar ska jag säga bye bye till Sverige, orkar inte med skitlandet. 


Day 12: Something you never got compliments on.

Det är väldigt sällan jag får komplimanger för hela mitt utseende. Liksom att någon säger "Vad du är söt" eller "Shit vad vacker" osv. Det är mesta dels bara vissa delar som t.ex. mina ögon eller mina läppar. Det finns inte så mycket annat man kan ge komplimanger över? Det är inte precis som att någon skulle gå fram till någon och säga "Fan vad snygg mage du har!". Det låter ju lite weird, eller är det bara jag som tycker det?


Har ingen annan passande bild, så det fick bli en cambild på min kamera. Känner mig som värsta paparazzi fotografen med det där objektivet, haha!

Nytt objektiv

Äntligen så har jag köpt mitt nya objektiv! Köpte även till ett UV-filter. Allt är köpt på NetonNet.
Objektivet: 1339:-
UV-filtret: 199:-





Det är galet hur tungt det är. Det väger mer än själva kamera huset! Men man vänjer sig väl :)
Här kommer en test bild: 


Bilden är tagen genom ett fönster, dessutom så är jag inte så stadig på handen, så det blev lite suddigt. Men är sjukt nöjd med att jag köpte det i alla fall! Är jättesugen på att gå ut och fota och grejer, men det är inge bra ljus ute. Dessutom så kan jag inte använda den inbyggda blixten, det blir bara en stor skugga på bilden då.. Måste alltså köpta en extern bilxt lite senare när jag har pengar.

Paperweight


Been up all night staring at you
wondering what's on your mind
i've been this way with so many before
but this feels like the first time
you want the sunrise to go back to bed
i want to make you laugh
mess up my bed with me
kick off the covers i'm waiting
every word you say i think
i should write down
don't want to forget come daylight
happy to lay here
just happy to lbe here
i'm happy to know you
play me a song
your newest one
please leave your taste on my tongue
paperweight on my back
cover me like a blanket
mess up my bed with me
kick off the covers i'm waiting
every word you say i think
i should write down
don't want to forget come daylight
and no need to worry
that's wastin time
and no need to wonder
what's been on my mind
it's you
it's you
it's you
every word you say i think
i should write down
don't want to forget come daylight
and i give up
i let you win
you win cause i'm not counting
you made it back
to sleep again
wonder what you're dreaming


Min framtida karriär?

Jag borde skaffa jobb som proffersionell match-maker! Seriöst, skulle bli asgrym och alla skulle vilja få hjälp av mig. Då jäklar ska jag ta betalt. Man kan gå kurser hos mig, liksom 5 ggr kostar kanske 500-600:- Skulle bli rik! Ååå vilka planer jag har!


Day 11: Something people seem to compliment you the most on.

Mina ögon, min rumpa och mina bröst, haha. Ögon kan jag hålla med om, för jag tycker själv att dom är fina! Men resten förstår jag inte riktigt.. Tycker själv inte att det är något "speciellt" med det?

Edit: Jag brukar även få väldigt mycket komplimanger för mina läppar. Folk säger att det har perfekt form och att dom är lagom "fylliga" liksom. 


Haha, fiint! Försökte ta en fin profilbild, men det gick inte så bra. Inte så smart att göra det precis efter att man har ätit.

I want mah food, now!

Hejsan hoppsan.
Har inget viktigt att skriva egentligen, vill bara skriva något. Kan ju ta och skriva 30 days kom jag på! Så jag tror jag tar och gör det nu. Kommer säkert komma på något annat att skriva under tiden ;)
Men som rubriken säger, jag vill ha mat nu, är jääääättehungrig.. Someone please feed me?


Bara för att jag tycker om den här bilden.

In school!

Sitter i skolan i väntan på att lektionen ska börja :D


Day 10: Someone you need to let go, or wish you didn't know.

Det finns tyvärr en sådan person i mitt liv.. Jag vill säga upp kontakten men det slutar alltid med att jag kommer krypnade tillbaka.. Det är inget som jag gärna snackar om, så det här är väl det ända ni kommer att få veta.

Llama song

Hittade en låt om mig! Alla lyssna, NU!



Redigera film

Sitter och redigerar musikvideon just nu, allting verkar gå asbra än så länge! Ebba, jag och Nicole har värsta planerna för saker vi ska göra inom film, moahahaha!
Nej men det kommer att bli awesome! Är riktigt taggad på det asså..!
Har tagit mig kanske en kvart att skriva detta inlägg nu, haha, men jag sitter bara och skrattar och flummar med mina niggaz. Men orkar inte skriva något mera nu, har ont i huvudet.. Så jag bloggar när jag kommer hem!




Hejhejhej

Sitter och har engelska nu. So maybe I should take and write a little bit in english? I think I will do that, 'cause it's funny :D
But I actually don't have anything that important to wright, so I'll just skip that.. :P


Day 9: Someone you didn't want to let go, but just drifted.

Jag skulle säga att det skulle vara L. Tänker inte skriva namn som vanligt. Men jag saknar verkligen L. L betydde så grymt mycket för mig, hjälpte mig genom mina svåra tider och fanns alltid vid min sida. En av mina bästa vänner. Sedan en dag så bara slutade vi snacka, riktigt sorligt faktiskt.. Ska försöka få tillbaka kontakten med L. Saknar L så jäkla mycket så det finns inte..♥



Q. Bara för att jag aldrig haft ett inlägg som börjat på den bokstaven

Sen uppdatering idag, men jag har inte haft tid till att skriva, dessutom så kom jag hem för kanske en halvtimme sen. Så ni får ta och nöja er med det som ni får nu!
Sitter och lyssnar på musik och väntar på maten, tar det lite lungt nu. Orkar inte stressa något mera så jag tar och går och lägger mig tidigt idag! Det kommer troligtvis inte bli så, men jag försöker ändå! 
Föresten! Sitter och klurar på hur min nya design ska se ut! Bara så att ni vet, så är det nytt på väg, måste bara fota lite till headern och lite sådant ni vet, sådant som proffsen håller på med! Haha..



Day 8: Someone who have made your life hell, or treated you like shit.

Jag tror inte att det finns någon sådan. Visst, det finns folk som har behandlat mig mindre bra än vad andra har gjort, men vem har inte fått höra någon komentar av någon liksom? Man kan tyvärr inte vara älskad av alla. Det finns ju vissa som inte gillar en för att man är så himla glad och ler på alla hela tiden, till och med jag stör mig på sådana ibland, haha. Nu blev det lite of topic.
Men som sagt, det finns nog ingen som har behandlat mig som rent ut sagt skit. Jo, det kanske finns någon, men som med de flesta andra inläggen så tänker jag inte nämna några namn. Jag tänker inte sjuka ner på samma nivå som dem.


(Google)

When we were in love...

Är snart klar med debattartikeln, sedan så blir det till att duscha och sedan kolla igenom matten tills man håller på att somna, låter asbra, eller hur? Men det är så det får bli när man gör allt i sisita minuten. Men idrotten känner jag mig ändå rätt så säker på, så det är lungt. 
Detta kommer nog att bli mitt sista inlägg, om man inte räknar med 30 days som kommer komma efter detta!
Så jag passar på att säga godnatt till er, hoppas ni alla har haft en bra alla♥dag, ensam eller tillsammans med någon.


Omg, ögonen..!

Återfunnen kärlek

Har äterfunnit min kärlek till detta band, helt sjukt hur bra dom är! Var helt inne i dem för kanske ett år sedan och nu så bestämde jag mig för att kolla upp dem igen, såg dessutom att de har kommit ut med ny skiva! Awseome ju! Den måste köpas snarast.

Sleeping With Sirens♥



I love you!

Grattis till ett år idag! Vi har haft det lite kämpigt, och det har varit stunder då jag bara velat att skulle försvinna, men det har alltid löst sig och nu är vi lyckligare än någonsin förrut! Älskar dig baby♥


Forever alone..

Edit: För er som inte fattade, jag snackade om min industrial... JAG tyckte att det var roligt i alla fall...

Meeep

Sitter i skolan, som vanligt. Ska snart börjar redigera våran musikvideo, väntar bara på att det ska överföras. 
Sitter annars och spelar teris (nolifer). Vi ska försöka "flörta" lite med Sofia (mentor) och se om vi kan få kolla på film på matten, det är ju trotsallt alla♥dag!
Hoppas i alla fall att ni alla får en riktigt bra dag! Puss på er :*

Godnatt

Tänkte bara göra ett litet godnatt inlägg. Bloggar som vanligt imorgon!


Lite onödigt vetande sådär på kvällen.

Day 7: Someone who has made your life worth living for.

Jag vill inte säga en specifik person eftersom det är flera som påverkar min vardag! Alla mina kära älskade vänner. Ni förstår inte hur mycket ni betyder för mig! Vill säga ett stort tack till er allihopa över att jag får ha er i mitt liv, det betyder verkligen jättemycket för mig. 
Såklart så betyder min familj jättemycket för mig, men det vet dom ju redan, så detta inlägg är tillägnat mina kära vänner♥

Orkade inte riktigt leta fram några bilder, men (förhoppningsvis) ni vet ni vilka ni är! (Jag vet att jag har sagt att jag inte gillar när folk skriver så, men jag kände för det nu).

Jag har bestämt mig...

... Jag tror att jag köper ett telezoom objektiv. Till att börja med. Sedan efter det så kan jag köpa ett Macro, om inte så kan jag ju alltid önska mig ett lite senare. Ska kolla om det går att införskaffa det snarast! Vill verkligen ha ett! Om inte nu i veckan så kanske i helgen. Hoppashoppashoppas!


Sigma AF70-300. Nu bryr jag mig inte riktigt om någon kommer och kommenterar att det är något som bara nybörjade änvänder, jag ÄR nybörjare!

Blä på allt!

Hemma från skolan. Är på äckelpeckel humör just nu. Inte ätit någon lunch, sedan när man kommer hem så inser man att det inte blir någon god mat hemma. Nu kanske ni tänker "Men laga något själv då?", men nej, det tänker jag inte göra. Det är inte för att jag är lat eller för att jag inte kan, det är bara det att i min familj så gör man inte så! Man äter det som finns, punkt slut.
Arg tjej, ja.


Lyckades se någotlunda glad ut på bilden i alla fall.

Day 6: Something you hope you never have to do.

Kom på att jag faktiskt aldirg gjorde den här igår! Så den kommer nu istället!

Jag hoppas att jag slipper gå igenom någon massiv operation som kan riskera mitt liv på något vis. Jag hoppas även på att slippa hamna i någon olycka eller någon av mina vänner eller någon i min familj hamnar i någon olycka.
Jag kommer inte på något annat just nu. Det är nog det jag helst skulle vilja "skippa" här i livet, att se någon jag älskar och bryr mig om göra sig illa. 

(Hittade ingen passande bild, så ni kan få mentalt föreställe er en bild preciiiiis.. HÄR)

10.10


Remember...

Halli hallå! Sitter i skolan och försöker komma på en debatt artikel att skriva. Ska vara klar på onsdag. Då vet jag vad jag ska göra imorgon (forerver alone)! 
Jag hade kommit på något förra veckan kommer jag ihåg, men nu har jag glömt bort... Men jag kommer nog på något!


Snacka om dilemma...

Åååå, vilket problem jag har! Jag har ingen aning om vilket objektiv jag ska köpa. Telezoom eller Macro. Fast kanske ska köpa en mellanring istället? Har ingen aning! Sen är det ju priskostnad också... Macro är nog det jag kommer ha mest användning för, men det kostar omkring 2.500:-, medans ett telezoom kanske kostar omkring 1.500:-.
Någon som är fotokunnig och som har lust att hjälpa mig bestämma mig? Vilket är det bästa alternativet?




(Bilder från google)

R.I.P Whitney!



Jag tycker att man borde ta och komma ihåg henne som en underbar sångare istället för en knarkare. Hon hade en otrolig röst, jag tror även att alla vet vem hon är, spelar ingen roll hur gammal eller ung man är. Ni bör ta en tyst minut och lyssna på hennes underbar låt "I Will Always Love You"


Tripp till centrum

Hann inte blogga imorse då jag skulle till kyrkan på mässan, sen efter det så drog jag till centrum för att kolla på byxor (igen). Men vet ni vad? Jag hittade faktiskt ett par! + en tröja! Nu är jag faktiskt happy, för om ni förstod vad jag har för problem med att hitta byxor så borde ni också vara glada!
Köpte även ett nagellack, mitt svarta hade tagit slut så jag köpte ett nytt, men från ett nytt märke: China Glaze, någon som vet om det är bra? Ska inte testa det nu eftersom jag (smart dom jag är) målade nytt igår och vill inte ta bort. 


Tröja - Lindex - 199:-


Jeans - Lindex - 399:-


Nagellack - China Glaze - 99:-

Day 5: Something you hope to do in your life.

Något som jag vill lyckas med i livet är att göra mitt namn känt. Jag vill att folk ska säga: Men å det är ju hon! När dom läser mitt namn. Som exempel så skulle jag vilja lyckas med musiken. Kanske inte sång, men att hålla på med musik. Som jag nämnde i något inlägg tidigare så ville jag bli bassist i ett hardcore/metal/screamo band. Liksom, hur awesome skulle inte det vara? Åka på turné till olika länder osv, så jäkla najs! Dessutom att få göra något som man älskar varje dag? Ååå, vill verkligen att det ska bli något. Har värsta planerna, haha! Men dessvärre så är det inte så himla lätt att lyckas med sådana saker, det gäller att man verkligen är målmedveten och kämpar varje dag för det man vill. Vilket jag inte gör just nu, men det ska gå!


Alesana


The Devil Wears Prada

Day 4: Something you have to forgive someone for.

Den här var också svår! (Vad har jag gett mig in på!?) Men det finns nog en hel del saker som jag måste förlåta.. Men det kan vara några rätt så personliga saker som jag faktiskt inte tänker ta upp i bloggen. Så jag vet egentligen inte varför jag lägger upp det här om det ändå inte är något som jag kommer att svara på, haha... Aja, men det kommer komma några som kan vara lite roligare att svara på senare! 



Hemma nu

Okej, det blev visst ingen mera uppdatering igår, orkade inte riktigt blogga heller. Men nu är jag hemma i alla fall och sitter i sängen och gör ingenting. Ingen aning om vad jag ska göra heller, men något att äta skulle sitta finfint just nu, ska bara se till att "en-viss-person" är på bättre humör. 
Aja, bloggar mera senare, måste skriva 2 st 30 days nu ju!

Friday!

Halloj! 
Sitter i skolan och skriver på en svenska novell. Tycker faktiskt att det är roligt att skriva noveller, i alla fall och man får skriva om vad man vill! Så nu sitter jag här och skriver medan ideérna flyter på! Kommer att försöka blogga lite senare också, kommer nog att blogga lite hemma hos Nicole också ;) Men vi hörs senare i alla fall. hoppas ni har en bra fredag :D


Suddigt, men om ni bara visste hur svårt det var att ta bilder...

Day 3: Something you have to forgive yourself for.

Den här var faktiskt lite svår tycker jag... Eller mer än lite... Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka den här frågan. Men jag tar det som att jag har gjort något som jag känner att jag måste förlåta mig själv för.
Ärligttalat så kommer jag inte på något. Jag vill heller inte att det ska bli så himla djupt så att man blir typ deprimerad av att läsa, haha.. Nej men.. Jag har tyvärr inget att skriva på detta, den var riktigt svår att svara på..

Liten ändring bara

Nu har jag ändrat bredden på bloggen, så nu kan man se hela bilden utan att det försvinner en del ifrån den på sidan! Yeeey! 



Next: Moviestar!

Ligger på sängen och sjunger lite, har inget annat att göra. Men det är lite skönt att inte ha något att göra, bara ligga på sägen och lyssna på musik och ta det lite chill! 
Kan ju passa på att dela med mig av lite saker! Kommer att sova hos Nicole imorgon (woopwoop), såklart så ska Ebba med också ;) Vi har lite planer inför morgondagen, hehehe. Får se om det bir som vi har tänkt!
Men förövrigt så gick filmningen väldigt bra tyckte jag! Har bara lite kvar som vi tänkte filma imorgon. Men allting kommer gå perfa! Ska se till att ni kan få se vad vi har skapat sedan, kommer lägga upp det på YouTube fo-sho! Shit det var längesen man skrev så.. 
Nej nu slutar jag skriva, börjar bli lite långt!


Ååå, vill verkligen tillbaka..

Hejpa!

Sitter i skolan och lyssnar på när läraren snackar om media/estet orivet som vi gjorde förra veckan bla. Hoppas på ett bra betyg bara, ett E åtminstonde!
Kommer bli en kort dag idag, Ebba, jag och Nicole kommer ju att spela in våran musikvideo idag! Så kommer att åka till Elverket (Dramaten) och filma lite, kommer bli najs tror jag! 
Fick precis tillbaka en fråga av provet, och den fick jag E på! Congratulations to me! Men sen vet jag ju inte hur det har gått på de andra 3 frågorna...


Hahah, oh my god, vad gammal bild!

Ibland blir jag bara så sne!


Fattar ni?

Day 2: Something you love about yourself.

Nämnde lite av det här i det förra inlägget faktiskt, men som sagt så är jag relativt nöjd med hela mitt ansikte, men min "favoritdel" måste nog vara mina läppar. Dom har fin form liksom! Den meningen lät skitkonstig, men ni fattar ju vad jag menar, eller hur?




Something new

Förlåt... Jag sa att det skulle bli bra med uppdatering idag, men så blev det ju inte... Men jag lovar att bättra mig! Idag var bara en stressig dag. Men nu sitter jag hemma och kollar på Pewdiepie's live stream :D Alla andra bör också kolla! http://sv.twitch.tv/pewdiepie
Ska skriva 30 days också, sen så ska jag kolla lite på TV, sen blir det att slagga. Hoppas i alla fall att ni har haft en bra dag! Bloggar mera imorgon :)


Testade något lite annorlunda idag faktiskt! Gillas det eller? Kanske inte världens tydligaste bild, menmen..

Kisse misse

Det som jag hade tänkt berätta lite senare kommer att komma upp ännu lite senare, haha. Men jag känner att jag inte ska nämna något fören det är till 100% säkert ;)
Hoppas ni inte håller på att dö av förväntningar nu bara! (Troligtvis inte, men jag kan väl då låtsas?!)

Säger dessutom godnatt nu, ska kolla lite saker på nätet, sen blir det till att sova. Lång dag imorgon, har ledarmöte med kyrkan imorgon så jag kommer komma hem sent, men ska se till att få iväg ett inlägg både innan jag åker dit och sen när jag kommer hem på kvällen. Mera uppdatering blir det i skolan!


Katter är alltid mysigt att titta på..

Day 1: Something you hate about yourself.

Det finns tyvärr en hel del saker som jag inte gillar om/med mig själv. Istället för att skriva vissa delar så kan jag väl bara säga att jag är missnöjd med ungefär allt, förrutom mina ögon möjligtvis. Och mina läppar. Eller kanske hela ansiktet? Har inte riktigt tänk på det så mycket? Men jag får alltid för mig att mitt ansikte passar till nästintill allt. Vilken hårfärg som helst, olika sminkningar, olika läppstift osv. Det är inte så många som har så tror jag. Fast vad vet jag.. Men det är i alla fall det jag tycker!
Men som svar på "frågan" så kan man väl säga allt förutom mitt ansikte.


Lollipops!

Hej på er!
Sitter hemma i sängen och gör ingenting, ska duscha snart, blev ett tufft pass på gymmet idag! (Eller..?)
Ska även börja med den dära 30 days nu, so be prepared! Sen så kanske jag kommer med lite roliga nyheter till er ikväll... Det får vi se ;)


Konsertbild.

En ny 30 days!

Eftersom jag inte har något annat att blogga om så tänkte jag sätta igång med en ny "30 days"! Den här kanske är lite mera intressant dessutom, man kan få lära känna mig lite bättre än vad man redan gör. Fast det finns några frågor som jag inte tänker svara på, delvis för att jag kanske inte förstår dom, haha, men det tar jag när jag kommer till dom. Men jag kör från och med imorgon, det tycker jag låter bra!

Day 1: Something you hate about yourself.
Day 2: Something you love about yourself.
Day 3: Something you have to forgive yourself for.
Day 4: Something you have to forgive someone for.
Day 5: Something you hope to do in your life.
Day 6: Something you hope you never have to do.
Day 7: Someone who has made your life worth living for.
Day 8: Someone who have made your life hell, or treated you like shit.
Day 9: Someone you didn't want to let go, but just drifted.
Day 10: Someone you need to let go, or wish you didn't know.
Day 11: Something people seem to compliment you the most on.
Day 12: Something you never got compliments on.
Day 13: A band or an artist that had gotten you through some tough ass days (write a letter).
Day 14: A hero that has let you down (letter).
Day 15: Something or someone you couldn't live without, because you've tried living without it.
Day 16: Someone or something you definitely could live without.
Day 17: A book you've read that changed your view on something.
Day 18: Your views on gay marrige.
Day 19: What do you think of religion? Or what do you think of politics?
Day 20: Your views on drugs and alcohol.
Day 21: (Scenario) Your best friend is in a car accident and you two got into a fight an hour before. What do you do?
Day 22: Something you wish you hadn't done in your life.
Day 23: Something you wish you had done in your life.
Day 24: Make a playliat to someone and explain why you chose all the songs.
Day 25: The reason you believe you're still alive today.
Day 26: Have you ever thought about giving up on life? If so, when and why?
Day 27: What's the best thing going for you right now?
Day 28: What if you were pregnant or got someone pregnant, what would you do?
Day 29: Something you hopeto change about yourself and why.
Day 30: A letter to yourself, tell yourself EVERYTHING you love about yourself. 

Before i die..


Home at last

Nu är jag hemma! :D Provet kändes som om det gick rätt så bra faktiskt. Men ska inte ta ut något i förväg. Har nyss ätit, så nu tänkte jag ta och avnjuta min snickers som jag köpte, i samband med att kolla på Pewdie's videos, haha. Det kommer komma åtminstånde ett inlägg till lite senare i alla fall ;)


Psycho bitch..

Del två av prov

Sitter i skolan och väntar på att ha prov igen... Har kvar del 2 av provet att göra, hoppas det gär bättre än i fredags..! Håll tummarna för mig så hör jag av mig när jag kommer hem sen.

Live stream!

Tycker att alla här ska ta och kolla lite på Pewdie's livestream :D http://twitch.tv/pewdiepie!

To Be Scared By An Owl



Look at the sky as the night descends
The rain is crashing down, I've hit another dead end
Just before I let hope slip away
A shadow is revealed, the devil shows his face

I'm scared to death and have myself to blame, I'm to blame
How did we end up fighting anyway?

You know, I used to search the sky and dream of where you were
I need you by my side, we can end this together
I know I promised you the world and still I let you down
I need you by my side and together we'll end this now

Look in my eyes! Am I shaking now?
I am all you fear, have I made myself clear?

Shut your mouth and finish what you've started
Boy, you haven't got the slightest idea
Just who I am and what I do for you
Don't you see that I am trying to save you?
Shut your mouth and finish what you've started

I'm scared to death and have myself to blame, no one else
How did we end up fighting anyway?

You know, I used to search the sky and dream of where you were
I need you by my side, we can end this together
I know I promised you the world and still I let you down
I need you by my side and together we'll end this now

As the last rays of sunlight fade, one killer chases another
Through the tangled madness of the city
A flash of steel announces the presence of his quarry
The stage is set, the night explodes...

You killed her you murderer
You have stripped me of the one that I love
Annabel, our Annabel
You have no clue what she's capable of...

I'm scared to death and have myself to blame
How did we end up fighting anyway?

You know, I used to search the sky and dream of where you were
I need you by my side, we can end this together
I know I promised you the world and still I let you down
I need you by my side and together we'll end this now

You'd better look behind you...

Her youthful flesh color had drained from her much like the very blood from her veins on the bedroom she lied. Such a foul image for one to withhold. In some twisted way it only seemed to enhance her exquisite beauty, like a lily on a grave. I have failed. Once again I have let her down. My poor sweet Annabel. You trusted me, you gave me your love, your soul, now I fall to my knees in front of the man that took you from me. I fall pathetic, defeated. I will be with you again so soon my love, so very soon. Eyes of an angel await me, I'll be damned, nothing's going to stop me now.

Sweetheart, darling,
Turn around, it's me, follow my voice,
Everything's gonna be okay.
My love, everything will be fine,
It's all over now.



Godmorgon!

Sitter i sängen och gör ingenting. Men det borde bli dax att göra någonting snart... Men först så ska jag måla mina naglar, sen så ska jag städa mitt rum, plugga lite och sen ha en liten "spakväll" här hemma, myys! Känner att jag behöver t hand om mig själv litegrann faktiskt... Men jag kommer i alla fall att blogga idag. Känner att jag börjar få tillbaka lusten att blogga igen. Det kommer i vågor liksom, brukar inte ni också få så? Något som man typ älskade att göra förut tröttnar man på, men sen så kommer det tillbaka igen och man vill inte sluta med det! Förstår ni vad jag menar? Haha :P


Jag vet att jag har lagt upp den förut, men den är faktiskt fin!

Hej deppblogg

Känner att den här bloggen börjar gå lite utför... Så jag funderar på om jag kanske ska skapa en ny blogg..? Vi får se..
Tänkte bara säga godnatt faktiskt, bloggar mera imorgon. Måste dock plugga lite imorgon, men det går (förhoppningsvis) fort. Så vi hörs imorgon!




Så jävla korkad....

Jag förstår mig inte på mig själv. Jag provar byxor, dom passar inte, blir sjukt förbannad för att jag är så jävla äckligt fet, men ändå så går jag och köper godis? Jag förstår inte! Jag blir så jävla förbannad på mig själv! 
Jag bara klagar hela tiden på hur jag ser ut, men jag gör aldrig något åt det! Seriöst, det är något jävla fel i skallen på mig, cp..... 

Nu orkar jag inte mer, hejdå.

Skam den som ger sig

Jag vet, jag är seg på att skriva, men som sagt, jag orkar inte just nu. Alldeles för mycket som håller på just nu. Men jag ska i alla fall försöka komma med minst ett inlägg om dagen! Just för att mina underbara läsare fortfarande håller sig kvar. Tack hörrni, ni är bäst!♥
Sitter just nu och försöker bestämma mig för vilken film jag ska kolla på nu.. Har inget annat att göra, så det blir film!
Men imorgon så blir det en tripp till centrum, och så jäklar ska jag köpa byxor! Behöver det asap. Var tvungen att ta ett par byxor som jag verkligen, verkligen, VERKLIGEN inte gillar att ha på mig idag.. Känner mig så äcklig och fet i dom.. Funderar på om det hjälper om jag skulle sy in dom lite? Aja, vi får se!
Nej men nu ska jag kolla på film. Bloggar mera imorgon.


Temptress

Are you happy now that I've figured out I was just the victim?
In a game of lies and lustful tension?



Jag klagar så mycket jag vill

Jag orkar verkligen inte med skolan längre. Visst, jag har varit ifrån skolan typ hela veckan, men det gör ju inte så att jag automatiskt slutar att plugga. Har fortfarande prov och andra uppgifter som ska göras. Bläää, orkar verkligen inte. Men troligtvis så måste jag till skolan imorgon, vilket jag kan tycka är lite onödigt då jag bara kommer att vara i skolan 1 dag och sen så är det helg... Men måste man så måste man.



Tur i oturen..

Blir till att vara hemma imorgon också. Bra, men ändp inte. Känner att jag behöver en paus ifrån skolan (mentalt) men det är inte kul att gå runt och hosta som jag vet inte vad... Lite lustigt att jag blir sjuk samma vecka så allting händer, liksom alla prov och redovisningar och grejer. Det är bra för då hinner jag plugga lite mera, men sen så måste jag göra allting senare.. Men då kanske man får lite tips ifrån några ifrån klassen så får man se vad dom tyckte!


Jag vill verkligen inte..!

Jag känner att provet imorgon inte kommer att gå bra. Alla säger att jag ska ha en possetiv inställning, men det går f*n inte! Ni skulle också känna press på er om det skulle vara ett prov på 4 frågor, men som tar 2 f*cking lektioner att skriva?! Jag håller på att få ett jäkla psykbryt eller något, seriöst, det här är inte roligt någonstans. För jag vet att jag inte kommer klara det, det spelar ingen roll om vad ni säger, det kommer inte gå. Jag fattar inte ett jävlaste piss av det vi har gått igenom på lektionerna. 
Men det går väl som det går. Om jag får ett F så får jag väl bara se vad som kommer hända sedan.

Mina drömmar och mål

Eftersom jag inte har något riktigt att blogga om, så tänkte jag att jag kunde göra ett inlägg om mina drömmar och mål här i livet!

Jag vill bli känd. Jag vill vara basist i ett screamo/metal/hardcore band och så ska jag vara gift med gitarristen. Sen skulle jag även vilja äga mitt egna klädmärke och sedan bli igenkänd genom mina fotografier. Skulle även vilja flytta utomlands, typ USA. Funderar på Texas, det skulle låta bra, varmt året runt liksom? 
Just nu låter det lite omöjligt, men det kanske går ändå! Eller nej, det ska gå! Jag har bestämt nu att det är min bliviande framtid! Så det så.

RSS 2.0